مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:

توسعه میدان های نفت و گاز مناطق مرکزی شتاب می گیرد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر ضرورت شتاب بخشی به نگهداشت توان تولید میدان های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: چشم انداز ترسیم شده برای این شرکت افزایش تولید گاز به مقدار ۱۴۲ میلیون مترمکعب در روز است.

محسن خجسته مهر شامگاه دوشنبه (۲۴ بهمن ماه) در نشست بررسی طرح های شرکت نفت مناطق مرکزی ایران که با حضور مدیران ارشد نفت در ستاد شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در شیراز برگزار شد، با اشاره به اینکه نفت مناطق مرکزی، شرکتی است که در عملیات شرایط سخت و پیچیده ای دارد، اظهار کرد: از نمایندگان استان فارس تشکر می کنم، زیرا چهره هایی دلسوز برای وزارت نفت، منطقه و استان هستند.

وی با بیان اینکه ظرفیت های افزایش تولید در شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی بسیار بالاست، افزود: چند میدان نفتی در این شرکت تحت توسعه قرار دارد که با سرمایه گذاری خارجی دو شرکت روسی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه شرکت نفت مرکزی از برنامه همیشه جلوتر بوده و کم و کسری در زمستان امسال در بحث تولید گاز نداشته است، تصریح کرد: چشم انداز ترسیم شده برای این شرکت افزایش تولید گاز به مقدار ۱۴۲ میلیون مترمکعب در روز بوده و مقدمات این کار انجام شده است.

خجسته مهر ادامه داد: حدود ۳۰۰ میلیون دلار از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران اختصاص دادیم تا ۱۰ میلیون مترمکعب برای سال آینده و ۱۰ میلیون مترمکعب برای سال ۱۴۰۳ به تولید برسیم.

وی تأکید کرد: حداقل تولید گاز زمستان سال آینده نباید از حداکثر تولید امسال کمتر باشد و در این مسیر باید به مواردی مانند نگهداشت توان تولید و ذخیره سازی، به ویژه در منطقه خانگیران توجه ویژه شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: هدف گذاری تولید ۳۰۰ هزار بشکه نفت و ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در هشت سال آینده در برنامه شرکت نفت مناطق مرکزی دیده شده است، همچنین توسعه یک میدان پنج سال زمان ببرد؛ اما بهره برداری از آن ممکن است تا ۱۰۰ سال طول بکشد، بنابراین باید از هم اکنون برای نیروی انسانی برنامه ریزی لازم را انجام داد.

خجسته مهر با بیان اینکه به زودی از طریق سازمان سنجش فرایند برگزاری آزمون استخدامی انجام می شود تا نیروی انسانی مورد نیاز جذب شود، افزود: حداقل وظیفه ما آموزش مستمر کارکنان است، همچنین افزون بر آموزش، خدمات، پشتیبانی و بهداشت و درمان نیز مهم است. شایان یادآوری است که محسن خجسته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران روز دوشنبه (۲۴ بهمن ماه) با همراهی مهدی حیدری، مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی و جمعی از مدیران شرکت ملی نفت ایران در سفری یک روزه با هدف بازدید از برخی تأسیسات شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی وارد شیراز شد.

 

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت:

دغدغه وزیر نفت حل مشکلات نیروی انسانی است

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت با بیان اینکه انقلاب اسلامی زمینه ساز رشد و توانمندی نیروی انسانی در صنعت نفت ایران شد، گفت: امروز خدمت رسانی به مردم نقش مهمی در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایفا می کند.

مهدی علی مددی در آیین بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۴۶ طرح گازرسانی در این استان، ضمن تبریک چهل وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: امروز خدمت رسانی به مردم نقش مهمی در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایفا می کند که این موضوع نیازمند نگاه و توجه ویژه به بحث نیروی انسانی است. وی در تشریح نقش نیروی انسانی در پیشبرد اهداف یک مجموعه تصریح کرد: در صنعت نفت و گاز کشور، این سرمایه نیروی انسانی است که کار هدایت مجموعه را به عهده دارد. نفت و گاز همواره وجود داشته است؛ اما آنچه در این بین نفت و گاز را به یک ثروت ارزشمند تبدیل کرده انگیزه کار، زحمت و رشادت های نیروی انسانی بوده است.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت با بیان اینکه این مجموعه در دولت سیزدهم همه تلاش خود را بر این معطوف کرده است تا دغدغه های نیروی انسانی را به حداقل ممکن برساند، تأکید کرد: در این راه چالش های زیادی پیش روی ما بوده و سعی ما بر این است تا مشکلات موجود را از نزدیک بررسی کنیم و راهکارهای حل آنان را ارائه دهیم.

