زندگينامه مرحوم حاج شيخ مهدي مجيدي نسب ( خراساني)

خدمت سلوک او بود

سه روز پس از نيمه شعبان سال جاري، آيت الله مهدي مجيدي نسب، مشاور فرهنگي سابق وزير نفت به رحمت ايزدي پيوست. آنچه در ادامه مي خوانيد، زندگينامه اي مختصر از اين عالم ديني است که در کسوت روحانيت سال ها به خدمت رساني در حوزه دين و فرهنگ مشغول بوده است. متن پيش رو به قلم احمد مجيدي نسب، فرزند آن مرحوم و مشاور کنوني فرهنگي وزير نفت نگاشته که با اندکي تلخيص ارائه مي شود همچنين در آستانه چهلمين روز درگذشت اين عالم جليل القدر، مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه اي نيز ضمن ارسال پيام تسليت به خانواده آن مرحوم، از خدمات ديني و تبليغي ايشان تجليل کردند.

تقدير و مشيت الهي اينگونه بود كه عبد صالح، بنده متواضع، بي ادعا و بي آلايش و عارف ناشناخته و گمنام والد محترم، عالم وارسته، معلم اخلاق و مدرس حوزه هاي علميه كشور حضرت آيت الله حاج شيخ مهدي مجيدي خراساني (طالب ثراه) كه براي رسيدن به معبود لحظه شماري مي كرد، پس از عنايت و توجه خاص حضرت ثامن الحجج علي بن موسي الرضا عليه الاف و تحيه و الثنا به ايشان، معظم له در روز نيمه شعبان 1322 در شهر مقدس مشهد در خانواده اي مذهبي ديده به جهان گشود و پس از 77 سال عمر پربركت و مجاهدت خاموش با اراده و اذن الهي در هجدهم شعبان 1399 عروج و به ملكوت اعلا پيوست. در همين راستا لازم مي دانيم براي اطلاع مؤمنين و مردم قدرشناس ايران اسلامي گوش اي مختصر از زندگي آن مرحوم را به آگاهي عموم برسانيم تا زواياي شخصيت اين عالم وارسته بيشتر شناخته شود كه اميرمؤمنان فرمودند: «اذا مات العالم ثلم في الاسلام، ثلمه لا يسدها شيء الي يوم القيامه».

آغاز حيات

 ايشان فرزند كربلايي محمد پيرسقا از متدينان و افراد شناخته شده محله پايين خيابان مشهد كه در قيام مسجد گوهرشاد در دوران خفقان رضاشاه پس از حضور فعال در آن قيام به افتخار جانبازي براي دفاع از دين و حجاب نائل شده بود. عشق و علاقه وافر اين خانواده به اهل بيت باعث شد اسم ايشان را كه در صبح روز نيمه شعبان 1322 متولد شد به نام مقدس حجت بن الحسن روحي و ارواحنا له الفداء به اسم «مهدي» نامگذاري كنند.  او پس از اتمام دوره تحصيلات ابتدايي، به دليل همسايگي و آشنايي با بيت مرحوم طباطبايي، براي كسب علوم اسلامي وارد مدارس مذهبي و ديني مشهد شد. هوش سرشار و علاقه وافر به قرآن باعث شد به سرعت در دوران طفوليت و نوجواني حافظ قرآن و نهج البلاغه شود و براي كسب بيشتر معارف اسلامي وارد مدارس شرافت و عسكريه مشهد شد. صداي خوش و دلنشين او و حفظ آيات الهي و احاديث و نهج البلاغه مورد توجه بسياري از محافل مذهبي و هيات هاي حسيني آن دوران و باعث دعوت به منبر وعظ در مساجد و حسينيه هاي محله هاي پايين خيابان مشهد شد و پس از آن رسما در حوزه علميه نواب مشهد به تحصيلات علوم اسلامي پرداخت.   ادبيات و سطوح مقدماتي حوزه را نزد اساتيد معروف مشهد همچون استاد اديب نيشابوري، استاد مهدوي، استاد هاشمي، آيت الله مددي و آيت الله مدرس يزدي و لمعتين را در محضر استاد خراساني فراگرفت.

