
درخششی به رنگ طلا در مسابقات کاراته کشوری
فرزند یکی از همکاران نفتی با درخشش در مسابقات کشوری کاراته در سطح شيتوريوشوتوكان، موفق به کسب مدال خوش رنگ طلا شد.
آرتمیس میرفندرسکی، ورزشکار نوجوان با آینده درخشان و نمایشی خیره کننده در مسابقات کشوری با حضور 1500 ورزشکار در رده کمربند قهوه ای ـ مشکی و وزن منفی ۴۷ کیلوگرم به میدان رفت؛ رده ای که به دلیل سختگیری در داوری و حساسیت بالای امتیازدهی، از دشوارترین بخش های رقابت ها بود.
این ورزشکار با پیروزی در چهار مبارزه سخت ونفس گیر 2 دقیقه ای، بدون شکست به مقام نخست دست یافت. در این رقابت ها هر شکست به منزله حذف کامل از جدول بود؛ اما وی با عملکردی درخشان و مبارزه ای خیره کننده، عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
این موفقیت، گامی مهم در مسیر حضور این ورزشکار در رقابت های بین المللی و جهانی به شمار می رود.
فرزندان ملی حفاری ایران بر سکوی قهرمانی
در مراسمی صمیمی و با اهدای گل از ورزشکاران افتخارآفرین مسابقات پاراآسیایی دبی ۲۰۲۵ که با درخشش خود، نام ایران و شرکت ملی حفاری ایران را سربلند کردند، در فرودگاه شهید سلیمانی اهواز استقبال شد.
در این رقابت ها، محمد کریم نیا در رشته پاراوزنه برداری با نمایشی شایسته موفق به کسب مقام سوم شد. سینا عبیاوی در رشته پارادوومیدانی نیز با عملکردی درخشان، در دو ۱۰۰ متر مقام دوم و در دو ۲۰۰ متر مقام سوم را به خود اختصاص داد. این دو ورزشکار ارزشمند از فرزندان کارکنان شاغل در شرکت ملی حفاری ایران هستند که افتخاری دوچندان برای خانواده بزرگ این شرکت رقم زدند.
صعود فوتبال نفت تهران به دسته یک پیشکسوتان استان تهران
تیم فوتبال پیشکسوتان نفت تهران متشکل از کارکنان شاغل، پیشکسوت و همکارانی که سال های دور بازیکن این تیم بوده اند، امسال با عزمی جزم پا به میدان سخت مسابقات دسته 2 باشگاه های استان تهران گذاشت. رقابت های این دوره با حضور ۱۸ تیم، در سه گروه 6 تیمی برگزار شد و تیم پیشکسوتان نفت تهران برای اولین بار با قرار گرفتن در جایگاه نخست گروه خود به عنوان تیم اول گروه، جواز حضور در مسابقات دسته یک این رده سنی را کسب کرد.
نفت امیدیه پیروز از میدان بیرون آمد
تیم های پالایش نفت آبادان و ملی حفاری در هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان ایران مغلوب شدند و نفت امیدیه به برتری رسید. هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان برگزار شد و پالایش نفت آبادان، مدافع عنوان قهرمانی در یک بازی مهم و حساس، با حساب ۲ بر یک مقابل میزبان خود استقلال تهران شکست خورد. همچنین نفت امیدیه در یک بازی خارج از خانه با نتیجه ۳ بر ۲ به برتری رسید. ملی حفاری هم که همچنان در قعر جدول قرار دارد، با حساب ۲ بر یک در یک بازی خارج از خانه مقابل مس رفسنجان مغلوب شد. در حال حاضر پالایش نفت آبادان و نفت امیدیه با ۱۲ امتیاز و به دلیل تفاضل گل کمتر، به ترتیب در رده های پنجم و ششم جدول قرار دارند. ملی حفاری هم با یک امتیاز قعرنشین است .
قهرمانی گلبال مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر کشور
تیم گلبال مناطق نفت خیز جنوب، قهرمان دور رفت لیگ برتر کشور شد. درخشش تیم گلبال مناطق نفت خیز جنوب در دور رفت مسابقات لیگ برتر گلبال کشور (بابلسر) ۱۴۰۴ با پیروزی مقابل تیم گلبال قزوین به اوج رسید و توانست با عملکردی مثال زدنی، عنوان قهرمانی دور رفت را از آن خود کند. تیم مناطق نفت خیز جنوب با کسب ۱۵ امتیاز از دیدارهای خود، با اقتدار کامل بر صدر جدول لیگ برتر ایستاد و این نتیجه باعث شد مسیر موفقیت را با انگیزه ای مضاعف ادامه دهد. باشگاه مناطق نفت خیز جنوب ضمن قدردانی از هواداران پرشور و وفادار خود که در هر گام همراه تیم بوده اند، اعلام می کند با اتحاد، اراده و امید، به سوی اهداف بزرگ تر گام برمی دارد.
