كارهايي كه باعث لوس شدن كودك مي شود

اگر دو سال اول زندگي فرزندتان، او را از ترس بغلي شدن به اندازه كافي بغل نكنيد و اجازه دهيد که نياز خود را با گريه اعلام كند.

  اگر در جمع، موقع خريد يا زماني كه مهمان داريد، با جيغ و داد فرزندتان به او باج بدهيد تا ساكت بماند.

  اگر فرزندتان را تشويق به كتك زدن بقيه کرده و افتخار كنيد که فرزندتان دفاع از خود را آموخته و در آينده از پس خود بر مي آيد.

  اگر فرزندتان به حقوق بقيه تجاوز كند و شما جلوي او را نگيريد.

  اگر به كارهاي اشتباه فرزندتان مانند فحش دادن، گاز گرفتن و زدن، بخنديد و آن را شيرين كاري بدانيد.

  اگر به فرزندتان «نه» بگوييد و او جيغ بزند يا خودزني كند و شما تغيير عقيده دهيد.

  اگر والدين سخت گيري باشيد و فرزندتان براي رسيدن به خواسته هايش مجبور باشد گريه كند.

  اگر تصميم به انجام روش تربيتي بگيريد مانند جدا كردن جاي خواب فرزندتان، گرفتن پستانك، شير يا مهد كودك رفتن كودك (بجز روزهاي اول) و با گريه كودك كوتاه بياييد.

  اگر به جاي توجه کردن به فرزندتان، به بهانه با تلفن حرف زدن، پاي كامپيوتر بودن و كار كردن، زندگي او را با اسباب بازي هاي گرانقيمت پر كنيد و به او باج دهيد كه سراغ شما نيايد.( چون محبت با خريدن اسباب بازي جايگزين نمي شود و فرزندتان مرتب اسباب بازي متنوع مي خواهد و هرگز راضي نمي شود)

  وقتي يكي از والدين تنبيه مي كند و همان لحظه ديگري دخالت كرده و با همسرش مخالفت يا دعوا كند و طرف كودك را بگيرد و به او محبت كند.

  زماني كه به يک خواسته كودك عمل مي کنيد و دفعه بعد به خاطر همان خواسته دعوايش کنيد. به عنوان مثال در آغوشش بگيريد و دفعه بعد داد بزنيد که: «اه، ولم كن چقدر آويزون من مي شي!»

  وقتي براي انجام كارهاي فرزندان خود غر بزنيد و منت بگذاريد، آن ها را غرغرو، طلبكار و ناراضي بار مي آوريد.

  وقتي داد بزنيد، دعوا کنيد و الگوي بدي براي فرزندتان باشيد.

  وقتي از ترس لوس شدن كودك، خواسته هاي كودك را برآورده نکنيد تا او به گريه بيفتد.

  وقتي يك روش تربيتي نداريد و هر بار به يك روش با فرزندتان رفتار مي كنيد.

  وقتي مقابل فرزندتان، به همسرتان احترام نمي گذاريد.

  وقتي روش تربيتي شما با همسرتان متفاوت است.

  يادتان باشد، باج دادن به كودك، يعني پاداش در مقابل كاري اشتباه كه باعث لوس شدن كودك مي شود، نه محبت و در آغوش گرفتن و پاداش در مقابل كار خوب.

  يادتان باشد، دادن آزادي به كودك، به او پر پرواز خواهد داد.

  به بهانه لوس شدن فرزندتان، او را از آغوش خود و جايزه گرفتن محروم نكنيد.

 

 

  هر بو، برانگيختن يک احساس  

دانشمندان در تحقيقات خود به اين نتيجه رسيده اند که استشمام بوهاي مختلف، روي نحوه رفتارهاي انسان تأثير مستقيم دارد.

  نان

 باعث مي شود شما مهربان تر شويد. در واقع بوي نان، انسان را نرم تر مي کند.

  نعناع

استشمام بوي نعناع، بخصوص براي ورزشکاران، باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خلق و خوي افراد مي شود.

دانه هاي قهوه

استرس را به حداقل مي رساند و شادماني بيشتري را به سمت شما جذب مي کند.

پرتقال و ليمو

استشمام بوي پرتقال و ليمو، باعث افزايش انرژي و به دنبال آن شادي و نشاط مي شود.

سيب

بوي سيب، اميدواري را افزايش مي دهد، بخصوص در هنگام صبح.

گل ياس

عطر گل ياس مي تواند شما را از غمگيني برهاند و افکار ناشي از افسردگي را از ذهن تان دور کند.

 کاج

عطر و بوي کاج، دشمن استرس است و باعث مي شود از ته دل بخنديد.

دارچين

باعث افزايش حافظه و تمرکز مي شود.

اسطوخودوس

رايحه اسطوخودوس، براي رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهن و جسم مناسب است.

چمن تازه

براي جلوگيري از آلزايمر، استشمام بوي چمن تازه  مفيد بوده و محرک شادي و نشاط است.

 

برياني

مواد اوليه

  گوشت سر دست و دنده: يک کيلوگرم

  پياز درشت: يک عدد

  دارچين: به مقدار لازم

  زعفران: به مقدار لازم

  نعناع خشک شده: مقداري

  نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

  فلفل: به مقدار لازم

  خلال بادام: مقداري براي تزيين

روش پخت

آب را روي حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن بريزيد. پياز، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و پس از جوش آمدن، به مدت 30 دقيقه بپزيد.

پس از نيم پز شدن، گوشت را از آب جدا کرده و دو بار آن را به همراه نعناع چرخ کنيد.

