وزیرنفت در جمع خبرنگاران:

بحث سهمیه بندی بنزین اکنون مطرح نیست

وزیر نفت با تاکید بر این که اکنون بحث سهمیه بندی بنزین مطرح نیست، گفت: ثبت نام کارت سوخت فقط برای جلوگیری از قاچاق بنزین انجام می شود.

به گزارش ایرنا، بیژن زنگنه روز چهارشنبه (۷ آذرماه) در حاشیه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره ثبت نام کارت سوخت اظهار کرد: میزان قاچاق نسبت به گذشته بیشتر شده، اما رقم هایی که اعلام می کنند، درست نیست.

وی با تاکید بر این که پس از ثبت نام کارت سوخت، از تاریخی که اعلام خواهد شد، سوخت گیری فقط با کارت انجام می شود، تصریح کرد: مقدار مصرف خودروها از طریق کارت های سوخت، مشخص و ثبت می شود.

وزیر نفت درباره تغییر قیمت بنزین نیز یادآور شد: بحث قیمت هر چه باشد، در لایحه بودجه مطرح می شود.

قیمت نفت تابع عرضه و تقاضاست

وی درباره چشم انداز قیمت نفت در بازارهای جهانی نیز اظهار کرد: نمی توان عددی را اعلام کرد. قیمت نفت تابع عرضه و تقاضاست، اما متاسفانه دخالت های برخی کشورها برای اشباع بازار و ضربه زدن به ایران را نباید نادیده گرفت.

زنگنه تاکید کرد: درباره تحریم نفت هیچ صحبتی نمی کنم، زیرا آمریکا سوء استفاده می کند.

 

گازرسانی ۱۳۰ میلیارد مترمکعبی  تا پایان آبان ماه

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: تا پایان آبان ماه امسال، حدود ۱۳۰ میلیارد مترمکعب گاز به بخش های مختلف خانگی تا نیروگاهی کشور تحویل شده است.

سعید مومنی درباره حجم گازرسانی به بخش های مختلف خانگی، تجاری، صنایع و نیروگاهی کشور در هشت ماه سال ۹۷ گفت: از آنجا که تعداد شهرها و روستاهای گازرسانی شده کشور افزایش یافته، میزان گاز تحویلی به بخش های مختلف نیز نسبت به سال های قبل رشد داشته است.

 وی افزود: از ابتدای سال ۹۷ تا پایان آبان ماه، ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی به نیروگاه های سراسر کشور ارسال شده است.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: صنایع عمده از دیگر مقاصد گازرسانی هستند که در مدت یاد شده، ۲۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به آنها تحویل شده است. گازرسانی بخش خانگی، از دیگر آمار ارائه شده از سوی مومنی بود که در این باره اظهار کرد: در هشت ماه امسال، ۴۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز به بخش های خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ارسال شده است.

 

رفع چالش ها و حفظ و نگهداشت تولید  در منطقه قشم

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران در سفر به منطقه قشم بر رفع چالش ها و حفظ و نگهداشت تولید در این منطقه عملیاتی تاکید کرد.

حمید بورد با ابراز رضایت از روند تعمیرات و اصلاحات انجام شده در پالایشگاه گاز هنگام، از وضع تولید و چالش های منطقه مطلع شد.

 وی اظهار کرد: همکاری مدیریت منابع انسانی شرکت، آموزش و روزآمدکردن دانش نیروی انسانی سبب می شود نقایص موجود در منطقه عملیاتی قشم برطرف شود.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران تنظیم یک برنامه جامع، با هدف کاهش ریسک و ارائه آن برای تصمیم گیری اساسی را ضروری دانست و بر لحاظ کردن سه رکن نیروی انسانی متخصص، تجهیزات و قطعات یدکی و نرم افزار های مورد نیاز پالایشگاه تاکید کرد.

 بورد در پایان، توجه به موضوع طبقه بندی اقلام مورد نیاز را برای آسان سازی روند خرید کالا بر اساس صرفه اقتصادی، کیفیت و سرعت تامین یادآور شد.

 

بر اساس ضوابط اچ اس ای

تجهیزات ایمنی دستگاه‎های حفاری باید روزآمد شود

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ملی حفاری ایران گفت: تجهیزات ایمنی در دستگاه‎های حفاری باید براساس استانداردها و ضوابط بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس ای) بازنگری و روزآمد شود. سیدعبدالله موسوی در چهلمین نشست کمیته راهبردی عملیات این شرکت که روز دوشنبه (پنجم آذرماه) برگزار شد، بر موضوع برنامه ریزی برای افزایش بازدهی عملیات حفاری تاکید کرد.

وی گفت: کارهای عملیاتی باید بر مبنای رعایت کامل استانداردهای کار حفاری و ضوابط بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس ای) انجام شود و توجه بیشتر به برگزاری دوره‎های آموزش‎های تخصصی و عمومی همسو با فرهنگ‎سازی و سلامت کار، موضوعی ضروری است.