نفتی ها و هفته پانزدهم لیگ آزادگان
با گذشت 15 هفته از برگزاری لیگ آزادگان در کشور، تیم صنعت نفت آبادان موفق شد با پیروزی برابر حریف خود، همچنان در رده دوم جدول رده بندی این لیگ قرار بگیرد. در این هفته از بازی ها، تیم فوتبال صنعت نفت آبادان مقابل تیم نود ارومیه قرار گرفت و توانست این بازی را با نتیجه یک بر صفر به پیروزی برساند و با 27 امتیاز در رده دوم جدول قرار گیرد. میلاد کمندانی برای نفت در این بازی گلزنی کرد تا آبادانی ها در همان رده دوم بمانند.
نفت با این نتیجه به ششمین پیروزی متوالی و هفتمین برد در زمان سرمربیگری پورموسوی دست پیدا کرد. همچنین تیم فوتبال پارس جنوبی جم نیز 2 بر یک تیم فوتبال نیروی زمینی را شکست داد و با کسب 20 امتیاز در رده ششم جدول قرار گرفت. همچنین در ادامه رقابت های هفته پانزدهم لیگ آزادگان، تیم فوتبال نفت و گاز گچساران مقابل مس سونگون با نتیجه یک بر صفر بازی را واگذار کرد و در رده سیزدهم جدول قرار گرفت.
پایان کار مجید جلالی در باشگاه نفت آبادان
مجید جلالی، مدیر آکادمی باشگاه صنعت نفت آبادان از سمت خود کنار رفت. وی که تیرماه سال جاری با قراردادی سه ساله به عنوان مشاور فنی و مدیر آکادمی باشگاه نفت آبادان انتخاب شد، از سمت خود کنار رفت. جلالی با حضور در باشگاه نفت آبادان تسویه حساب کرد و رسما از این تیم جدا شد. جلالی بیش از ۴۰ سال در فوتبال ایران سابقه مربیگری دارد و از مدرسان فیفا نیز به شمار می رود.
دختران پالایش گاز ایلام در رده چهارم لیگ برتر زنان
تیم فوتبال بانوان پالایش گاز ایلام با پیروزی پرگل برابر تیم ایساتیس کران فارس در رده چهارم لیگ برتر زنان ایران قرار گرفت. این تیم موفق شد با نتیجه 2 بر صفر از سد تیم فوتبال ایساتیس کران فارس بگذرد و با 18 امتیاز در هفته دهم لیگ برتر فوتبال زنان ایران در رده چهارم جدول قرار بگیرد.
کسب عنوان سوم برای فوتبال ساحلی پارس جنوبی
تیم فوتبال ساحلی جوانان پارس جنوبی موفق شد عنوان سوم رقابت های لیگ برتر جوانان کشور را از آن خود کند. این تیم تنها در مدت 2 ماه از آغاز فعالیت خود، با پشتکار مربیان پرتلاش و حمایت های ویژه مدیریت باشگاه پارس جنوبی، توانست به جایگاه سوم کشور دست یابد. نکته قابل توجه آنکه بسیاری از بازیکنان این تیم، پیش تر در فوتبال چمنی فعالیت داشتند و بدون آشنایی کامل با قوانین و مقررات فوتبال ساحلی، در مسیر یادگیری و تمرین فشرده قرار گرفتند. موفقیت تیم جوانان پارس جنوبی نشان از ظرفیت بالای استعدادهای جوان منطقه و مدیریت هدفمند باشگاه دارد؛ دستاوردی که امیدها را برای حضور پرقدرت تر در فصل های آینده رقابت های فوتبال ساحلی کشور افزایش می دهد.
درخشش دختران تکواندوکار پارس جنوبی در مسابقات جهانی
نخستین دوره رقابت های تکواندو قهرمانی جهان رده سنی زیر21 سال با حضور ۴۵۲ تکواندوکار از ۷۵ کشور در سالن «موی» مجموعه ورزشی «کاسارانی» شهر نایروبی کنیا برگزار شد که با درخشش تکواندوکاران دختر پارس جنوبی همراه بود.
مینا نعمت زاده، تکواندوکار تیم پارس جنوبی که در وزن ۵۳- کیلوگرم مبارزه می کرد، با پیروزی مقابل تمام حریفانش قهرمان شد و مدال طلا کسب کرد. هستی محمدی، دیگر تکواندوکار ملی پوش پارس جنوبی نیز در وزن ۵۷- کیلوگرم توانست با درخشش در این رقابت ها به مقام سوم برسد و مدال برنز را کسب کند. آزاده یاسایی، سرمربی تیم پارس جنوبی در این رقابت ها به عنوان مربی، تیم ملی را همراهی می کرد.