
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در آیین گرامیداشت روز جانباز:
تولید نفت در شرایط تحریم ایثارگری است
مشعل: به رسم هر ساله، شرکت ملی نفت ایران هم زمان با ولادت حضرت ابوالفضل(ع)، میزبان برگزاری آیین گرامیداشت روز جانباز بود؛ آیینی که با حضور حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران، صدیقه خزایی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، طاهره کاظمی کیا، رئیس امور ایثارگران شرکت ملی نفت ایران وجمعی دیگر از مقام های لشکری و کشوری، آزادگان، ایثارگران غیور وجانبازان گرانقدر در وزارت نفت برگزار شد.
میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) و روز جانباز امسال مصادف شد باگرامیداشت دهه فجر انقلاب.
روزهایی که یادآور ایثارگری و جانفشانی های جوانان آن دوران است و البته پس از آن دوران یعنی حضور خالصانه در جبهه های حق علیه باطل برای صیانت از خاک جمهوری اسلامی ایران. کارکنان صنعت نفت نیز در این مسیر، چه درشکل گیری انقلاب اسلامی با بستن شیرهای نفت و اعتصاب هایشان و چه پس از آن با ایثارگری هایی که در جبهه تولید ازخود نشان دادند، نگذاشتند این سنگر اقتصادی متزلزل شود وبرای نیل به این هدف تا پای جان پیش رفتند.
هفته ای که گذشت، همزمان با میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل (ع) و گرامیداشت ایام الله فجر، مراسم جشنی در وزارت نفت برگزار شد؛ مراسمی که هم سخنرانی داشت هم مدیحه سرایی مداحان اهل بیت(ع) و هم جشن و شادی درآن برقرار بود.
حمیدبورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، از جمله سخنرانان بود و از جانباز و جانبازی و اهمیت آنها گفت.
خدمت به اقتصاد ادامه راه ایثارگران است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این آیین با اشاره به اهمیت تلاش کارکنان صنعت نفت درشرایط سخت تحریم، افزایش تولید نفت و گاز را نوعی ایثارگری خواند وگفت: خدمت به اقتصاد کشور و تأمین انرژی، ادامه راه ایثارگران انقلاب و دفاع مقدس است. حمید بورد با تأکید بر اینکه همه ما بدهکار ایثارگران و جانبازان هستیم، افزود: ایثارگری تعریف خاصی دارد و آن یعنی باید بیش از وظایف محوله کار انجام داد؛ به همین دلیل آنچه ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و دیگر جبهه های دفاع از کشور را از سایر اقشار جامعه متمایز می کند، تعهد به انجام وظایفی فراتر از تکلیف است. وی با اشاره به اینکه امروز وامدار ایثارگران هستیم، یادآورشد: وظیفه ایثارگری در هر دوره و برهه زمانی متفاوت است، یک زمان جنگ بود و یک زمان انقلاب و شاهد ایثارگری ها بودیم. حال در مجموعه صنعت نفت، خدمت به نظام جمهوری اسلامی و اقتصاد و تلاش برای سربلندی کشور، ازجمله وظایفی است که می شود نامش را ایثارگری گذاشت. مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: اگر امروز در شرایط تحریم بتوانیم تولید یک بشکه نفت را افزایش دهیم، معنایش ایثار می شود، اگر بتوانیم صادرات و اقتصاد کشور را توسعه دهیم و درآمد کشور را بیشتر کنیم،این کار ایثار است. خوشبختانه همکاران ما در مجموعه صنعت نفت همواره موفق عمل کرده اند و شاهد مدعا هم قدم های بلندی است که در افزایش تولید نفت برداشته اند. وی با قدردانی از نقش ایثارگران صنعت نفت تأکید کرد: وجود بیش از ۱۰۰۰ شهید در این صنعت نشان می دهد که در سخت ترین روزهای کشور، کارکنان نفتی پیشگام بوده اند.
فرهنگ ایثار و شهادت، حرف اول وزارت نفت
در ادامه، طاهره کاظمی کیا، رئیس امور ایثارگران شرکت ملی نفت ایران گفت: اگر امروز در محفل انس با ایثارگران گردهم آمده ایم، به برکت وجود و حضور ایثارگران گرانقدری است که سرمایه های ارزشمند انقلاب و اسلام هستند.
وی در تشریح فعالیت های امور ایثارگران در رسیدگی به امور خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران شرکت ملی نفت نیزگفت: وزارت نفت مفتخر است که بیش از ۵۰ درصد نیروی انسانی آن را ایثارگران معزز تشکیل می دهند؛ تلاش براین است که بتوان به این عزیزان خدمات بهتری ارائه کرد.
کاظمی کیا با اشاره به عملکرد موفق شرکت ملی نفت ایران در امور ایثارگری تصریح کرد: امور ایثارگران شرکت ملی نفت ایران در سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر ارزیابی عملکرد و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شده است.
ارتش دوشادوش صنعت نفت
امیر سرتیپ فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش هم در این مراسم با تأکیدبر اینکه صنعت نفت یک سرمایه ملی است و ارتش و نفت در اجرای امور، همواره تعامل های بسیار خوبی داشته و دارند،گفت: ارتش و نفت در جریان انقلاب اسلامی بافعالیت ها و مبارزات انقلابی شان،کنار مردم بودند؛ کارکنان صنعت نفت بابستن شیرهای نفت روی بیگانگان،تحصن ها، اعتصابات و ارتش با بیعت خودبا امام راحل و مردم، این مهم را برای سرنگونی طاغوت رقم زدند.
وی تصریح کرد: پس از پیروزی انقلاب نیز ارتش همواره درمبارزه با نیروهای تجزیه طلب داخلی و پس از آن درجبهه های جنگ، از تمامیت ارزضی کشور دفاع کرد. امیر سرتیپ فولادی ادامه داد: دوران دفاع مقدس، همکاری و تعامل بین شرکت نفت و ارتش جمهوری اسلامی ایران اوج گرفت، آنجا که زمانی که پایانه نفتی خارک در دوران جنگ بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ بار مورد حمله دشمن قرار گرفت، نیروی هوایی، نیروی پدافند و دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای محافظت از ایثارگران صنعت نفت حضور پیدا کرد تا در صدور نفت خللی ایجاد نشود.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه هم در ارتش و هم در صنعت نفت، وزیرشهید داریم، اظهار کرد: این نشان می دهد که در مقام شهدا شباهت وجود دارد.وی افزود: بعد از جنگ هم در نوسازی و بازسازی، ارتش با نفت همگام بوده است و هر دو نگذاشتند تحریم ها خدشه ای ایجاد کند و پیشرفت های خوبی را رقم زدند. این مراسم با اهدای لوح تقدیر به غیور مردان جانباز و ایثارگر هشت سال دوران دفاع مقدس پایان یافت.