
مدیریت اکتشاف
برگزاری آئین معارفه سرپرست معاونت منابع انسانی
آئین معارفه علی اکبرعلیزاده به عنوان سرپرست معاونت منابع انسانی مدیریت اکتشاف وتکریم امیرقائم پناه باحضور سیدمحی الدین جعفری مدیر اکتشاف، معاونین، رؤسای واحدهای ستادی و کارشناسان این مدیریت برگزار شد.
دراین مراسم سید محی الدین جعفری باآرزوی موفقیت برای علی اکبرعلیزاده گفت: با توجه به سوابق ارزشمند و تجربه ای که وی در مدیریت امورمنابع انسانی و حوزه های مشابه دارند، انتظار می رود بسیاری از مسائل منابع انسانی مدیر یت اکتشاف را حل و فصل کنند جعفری همچنین با قدردانی از امیرقائم پناه افزود: امید است که با همکاری، همراهی و درایت همیشگی وی،گام های موثری برای رضایت هرچه بیشتر درحوزه منابع انسانی برداشته شود. علی اکبر علیزاده سرپرست جدید معاونت منابع انسانی مدیریت اکتشاف نیز با تاکیدبر اهمیت نیروی انسانی دراین مدیریت اظهار داشت: از تمام توان خود برای ارتقا سطح کیفی نیروی انسانی و افزایش بهره وری در مدیریت اکتشاف استفاده خواهم کرد.
قائم پناه نیزباقدردانی از همکاری کارکنان مدیریت اکتشاف در مدت تصدی خود اظهار کرد: با پشتیبانی وزیرنفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، اقدام های موثری به منظور بهبود وضعیت معیشت کارکنان صنعت نفت انجام شده است که نتیجه آن به آگاهی همکاران خواهد رسید.
وی افزود: با توجه به شناخت و درکی که از جایگاه ویژه مدیریت اکتشاف به عنوان حلقه اول زنجیره صنعت نفت دارم، تمام تلاش خود را در جهت همکاری با این مدیریت و درجهت پیشبرد اهداف عالی مدیریت اکتشاف انجام خواهم داد.
در این مراسم با اهدای لوح سپاس از زحمات امیرقائم پناه درمدت تصدی وی درحوزه معاونت منابع انسانی مدیریت اکتشاف قدردانی شد.
شرکت انتقال گاز ایران
ضرورت افزایش امنیت شبکه
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران بر اهمیت ارتقای زیرساخت های مخابراتی و فناوری اطلاعات به منظور بهبود بهره وری و افزایش امنیت شبکه ها تأکید کرد.
پیمان خضرایی در نشستی تازه ترین دستاوردها و چالش های مدیریت مخابرات و تلمتری این شرکت را بررسی کرد و با حضور مدیران مربوطه، مشکلات موجود در این حوزه و راهکارهای برطرف کردن آنها به بحث گذاشته شد. وی بر اهمیت پیش بینی و تأمین بودجه مورد نیاز برای توسعه زیرساخت های مخابراتی تأکید کرد و گفت: انعکاس حجم شبکه ها و فعالیت های ICT در سطح ستاد و مناطق عملیاتی به مراجع بالادستی برای ارتقای چارت سازمانی و ایجاد انگیزه میان کارکنان مجموعه ضرورت دارد. مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران، ارتقای شبکه های زیرساخت و انتقال، سیستم های اسکادا و تلمتری، فناوری اطلاعات و سیستم های سوییچ و مراکز تلفن را بااهمیت برشمرد. براساس این گزارش، یکی از مهم ترین موضوع های مطرح شده در این نشست، ساختار سازمانی ICT مناطق عملیاتی بود؛ زیرا با توجه به حجم بالای فعالیت ها در این مناطق، ایجاد ساختاری مناسب ضروری است. همچنین وضع پروژه های مهم در حال اجرا از جمله فیبر نوری تهران - عسلویه، شبکه یکپارچه صوت و دیتا، ارتقای شبکه بی سیم به DMR و احداث ساختمان ICT در فاز یک عسلویه بررسی شدند. مدیریت مخابرات و تلمتری شرکت انتقال گاز ایران هم گزارشی از وضعیت پروژه های در حال اجرا ارائه دادند و چالش های پیش روی خود را مطرح کردند.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه کردستان
دوگانه سوز شدن رایگان ۷ هزار خودروی عمومی
