
قهرمانی آسیا در انتظار کمانداران ایران
تیم ملی تیروکمان ایران در 2 بخش ریکرو و کامپوند مردان و زنان، امسال عازم مسابقات کاپ آسیایی سنگاپور و مسابقات قهرمانی آسیا بنگلادش می شود.
تیم های ملی تیروکمان مردان و زنان ایران در بخش ریکرو و کامپوند برای حضور در کاپ آسیایی، ۲۳ خرداد عازم سنگاپور می شوند و پس از آن مهرماه به منظور حضور در مسابقات قهرمانی آسیا به بنگلادش سفر می کنند؛ مسابقاتی که در رنکینگ ملی پوشان تاثیرگذار است.
اردوی تیم ملی ریکرو بزرگسالان از ۴ تا ۲۳ خرداد در سایت تیراندازی با کمان ورزشگاه آزادی برای حضور در مسابقات کاپ آسیایی سنگاپوربرگزار می شود و کمانداران ۲۳ خرداد ماه به سنگاپور اعزام می شوند و ۳۱ خرداد نیز به ایران باز می گردند. ملی پوشان ریکرو آقایان ایران را در این اردو رضا شبانی، محمدحسین گلشنی اصل، صادق اشرفی باویلی و فائز محمدی همچنین ملی پوشان ریکرو بانوان ایران را مبینا فلاح، مهتا عبدالهی، مبینا ملاجعفری و سارا بابایی تشکیل داده اند و سرمربی تیم ملی نیز بهزاد پاکزاد است. آرمین پاکزاد، محمد معدن دار، میلاد رشیدی و فرهنگ خداپرست نیز به عنوان کمانداران تیم ملی کامپوند ایران و گیسا بایبوردی، بیتا عاشق زاده، فاطمه باقری و شیوا بختیاری کمانداران تیم ملی ریکرو بانوان ایران به سرمربیگری اسماعیل عبادی هستند. این در حالی است که تیم های ملی ریکرو و کامپوند آقایان و بانوان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا بنگلادش، مهر امسال عازم بنگلادش می شوند و امتیازات کسب شده در مسابقات کاپ آسیایی سنگاپور و مسابقات قهرمانی آسیا بنگلادش در رنکینگ کمانداران، تاثیرگذار است.
فهرست خروج پرسپولیس بیشتر از ۶ نفر شد
سرمربی ترک تبار پرسپولیس، تصمیم خود را برای افزایش تعداد بازیکنان فهرست مازاد این تیم گرفته است.
تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه تغییرات کلی فهرست بازیکنان خود برای لیگ بیست وپنجم، همچنان از نظرات اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه ای پیروی می کند. در حالی سرمربی سرخپوشان پایتخت قصد دارد دامنه لیست خروجی تیم را افزایش دهد که پس از مشخص شدن نام هایی چون مسعود ریگی، سعید صادقی، گئورگی گولسیانی، ایوب العملود، عیسی آل کثیر و فرشاد فرجی در فهرست مازاد، همچنان بر تعداد این نفرات افزوده خواهد شد. وحید امیری، بازیکن باسابقه و ملی پوش سابق پرسپولیس، تصمیم خود برای جدایی از جمع سرخ ها را اعلام کرده تا این بازیکن باتجربه نیز از فهرست فصل آینده کنار گذاشته شود. علاوه بر او، ۴ بازیکن دیگر نیز در آستانه قرار گرفتن در لیست مازاد هستند. یاسین سلمانی، سعید مهری، فرشاد احمدزاده و الکسی گندوز نیز روی لبه تیغ سرمربی پرسپولیس راه می روند تا در صورت جذب نفرات، آنها هم از تیم بروند. کارتال قصد دارد در ادامه فعالیت های نقل و انتقالاتی، پس از مشخص شدن خریدهای جدید باشگاه، مرحله دوم لیست خروج را نهایی و به مدیرعامل باشگاه ارائه کند. بر اساس شنیده ها، این لیست دوم نیز ممکن است شامل بازیکنان شناخته شده دیگری باشد که در برنامه های تاکتیکی سرمربی جایی ندارند.
رقابت دو اسطوره برای زدن هزارمین گل
دبل لیونل مسی در دیدار با کلمبوس باعث شد رقابت برای رسیدن به گل شماره هزار بین مسی و رونالدو داغ شود.
لیونل مسی در دیدار برابر کلمبوس 2 گل به ثمر رساند و به این ترتیب در رقابت برای رسیدن به رکورد گل شماره هزار فاصله اش را با کریستیانو رونالدو کاهش داد. در اوایل سال ۲۰۰۰ و پیش از آن که مسی و رونالدو در فوتبال ظاهر شوند، بر اساس منابع رسمی فیفا، جوزف بیکان، مهاجم اتریشی- چک که بین سال های ۱۹۳۱ تا ۱۹۵۵ توانسته بود ۸۰۵ گل به ثمر رساند، به عنوان بهترین گلزن تاریخ شناخته می شد که در ادامه رونالدو و مسی این رکورد را شکستند. اکنون به نظر می رسد گذشت زمان، هم روی ستاره ۳۷ ساله اهل روساریو و هم روی ستاره پرتغالی، تاثیری نداشته است. درست همانطور که آنها در زمان بازی برای بارسلونا و رئال مادرید رقابت داشتند، اکنون نیز برای ثبت همه رکوردهای مختلف با هم رقابت می کنند. مسی تاکنون برای بارسلونا، پاری سن ژرمن، اینترمیامی و تیم ملی فوتبال آرژانتین ۸۶۵ گل به ثمر رسانده است. به این معنا که او ۱۳۵ گل تا رسیدن به گل شماره هزار فاصله دارد.
