
پیام تبریک به همکار قهرمان در المپیک ناشنوایان
یحیی فیضی، مدیر عامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد، با صدور پیامی، کسب مقام پرافتخار سوم تیمی رشته جودو همکار این شرکت را در المپیک ناشنوایان توکیو تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
«کسب مقام ارزشمند سوم تیمی آقای مصطفی سفیدی در مسابقات بین المللی المپیک ناشنوایان، برگ زرین دیگری در عرصه ورزش کشور و مایه مباهات خانواده بزرگ شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد است. این موفقیت نتیجه تلاش، پشتکار و روحیه بلند قهرمانی این عزیز بوده و بی تردید انگیزه ای مضاعف برای سایر کارکنان و جوانان ورزش دوست منطقه محسوب می شود.
اینجانب ضمن قدردانی از کوشش خالصانه و پرثمر این ورزشکار عزیز، این افتخار را به ایشان، خانواده محترمشان، جامعه ورزشی شهرستان سرخس و تمامی کارکنان شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد تبریک عرض کرده و برای ایشان در تمامی عرصه های زندگی آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.»
صعود فوتبال نفت آبادان به رده دوم لیگ آزادگان
تیم فوتبال نفت آبادان شنبه ۱۵ آذر در چارچوب هفته چهاردهم لیگ دسته اول کشور، در یک بازی خانگی حساس در مصاف با پالایش نفت بندرعباس به برد رسید.
این بازی نیمه نخست با تساوی یک بر یک به پایان رسید، اما نفتی ها که در نیمه دوم حملات خوبی روی دروازه پالایش نفت بندرعباس داشتند، موفق شدند به گل دوم دست پیدا کنند.محسن سیفی و امید سینگ برای نفت و اسماعیل پوردرویش برای پالایش نفت بندرعباس در این بازی گلزنی کردند.
تیم فوتبال صنعت نفت آبادان که پیش از این با مسعود شجاعی در قعر جدول قرار داشت، با تغییر در کادرفنی و حضور پورموسوی کم کم به رده های بالایی جدول صعود کردند. در حال حاضر شاگردان پورموسوی با ۲۴ امتیاز بعد از تیم نساجی در رده دوم قرار دارند.
روایت دوچرخه سوار نفتی از 3 هزار کیلومتر رکاب زنی
شیرینی زبان پارسی در راه پارسی
سید عزت الله موسوی، همکار شرکت نفت و گاز پارس، با هدف پاسداشت زبان پارسی، مسیر3 هزار کیلومتری ازبکستان تا ایران را رکابزنی کرد و «راه پارسی» را با عبور از آرامگاه شاعران و نویسندگان بزرگی همچون رودکی، ناصرخسرو، خواجه عبدالله انصاری و حکیم ابوالقاسم فردوسی، به هم پیوند داد.
او هدف اصلی سفر را «پاسداشت زبان پارسی و بازنمایی پیوندهای فرهنگی چهار کشور ایران، تاجیکستان، افغانستان و ازبکستان» عنوان و اظهار کرد: این سفر حرکتی برای یادآوری ریشه های مشترک بود و می خواستم نشان دهم که زبان پارسی چگونه هنوز در قلب مردم این کشورها زنده است. موسوی با بیان اینکه سفر خود را از شهر تاشکند ازبکستان شروع کردم، گفت: فارسی در این شهر زبان غالب نیست و مردم عمدتا به زبان های روسی و ازبکی تکلم می کنند، اما مردم وقتی می فهمیدند از ایران آمده ام، با احترام درباره ادبیات پارسی صحبت می کردند.
وی گفت: در شهر سمرقند نیز مردم به ویژه نسل بزرگ تر، آشنایی و علاقه ویژه ای به شاعران ایرانی داشتند؛ اگرچه پارسی زبان رسمی این کشور نیست، اما ریشه های عمیق فرهنگی آن در معماری، موسیقی و حافظه تاریخی شهرها دیده می شود.
موسوی درباره زبان پارسی در کشور تاجیکستان هم گفت: تاجیکستان تنها کشوری است که پارسی بخشی از هویت امروز مردم آن است. دولت و مردم این کشور برای حفظ زبان پارسی تلاش می کنند و در مدارس، دانشگاه ها، همچنین گفت وگوی روزمره، زبان پارسی جاری است.
این دوچرخه سوار نفتی با این توضیح که مردم تاجیکستان زبان پارسی را زبان نیاکان خود می دانند و در هر گوشه این کشور رنگ و بوی ایران جریان دارد، تصریح کرد: هر جا توقف می کردم، مردم با مهربانی درباره ایران صحبت می کردند و آن را کشوری با فرهنگ غنی می شناسند.
موسوی با اشاره به اینکه آرامگاه رودکی، پدر شعر فارسی در شهر پنجکنت این کشور واقع شده است، گفت: فضای آرامگاه شباهت زیادی به آرامگاه های شاعران کشورمان دارد، در کنار آرامگاه رودکی کتابخانه ای قرار دارد که بخش عمده ای از آن به ادبیات پارسی اختصاص داده شده است. مردم از تقویت ارتباط با ایرانیان استقبال ویژه می کنند و دو کشور را بخش هایی همسان از پیکره عظیم تمدنی و فرهنگی واحد به شمار می آورند.
وی با بیان این که بخش دیگری از سفرش مربوط به افغانستان است، تصریح کرد: مردم افغانستان میراث زبان فارسی را در سینه خود دارند. هرچند به دلیل شرایط سیاسی، توجه رسمی به این زبان کمتر است، اما پارسی از گذشته تا کنون مثل خون در رگ های مردم این کشور جاری است.
