پتروشيمي کارون  

 به کارگيري استانداردهاي جهاني

مدير برنامه ريزي و توسعه پتروشيمي کارون، رمز موفقيت و پايداري اين شرکت را به کارگيري استانداردهاي بين المللي عنوان کرد.

محمد حميدي، موفقيت و پيشرفت اين پتروشيمي را ثمره پيروي از استانداردهاي جهاني دانست و گفت: زيرمجموعه هاي واحد برنامه ريزي و توسعه شرکت پتروشيمي کارون ضمن به کارگيري استانداردهاي معتبر جهاني و بومي سازي آنها در شرکت، فرآيندها را در سازمان به نحوي طرح ريزي و بر اجراي آنها نظارت کرده اند که زمينه مناسبي براي رشد و تعالي فراهم آيد.

وي افزود: پتروشيمي کارون توانست در سه سال گذشته با بهره گيري از نخبگان و نيروهاي توانمند داخلي، ضمن شناسايي عارضه ها و معايب در همه بخش ها، اقدام هاي موثري در چابک سازي سازمان انجام دهد که از نمونه هاي بارز آن مي توان به پياده سازي سيستم هاي مديريتي متعدد و متنوع و دريافت جوايز تعالي در سطوح بالا اشاره کرد. بدون ترديد دستيابي به اين موفقيت ها جز با تعهد و تلاش مضاعف همه کارکنان شرکت ميسر نبود.

حميدي با تاکيد بر اينکه بي شک بي نياز کردن بازار داخل به واردات، دستيابي به بازار خاورميانه و تبديل شدن به يکي از مهم ترين برندهاي توليد TDI و MDI در سطح بين الملل از نتايج اين تلاش ها بوده است، تصريح کرد: اميدواريم با پايداري در همين مسير بتوانيم در آينده نيز شاهد شکوفايي و پيشرفت بيش از پيش در اين زمينه ها باشيم.

وي با اشاره به اينکه معتقديم مهم ترين اصول پايداري، توجه به نيازهاي همه ذي نفعان و ارتقاي بلوغ سازماني در همه حوزه هاست و در اين راستا اهداف و راهبردهاي خود را مشخص کرده ايم، ادامه داد: از ديدگاه مديران اين شرکت، توسعه پايدار، تامين رضايت مشتريان و افزايش وفاداري ايشان جز از طريق برنامه ريزي، تلاش شبانه روزي و پايش مداوم عملکردها ميسر نخواهد بود، از اين رو با استقرار استانداردهاي بين المللي مديريتي در حوزه هاي مختلف و دريافت گواهينامه از مراجع معتبر جهاني، تلاش مي کنيم خود را به ترازهاي جهاني برسانيم.

مدير برنامه ريزي و توسعه پتروشيمي کارون درباره کسب افتخارها و گواهينامه ها از سوي اين شرکت نيز يادآور شد: اين شرکت در سه سال اخير موفق به دريافت گواهينامه ISO9001 (مديريت کيفيت)، ISO-TS29001 (مديريت کيفيت در صنايع نفت، گاز و پتروشيمي)، ISO14001 (مديريت محيط زيست)، ISO45001 (مديريت ايمني و بهداشت حرفه اي)، OHSAS18001 (مديريت ايمني و بهداشت حرفه اي)، ISO17025 (آزمايشگاه آزمون و کاليبراسيون)، ISO10001, ISO10002, ISO10003, ISO10004 (مديريت ارتباط با مشتريان)، ISO26000 (مسئوليت اجتماعي)، ISO50001 (مديريت انرژي)، ISO20000 (مديريت سرويس هاي فناوري اطلاعات)، ISO27001 (مديريت امنيت اطلاعات) شده است.

 

 

   شرکت ملي صنايع پتروشيمي

خط لوله اتيلن غرب به زودي عملياتي مي شود

مدير کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي گفت: تلاش داريم در کمترين زمان ممکن جريان اتيلن در مسير خط لوله اتيلن غرب برقرار شود.