گوشت را همراه با يکي دو قاشق آب، خوب با دست مخلوط کنيد، سپس نمک و مزه آن را بچشيد. قالب هاي برياني را روي حرارت، کمي داغ کنيد،   يک قاشق از روغن روي آب گوشت را بگيريد و ته قالب بريزيد. روي آن دارچين، زعفران و فلفل بپاشيد و يک لقمه از گوشت برياني را روي آن قرار داده و با دست آن را صاف کرده و چند لحظه روي حرارت قرار دهيد  و   آن را روي نان آماده شده بر گردانيد و در آخر سطح برياني را با خلال بادام آغشته به زعفران تزيين کنيد.

 

 

در روز هاي گرم تابستان هرگز آب يخ نخوريد!

شايد از اين تيتر خيلي خوشتان نيايد، چرا که فقط يک ليوان آب خنک مي تواند گرماي اين تابستان داغ را قابل تحمل کند. شکي نيست که در روزهاي گرم و طاقت فرساي تابستان، چيزي لذت بخش تر از خوردن يک ليوان آب سرد نيست. اما آيا اين يک ليوان آب سرد حيات بخش در طولاني مدت براي ما ضرر دارد يا نه؟ قرن هاست که اين مسئله مورد بحث بوده و حالا علم، براي اين موضوع به پاسخ هايي دست يافته است. در اينجا به 8دليل  اشاره مي کنيم که نشان مي دهد، بايد از خوردن آب يخ پرهيز کنيد:

1- دچار اضافه وزن مي شويد

شايد شنيده باشيد که خوردن آب يخ، سوخت و ساز بدن را افزايش مي دهد و به اين ترتيب به کم کردن وزن کمک مي کند. اين مسئله نه کاملا درست و نه کاملا اشتباه است. آب کالري ندارد، بنابراين با خوردن آن وزن اضافه نمي کنيد؛ اما اگر هميشه آب يخ بخوريد، اين مسئله باعث مي شود که کم شدن وزن تان بيشتر طول بکشد. آب يخ، دماي بدن و در نتيجه توانايي آن براي هضم مواد غذايي را تحت تأثير قرار مي دهد. وقتي بدن تان براي تجزيه چربي ها دچار مشکل شود، نمي توانيد به قدري که انتظار داريد، وزن کم کنيد.

2- بدن تان کم آب باقي مي ماند

حتما تجربه اين حالت را داشته ايد که در روزهاي گرم تابستان هر چقدر آب يخ مي خوريد، باز هم احساس تشنگي مي کنيد. طبق تحقيقات، خوردن آب يخ باعث منقبض شدن عروق خوني بدن مي شود. از طرفي کم آب شدن بدن، کاهش گردش خون و اکسيژن در بدن را به دنبال دارد، بنابراين آب يخ شرايط را بدتر مي کند.

3- انرژي بدن را پايين مي آورد

احساس خوشايند بعد از خوردن آب يخ، تنها چند دقيقه دوام مي آورد و بعد از آن رفته رفته احساس خستگي مي کنيد. اين اتفاق به آن دليل مي افتد که بعد از خوردن آب يخ، بدن انرژي بيشتري را صرف گرم کردن آب يخ و رساندن دماي آن به ميزان مناسب مي کند. بنابراين به جاي آب يخ، آب ولرم بخوريد، به ويژه زماني که ورزش مي کنيد. با اين کار به مدت طولاني تري آب و انرژي بدن حفظ خواهد شد.

4- فرايند گوارش را مختل مي کند

همان طور که پيش تر ذکر شد، خوردن آب يخ اثري منفي بر فرايند گوارش دارد. اگر تابستان ها دچار معده درد، شکم درد يا حالت تهوع مي شويد، ممکن است علت آن خوردن آب يخ باشد.آب يخ باعث سفت شدن مواد غذايي مي شود و کمک مؤثري به تجزيه چربي ها نمي کند. در نتيجه ممکن است بيشتر دچار يبوست يا نفخ شويد. بنابراين بعد از خوردن غذا هرگز آب يخ نخوريد.

5- ضربان قلب را کاهش مي دهد

اگر مي خواهيد قلب تان را وحشت زده کنيد، يک ليوان آب يخ سر بکشيد! عصب واگ که در پشت گردن قرار دارد، وقتي چيز خيلي سردي را احساس کند، غافلگير مي شود. در واکنش به اين مسئله، ضربان قلب براي مدت کوتاهي پايين مي آيد تا دماي بدن به ميزان مناسب برگردد.

6- دچار گلودرد مي شويد

تحقيقات نشان داده است که آب يخ، باعث توليد بيشتر ماده مخاطي و در نتيجه مسدود شدن سينوس ها مي شود. وقتي ماده مخاطي بيشتري در مجراها وجود داشته باشد، واکنش طبيعي بدن، بروز درد است.

7- باعث ميگرن مي شود

اگر بعد از خوردن آب يخ، تنها چند لحظه احساس مي کنيد که سرتان يخ زده، آدم خوش شانسي هستيد، چون بعضي افراد با خوردن آب يخ، دچار سردرد يا ميگرن شديد مي شوند. وقتي نوشيدني سردي را بسرعت مي خوريد، دهان فرصت نمي کند سرماي آن را جذب کند. وقتي عصب ها اذيت مي شوند، اين مسئله منجر به احساس دردي مي شود که چند لحظه اي طول مي کشد.

8- پوست را منقبض مي کند

حتما شنيده ايد که آب گرم، منافذ پوست را باز و آب سرد آن ها را مي بندد. شستن صورت با آب سرد ايده خوبي است، اما خوردن نوشيدني هاي گرم براي سلامت کلي پوست تان بهتر است. چون آب گرم، گردش خون را افزايش مي دهد و اين مسئله پوست را درخشان و سالم مي کند.