موسوی با بیان این که دیدار از آرامگاه بزرگان ادبیات پارسی از دستاوردهای مهم این سفر است، افزود: ایستادن در کنار مزار رودکی در پنجکنت تاجیکستان، آرامگاه ناصر خسروقبادیانی در بدخشان، زادگاه مولانا جلال الدین در بلخ و آرامگاه عبدالرحمن جامی و خواجه عبدالله انصاری در هرات، بسیار ارزشمند است و با این حرکت می خواستم نشان دهم این میراث، از آنِ همه ماست.
وی درباره حس مردم این کشورها به ایران گفت: در تاجیکستان و ازبکستان، ایران را با فرهنگ این کشور می شناسند؛ با شعر، معماری، تاریخ و موسیقی، حس احترام و نزدیکی وجود دارد. حتی کسانی که پارسی را نمی دانند، از ایران تصویر مثبتی دارند. در افغانستان نیز به دلیل اشتراک زبان، حس نزدیکی بیشتر است.
این رکابزن شاغل در شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به سختی های مسیر توضیح داد: عبور از مرزهای آسیای مرکزی گاهی زمان بر بود. برخی مسیرها امکانات کمی داشتند، اما آنچه از مرزبانان این کشورها مشاهده کردم، چیزی جز احترام و تکریم نبود.
وی گفت: من با خود پرچمی به همراه داشتم که مسیر راه پارسی روی آن نقش بسته بود و هر بار شماری از مردم با آن عکس یادگاری می گرفتند. نمونه ای از این پرچم نیز به کتابخانه ملی تاجیکستان اهدا شد.
سفر سه هزار کیلومتری موسوی با ورود به ایران و گذر از شهرهای تربت جام، تربت حیدریه، کدکن، نیشابور و رسیدن به آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی در توس به پایان رسید؛ جایی که او آن را نماد بازگشت به ریشه ها و فردوسی را نگهدارنده زبان پارسی توصیف کرد.
سید عزت الله موسوی پیش از این نیز سفرهایی در داخل کشور مانند «کارون تا هامون» با شعار حفظ سفره های آب زیرزمینی داشته و تلاش کرده است تا تمام این سفرها با پیام فرهنگی و اجتماعی همراه باشد.
از دیگر مسیرهایی که وی تا امروز رکاب زده است می توان به مسیر تهران تا تخت جمشید، نوار ساحلی دریای خزر تا خلیج فارس اشاره کرد.
موسوی همچنین در مسیرهای زمینی گرجستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق و کشورهای تا دورتر مثل مالزی، تایلند، هند و سری لانکا رکاب زده است.
رقابت 17 تیم والیبال در المپیاد ورزشی شرکت ملی پخش
در ادامه برگزاری المپیاد ورزشی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران، مسابقات والیبال کارکنان به میزبانی منطقه خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد.
علی نیروئی، رئیس روابط عمومی و سرپرست تیم والیبال شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تربت حیدریه گفت: در این دوره از رقابت ها، ۱۷ تیم منتخب از ۳۷ منطقه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران در فضایی پرنشاط و رقابتی به مصاف یکدیگر رفتند.
وی با بیان این که در پایان این مسابقات، تیم منطقه آبادان به مقام نخست دست یافت و منطقه گیلان نیز نایب قهرمان شد، تصریح کرد: تیم والیبال منطقه تربت حیدریه با عملکردی بسیار خوب موفق شد عنوان سومی را کسب کند و تیم منتخب ستاد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران نیز با امتیازی برابر، در جایگاه سوم قرار گرفت.
وی افزود: درحاشیه این رقابت ها، دوسالن سرپوشیده ورزشی مجهز به کف پوش استاندارد، افتتاح شد و زمین چمن مصنوعی اختصاصی که اجرای آن پیش تر در المپیاد پسران وعده داده شده بود، به بهره برداری رسید.
رضا رمضانی، رئیس امور ورزش شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران نیز در جریان برگزاری این رویداد ورزشی با تأکید بر رویکرد مدیریت ارشد شرکت در توسعه فضاهای رفاهی و ورزشی گفت: سرمایه انسانی زمانی پویا و توانمند خواهد بود که فرهنگ ورزش در کنار کار نهادینه شود.
وی بابیان اینکه ایجاد فضاهای استاندارد ورزشی یک ضرورت است، نه یک انتخاب، مولدسازی فضاهای بدون استفاده را از اولویت های مهم برشمرد و افزود: ظرفیت های راکد باید به فرصت های ورزشی و رفاهی تبدیل و کارکنان و خانواده های آنان از منافع آن بهره مند شوند.
رئیس امور ورزش شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران همچنین با اشاره به نقش مسابقات سازمانی بیان کرد: المپیادهای ورزشی فقط یک میدان رقابت نیستند؛ این رویدادها زمینه ساز هم افزایی، نشاط سازمانی و تقویت روحیه مشارکت بین کارکنان به شمار می آیند و هر دوره باید نسبت به دوره قبل ارتقا یابد.
رمضانی با قدردانی از میزبانی مطلوب شرکت ملی پخش فراوده های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: مدیران مناطق، بازوان اصلی توسعه ورزش در شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران هستند؛ هرجا مدیریت دغدغه مند و همراه وجود داشته باشد، ورزش رشد می کند و خانواده کارکنان از ثمرات آن بهره مند می شوند.