موسوی با بیان این‎که فعالیت‎های عملیاتی روی دکل‎ها باید بر اساس دستورعمل‎های تدوین شده باشد، اظهار کرد: در هر کاری لازم است برای پیشگیری از حوادث احتمالی، الزام‎های بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس ای) به طور کامل رعایت و بحث آموزش نهادینه شود.

وی افزود: ماهیت کار ما عملیاتی است و این مسئولیت ایجاب می‎کند که به طور مستمر روند پیشرفت و چالش‎ها بررسی و پایش شود و با مشخص‎شدن علل و عوامل بروز مشکل، نسبت به رفع مشکلات که می‎تواند در شتاب بخشی روند حفاری اثرگذار باشد، در سریع‎ترین زمان ممکن اقدام شود. موسوی با تاکید بر فرآیندنگری و کار سیستمی در شرکت، به طراحی و تهیه نرم‎افزارهای تخصصی به منظور تمرکز و پایش فعالیت‎ها و اصلاح ساختارها با هدف چابک‎سازی سازمان و استفاده از توانمندی علمی و تخصصی همکاران نخبه اشاره و مدیریت برنامه‎ریزی تلفیقی را به نظارت کارشناسی بر عملکرد و فعالیت‎های شرکت در بخش‎های مختلف موظف کرد.

وی با اشاره به این‎که همه دستگاه‎های حفاری شرکت از جمله سه دکل دریایی ملکی باید به موقع بازسازی و نوسازی (اورهال) و روزآمد شود، افزود: اداره بازاریابی و همکاری‎های بین‎المللی شرکت باید نسبت به بازاریابی و زمینه‎سازی برای حضور فعال در مناقصه های داخلی و بین‎المللی تلاش کند.

 

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت انتقال گاز ایران و سازمان فضایی

تفاهم نامه همکاری شرکت انتقال گاز ایران و سازمان فضایی ایران با هدف توسعه کاربردهای فناوری فضایی بومی کشور و با عنایت به مفاد بند 28 از سیاست های کلی برنامه ششم توسعه امضا شد. مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران آیین امضای تفاهم نامه همکاری شرکت انتقال گاز ایران و سازمان فضایی ایران که شامگاه چهارشنبه (۳۰ آبان ماه) برگزار شد، گفت: با اجرای کامل و پایدار این تفاهم نامه از سوی سازمان فضایی ایران، شرکت انتقال گاز ایران می تواند فضاهای بعدی توسعه همکاری ها را ایجاد کند و به نوعی سفیر این سازمان در صنعت گاز باشد. سعید توکلی افزود: امنیت و پایداری ارتباطات و حصول اطمینان از امنیت اطلاعات از دغدغه های شبکه انتقال گاز ایران است که این موضوع با بهره برداری از فناوری فضایی و سیستم های ماهواره ای برطرف خواهد شد.

وی با بیان این که مدت زمان این تفاهم نامه چهار سال است، اعلام کرد: در قالب این تفاهم نامه پروژه پایلوتی تعریف می شود و نقاطی را مشخص می کنیم که پس از این که امکان سنجی کردیم و توانستیم از این امکانات استفاده کنیم، منجر به امضای قرارداد می شود. توکلی، همکاری و مشارکت در طراحی ماموریت و امکان سنجی منظومه های ماهواره ای مخابراتی گسترده به منظور ارائه خدمات مخابرات ماهواره ای به صورت عملیاتی در حوزه های مختلف مورد درخواست از قبیل قرائت از راه دور، نشت یابی، شرایط اضطراری در نقاط کور رادیویی، کنترل فرایند حفاظت کاتدی و نیز سایر نیازمندی های شرکت انتقال گاز ایران را از اهداف تفاهم نامه امضا شده برشمرد.

 مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران، با اشاره به مزیت های بهره گیری از ماهواره های داخلی اظهار کرد: امنیت ارتباط و اطلاعات برای ما بسیار با ارزش است و با استفاده از بستر ماهواره های بومی مسئله امنیت برای ما حل می شود.

 

اطلاعیه شماره 4 شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی ایران

کد دستوری #۴* برای ثبت درخواست کارت سوخت  المثنی اعلام شد

امکان ثبت درخواست کارت سوخت مالکان خودرو و موتورسیکلت فاقد کارت سوخت از طریق کد دستوری #۴* فراهم شده است.

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: به منظور رفاه حال هموطنان عزیز و تسریع درخواست کارت سوخت مالکان خودرو و موتورسیکلت فاقد کارت سوخت، امکان ثبت درخواست از طریق همه گوشی های تلفن همراه (هوشمند و معمولی) با استفاده از شماره گیری کد دستوری #۴* (ستاره ۴ مربع) نیز فراهم شده است. مالکان خودرو و موتورسیکلت برای استفاده از این سرویس می‎توانند برابر برنامه زمان بندی ثبت درخواست، بر اساس آخرین رقم شماره تلفن همراه مالکان از فردا صبح (۷ آذر ماه ۱۳۹۷) تا پایان مهلت ثبت نام (۲۴ آذر ماه ۱۳۹۷)، با شماره‎گیری این کد دستوری برای ثبت درخواست کارت سوخت المثنی اقدام کنند.