املت راتاتویی

ترکیبی از طعم ها و رنگ ها

     محيا اترك

یکی از آسان ترین و مقوی ترین غذایی که می توان در کمترین زمان ممکن تهیه کرد، املت راتاتویی است. غذایی ساده و خوشمزه که طعم چند لایه شگفت انگیزی دارد. این غذا ترکیبی از طعم ها و رنگ هاست، چیزی که می تواند حسابی اشتهای شما را تحریک کند. اما نکته قابل اشاره درباره این غذا اینکه املت راتاتویی با توجه به مواد مورد استفاده اش، بدون گلوتن است. غذای سالمی که در بین گیاهخواران طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه

ابتدا تمام سبزيجات را نگيني خرد کرده و به ترتيب پياز، بادمجان، كدو سبز، فلفل دلمه اي و گوجه را در فاصله زماني ۴دقيقه اي سرخ می کنیم. سپس كمي نمك و فلفل به آن می زنیم. در مرحله بعد تخم مرغ را به همراه نمك، فلفل و شويد هم می زنیم و به صورت خاگينه می پزیم. خوراك راتاتويي را وسط تخم مرغ می ریزیم و دو طرف خاگينه را به سمت داخل می کنیم و روي آن مقداري پنير می ریزیم. در پايان آن را داخل فر قرار می دهیم تا پنير آب شود. املت حاضر است؛ 

آن را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و به سلیقه دلخواه تزیین و سرو می کنیم.

مواد لازم 

مواد لازم

پياز: ۲ عدد متوسط

بادمجان: يك عدد

كدو سبز: يك عدد

فلفل دلمه اي رنگي: یک تا 2 عدد

گوجه: يك عدد

تخم مرغ: ۳ عدد

نمك، فلفل: به میزان لازم

 شويد و پنير پيتزا: به ميزان لازم

 

 

دسر عربى

 آتینا عالی

مواد لازم

پودر کرم کارامل: 2 بسته

شير: 4 ليوان

پودر نسکافه يا قهوه فورى: 2 قاشق چایخوری

خامه: 100 گرم

وانیل: نوک قاشق چایخوری

بيسکويت پتى بور: یک بسته

شکر: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پودر کارامل را همراه با شکر در شير حل کرده، روى حرارت می گذاریم تا بجوشد. سپس بيسکوييت ها را خرد می کنیم و به شير می افزاییم تا با گرماى شير حل شود. وانيل و نسکافه را هم اضافه می کنیم، وقتى خنک شد در ميکسر يا مخلوط کن می ریزیم (حواستان باشد در صورت داغ بودن، شيشه مخلوط کن مي شکند) و پس از آن خامه را اضافه می کنیم و در قالب مورد نظر ریخته و در يخچال قرار می دهیم. در پایان هم می توانیم با سس کارامل دسرمان را تزيين کنیم.

 

کاچی زعفرانی

مریم نظری

مواد لازم

آرد برنج يا گندم: یک پيمانه

شكر: ٢ پيمانه

آب: ٣ پيمانه

روغن يا كره: ٢٠٠ گرم

گلاب: یک فنجان

زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا آب و شكر را با هم مخلوط کرده و روى حرارت می گذاریم تا شكر حل شود. سپس زعفران و گلاب را اضافه می کنیم تا شربت آماده شود، شربت را از روی حرارت برمی داریم. آرد را تفت می دهیم تا خامى آن گرفته شود، روغن را اضافه کرده و تا جايى كه رنگ آرد طلايى شود، آن را با شعله متوسط سرخ می کنیم. در این مرحله شربت آماده شده را اضافه مي كنيم و می گذاریم تا با شعله كم بجوشد و به اندازه كافي غلیظ شود.

* بعد از آماده شدن می توان کاچی را با انواغ  مغزهای پودری تزیین کرد.

 * استفاده از روغن حيوانى(البته اگر دوست داشته باشيد) روی طعم این کاچی تاثير بسیار خوبى دارد.