علی مددی همچنین با بیان اینکه انقلاب اسلامی زمینه ساز رشد و توانمندی نیروی انسانی در صنعت نفت ایران شد، گفت: همه دغدغه وزیر نفت نیز حل مشکلات نیروی انسانی است و بر همین مبنا ما در این حوزه سعی کرده ایم، به خواسته های کارکنان پاسخ دهیم و مطالبات به حق آنان را از مسیرهای قانونی دنبال کنیم.

 

رئیس هیأت رئیسه صندوق بازنشستگی نفت:

متعهد به جبران عقب ماندگی های دهه ۹۰ برای طرح های سرمایه گذاری هستیم

رئیس هیأت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت گفت: برای کل طرح های پتروشیمیایی، پتروپالایشی و مایع سازی گاز که هم اکنون در گروه اقتصادی صندوق ها در حال اجراست، متعهد به جبران عقب ماندگی های دهه ۹۰ و برنامه های اعلامی برای بهره برداری هستیم.  عبدالحسین بیات، روز شنبه (۲۲ بهمن ماه) در حاشیه مراسم راهپیمایی چهل وچهارمین سالروز پیروزی انقلابی اسلامی با قدردانی از حضور کم نظیر و حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: حضور باشکوه و متفاوت راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، در جای جای میهن عزیز اسلامی و ولایتمدار، ضمن خلق لحظه های جاودانه، با شکوه و ماندگار، برگ زرین و زیبنده دیگری را در کارنامه سراسر پرافتخار و با صلابت مردم غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی به ثبت رسانید. وی اظهار کرد: مردم مانند همیشه در میدان پشتیبانی از انقلاب اسلامی و کشور حضور دارند نعمت حضور و پشتیبانی مردم از انقلاب اسلامی و کشور با تحقق رشد سریع و مستمر اقتصادی شایسته شکرگزاری است. رئیس هیأت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت افزود: به عنوان یکی از گروه های اقتصادی کشور اعلام می کنیم در مدت سپری شده دولت سیزدهم، برای رویکردها و ارزش های اقتصادی مدنظر از جمله مقوله مولدسازی و افزایش بهره وری در گروه اقتصادی صندوق ها، گام های بسیار ارزشمندی برداشته شده است. بیات گفت: فعالیت های سرمایه گذاری گروه اقتصادی صندوق های بازنشستگی صنعت نفت با طرح ها و پروژه های ملی و استانی آمیخته شده است، بنابراین رشد و توسعه در این گروه اقتصادی برای شتاب بخشی به شاخص های رشد اقتصادی استانی و ملی مؤثر خواهد بود.

 

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری خبر داد:

واگذاری بیش از ۴ هزار سفارش کار به سازندگان و دانش بنیان های ایرانی

مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری گفت: افزون بر ۴ هزار و ۵۰۰میلیارد ریال سفارش کار برای ساخت و خرید قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت امسال به سازندگان، تولیدکنندگان و دانش بنیان های ایرانی اعطا شد. رامتین طهماسبی پور در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان با اشاره به اینکه این کالاها شامل ۸۵۰ قلم قطعات و تجهیزات است که در قالب ۳۴۰ تقاضا ارائه شد، اظهار کرد: تاکنون ۵۰ درصد اقلام درخواستی به شرکت تحویل و وجه آن پرداخت شده و بقیه در مراحل ساخت و تهیه است. وی درباره تنوع اقلام و مهم ترین آنها توضیح داد: از جمله اقلام راهبردی در صنعت حفاری، شافت دستگاه گرداننده فوقانی (تاپ درایو)، انواع شیر فوران گیر مربوط به ایمنی دکل ها، شیرهای پروانه ای، قطعات پمپ های سیال، ماژول پمپ، دندانه های آچارهای حفاری، انواع روغن ها و روان کننده ها و کابل های بالابرنده حفاری و توری های گل و... است. مدیر تدارکات و امور کالای شرکت ملی حفاری اظهار کرد: شماری از خریدها مربوط به ملزومات ایمنی، تجهیز اردوگاه های دستگاه های حفاری بود که رضایتمندی کارفرماها و همکاران را به دنبال داشت.