ریشه های      انقلابی

با شروع نهضت امام خميني در سال1342 خورشيدي در عنفوان جواني، همراه مرحوم شهيد آيت الله محمدرضا سعيدي از مشهد به تهران هجرت و در كنار آن شهيد والامقام در تهران منطقه دولاب و ميدان خراسان به تبليغ و ارشاد جوانان و اقامه نماز در مساجد و بويژه مسجد موسي بن جعفر(ع) پرداخت و همواره يار معين، همراه و همفكر شهيد سعيدي بود.  پس از اوج گيري نهضت روحانيت و قيام كاپيتولاسيون و مخالفت آشكار روحانيون انقلابي با اين طرح استعماري و دستگيري و شهادت مرحوم سعيدي در خرداد 1349 در زندان قزل قلعه؛ دستگيري تعدادي از روحانيون و مبارزين آغاز و ايشان نيز پس از دستگيري و آزادي از زندان در نهايت براي ادامه تحصيلات حوزوي به قم مهاجرت مي كنند. دروس رسائل و مكاسب را نزد حضرت آيات حاج شيخ علي مشكيني، صالحي مازندراني و سلطاني طباطبايي و كفايه الاصول و خارج فقه و اصول را محضر مراجع تقليد شيعه حضرات آيات حاج شيخ محمد فاضل لنكراني، حاج سيد محمدرضا گلپايگاني، حاج شيخ محمدعلي اراكي و آيت الله صافي گلپايگاني سپري و تلمذ کردند. در طول دوران مبارزات روحانيت شيعه عليه شاه بويژه براي انجام رسالت آگاهي بخشي به مردم و جوانان متدين و انقلابي و آشنايي آنان با نهضت امام خميني و افشاگري عليه ظلم و فساد خاندان پهلوي با بهره گيري از شيوه و روش مرحوم شهيد اندرزگو با اسامي مختلف و اشكال مختلف در شهرها و روستاهاي كشور به افشاگري و روشنگري مردم پرداختند و بارها توسط عوامل رژيم پهلوي، شهرباني و ساواك دستگير، تبعيد و زنداني شدند كه اسناد اين مبارزات در مركز و موسسه اسناد انقلاب اسلامي موجود و ماندگار شده است.  به جهت توصيه ايشان و سيره گمنامي آن مرحوم، كمتر كسي از آن مطلع و اطلاع رساني گرديد و اين موضوعات را دائم مخفي مي كردند و همين ويژگي ايشان از آيت الله مجيدي خراساني، يك آزاده سرافراز و جانباز انقلاب ساخت كه آثار شكنجه و جانبازي آن مرحوم در طول زندگي و حيات خود به عنوان سند حقانيت و مظلوميت مبارزات روحانيون مخلص و بدون ادعا مي توانم به آن اشاره كنم. ايشان در فعاليت هاي سياسي قبل از انقلاب، افتخار همكاري و همفكري وسيع و تنگاتنگ با شهيد كامياب، شهيد آستانه پرست، شهيد هاشمي نژاد، شهيد مظلوم دكتر بهشتي، شهيد باهنر، شهيد مطهري، شهيدان آيت الله صدوقي يزدي و آيت الله اشرفي اصفهاني و دستغيب شيرازي را در ساماندهي روحانيون و انقلابيون و جوانان و حضور مستمر در مساجد و مدارس داشتند و از آنها بهره هاي فراوان و خاطرات بسياري داشتند.

شیوه      نوین     علم آموزی

سبك ابداعي تخته نويسي و آموزش قرآن كريم و روش هاي نوين بيان احكام به صورت متنوع و جذاب در دهه50 باعث شد دوستان ديگرش همچون استاد حاج محسن قرائتي، استاد رباني خراساني، استاد ابوالقاسم اقباليان و استاد شيخ حسن راستگو به دور او جمع شوند و در حوزه هاي علميه و شهر مقدس قم به عنوان موسس «كانون تعليمات قرآن» را راه اندازي و با جذب طلاب جوان و خوشفكر و آموزش آنان، بتوانند با سبك جديد در دبيرستان هاي دولتي و مدارس حكومت پهلوي نفوذ و اين سبك تخته نويسي و آموزش قرآن با ارتباط مستقيم با مرحوم شهيد دكتر بهشتي و شهيد قدوسي از دبيرستان هاي دين و دانش و حكيم نظامي قم آغاز و در اكثر دبيرستان ها، مدارس و مساجد مورد توجه و استقبال جوانان و خانواده هاي مذهبي آن دوران قرار گرفت. اين نوع كلاس داري در تعليم وآموزش قرآن كريم باعث تربيت و رشد بسياري از اساتيد برجسته و ممتاز گذشته و فعلي قرآن كشور شد. هوش و ذكاوت سرشار و خدادادي او در نحوه بيان احكام و جذب كودكان و نوجوانان، ايشان را در بين روحانيون و حوزه هاي علميه كشور ممتاز و شاخص كرده و بر همين اساس مورد تشويق بسياري از مراجع تقليد گذشته و فعلي همچون آيت الله فاضل لنكراني آيت الله گلپايگاني، آيت الله مشكيني، آيت الله بهشتيآيت الله مكارم شيرازي و آيت الله جعفر سبحاني  قرار بگيرد و مورد عنايت و توجه آنان باشد. اين نهال پرثمر و پربركت، بعدها به صورت هاي مختلف و پس از انقلاب و فراهم شدن امكانات بيشتر به صورت ويژه وگسترده در صداوسيما و مراكز علمي و تحقيقاتي حوزه هاي علميه كشور مورد توجه و استفاده كارشناسان حوزه دين قرار گرفت.