قدرت اله فرج پور درباره وضع بخش هاي آسيب ديده خط لوله اتيلن غرب بر اثر سيلاب گفت: تلاش مي کنيم در کمترين زمان ممکن جريان اتيلن در مسير اين خط لوله برقرار شود و به اين منظور، مديران شرکت ملي صنايع پتروشيمي، شرکت مهندسي و توسعه گاز ايران و نيز هلدينگ باختر در نشستي مشترک راهکارهاي مختلف را براي بازسازي و ترميم خط لوله اتيلن غرب بررسي کردند. وي با اشاره به اينکه هم اکنون هماهنگي لازم براي تأمين لوله هاي مورد نياز از سوي مديريت کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي انجام شده و هلدينگ باختر نيز ايمن سازي مسير را آغاز کرده است، افزود: بي شک همه امکانات را براي برقراري هرچه سريع تر جريان اتيلن و نيز توليدي شدن دوباره مجتمع هاي پتروشيمي به کار خواهيم گرفت. مدير کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي ادامه داد: همسو با همکاري ها بين شرکت ملي صنايع پتروشيمي، شرکت ملي گاز و شرکت هاي تابع، هم اکنون همکاران ما در شرکت مهندسي و توسعه گاز که به طور تخصصي فعاليت هاي اجرايي خط لوله را در ابعاد مختلف مديريت مي کنند، به منطقه اعزام شده اند تا ضمن بازديد از مسير خط، مسائل و مشکلات را بررسي و راهکارهاي مناسب در دو حالت موقت و دائم را ارائه کنند. مدير کنترل توليد شرکت ملي صنايع پتروشيمي تصريح کرد: با توجه به اينکه راه حل دائمي ممکن است زمان بر باشد، طبق تصميم هايي که گرفته شده، در ابتدا با اتخاذ تدابير لازم، راهکارهاي موقت اجرايي خواهد شد و سرانجام راهکارهاي دائمي را اجرايي خواهيم کرد.

 

   شرکت بهينه سازي مصرف سوخت

ارزان بودن انرژي مجوزي براي هدررفت سرمايه ملي نيست

مديرعامل شرکت بهينه سازي مصرف سوخت با تاکيد بر اصلاح قيمت سوخت و ساماندهي مديريت تقاضا گفت: ارزان بودن و در دسترس بودن انرژي مجوزي براي اين مصرف بي رويه و هدررفت سرمايه ملي نيست. محسن دلاويز در نخستين نشست شوراي مديران اين شرکت با اشاره به مصرف حداکثري بنزين در تعطيلات نوروز افزود: شرايط اقتصادي جامعه اقتضا مي کند که امسال به موضوع بهينه سازي مصرف انرژي توجه ويژه اي داشته باشيم.

وي اظهار کرد: تا زماني که اصلاح قيمت سوخت به صورت قانوني صورت نپذيرفته تک تک ما ايرانيان وظيفه داريم در ذيل سياست هاي کلي اصلاح الگوي مصرف ابلاغي مقام معظم رهبري و قانون اصلاح الگوي مصرف مصوب مجلس شوراي اسلامي، احساس مسئوليت بيشتري در مصرف صحيح انرژي در بخش هاي خانگي، حمل ونقل، صنايع و به ويژه صنعت خودروسازي کنيم. مديرعامل شرکت بهينه سازي مصرف سوخت با انتقاد از عملکرد خودروسازان درباره مصرف بالاي سوخت در خودروهاي داخلي گفت: ضرورت دارد صنعت خودروسازي نسبت به تغيير در کيفيت خودروها و مصرف خارج از استاندارد جهاني اقدام لازم را انجام دهد.

