شرکت ملی گاز ایران
افزایش مصرف گاز معادل ۳ فاز پارس جنوبی
سرپرست مدیریت مرکز راهبری شبکه گاز کشور گفت: میانگین مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ۱۲آبان امسال به ۳۹۲ میلیون مترمکعب رسید که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۸۵ میلیون مترمکعب که معادل بیش از سه فاز پارس جنوبی است، افزایش مصرف داشته ایم.
مسلم رحمانی افزود: مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز مشابه سال گذشته، ۳۰۷ میلیون مترمکعب بوده است. مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر کاهش دمای کشور گفت: بر اساس پیش بینی ها، مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده بار دیگر روند افزایشی به خود می گیرد و تا پایان آبان ممکن است میزان روزانه مصرف گاز حتی به بالای ۵۰۰ میلیون مترمکعب هم برسد. رحمانی با تأکید بر اینکه نخستین گام برای بهره مندی همه مشترکان از نعمت گاز در ایام سرد سال، همدلی هموطنان در نقاط مختلف کشور است، تصریح کرد: شرط عبوری آرام از ایام سرد سال، مدیریت مصرف گاز در همه بخش هاست.
وی بابیان اینکه مصارف بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده، بیشترین حجم گاز تحویلی به شبکه گاز کشور را به خود اختصاص داده است، با درخواست از همه مشترکان برای مدیریت مصرف گاز اظهار کرد: از مردم درخواست می شود با استفاده از تجهیزات گرمایشی با بازده بالا، رعایت دمای مناسب محیط و جلوگیری از هدررفت انرژی، بویژه در بخش های خانگی و تجاری، به حفظ جریان پایدار گاز در همه بخش ها در اقصی نقاط کشور کمک کنند.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان
تقویت زیرساخت های سوخت رسانی
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان از افزایش حجم عملیات سوخت رسانی زمستانی با به کارگیری نیروهای موقت فصلی در این منطقه خبر داد و گفت: ۳۶نیروی موقت با هدف تأمین پایدار سوخت نیروگاه های کشور در انبار نفت شهید نوربخش ماهشهر به کارگیری شدند.
محمد بنی سعید اظهار کرد: با تدبیر و برنامه ریزی صورت گرفته، مقرر شد سوخت رسانی مطلوب و بی وقفه به نیروگاه ها و مجاری عرضه سوخت از طریق جذب نیروهای موقت فصلی در دو منطقه آبادان و هرمزگان در دستور کار قرار گیرد. به این منظور مصاحبه نیروهای پیمانکاری موقت فصلی انبار نفت ماهشهر با عنوان اپراتور تخلیه و بارگیری با هدف تسهیل سوخت رسانی زمستانی از سوی گروه مصاحبه گر تخصصی در ستاد منطقه آبادان برگزار شد. وی در ادامه گفت: این گروه تخصصی شامل نمایندگان مدیریت منابع انسانی، عملیات، اچ اس ای، ناظران دفتر مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران و بازرسی شرکت ملی پالایش و پخش بوده است، همچنین فرایند مصاحبه برای جذب ۳۶ نیروی موقت فصلی سه ماهه، طی دو روز متوالی و از تاریخ هشتم لغایت نهم آبان ماه انجام شد. مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان یادآور شد: انبارهای نفت آبادان و ماهشهر افزون بر تأمین سوخت مورد نیاز شهرهای آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بندر امام (ره)، شادگان، هندیجان، امیدیه، آغاجاری، اروندکنار و چوئبده، سوخت مورد نیاز نیروگاه ها و استان های همجوار را نیز تأمین می کنند.
شرکت پالایش نفت آبادان
امضای تفاهمنامه
با2شرکت دانش بنیان
شرکت پالایش نفت آبادان به منظور تأمین کاتالیست راهبردی بنزین (سیلیکات آلومینیومی) با شرکت های دانش بنیان داخلی، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
شرکت پالایش نفت آبادان در حاشیه نخستین روز از پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری های نانو، به منظور تأمین کاتالیست FCC با شرکت های دانش بنیان بهداش و رز اروند، تفاهمنامه همکاری به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان امضا کرد.
تفاهمنامه همکاری شرکت پالایش نفت آبادان با شرکت بهداش بین فردین راشدی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان و داوود عابدی عاملی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان بهداش به امضا رسید.
همچنین تفاهمنامه همکاری شرکت پالایش نفت آبادان با شرکت رز اروند، بین فردین راشدی و احمد نحوی، مدیرعامل شرکت رز اروند امضا شد.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان در آیین امضای این تفاهمنامه، با بیان اینکه تاکنون کاتالیست FCC از خارج کشور و از کشورهایی مانند چین و روسیه تأمین می شد، گفت: این کاتالیست برای واحد بنزین سازی این شرکت استفاده می شود که سیلیکات آلومینیومی و عملگر تولید بنزین است.