رونالدو نیز ۹۳۶ گل در ۱۲۷۹ بازی برای اسپورتینگ لیسبون، منچستریونایتد، رئال مادرید، یوونتوس، النصر و تیم ملی پرتغال به ثمر رسانده است و تنها ۶۴ گل تا تبدیل شدن به تنها فوتبالیستی که هزار گل رسمی را به ثمر رسانده، فاصله دارد.
واکنش نیمار و ام باپه به قهرمانی PSG
2 ستاره سابق پاری سن ژرمن، به قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا واکنش نشان دادند.
پاری سن ژرمن سرانجام توانست برای نخستین بار عنوان قهرمانی را در لیگ قهرمانان اروپا به دست آورد. این تیم پاریسی با هدایت لوئیس انریکه یک نتیجه عجیب و دور از انتظار را برابر اینتر به دست آورد. بازی فینال که به میزبانی مونیخ برگزار شد، در نهایت با پیروزی ۵ بر صفر پاری سن ژرمن به پایان رسید تا این تیم، مقتدرانه جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
ام باپه، ستاره سابق پاری سن ژرمن و بهترین گلزن تاریخ این باشگاه، قهرمانی تیم سابقش را تبریک گفت. او در پیامی نوشت: «سرانجام روز مورد نظر فرا رسید. این قهرمانی متعلق به همه باشگاه است. تبریک به پاری سن ژرمن.»
ام باپه ۷ سال با پیراهن پاری سن ژرمن به میدان رفت و باوجود آنکه آمار شگفت انگیزی با این تیم داشت و یک بار هم به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد؛ اما نتوانست قهرمانی در این رقابت بزرگ را تجربه کند.
نیمار، دیگر بازیکن سابق پاری سن ژرمن هم به قهرمانی این تیم واکنش نشان داد. این ستاره برزیلی پیامی کوتاه درصفحه خود منتشر کرد و در آن نوشت: "Parabéns" که به زبان پرتغالی به معنی «تبریک» است.
لواندوفسکی به بارسا وفادار ماند
روبرت لواندوفسکی اعلام کرد: در فصل آینده نیز با پیراهن بارسلونا توپ خواهد زد.
روبرت لواندوفسکی، بهترین گلزن بارسلونا در فصلی که گذشت، عنوان کرد می خواهد به کارش در این تیم ادامه دهد. این مهاجم لهستانی درباره آینده ورزشی خود گفت: در طول دوران حرفه ای ام بیش از 30 عنوان قهرمانی کسب کرده ام؛ اما برای عناوین بیشتری آماده ام. تیم ما فصل آینده حتی بهتر خواهد بود. مشکلات مالی بارسلونا آزارم نمی دهند و قطعا در این تیم خواهم ماند. در حال حاضر فقط به بارسلونا فکر می کنم. نزدیک به هفت هفته مرخصی دارم و می خواهم کاملا بهبود یابم. بارسلونا توانست با درخشش روبرت لواندوفسکی، قهرمان سوپرکاپ اسپانیا، کوپا دل ری و لالیگا شود.
انتخاب سرمربی فوتسال زنان ایران برای حضور در جام جهانی
شهرزاد مظفر، به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان انتخاب شد.
فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر و قدردانی از تلاش های مجدانه فروزان سلیمانی، شهرزاد مظفر را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان انتخاب کرد تا هدایت این تیم را در رقابت های جام جهانی فیلیپین به عهده بگیرد. وی اولین مدرس مربیگری فوتسال فدراسیون جهانی فوتبال، از قاره آسیا و نیز تنها مدرس زن آسیا در پنل مدرسان نخبه کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC ) است.
طارمی در لیست فروش اینتر
یک رسانه ایتالیایی خبر داد، مدیران باشگاه اینتر تصمیم خود را برای فروش مهاجم ایرانی این تیم گرفته اند. تیم های فوتبال اینتر ایتالیا و پاری سن ژرمن فرانسه در فینال لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آلیانز آرنا شهر مونیخ آلمان رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با برتری ۵ بر صفر شاگردان لوییز انریکه پایان یافت و دست مهدی طارمی و یارانش به کاپ قهرمانی نرسید. رسانه کالچو مرکاتو ایتالیا پس از پایان مسابقات فصل جاری تیم فوتبال اینتر درباره شرایط نقل و انتقالاتی این تیم نوشت: ارزیابی های داخلی در باشگاه اینتر ادامه دارد؛ پس از مشخص نبودن وضعیت مارکو آرناتوویچ و خواکین کوره آ، اکنون ماندن استفان دی فرای نیز در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. اینتر قصد دارد وضعیت یان زومر، ماتئو دارمیان و فرانچسکو آچربی را هم با دقت بررسی کند. همچنین گفته می شود، داویده فراتزی و مهدی طارمی در فهرست فروش باشگاه قرار خواهند گرفت. باشگاه نسبت به پیشنهادهای دریافتی برای بازیکنان بزرگ نیز هوشیار است و در صورتی که پیشنهادی غیرقابل رد و تمایل خود بازیکن به جدایی وجود داشته باشد، احتمال خروج ستاره های تیم نیز وجود دارد.
در همین حال «اِرسان سِردال» خبرنگار ترکیه ای در شبکه اجتماعی X خبر داد که مهدی طارمی مورد توجه باشگاه فنرباغچه قرار گرفته؛ اما هنوز مذاکره ای صورت نگرفته؛ البته علاقه فنرباغچه واقعی است. با توجه به اینکه طارمی یک فصل دیگر با اینتر قرارداد دارد، باید دید او فصل آینده هم در سری آ ایتالیا توپ خواهد زد یا راهی تیم دیگری خواهد شد؟