یک غذای دوست داشتنی پیتزا  با  نان  تست

مه سیما شافعی برزی 

 مواد لازم

نان تست: 12 عدد

پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم

هات داگ گوشت: ۳ عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۳ عدد

پیاز: یک عدد

سیر: 2 حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سس پیتزا را آماده می کنیم، به این ترتیب که پیاز را درشت خرد کرده و کمی تفت می دهیم، سپس سیر و گوجه فرنگی را پوست کنده و درشت خرد می کنیم، به پیاز می افزاییم و تفت می دهیم. در آخر نیمی از فلفل دلمه را به همراه نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و همه مواد را کاملا مخلوط می کنیم و روی شعله قرار می دهیم تا به غلظت برسد.  در مرحله دوم، نان را روی تخته کار قرار می دهیم، یک قاشق مرباخوری سس روی نان می مالیم، سپس پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم به طوری که کاملا سطح نان پوشیده شود. هات داگ ها را حلقه ای برش می زنیم و یک ردیف روی پنیر پیتزا می چینیم و دوباره روی آن پنیر می ریزیم. حالا قارچ ها را خیلی نازک برش می زنیم و به همراه کمی فلفل دلمه روی پنیر قرار می دهیم. روی آن هم آویشن و کمی فلفل سیاه می پاشیم. نان ها را در سینی فر می چینیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر قرار می دهیم.

 نکات مهم

1) روی سطح نان سس زیادی می زنیم.

2) میزان پنیر روی سس باید بیشتر از روی هات داگ باشد.

3) مواد سس نباید سرخ شوند، فقط در حدی که کمی نرم شوند کافی است.

 4) پیتزا را حین پخت چک می کنیم و هر زمان که روی آن طلایی شد از فر بیرون می آوریم.

5) به جای هات داگ می توانیم از هر چیز دیگری که دوست داشتیم، استفاده کنیم مثل مرغ، گوشت، سبزیجات و ...

6) از ماکروفر هم می توان برای طبخ استفاده کرد.

 

دسر کشکول ترکیه ای

  زهرا آذریانی- مدرس آشپزی و شیرینی پزی

 این دسر خوشمزه و مقوی ترکیه ای را هم می توان به عنوان صبحانه مصرف کرد و هم عصرانه. البته ناگفته نماند که یک میان وعده سالم نیز محسوب می شود که می توان آن را به راحتی تهیه کرد.

 مواد لازم

شیر: ۴ لیوان

شکر: یک لیوان

آرد نشاسته ذرت: ۳ قاشق سوپخوری

آرد برنج: ۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ: یک عدد

پودر نارگیل: یک چهارم لیوان

پودر بادام: سه چهارم لیوان

وانیل: ۵ گرم

خامه (در صورت دلخواه): ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم

 طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ، نشاسته، آرد برنج، شکر و شیر را در داخل قابلمه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا بپزید و غلیظ شود. سپس پودر نارگیل و بادام را اضافه می کنیم.

مواد که غلیظ شد از روی شعله برمی داریم و وانیل را می افزاییم. بعد از اینکه مواد کمی خنک شد، خامه را افزوده و خوب هم می زنیم.

مواد آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. بعد از خنک شدن روی آن را با انواع مغزی ها تزیین می کنیم.

 

شربت سه رنگ

  محیا اترک

  مواد لازم

 گل پنیرک: ۱۰۰ گرم

عسل: یک تا دو قاشق غذاخوری

زعفران: یک قاشق غذاخوری

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

یخ: 15 تا 20 قطعه

آب: نصف پیمانه

 طرز تهیه

خوردن شربت های خنک و خوشمزه در این روزهای گرم حس خوبی به آدم منتقل می کند، شربت هایی که به راحتی می توان آنها را در خانه تهیه کرد و از نوشیدنشان خنک شد و لذت برد.

گل پنیرک را( می توان از عطاری ها تهیه کرد) داخل آب خیس می کنیم تا رنگ پس بدهد. سپس داخل لیوان کمی آب ریخته و عسل را در آن حل می کنیم.

 اگر رنگش کم بود کمی زعفران می ریزیم تا زردرنگ شود. حالا تا نصفه های لیوان یخ ریخته و روی آن آبلیمو می چکانیم تا یخ ها به آبلیمو آغشته شوند.

 دوباره روی یخ های قبلی یخ می ریزیم، ولی بدون آبلیمو. در آخر نیز آبی که گل پنیرک را داخل آن خیس کرده ایم، صاف کرده و کم کم به موادمان اضافه می کنیم.

 نکته: قبل از درست کردن این نوشیدنی باید کمی گل پنیرک را خیس کنید تا کدر شود.