فعالیت های       انقلابی 

 

در سال هاي 53 و 54 با حكم حضرت امام خميني(ره) پس از يك سال تبليغ و ترويج احكام و شريعت الهي به درخواست مردم آن ديار به بندرعباس و ميناب اعزام و در مسجد پاكوه ميناب به نشر و توزيع اعلاميه ها و تشكيل هسته هاي نظامي و ساماندهي جوانان در دوران خفقان پرداخت. حاصل اين فعاليت ها، دستگيري مجدد و روانه زندان شدن ايشان در بندرعباس و كرمان بود. پس از آزادي از زندان هاي بندرعباس و كرمان و همزمان با اوج گيري نهضت مردمي ايران، همراه شهيد محمد منتظري و مرحوم آيت الله رباني شيرازي، آيت الله احمد جنتي و آيت الله شيخ محمد يزدي در ساماندهي گسترده قيام 19 دي مردم قم شركت فعال و اثربخش در نهضت و انقلاب داشت و سپس در ساماندهي نماز عيد فطر تهران در سال 57 به همراه مرحوم شهيد مفتح شركت گسترده کرد. فعاليت سياسي و ايراد سخنراني در مسجد قبا و مسجدالرسول(ص) نارمك و منطقه تهرانپارس از آثار دوران مبارزاتي ايشان است، سپس با حضور در تحصن روحانيون در مسجد دانشگاه تهران در سال 57 همراه مرحوم مفتح و مرحوم شهيد مطهري و شهيد بهشتي و حضور در مراسم استقبال از امام خميني(ره) در بهشت زهرا در 12 بهمن 1357 وپس از ديدار با مولا و مراد خويش در مدرسه رفاه به عنوان نخستين مركز فرماندهي انقلاب اسلامي و شركت در جلسات تصميم گيري و پذيرفتن مسووليت هاي اجتماعي و انقلابي فصل جديدي از زندگي اجتماعي و سياسي ايشان آغاز شد. با حكم حضرت امام(ره) در تاريخ 3/2/1358 به عنوان اولين امام جمعه هاي كشور به شهرستان شيروان عزيمت و با همكاري مرحوم آيت الله واعظ طبسي نسبت به سركوب عوامل ساواك و عوامل بازمانده از نظام پهلوي و شورشيان مسلح اكراد شمال خراسان در سال 58 همت گماشت و پس از آن به عنوان اولين رئيس كميته انقلاب اسلامي در كيش و سپس خارك مسووليت حفظ و جمع آوري اموال به جامانده از خاندان پهلوي، كاخ ها و ساختمان هاي دولتي و نظامي اين دو جزيره مهم را برعهده گرفت و با توجه به سوابق قبل از انقلاب و آشنايي با كارمندان شركت نفت، بر چگونگي صادرات نفت و حفظ اموال كشور و سرمايه هاي ملي ايران اسلامي نظارت و سپس به استان خوزستان و شهر آبادان عزيمت و به همراه مرحوم آيت الله جمي نسبت به پاكسازي عوامل ساواك و شهرباني و ژاندارمري اقدام کرد. با شكل گيري بسياري از ارگان هاي انقلابي در سال 58، در تاسيس و راه اندازي كميته انقلاب اسلامي، حزب جمهوري اسلامي، جهاد سازندگي، نهضت سوادآموزي، بنياد مسكن انقلاب اسلامي، كميته امداد امام خميني و سازمان تبليغات اسلامي حضوري اثرگذار و مؤثر داشت و مدت ها به عنوان معاون فرهنگي آيت الله احمد جنتي در سازمان تبليغات اسلامي فعاليت و از موسسان نهاد جهاد سازندگي بود. با تاسيس وزارت جهاد سازندگي و شركت در جلسات تصميم گيري و شكل دهي بنيان هاي اين ارگان مردمي، باعث انس بيشتر ايشان با نيروهاي انقلابي و جوان و متدين كشور شد. تشكيل كميته فرهنگي جهاد و اعزام نيروهاي مردمي براي آبادي و عمران روستاها و مناطق محروم و كم برخوردار از امكانات و اعزام مكرر ايشان به مناطق دورافتاده از او چهره اي خستگي ناپذير و حلقه انس با جهادگران مخلص بي ادعا از او يك روحاني معنوي و اثربخش ساخته بود كه مي توانست فعاليت هاي سخت و دشوار اين نهاد انقلابي و جوانان و مديران جهادي را سهل، آسان و خستگي ناپذير كند.