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه کردستان از دوگانه سوز شدن رایگان بیش از ۷ هزار دستگاه خودروی عمومی در استان و استقبال شهروندان از اجرای این طرح خبر داد. جهانبخش نوکانی در دیدار با سودابه ضرغام نژاد، فرماندار دهگلان با تشریح عملکرد این شرکت در زمینه تأمین و توزیع فراورده های نفتی، بویژه سوخت رسانی زمستانی، خواستار همکاری فرمانداران با منطقه به منظور فرهنگ سازی و ترغیب شهروندان برای استفاده از سوخت سی ان جی با توجه به ظرفیت موجود در استان و مباحث مربوط به ناترازی سوخت شد. وی با اشاره به فعالیت ۵۴ جایگاه سی ان جی در این استان گفت: این شرکت ضمن استقبال از ورود بخش خصوصی برای احداث جایگاه های سی ان جی، نسبت به تسهیل فرایند احداث جایگاه های سی ان جی در استان برای سرمایه گذاران اقدام می کند. مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه کردستان به مباحث کشاورزی و فعالیت چهار هزار و ۱۴۰ دستگاه ادوات کشاورزی در شهرستان دهگلان اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون در بخش کشاورزی این شهرستان، ۱۶ میلیون و ۴۴۰ هزار لیتر نفت گاز تأمین و توزیع شده است. نوکانی با اشاره به فعال بودن چهار جایگاه عرضه فراورده های نفتی و 2 جایگاه سی ان جی در ناحیه دهگلان اظهار کرد: با توجه به تعداد مجاری عرضه موجود، تلاش منطقه بر جانمایی و گستردگی جغرافیایی مطلوب این جایگاه ها به منظور دسترسی بهتر شهروندان به خدمات است. فرماندار شهرستان دهگلان نیز در پایان این نشست با بیان نظرها و پیشنهادهای خود در زمینه فعالیت های انجام شده از سوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه کردستان، بویژه تأمین و توزیع سوخت بخش کشاورزی این شهرستان، ارسال و ذخیره سازی سوخت روستاها، فعالیت مطلوب مجاری عرضه و... از عملکرد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه کردستان قدردانی کرد.
شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری
استفاده از ظرفیت های نفت و گاز برای افزایش تولید
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری، اولویت نخست این شرکت را برنامه ریزی همه جانبه و استفاده از همه ظرفیت ها برای افزایش تولید صیانتی برشمرد. سیدمحسن دهبان پور در نشست مدیران، رؤسای اداره ها، واحدهای عملیاتی و مدیریت بهداشت و درمان شرکت نفت و گاز آغاجاری با تأکید بر رویکردهای وزارت نفت در دولت چهاردهم، اولویت های شرکت ملی نفت ایران و مناطق نفت خیز جنوب، گفت: مأموریت اصلی ما برنامه ریزی و اجرای اقدام هایی برای افزایش تولید است و در این زمینه، اطمینان داریم که کارکنان همچون گذشته به تلاش شبانه روزی خود ادامه می دهند. وی با بیان اینکه همه توان و ظرفیت خود را برای افزایش تولید نفت و گاز به کار می گیریم، گفت: کمک به رفع ناترازی گاز و کاهش گازسوزی از دیگر برنامه های شرکت نفت و گاز آغاجاری بوده و در این زمینه لازم است که با استفاده از ظرفیت بدنه کارشناسی، برنامه های کوتاه مدت و بلندمدت تدوین شود. مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری با اشاره به شناخت مبانی سازمان بر آسیب شناسی حوزه مسئولیت ها، خواستار استفاده از همه ظرفیت ها برای رفع مشکل ها، بویژه حوزه تولید شد. دهبان پور بهبود ساختار سازمانی، تقویت عملیات، خدمات و ارتقای ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی و توجه ویژه به کارکنان و خانواده ها را از دیگر برنامه های خود برشمرد. وی با تأکید بر رعایت ایمنی، سلامت کارکنان و حفاظت از تأسیسات اظهار کرد: الزام های ایمنی با فعالیت های عملیاتی و صنعتی تنیده شده و انتظار می رود کارکنان، بویژه رده های سرپرستی، ضمن رعایت دستورعمل های ایمنی، برای کاهش حوادث احتمالی برنامه ریزی داشته باشند. دهبان پور، خواستار رعایت استانداردها و توسعه آموزش در همه سطوح نیروی انسانی شد.