دلاويز همچنين با اشاره به اتفاق هاي اخير پيرامون سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي و تحريم اين نهاد انقلابي نظام مقدس جمهوري اسلامي از سوي آمريکا اظهار کرد: همه وجود ايران عزيز وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است و ما در هر جايگاهي که هستيم، وظيفه داريم از سپاه حمايت کنيم.

 

    بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز

اقدام هاي گسترده براي کمک به مردم سيل زده

به دنبال جاري شدن سيل و اعلام حالت فوق العاده در استان خوزستان، بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با هدف استمرار ارائه خدمات درماني در شرايط اضطراري و کاهش آلام مردم سيل زده، اقدام هاي گسترده اي را به انجام رسانده است. به دنبال جاري شدن سيل و اعلام حالت فوق العاده در استان خوزستان، کميته بحران تشکيل شد و بيمارستان بزرگ نفت به حال آماده باش کامل درآمد، همچنين تمهيدات لازم درباره استمرار خدمات درماني در شرايط اضطراري انديشيده شد.

آمادگي بيمارستان نفت اهواز براي پذيرش بيماران بستري، اعزام دو گروه درماني به همراه دارو و تجهيزات لازم به روستاي بامداژ و جنگل امقر، اسکان 24 نفر از خلبانان بالگردهاي هلال احمر در بيمارستان، جمع آوري کمک هاي نقدي و غيرنقدي همکاران شاغل در بهداشت و درمان اهواز براي سيل زدگان، اعزام آمبولانس و پزشکيار به مناطق سيل زده از چهارم تا دوازدهم فروردين ماه، تهيه 300 عدد کيسه شني براي پيشگيري از ورود سيل به مراکز بهداشت و درمان، آمادگي براي برپايي يک درمانگاه سيار در کمپ اسکان سيل زدگان از مهم ترين اقدام هاي گسترده سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز در زمينه کمک رساني به سيل زدگان است. همچنين سازماندهي و تجهيز سه اکيپ درماني سيار، حضور پزشکان بهداشت و درمان در قالب گروه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکي جندي شاپور اهواز در کمپ هاي ثامن الائمه (ع) و جوادالائمه (ع) و پذيرش و ويزيت رايگان بيماران سيل زده مستقر در کمپ شهيد هاشمي در منطقه کارون اهواز، از ديگر اقدام هاي سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز در اين زمينه بوده است.

 

   شرکت پالايش نفت امام خميني (ره)

امدادرساني در مناطق سيل زده

کارگروهي از شرکت پالايش نفت امام خميني(ره) شازند به منظور امدادرساني براي رفع مشکلات احتمالي سيل در استان مرکزي، در کنار مديريت بحران استان و شهرستان اراک قرار گرفت.

کارگروه جهادي اين پالايشگاه در ايام نوروز سال 98 به همراه ماشين آلات سنگين اداره حمل ونقل شامل انواع لودر، بيل مکانيکي، گريدر و جرثقيل به مناطق روستايي اطراف اراک و شهرستان شازند اعزام شد و تا پايان و رفع مشکلات احتمالي سيل در کنار مديريت بحران استان مرکزي و شهرستان شازند به امدادرساني پرداخت.

بر اساس اين گزارش، گروهي از کارکنان اداره تعميرات اين پالايشگاه نيز با يک دستگاه جرثقيل 100 تن و يک دستگاه کفي و ديگر تجهيزات حمل ونقل براي کمک و رفع مشکلات قطع مسير خطوط لوله و نيز کمک رساني به مناطق سيل زده به استان لرستان و گروهي نيز با يک دستگاه جرثقيل 20 تني، يک دستگاه بيل مکانيکي و دو دستگاه کفي براي حمل ونقل ادوات سنگين به شهرستان شوش در استان خوزستان اعزام شدند.