امام جمعه       نمونه    کشوری

در نهايت با حكم ولي امر مسلمين، مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي(حفظه الله) در سال 1372 به عنوان امام جمعه شهرستان ياسوج انتخاب و به اين منطقه محروم عزيمت کرد. رفاقت و آشنايي با آيت الله ملك حسيني به عنوان نماينده حضرت امام خميني(ره) و مرحوم آيت الله حائري شيرازي و آيت الله موسوي جزائري كه باعث اتحاد نيروهاي مردمي و انسجام بخشي به فعاليت هاي انقلابي وفرهنگي شد، او را يك چهره محبوب و انقلابي در جنوب و غرب كشور و استان هاي كهگيلويه و بويراحمد، فارس و خوزستان به مردم معرفي و مورد توجه مديران نظام جمهوري اسلامي قرار داد و در نهايت به عنوان «امام جمعه نمونه كشور» از طرف مقام معظم رهبري لوح تقدير دريافت کردند و پس از پايان ماموريت ايشان در آن استان، به عنوان امام جمعه شهرضا در استان اصفهان به خدمت مردم انقلابي اين ديار شتافت و با تشكيل گروه هاي مختلف و انسجام مديران و مردم و پيوند بيشتر آنان با نماز جمعه به خدمت خود در اين شهرستان نيز پايان داد، سپس به جهاد كشاورزي مراجعه و به عنوان نماينده ولي فقيه در جهاد استان كرمانشاه به خدمت گذاري به مردم مشغول شد.