راشدی بیان کرد: خوشبختانه رویکرد تازه ای که موفقیت آمیز بوده، نقطه امیدی را برای ما ایجاد کرده است، شرکت های دانش بنیانی هستند که برای بار نخست اقدام به تولید این محصول کرده اند.
وی گفت: شرکت های دانش بنیان بهداش و رزاروند، شرکت هایی هستند که هم در مقیاس آزمایشگاهی و هم مقیاس میدانی در پالایشگاه امام خمینی اراک تولید موفقیت آمیزی داشته اند و ما امروز مفتخریم که تفاهمنامه همکاری با این 2 شرکت هرکدام به میزان ۲ هزار تن را به امضا رساندیم.
در ادامه از کاتالیست گوگردزدایی اکسایشی از سوخت سنگین (مازوت) که از سوی شرکت دانش بنیان گسترش فناور خوارزمی برای نخستین بار در کشور تولید شده و تست آن در پالایشگاه شیراز و تهران به صورت آزمایشگاهی موفقیت آمیز بوده، رونمایی شد.
شرکت پالایش نفت بندرعباس
بومی سازی بیش از ۲ هزار قطعه
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس از بومی سازی بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ قطعه پالایشگاهی همسو با حمایت از ساخت داخل و خنثی سازی تحریم ها، با تکیه بر توان متخصصان و تولیدکنندگان داخلی در این شرکت خبر داد.احمد هاشمی در این باره گفت: با اقدام های انجام شده همسو با خودکفایی و بومی سازی قطعات و خنثی سازی تحریم ها، از ابتدای امسال تاکنون با حمایت از سازندگان داخلی، ۲ هزار و ۴۱۲ قطعه پالایشگاهی به تعداد کل ۱۷ میلیون و ۲۱۷هزار قطعه، برای نخستین بار در کشور ساخته و تأیید شد. وی با اشاره به اینکه بسیاری از اقلام ساخته شده جزو قطعات حیاتی صنعت پالایش نفت است که استمرار تولید را تضمین می کند، افزود: حمایت از ساخت قطعات در شش ماه نخست امسال به صرفه جویی بیش از سه هزار و ۵۷۳ میلیارد ریالی منجر شده است. مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس تصریح کرد: همچنین با استفاده از دانش و توان متخصصان و ظرفیت های پالایشگاه نفت بندرعباس، در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۹۷ قلم کالا بدون نقشه اولیه برای نخستین بار با مهندسی معکوس طراحی و بومی سازی شده است. وی گفت: جلوگیری از خروج ارز، قطع وابستگی به خارج از کشور، تأمین به موقع قطعات و کاهش ریسک های عملیاتی فرایند تولید، انتقال و بومی سازی فناوری و توسعه دانش فنی، اشتغال زایی با حمایت از شرکت های داخلی، حمایت از شرکت های دانش بنیان در طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات پالایشگاهی و صرفه جویی اقتصادی از دستاوردهای راهبردی شرکت پالایش نفت بندرعباس در حمایت از توان و ساخت داخل است.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران
رونمایی از نظام نامه شورای عالی بازرسی و پاسخگویی به شکایات
رئیس امور بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: همزمان با برگزاری نخستین همایش بازرسی و پاسخگویی به شکایات صنعت پتروشیمی ایران، نظام نامه شورای عالی بازرسی و پاسخگویی به شکایت های این صنعت رونمایی خواهد شد. وحید برزگر اظهار کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان یک صنعت ارزش آفرین از جایگاه ویژه ای در زمینه تولید و ارزآوری در کشور برخوردار است و حفظ و توسعه این موقعیت متمایز، مستلزم بهره گیری از همه ظرفیت های موجود در زمینه مدیریت و تولید است. وی با بیان اینکه برای پایداری چنین مأموریت و رسالت خطیری، وجود نهاد نظارتی پویا ضروری است، گفت: بازرسی به عنوان یکی از ارکان مؤثر در حفظ و استمرار ارزش آفرینی سازمانی، از جایگاه خاصی در فرایند عالی شرکت ها برخوردار است. رئیس امور بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: برگزاری همایش های تخصصی، بویژه در حوزه های نظارتی و بازرسی از رویکردهای مهم در امر تعامل، همسویی و وحدت رویه در صنایع پتروشیمی است. برزگر ادامه داد: صنعت پتروشیمی با مرکزیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ضمن حفظ وظیفه تنظیم گری، نقش محوری بازرسی را به عنوان بازوی مدیریتی در شفافیت و پاسخگویی به ذی نفعان ارج نهاده است. به همین منظور صنعت پتروشیمی نیازمند نهادی یکپارچه ساز و وحدت گرا برای ایجاد هماهنگی میان سیاستگذاری ها، برنامه ریزی ها و اقدام های متعالی در زمینه بازرسی است. وی تصریح کرد: هدف از برگزاری نخستین همایش بازرسی و پاسخگویی به شکایت های صنعت پتروشیمی ایران، ایجاد همسویی همه موارد گفته شده و تبادل نظر پیرامون سیاست ها، سیستم ها، رویه ها، رویکردها و برنامه های کنونی و آینده در زمینه بازرسی و پاسخگویی به شکایت هاست. به گفته رئیس امور بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تدوین سند راهبردهای هوشمندانه در حیطه بازرسی با محور اصلی ایجاد سازوکاری بازدارنده و انسان مدارانه قبل از رخداد مشکل یا حادثه در سازمان، راهبرد پاسخگویی به شکایت ها با استفاده از روش های علمی، مدیریتی و با بهره گیری از ظرفیت های استاندارد 37001 ISO و بالاتر، با هدف تسهیل و ارائه راهکارهای نو در شرکت ها و راهبرد شفاف سازی و مسئولیت پذیری، از راهبردهای محوری در این همایش است.