 

   منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي

کمک هاي نقدي و غيرنقدي به سيل زدگان خوزستان

ستاد مديريت بحران منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي براي پايداري توليد و مسؤوليت هاي اجتماعي با همکاري شرکت هاي پتروشيمي استان خوزستان در حال خدمات رساني به سيل زدگان اين استان است. با اعلام آماده باش و حالت فوق العاده در خوزستان، شرکت هاي پتروشيمي با همکاري ستاد مديريت بحران به جمع آوري و ارسال کمک به هموطنان سيل زده، برپايي موکب براي طبخ وتوزيع غذاي گرم و واريز کمک هاي نقدي و غيرنقدي و تامين ماشين آلات براي کمک به مناطق سيل زده اقدام کردند. براساس اين گزارش، کمک هاي غيرنقدي به اين مناطق شامل جمع آوري 40 محموله (195 هزار بسته) از مجتمع هاي پتروشيمي (بندر امام، رازي، مارون، اميرکبير، غدير، لاله، سازمان، نويد زرشيمي، اروند، شهيد تندگويان، رجال، خوزستان، شازند اراک و بوعلي سينا) و ارسال 26 محموله (175 هزار بسته) به مناطق در معرض سيلاب در استان (چمران، سربندر، اروند کنار، مديريت آب جنوب شرق، سوسنگرد، رامشير و روستاي رقيه) با هماهنگي فرمانداري از تاريخ 15 لغايت 18 فروردين ماه بوده است. جمع آوري 4 محموله (200 بشکه خالي) از شرکت ها و مجتمع هاي پتروشيمي (غدير، فناوران، لاله و اکسير سازان اطلس) و ارسال 3 محموله (130 بشکه) به پادگان الزهرا منطقه سوم سپاه، از ديگر خدمات امدادرساني شرکت هاي پتروشيمي منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي بوده است.

برپايي موکب و تهيه غذاي گرم

همچنين اين موکب با محوريت پايگاه مقاومت بسيج در شهر اهواز (اردوگاه راهيان نور شهيد مسعوديان) در ابتدا با حضور 20 نفر و از طريق طبخ 2 هزار پرس غذا برپا شد. هم اکنون 30 نفر نيروي داوطلب از شرکت هاي مستقر در منطقه ويژه (بندرامام، رازي، اميرکبير، مارون، بوعلي سينا و شهيد تندگويان) در حال طبخ و ارسال 5 هزار پرس غذا به مناطق سيل زده شهرهاي کارون، باوي، سوسنگرد، الهائي و حميديه با همکاري هلال احمر و سپاه هستند. روزانه هزار پرس غذاي گرم نيز از سوي پتروشيمي مارون تهيه و در اختيار هلال احمر اهواز قرار گرفته است که تاکنون 5 هزار غذاي گرم توزيع شده است. بر اين اساس، به ميزان 120 ميليون ريال تره بار نيز از سوي پتروشيمي بوعلي سينا تهيه و به موکب ارسال شده است که در مجموع تا پايان روز 19 فروردين ماه تعداد 20 هزار پرس غذا (15 هزار پرس موکب منطقه و 5 هزار پرس مارون) توزيع شده است.

تامين ماشين آلات، تجهيزات و ارسال اقلام مختلف

بر پايه اين گزارش، افزون بر تهيه 10 دستگاه ماشين آلات سنگين و 1 دستگاه آمبولانس و تجهيزات گوناگون از سوي پتروشيمي هاي اين منطقه، هزينه تعداد 73 دستگاه ماشين آلات نيز تقبل شده است. اقلام مورد نياز سيل زدگان شامل چادر، آب معدني، کنسرو، خرما، برنج، مرغ، روغن و... از طريق فراخوان ستاد مديريت بحران از شرکت هاي مستقر در منطقه جمع آوري شده  و در اختيار فرمانداري ماهشهر و موکب منطقه اهواز قرارگرفته است

اختصاص 100 ميليارد ريالي   شوراي راهبردي منطقه

بر اساس مصوبه نشست شوراي راهبردي منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي، 100 ميليارد ريال براي بخش هزينه هاي انجام شده و تامين تجهيزات و نيز استمرار تامين مواد غذايي و هرگونه خدمات رساني تا زمان مورد نياز اختصاص يافت. همچنين واريز مبلغ 4 ميليارد ريال به حساب کميته امداد امام خميني (ره) به منظور تهيه 2 هزار بسته تغذيه اي يک هفته اي سيل زدگان (هربسته به ارزش دو ميليون ريال) شامل کمک هاي نقدي بوده است که در دست اقدام است.