سلوک     و   سبک زندگی

 ساده زيستي، بي آلايشي، بدون چشمداشت كاركردن و عدم توقع از تشكر و قدرداني بابت زحمات و مجاهدت هاي خاموش و شبانه روزي، از او براي دوستان و همراهانش چهره اي بي نظير در صداقت، پاكي و اخلاص ساخته بود و باعث جذب حداكثري جوانان و نوجوانان اين ديار و كشور عزيزمان ايران اسلامي شده بود.  آن مرحوم در طول حيات طيبه خويش، انس بسيار زيادي با خانواده معظم شهدا و لزوم تكريم آنان داشت و بدون استثنا در تمام ماموريت هاي كاري خويش زيارت قبور شهدا و بازديد از خانواده هاي شهيدان به ويژه اطفال و فرزندان آنان را مورد لطف و تفقد خويش قرار مي داد و به عنوان يك وظيفه در دستور كار خود قرار داده بود. به تمام فرزندان و بستگان و مديران زيرمجموعه خود برادامه به اين روش تاكيد فراوان مي كرد، به گونه اي كه در دهه60 در محله هاي جواديه، نازي آباد، ياخچي آباد، نعمت آباد و ميدان خراسان تهران و بعدها در شهرهاي مشهد، ياسوج، شيروان، شهرضا، كرمانشاه، اهواز و آبادان از او چهره اي ماندگار در بين خانواده هاي معزز شهيدان به تصوير كشيده است.  مرحوم مجيدي در بعثه مقام معظم رهبري در حج و زيارت در سال هاي متمادي و حج خونين در سال 66 فعاليت گسترده و اثربخشي داشت و در بسياري از موارد با علماي اهل سنت مراوده و تبادل نظر مي كرد. او علاوه بر مدارج و مدارك حوزوي به عنوان كارشناس ارشد ارتباطات اجتماعي در وزارت جهاد كشاورزي نسبت به برگزاري كلاس هاي آموزش و ترويج در بحث جنگل كاري و حفظ منابع طبيعي اهتمام ويژه داشت و هزاران اصله نهال را با دستان مباركشان در مناطق مختلف كشور غرس كرد و به عنوان دبير هيات عالي گزينش در جنوب و ساماندهي كاركنان و كارمندان اين وزارتخانه و با بسياري از مديران و ائمه محترم جمعه كشور ارتباط نزديك و تنگاتنگي داشت. در دوران دفاع مقدس بارها به جبهه هاي حق عليه باطل اعزام و حضور مستمر داشت و مدت ها به عنوان شهردار پادگان دوکوهه نسبت به نظافت و تجهيز اتاق هاي رزمندگان اسلام شخصا اقدام مي كرد. اين عالم وارسته و عارف گمنام با دارا بودن طبع شعر، ديوان اشعاري را تنظيم و نگاشته كه به يادگار مانده است. او عاشق خدمت به مردم و فراگيري دانش و به ويژه آموزش قرآن و تربيت طلبه هاي جوان و تدريس اخلاق و به ويژه در قشر نوجوان و جوانان كشور بود. رفاقت و انس و كوچك كردن خود در برابر كودكان و بازي كردن با آنها را به عنوان يك وظيفه براي خود فرض كرده بود تا بتواند جذب حداكثري را داشته باشد. هيچگاه و هيچكس تاكنون غضب و خشم او را نديده و در مشكلات بسيار صبور بود. چهره مهربان، خندان و رئوف او باعث شده بود تا بسياري از افراد جامعه به امام و رهبري و انقلاب اسلامي و ارزش هاي متعالي آن اميدوار شوند و همواره و در طول زعامت و مرجعيت و رهبري حضرت آيت الله امام خامنه اي (حفظه الله)، از ايشان اطلاعت محض را برخود واجب و فريضه مي دانست و تمام فرزندان و بستگان خود را به اين سنت الهي توصيه اكيد مي كردند. در شهادت سردار دل ها حاج قاسم سليماني بارها و بارها اشك افسوس و ندامت و عقب افتادن از قافله شهيدان را بر زبان جاري كرد. در سال هاي اخير كه معظم له دچار كسالت و بيماري شده و دكترهاي فوق تخصص خون از او قطع اميد كرده بودند، با حضور در مضجع شريف رضوي و استغاثه از آن امام رئوف و مهربان، به طور معجزه آسايي شفا يافتند و در باقيمانده حيات طيبه خويش در وزارت نفت، مسووليت شوراي اقامه نماز و ساماندهي ائمه محترم جماعات اين وزارتخانه مهم را برعهده و صادقانه و خالصانه و بدون هيچگونه چشمداشتي شبانه روز در دورافتاده ترين نقاط اين وزارتخانه نسبت به امر تبليغ و آموزش قرآن و تربيت روحانيون و برگزاري كلاس هاي اخلاق اقدام مي كردند. در نهايت آن عارف و عالم زاهد و متقي و شاعر گمنام پس از سال ها تلاش و مجاهدت و اخلاص و تقوا از اطرافيان خود حلاليت مي طلبد و شب قبل از رحلت به مناجات و راز و نياز با خالق خويش مشغول مي شوند و در روز يك شنبه 24 فروردين 1399 مصادف با هجدهم شعبان المعظم 1241 با سپري كردن 77 بهار از زندگي پرخير و بركت، در محل كتابخانه و دارالزهد خود هنگام اذان ظهر پس از آنكه خود را تطهير و غسل مي كنند، براي عروج خود را آماده و رو به قبله جان خود را تقديم معبود خويش كرده و با ايست قلبي به ملكوت اعلي پرواز مي كنند و در جوار انوار قدس الهي و ارواح دوستان شهيدش و اولياء خداوند به آرامش ابدي مي رسند و مصداق آيه شريفه: «من المؤمنين رجال صدقوا ما عاهدوا الله عليه فمنهم من قضي نحبه و منهم من ينتظر» مي شوند. آنگاه جسم نوراني و نحيف آن بزرگمرد به دستور مقام معظم رهبري(حفظه الله) در روز دوشنبه 25 فروردين 1399 در شرايط خاص بهداشتي و قرنطينه اي بيماري منحوس كرونايي كشور در غربت و مظلوميت تشييع و در جوار نوراني و ملكوتي كريمه اهل بيت و شفيع اهل قم حضرت فاطمه معصومه(س) در حجره 16 صحن امام رضا (ع) تدفين و به خاك سپرده مي شود (روحش شاد). او عاشق و مانوس به مباحث عرفاني و اخلاقي اما از نوع خاموش و بدون ادعا بود و بر همين اساس در گفتار و كردارش، اين نوع نگاه را هميشه مورد توجه در برخود با مردم و مسوولين قرار مي داد و در جهت روشنگري و هدايت مردم و اصلاح امور جامعه از اين مباحث عرفاني و سير و سلوك بهره برد و باعث حل بسياري از مشكلات و معضلات و افراد مراجعه كننده به ايشان مي شد. مرحوم والد داراي پنج ويژگي منحصر به فرد و شاخص در نظام و ساختار فكري خويش بودند: 1- اخلاص و تواضع، 2- خلاقيت و نوآوري، 3-گمنامي و دوري از شهرت، 4- ترك دنيا و مظاهر دنيا، 5- ولايتمداري محض و عاشقانه كه جمع كردن اين خصوصيات و ويژگي ها با توجه به مناصب حكومتي و اختيارات و احكام و مسووليت هاي اجتماعي ايشان و موقعيت هاي شغلي در حوزه روحانيت و نظام جمهوري اسلامي، او را از بقيه استتثنا و جزو خواص و محبوب قلوب مردم و انقلابيون واقعي كرده بود.

