
رفع نیاز 2 نیروگاه
شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه از دیگر شرکت های حاضر در نمایشگاه بیست و نهم بود. محمدجواد عزیزی، مدیرکل تحقیق و توسعه این شرکت در گفت وگو با خبرنگار «مشعل» گفت: شرکت ما با هدف تولید محصولات نوین صنعتی و ساختمانی شروع به کار کرد. ما تولیدکننده عایق های الاستومری هستیم که عایق صوت، حرارت و برودت هستند. همچنین در زمینه تولید مصالح نوین صنعت و ساختمان اعم از انواع عایق لوله ای، عایق آکوستیک، عایق پنلی، چسب عایق، عایق رولی، سیستم ساپورت تأسیسات مدولار، فلنج کانال هوا، انواع لرزه گیر مکانیکی، لرزه گیر لاستیکی، لرزه گیر فنری نیز فعالیت داریم.
وی در ادامه به نقش استفاده از عایق های نوین اشاره کرد و گفت: عمده محصولی که در صنعت نفت و گاز می تواند کاربرد زیادی داشته باشد، عایق الاستومری است که استفاده از آن، یکی از بزرگ ترین مشکلات صنعت نفت را برطرف خواهد کرد. این گونه عایق ها به دلیل داشتن ساختار سلول بسته، در رطوبت بالا، دچار خوردگی زیر عایق یا خوردگی فلزات نمی شود، بنابراین استفاده از آنها موجب عایق کاری محیط و دوام طولانی تر می شود که از لحاظ اقتصادی بسیار حائز اهمیت است. این عایق ها به صرفه بوده و اتلاف انرژی را تا 70 درصد کاهش می دهد.
مدیرکل تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان سازه پایدار الهیه درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: با توجه به حضور صنایع، برگزاری نمایشگاه های تخصصی در حوزه صنایع بسیار مفید است؛ زیرا تاثیر زیادی در آشنایی با مشتریان دارد، به طوری که می توان با ارتباط موثرتر با آنها، مشتری بیشتری جذب کرد.
عزیزی تصریح کرد: در حال حاضر نیاز کشور به شکلی است که باید در کنار هم، به صنعت نفت کمک کنیم تا مشکلات موجود تا حد امکان برطرف شود. از مسئولان صنعت نفت هم می خواهیم شرایطی را فراهم کنند که بتوانیم با بخش های مختلف آن، نشست هایی را با هدف تعامل و همفکری بیشتر داشته باشیم. باید به سمتی برویم که محصولات نو با فناوری های جدید را بیش از پیش به صنعت نفت وارد کنیم تا ضمن برداشتن گام های سازنده اقتصادی، به ارتقای صنعت نفت کشورمان نیز کمک کنیم.
رئیس هیات مدیره انجمن اپک: نمایشگاه نفت امسال امیدوارکننده بود
تهران- رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی(اپک) گفت: نمایشگاه نفت امسال، متاثر از فضای مثبت پیش آمده ناشی از تحولات سیاسی و بینالمللی، بسیار امیدوار کننده تر از سال های گذشته بود.
محمد حلوائی افزود: انتظار می رود فضای گفتوگوی پیش آمده برای کشور در زمینه رفع تحریمهای ظالمانه اقتصادی به نتیجه مثبت برسد تا صنایع نفتی کشور از آن بهره مند شوند. وی با بیان اینکه این دوره از برگزاری نمایشگاه، انگیزه فعالان صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی را برای تلاش مضاعف، بیشتر کرده است، به رایزنیها و قراردادهای منعقده بین شرکت های حاضر در این نمایشگاه اشاره و تصریح کرد: نمایشگاه، محل و فر صتی برای پی بردن به کاستیها و تلاش برای رفع آنهاست. رئیس هیات مدیره انجمن شرکت های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار کرد: این رویداد مهم نفتی، فرصت مغتنمی برای رایزنی، انتقال تجربیات و تسهیل شرایط تولید و سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز کشور فراهم می آورد. حلوائی درباره برنامه های انجمن اپک در سال ۱۴۰۴ نیز گفت: برنامه های امسال با تمرکز بر شفاف سازی مقررات، حمایت از پیمانکاران داخلی، گسترش ارتباطات بین المللی و آموزش های تخصصی تدوین شده است.
نمایشگاه 29 از نگاه بازدیدکنندگان
بیست و نهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، در مدت برگزاری چهار روزه خود، بازدیدکنندگان مختلفی را به خیابان سئول کشاند، به طوری که برخی از آنها صرفا از روی علاقه و برخی دیگر با نگاه تخصصی به بازدید از نمایشگاه آمده بودند.
- ابهری، یکی از بازدیدكنندگان بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین المللی نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی گفت: هر سال در این نمایشگاه شركت می كنم و هدفم از بازدید، آشنایی با فناوری های روز صنعت نفت و شركت های دانش بنیان است؛ چرا که علاقه زیادی به صنعت نفت دارم و برای به روزرسانی اطلاعاتم از این نمایشگاه تخصصی دیدن می كنم.
- اسدی ، دانشجویی كه مسیر اصفهان به تهران را طی كرده تا بتواند بازدیدی از نمایشگاه داشته باشد، گفت: بازدید از اینگونه نمایشگاه ها، می تواند ما را به شناخت بهتر و بیشتری از صنعت نفت برساند، ضمن اینكه برگزاری این نمایشگاه های تخصصی كمك می كند تا اطلاعات بیشتری در زمینه رشته تحصیلی خود در حوزه های نفتی به دست آوریم.
- ابراهیمی، یکی دیگر از بازدیدکنندگان که در یكی از شركت های زیرمجموعه وزارت نفت مشغول به كار است، گفت: صنعت نفت به قدری گسترده است كه هرچقدر بیشتر با آن آشنا شوید، باز هم خیلی چیزها را نمی دانید.
او كه به گفته خودش از بازدیدكنندگان دائمی نمایشگاه است، تصریح کرد: از تجهیزات، نوآوری ها و خلاقیت هایی كه هر ساله در نمایشگاه به نمایش گذاشته می شود، لذت می برم.
- خانم ارهمی نیز از شیراز راهی تهران شده تا بازدید از نمایشگاه را از دست ندهد؛ چون بر این باور است که این گونه نمایشگاه ها، بستری را فراهم می آورند تا فعالان و متخصصان صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بتوانند از سراسر جهان دور هم جمع شوند و آخرین دستاوردها، فناوری ها، محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارند و قراردادهای مهمی را به امضا برسانند و در مسیر رشد و ترقی صنایع نفتی و گازی خود گام بردارند.
- عزیزی یكی از بازنشسته های نفتی نیز بازدید از نمایشگاه را لذت بخش خواند و آن را فرصتی برای تبادل اطلاعات و دانش فنی، برقراری ارتباطات تجاری و همكاری های بین المللی، جذب سرمایه گذاری های جدید و توسعه بازار در صنایع دانست و از بانیان برگزاری آن تمجید کرد.
- صفری، یكی دیگر از بازدیدكننده ها با بیان اینکه گمان می کرده به دلیل تحریم ها، نمایشگاه امسال با چالش هایی مواجه باشد و از آن استقبال نشود، گفت: در نمایشگاه بیست ونهم به وضوح دیدم كه تحریم ها نه تنها اثری در برگزاری نمایشگاه نداشته؛ بلكه استقبال خوبی هم از آن صورت گرفته است.