شرکت مهندسی و توسعه نفت
اقدام های موثر برای اجرای مدیریت انرژی
مدیر انرژی شرکت مهندسی و توسعه نفت با بیان اینکه توجه به مسئولیت ذاتی این شرکت، بخش عظیمی از طرح های توسعه میدان های نفت و گاز کشور را دربر می گیرد، گفت: کارهای مؤثری برای اجرای مدیریت انرژی انجام شده یا در دست اقدام است.
سام منصورموید درباره همراهی این شرکت با نوآوری ها و دستاوردهای حوزه انرژی اظهار کرد: به همین منظور در نخستین اقدام، حسب تبعیت از قوانین و دستورعمل های مرتبط با موضوع و پس از عبور از فرایند گرفتن مشاور در تیر امسال، مراحل اجرای آن در چهار فاز ممیزی انرژی و شناسایی وضع موجود ساختمان های ستادی شرکت متن، استقرار مدیریت انرژی، آموزش و فرهنگ سازی و سرانجام دریافت گواهینامه ISO50001 تدوین شد که هدف از این استاندارد، توانمندسازی سازمان برای پیاده سازی سیستم ها و فرایندهای لازم به منظور بهبود مستمر عملکرد انرژی شامل کارایی، کاربری و مصارف انرژی است. وی درباره استقرار مدیریت انرژی در ساختمان های ستادی شرکت متن افزود: با همکاری مدیران، رؤسا و کارکنان شرکت، هم اکنون این پروژه از پیشرفت قابل توجه ۳۹ درصدی برخوردار بوده و ۱۳درصد نسبت به برنامه ۱۰ ماهه تدوین شده جلوتر است. هم اکنون همه مصارف انرژی در طبقه های ساختمان های اداری، مقدار اتلاف انرژی از جداره های ساختمان و تجهیزات موتورخانه ها، مقدار انحراف از مبنای انرژی، رفتار برق مصرفی ساختمان ها و اتاق سرور و تجهیزات شبکه های اینترانت و الکترونیکی در آنالیزها مشخص شده و گواهینامه های برچسب انرژی ساختمان ها و موتورخانه ها صادر شده است. مدیر انرژی شرکت مهندسی و توسعه نفت درباره تشکیل کمیته مدیریت انرژی گفت: به منظور ایجاد ساختار مدیریت انرژی در این شرکت، کمیته مدیریت انرژی با موضوع انرژی تشکیل و مدیر انرژی شرکت منصوب شده که مطابق با استانداردها، بالاترین مقام سازمان، راهبر مدیریت انرژی است. منصورموید درباره فرهنگ سازی این مدیریت بیان کرد: از آنجا که اهداف متعالی مدیریت انرژی بدون توجه به فرهنگ سازی به نتیجه نخواهد رسید، استفاده از ظرفیت ها و زمینه های فرهنگی موجود در شرکت نیز از دید ساختار مدیریت انرژی پنهان نمانده است. برگزاری دوره های آموزشی برای گروه های هدف مرتبط، از اقدام های پیش رو است که از مهم ترین این دوره ها می توان به دوره مدیریت انرژی برای مدیران اشاره کرد. از دیگر اقدام های فرهنگی نیز می توان استفاده از ظرفیت و ابزارهای واحد روابط عمومی از قبیل شبکه های اجتماعی، اتوماسیون اداری و چاپ و نشر کتاب و پوستر را نام برد. وی با اشاره به گستردگی دامنه نظارت مدیریت انرژی به سمت طرح های توسعه ای افزود: توجه مدیریت انرژی به حفظ منابع انرژی ناپایدار برای آیندگان، ملاحظه های زیست محیطی، کاهش گازهای گلخانه ای، کمک به کاهش ناترازی انرژی، کاهش محدودیت های تأمین برق از شبکه سراسری وزارت نیرو و... ایجاب می کند پروژه استفاده از منابع انرژی پاک و تجدیدپذیر به هر نحو ممکن در دستور کار طرح ها قرار گیرد. مدیر انرژی شرکت مهندسی و توسعه نفت در پایان گفت: دریافت گواهینامه استاندارد ISO50001 به منزله برداشتن گام نخست در اثرگذاری مدیریت انرژی است و حفظ ساختار مؤثر و ماندگار مدیریت انرژی، نیازمند استمرار اجرای دستورعمل ها و روش های اجرایی، فرهنگ سازی پویا، ممیزی مستمر و از همه مهم تر وجود یک بانک اطلاعاتی قابل ویرایش در بستر شبکه اینترانت داخلی با دسترسی های مدیریت شده برای ذی نفعان است.