او رفت اما ...

 راه، منش خالصانه و متواضعانه در اطاعت محض از ولايت فقيه و امام مسلمين و حفظ ارزش هاي والاي انقلاب و به خصوص توجه به مباحث ترويج و توسعه قرآن كريم و تشويق نوجوانان و جوانان به فراگيري قرآن و دستگيري از مستمندان و فقرا و حفظ كيان نظام جمهوري اسلامي و دلسوزي به محرومان و ايتام و تاكيد در برگزاري كلاس هاي اخلاق براي طلاب و اعزه محترم روحاني جوان و مديران فرهنگي آينده كشور را به يادگار براي ما گذاشت. اميدواريم بتوانيم راه او را همانگونه كه مي خواست به ثمر برسانيم و باعث رضايت خاطرش شويم. آخرين شعري كه در نيمه شعبان امسال با صداي خودشان از مرحوم رسا قرائت و بيان داشتند را براي اطلاع همگان در اين ايام سخت و جانكاه براي ماندگاري تقديم دوستان و همراهانش مي كنيم.

خداست يار كساني كه يار يـكدگرند                       چه طاعتي پسنديده تر زخدمت خلق

نمي كنند دريغ از مسـاعدت در كـار                     شد افتخار بشريت نصيب اشـخاصي

ز دوستان موافـق رسـا كناره مـگير                   ز راه مـهر و وفا دوسـتدار يكـدگرند

خوش آن گروه كه خدمتگزار يكدگرند                   هميـشه در پي انـجام كار يـكدگرند

كه طالب شرف و افتخار يكـدگـرند                               كه مهربان چو تن و جان كنار يكدگرند

بعد از قرائت اين شعر كوتاه، آن عزيز سفركرده شعري طولاني در مدح و ثناي حضرت بقيه الله الاعظم حضرت حجت ابن الحسن العسكري امام زمان روحي و ارواحنا لتراب مقدمه الفداء قرائت و به يادگار براي بازماندگان گذاشتند. روحش شاد و مشعشع از انوار قدسيه الهي و همنشيني و همجواري با ارواح مطهر شهداي قبل و بعد از انقلاب و به ويژه دوستان شهيدش به ويژه مرحوم شهيد سعيدي و شهيد بهشتي و شهيد حقاني رضوان الله تعالي عليه. انشاءالله بتوانيم مجموعه آثار، اشعار، سخنراني ها و مواعظ اخلاقي آن بزرگوار را در يك مجموعه مستند تقديم دوستانش کنيم.

عاش سعيدا و مات سعيدا،احمد مجيدي – 25 شعبان 1422، قم المقدسه