شرکت ملی پالایش و پخش فراروده های نفتی ایران
برگزاری پنجمين همايش پيشگيري از آسیب های اجتماعي
پنجمين همايش پيشگيري از آسیب های اجتماعي با محوريت «خانواده سالم و شاد» به همت واحد روابط كار و مددكاري اجتماعي شرکت ملی پالایش و پخش در محل سالن همایش های ساختمان غدير برگزار شد. ناصر احمدبيگي، رئيس روابط كار و مددكاري اجتماعي پالايش و پخش فراورده هاي نفتي ايران در تشريح اين رويداد فرهنگي - آموزشي گفت: امروزه دامنه گسترش و تعدد آسيب هاي اجتماعي، كيان خانواده ها را كه مهم ترين ركن و ساختار جامعه هستند، هدف قرار مي دهد و اين موضوع، به يكي از مهم ترين دغدغه هاي خانواده ها تبديل شده است. وی افزود: روابط كار و مددكاري اجتماعي پالايش و پخش فراورده هاي نفتي ايران همسو با عمل به تكليف خود، پرداختن به موضوع سلامت روان همكاران و خانواده های محترم ايشان را در اولويت اقدام و عمل قرار داده و مجموعه همايش هاي آموزشي مرتبط با اين حوزه را برای آگاهي بخشي و كاهش تاثيرات و مخاطرات آسيب هاي اجتماعي بر جامعه هدف برنامه ريزي و برگزار مي كند. احمدبیگی تصریح کرد: با توجه به نقش و اهميت بنيان خانواده در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي، پنجمين همايش آموزشي با موضوع «خانواده سالم و شاد» برگزار شد و در آن علي صدرا، مطالبی را ارائه کرد که مورد استقبال همكاران قرار گرفت. رئيس روابط كار و مددكاري اجتماعي شركت ملي پالايش و پخش ایران، نشانه های سلامت روان در خانواده، ضرورت توجه به رشد روان و ابعاد آن، ویژگی ها و خلقيات مخرب در ارتباطات، رفتارهاي عاطفي موثر در بهبود روابط زوجين، تکنیک های ايجاد شور و شوق، توجه به حواس پنجگانه در ارتباطات خانوادگي، تاثير ايمان قلبي بر بهبود روابط خانوادگي، متغیرهای موثر بر نسل Z را از مهم ترین موضوعات مطرح شده در اين همايش برشمرد.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی در کنار بخش تولید
سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه اکنون شرکت های پتروشیمی، نیازمند حمایت و پشتیبانی حاکمیت هستند، گفت: این شرکت باید در کنار بخش تولید قرار داشته باشد و زمینه رشد و پویایی همه شرکت ها را فراهم کند. حسن عباس زاده در آیین تکریم بیژن چگنی و معارفه سعید باغبانی، سرپرست کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر نقش مهم این مدیریت در اعمال حاکمیت و تسهیل گری اظهار کرد: به تغییر و جابه جایی مدیران باید به عنوان یک فرصت ارزشمند، همسو با توسعه صنعت ارزش آفرین پتروشیمی و تحقق اهداف پیش بینی شده برای توسعه متوازن این صنعت نگاه کرد. وی با بیان اینکه مدیریت کنترل تولید، به دلیل نوع فعالیت خود از مهم ترین مدیریت های شرکت ملی صنایع پتروشیمی به شمار می رود، گفت: باید به همکاری با هلدینگ ها و مجتمع های پتروشیمی توجهی جدی شود و همگرایی با بخش خصوصی با جدیت تداوم داشته باشد. سرپرست شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، نقش سیاست گذار و تنظیم گر میان هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی را دارد، به همین دلیل باید با استفاده از همه ظرفیت های موجود از مجتمع های تولیدی حمایت کند و زمینه تعامل صحیح مجتمع های پتروشیمی را در پهنه کشور فراهم آورد. عباس زاده با اشاره به اینکه نقش مدیریت کنترل تولید در ادوار مختلف به دلیل ماهیت و نوع فعالیت مجتمع های تولیدی متفاوت بوده و هر دوره ویژگی های خاص خود را داشته است، بیان کرد: اکنون شرکت ها نیازمند حمایت و پشتیبانی حاکمیت هستند و شرکت ملی صنایع پتروشیمی باید در کنار بخش تولید قرار داشته باشد