پالایشگاه نفت تهران
کمک ۱۲ میلیارد ریالی برای بهسازی یک مدرسه
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران گفت: هنرستان دخترانه کار و دانش امام موسی کاظم(ع) کرج با ظرفیت ۶۰۰دانش آموز به همت این شرکت همسو با سیاست های مسئولیت اجتماعی برای سال تحصیلی جاری با ۱۲ میلیارد ریال بهسازی و بهینه سازی شد. محسن ایران زاد درباره بهسازی این مدرسه گفت: به منظور ایفای مسئولیت های اجتماعی و با هدف کمک به توانمندسازی و توسعه زیرساخت های آموزشی و به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، شرکت پالایش نفت تهران به بهسازی یک دبیرستان دخترانه در کرج با ظرفیت ۶۰۰دانش آموز اقدام کرد. وی افزود: پرقدرت ترین و جامع ترین فعالیت به منظور پرورش و تربیت نسل امروز فعالیت های جهادی است که کار گروهی، مسئولیت پذیری، وفاق، ازخودگذشتگی و خستگی ناپذیری به همراه دارد.
مدیرعامل پالایشگاه تهران با بیان اینکه در واقع ثمره این تلاش ها امیدآفرینی در جامعه است، اظهار کرد: ورود شرکت پالایش نفت تهران به این عرصه و خدمت رسانی در قالب تعمیر، بهسازی و شاداب سازی این هنرستان نماد کار جهادی است. بنده از تلاش همکارانم و مجاهدت در این عرصه در کنار خط مقدم تولید فراوردهای نفتی راهبردی تقدیر و تشکر می کنم. ایران زاد تصریح کرد: شرکت پالایش نفت تهران(پالایشگاه شهید تندگویان) با ظرفیت پالایش ۲۵۰هزار بشکه در روز، حدود ۱۷ تا ۲۰ درصد انرژی کشور را تولید می کند.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران
برگزاری هفتمین دوره ارزیابی عملیاتی - تخصصی آتش نشانان
هفتمین دوره ارزیابی آمادگی عملیاتی - تخصصی آتش نشانان صنعت پتروشیمی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی و میزبانی شرکت پتروشیمی شازند از ۲۲ آبان به مدت سه روز برگزار شد. این رقابت ها با هدف ارتقای سطح آمادگی و زنده نگه داشتن حس پویایی آتش نشانان صنعت پتروشیمی با رویکرد ایجاد انگیزه و نشاط، ارتقای توانایی ذهنی و جسمی، بالا بردن مهارت عملیاتی و تبادل تجارب برگزار شد. این رقابت ها به صورت دوسالانه و با حضور شرکت های پتروشیمی برگزار می شود و چهار تیم برتر این رویداد، برای حضور در المپیاد آتش نشانان منتخب وزارت نفت معرفی می شوند. هفتمین دوره ارزیابی آمادگی عملیاتی - تخصصی آتش نشانان صنعت پتروشیمی با حضور ۲۰ تیم آتش نشانی از شرکت های پتروشیمی در دو بخش مهارت های علمی و عملیاتی برگزار خواهد شد. گفتنی است، بخش عملیاتی در شش بخش مهارت های تخصصی (سه آیتم تیمی و سه آیتم انفرادی) و آزمون علمی بر اساس منابع معتبر ایمنی و آتش نشانی برگزار می شود.