طهماسبی پور با بیان اینکه ۸۵ درصد شرکت های طرف قرارداد در زمینه تأمین اقلام درخواستی بومی خوزستان هستند، گفت: برای سال آینده نیز برنامه جامعی در رابطه با تأمین نیازهای فنی و خدماتی شرکت تدوین و در دستور کار این مدیریت قرار دارد که از آن جمله تأمین ریل گراننده فوقانی، قطعات تجهیزات خدمات فنی از جمله پمپ های فشار قوی و تجهیزات خدمات ویژه نظیر نمودارگیری سیال حفاری، چاه پیمایی و عملیات ویژه است.

 

حضور هیأت وزارت نفت در گردهمایی وزیران انرژی آسیا و رویداد هفته انرژی هند

هیأت وزارت نفت در جریان سفر به شهر بنگلور کشور هندوستان، در نشست هایی با مقام های نفتی کشورهای حاضر، زمینه های همکاری در صنعت نفت را بررسی کردند.

هیأتی به سرپرستی احمد اسدزاده، معاون امور بین الملل و بازرگانی وزارت نفت، از ۱۷ تا ۱۹ بهمن امسال، برای شرکت در نشست وزیران انرژی آسیایی که با همکاری مجمع جهانی انرژی (IEF) و وزارت نفت و گاز هند برگزار شد، به  شهر بنگلور سفر کردند. در جریان این سفر، نشست های پرشماری با وزیران نفت هند، بنگلادش، قرقیزستان و معاون وزیر نفت ونزوئلا انجام و محورهای همکاری های دوجانبه بررسی و مرور شد. دیدار با هیثم الغیص، دبیرکل  سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از دیگر برنامه های سفر این هیأت بود که در دیدار با وی بر ضرورت فعال سازی دبیرخانه این سازمان به منزله سکویی قدرتمند برای توسعه روابط دو و چندجانبه اعضا در دیگر بخش های همکاری ها در صنعت نفت تأکید شد که با استقبال الغیص روبه رو و مقرر شد برنامه هایی در این زمینه با مشارکت اعضا تدوین و اجرایی شود.

در این نشست که حسین شاملی، سرپرست موزه ها و اسناد صنعت نفت نیز حضور داشت به موضوع همکاری دبیرخانه اوپک با موزه صنعت نفت ایران اشاره و تأکید شد که موزه صنعت نفت می تواند برخی از اشیا و اسناد تاریخی صنعت نفت ایران را در دبیرخانه اوپک به نمایش عموم بگذارد.

پایان بخش این سفر حضور و سخنرانی در جمع شیعیان مسجد جامع بنگلور بود که با استقبال حاضران روبه رو شد.

 

صدور موافقت نامه های اصولی وزارت نفت در درگاه ملی مجوزهای کشور قرار گرفت

مدیرکل امور سرمایه گذاری و اجرای سیاست های اصل ۴۴ وزارت نفت از اقدام برای اتصال سامانه صدور موافقت اصولی به درگاه ملی مجوزهای کشور به منظور اجرای تکالیف قانونی در صدور الکترونیکی مجوزها خبر داد.

محمدعلی علایی با اشاره به تکالیف قانونی اصلاح مواد ۱ و ۷ قانون اجرای سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی و اصلاحات بعدی آن مصوب بهمن ۱۳۹۹ و الزام به صدور الکترونیکی مجوزها در فرایند درخواست و صدور مجوزهای دستگاه های اجرایی تا تاریخ ۱۸ اسفند۱۴۰۰ گفت: پیاده سازی سامانه صدور موافقت اصولی اجرای طرح های ال ان جی، ان جی ال، پالایشی/پتروپالایشگاهی و پتروشیمی/GTL وزارت نفت و اتصال به درگاه ملی مجوزهای کشور در موعد مقرر صورت گرفت. وی افزود: اکنون همه درخواست های مربوط به صدور موافقت اصولی متقاضیان حقوقی از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس WWW.MOJAVEZ.IR انجام و بررسی و اظهارنظر در مورد هر طرح به تبع آن ارتباط با شرکت ها و شرکت مادر تخصصی در هر مرحله از بررسی از طریق سامانه یادشده انجام می شود. مدیرکل امور سرمایه گذاری و اجرای سیاست های اصل ۴۴ وزارت نفت تصریح کرد: امکان دسترسی به سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور از طریق پنجره واحد خدمات هوشمند در پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت وجود دارد، همچنین تعداد مجوزهای صادر شده در سامانه شفافیت وزارت نفت (SHAFAF.MOP.IR) در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.