
شرکت مهندسی و توسعه نفت
نخستین چاه از طرح افزایش تولید یادآوران وارد مدار شد
مجری طرح توسعه میدان یادآوران گفت: نخستین چاه از طرح ۲۴ حلقه ای افزایش تولید میدان یادآوران وارد مدار تولید شد. علی اکبر مشتاقی با اشاره به اهمیت این مرحله بیان کرد: راه اندازی چاه F43 آغازگر مرحله تازه ای در طرح افزایش تولید میدان یادآوران است و نقش مهمی در حفظ و پایداری تولید نفت ایفا می کند.
وی افزود: همه عملیات حفاری، تکمیل و راه اندازی این چاه با اتکا به توان مهندسان و متخصصان داخلی و رعایت کامل استانداردهای ایمنی انجام شده است. چاه F43 به عنوان نخستین چاه از مجموعه طرح افزایش تولید میدان یادآوران، پس از اجرای موفق آزمایش های نهایی و تأیید واحدهای فنی، به طور رسمی به تولید رسید. تولید این چاه در شرایط ایمن و پایدار آغاز شده و همه مراحل حفاری و راه اندازی آن، زیر نظر بخش های تخصصی و با رعایت الزام های فنی و زیست محیطی به انجام رسیده است. طرح افزایش تولید میدان یادآوران، شامل حفاری ۲۴ حلقه چاه جدید و بهسازی چاه های موجود می شود که با هدف افزایش ظرفیت تولید و بهره برداری بهینه از ذخایر مشترک نفتی در حال اجراست.
میدان مشترک نفتی یادآوران، یکی از میدان های بزرگ منطقه غرب کارون در مرز استان خوزستان است و توسعه آن، از طرح های راهبردی شرکت ملی نفت ایران به شمار می رود.
شرکت پالایش گاز فجر جم
کاهش ۷۱ درصدی گازهای ارسالی به مشعل
سرپرست شرکت پالایش گاز فجر جم گفت: حجم گازهای ارسالی به مشعل از سال ۱۳۹۸ تاکنون بیش از ۷۱درصد کاهش یافته که سبب کاهش انتشار گازهای گلخانه ای شده است.
حمید خدری با اعلام اینکه کاهش گازهای ارسالی به مشعل در این شرکت دستاوردی مهم به شمار می آید و نشان دهنده عزم جدی شرکت در کاهش انتشار آلاینده ها ست، اظهار کرد: این موفقیت با اجرای طرح های جامع بهینه سازی فرایندها، ارتقای بهره وری انرژی و کنترل آلاینده ها و پروژه های کاهش مشعل سوزی حاصل شده است.
وی ادامه داد: در کنار این اقدام های فنی، برنامه کاشت و نگهداری صدها اصله درخت بومی نیز با هدف جبران بخشی از ردپای کربنی و ارتقای کیفیت زیست محیطی پیرامونی اجرا شده است.
سرپرست شرکت پالایش گاز فجر جم با بیان اینکه توسعه پایدار مسیری بلندمدت است که دستیابی به آن تنها با همکاری، نوآوری و مسئولیت پذیری جمعی امکان پذیر است، بیان کرد: این شرکت خود را متعهد می داند با تداوم اجرای پروژه های زیست محیطی و بهره گیری از فناوری های نوین، صنعتی سبزتر، ایمن تر و آینده نگرتر ایجاد کند.
شرکت ملی نفت ایران
برگزاری آزمون استخدامی نفت با ۸۱۳ فرصت شغلی
مدیر پیشین توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران از اخذ مجوز ۸۱۳ فرصت استخدامی در مشاغل مهارتی و فوق دیپلم خبر داد و گفت: دفترچه این آزمون پس از طی مراحل کارشناسی و تأیید سازمان اداری و استخدامی کشور، آماده بارگذاری است.
امیر قائم پناه با اشاره به تلاش های انجام شده در زمینه برگزاری آزمون استخدامی در استان خوزستان اظهار کرد: با پیگیری های انجام شده، مجوز ۸۱۳ فرصت شغلی در مشاغل مهارتی و فوق دیپلم برای استان خوزستان اخذ شده است. دفترچه آزمون نیز پس از تأیید نهایی سازمان اداری و استخدامی آماده بارگذاری در سامانه این سازمان است و حداکثر ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده منتشر می شود.
وی افزود: در فرایند تدوین دفترچه آزمون، نشست های متعددی با مسئولان دیوان عدالت اداری برگزار و با بهره گیری از راهنمایی های آنان، اصلاحات لازم در دفترچه اعمال شده است.
جهاد دانشگاهی برگزارکننده آزمون جذب
وی با اشاره به زمان بندی پیشنهادی این آزمون تصریح کرد: بر اساس برنامه ابلاغی به سازمان اداری و استخدامی، دو هفته کاری برای بارگذاری و ثبت نام داوطلبان در نظر گرفته شده و در صورت استقبال، امکان تمدید این بازه زمانی وجود دارد. به احتمال زیاد آزمون در آذر امسال برگزار می شود.
قائم پناه با اعلام اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی به عنوان واحد برگزارکننده آزمون انتخاب شده است، گفت: با توجه به برگزاری سراسری آزمون در سراسر کشور، تفاهمنامه همکاری با جهاد دانشگاهی منعقد شده تا مراحل اجرایی آن با هماهنگی کامل انجام شود.
وی تأکید کرد: محل خدمت پذیرفته شدگان آزمون در استان خوزستان و میدان های نفتی این استان خواهد بود و بر اساس مصوبات کشوری، امتیازات ویژه ای برای داوطلبان بومی در دفترچه آزمون لحاظ شده است.
فرصت تبدیل وضعیت برای نیروهای پیمانکاری و مدت موقت
وی درباره رشته های مجاز برای شرکت در آزمون نیز اظهار کرد: داوطلبان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم در رشته های مکانیک، شیمی و برق می توانند در این آزمون شرکت کنند. تنها برای مشاغل مرتبط با اچ اس ای بر اساس اسناد بالادستی، حداقل مدرک کارشناسی الزامی است و ۴۴ فرصت شغلی از مجموع ۸۱۳ مجوز استخدامی به این رشته اختصاص دارد.
قائم پناه در پایان اظهار کرد: همکاران شاغل در شرکت ملی نفت ایران که با قراردادهای پیمانکاری یا مدت موقت فعالیت می کنند نیز می توانند در صورت تمایل، برای تبدیل وضعیت و رسمی شدن، در این آزمون شرکت کنند.