 

  شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه

کمک کارکنان به سيل زدگان

  کارکنان شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه، 361 ميليون ريال به سيل زدگان کمک کردند. مدير شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه با ابراز تاسف از خسارات وارده به سيل زدگان گفت: از همان روزهاي اول وقوع سيل در استان هاي گلستان، خوزستان و لرستان، کارکنان شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي منطقه اروميه به صورت خودجوش شروع به جمع آوري کمک هاي نقدي و غيرنقدي کردند. احمد مجرد افزود: مقدمات شناسايي و اعزام کارشناسان فني و خبره از جمع کارکنان، خانواده ها و وابستگان از سوي پايگاه مقاومت بسيج شهيد تندگويان اين منطقه به منظور کمک رساني به سيل زدگان آغاز شده است. وي اظهار اميدواري کرد که با بسيج همه امکانات و منابع بتوانيم گوشه اي از خسارت هاي سنگين سيل زدگان را جبران کنيم.

 

     دانشگاه صنعت نفت

درخشش دانشکده نفت اهواز در مسابقات بين المللي

معاون پژوهشي دانشگاه صنعت نفت از راهيابي تيم دانشکده نفت اهواز به جمع 6 تيم برتر مسابقات بين المللي EAGE Field Challenge خبر داد. رضا مسيبي بهبهاني گفت: اين مسابقات تحت عنوان EAGE Laura Dake Challeng 2019 برگزار مي شود که تيم دانشگاه صنعت نفت (دانشکده نفت اهواز) با راهيابي به مرحله نهايي، در جمع 6 تيم برتر از دانشگاه هاي مختلف دنيا قرار گرفت.  بر اساس اين گزارش، ابوذر سليمان زاده، حميدرضا اسعديان، سعيد پروين، علي اکبر روزشناس و سيد امين موسوي، اعضاي تيم دانشکده نفت اهواز در اين مسابقات هستند.

 

 

   شرکت ملي صنايع پتروشيمي

کمک 120 ميليون توماني کارکنان به  سيل زدگان

سرپرست بسيج شرکت ملي صنايع پتروشيمي با اشاره به کمک هاي بسيجيان و کارکنان اين شرکت به سيل زدگان، از آمادگي براي اعزام نيروهاي متخصص به استان هاي سيل زده خبر داد. حسين امين زاده اظهار کرد: پس از حادثه سيل در استان هاي گلستان، لرستان و خوزستان، تاکنون حدود 21 ميليون تومان کمک هاي نقدي ازسوي کارکنان براي کمک به سيل زدگان و خريد اقلام مورد نياز آنها جمع آوري شده است و بسيج شرکت ملي صنايع پتروشيمي نيز 100 ميليون تومان براي کمک به حادثه ديدگان اختصاص داده است. وي با تاکيد بر نقش صنعت پتروشيمي در مسؤوليت هاي اجتماعي افزود: روند کمک هاي کارکنان همچنان ادامه دارد و با هماهنگي هاي انجام شده با پايگاه هاي بسيج شرکت پژوهش و فناوري پتروشيمي، شرکت صنايع پتروشيمي خليج فارس و چند شرکت ديگر در روزهاي آينده ميزان اين کمک ها افزايش مي يابد. امين زاده از همکاري و کمک گسترده شرکت هاي پتروشيمي در سازمان منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي و نيز منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس خبر داد و گفت: همکاران در صنعت با جديت در حال کمک و تامين نيازهاي هموطنان در مناطق سيل زده هستند.