با نقشه راه چهار ساله در شرکت ملی نفت ایران رقم می خورد

سرفصل های امیدبخش

ظرفیت سازی برای تولید بیشتر در فصل تازه نفت محقق می شود

مشعل: شرکت ملی نفت ایران از سال ۱۳۳۰ تاکنون عهده دار سامان بخشیدن و سیاست گذاری درباره فعالیت های صنعت نفت اعم از اکتشاف، حفاری، تولید، پژوهش و توسعه، همچنین صادرات نفت و گاز بوده و با در اختیار داشتن ذخیره های عظیم هیدروکربوری، یکی از بزرگ ترین شرکت های نفتی جهان به شمار می آید که از آغاز تا امروز دوره های پرفراز و نشیب زیادی پشت سرگذاشته است. این شرکت به تازگی با روی کارآمدن دولت چهاردهم و مدیریت و معاونان جدید، ماموریت ها و اولویت های ویژه ای پیش روی خود دارد که شاخص ترین آنها را می توان در بهبود ناترازی انرژی، احیا و افزایش ظرفیت تولید نفت خام ایران، فشارافزایی پارس جنوبی، جمع آوری گازهای مشعل، اکتشاف های جدید و... دید که موضوع ناترازی انرژی در راس همه اینها قرار دارد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفته بلافاصله پس از انتصاب در شرکت ملی نفت، برای رفع موانع افزایش تولید نفت و گاز نشست های کاری برگزار کرده است.

حمید بورد همچنین اجرای طرح های کلان و راهبردی و مأموریت های مهمی مانند توسعه میادین مشترک و افزایش تولید نفت و گاز، اجرای کامل طرح فشارافزایی پارس جنوبی، تکمیل فاز ۱۱ پارس جنوبی، توسعه دیپلماسی انرژی و صادرات نفت و میعانات گازی، اجرای طرح های نوین سرمایه گذاری، بهینه سازی مصرف انرژی، تکریم منابع انسانی و رفع دغدغه های شغلی و معیشتی کارکنان و ایفای نقش مسئولیت اجتماعی را از رویکردهای مهم و اولویت دار شرکت ملی نفت ایران در دولت چهاردهم عنوان کرده است. بورد در نخستین سفر کاری به جنوب به عنوان قطب تولید نفت و گاز کشور ضمن اطلاع از آخرین وضعیت تولید و چالش های موجود، با حضور در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به عنوان بزرگ ترین شرکت تولیدکننده نفت کشور گفته است: بیشترین ظرفیت سازی برای تولید در این شرکت پیش بینی شود.

برنامه های وزارت نفت در شرکت ملی نفت ایران

محسن پاک نژاد، وزیر نفت دولت چهاردهم نیز در برنامه خود ماموریت های مهمی برای شرکت ملی نفت ایران به عنوان بزرگ ترين بخش صنعت و مهم ترين محل درآمد کشور که نقش تعيين کننده ای در افزایش بنيه اقتصادی کشور دارد، مشخص کرده است.

آنچه در سرفصل برنامه های وزیر نفت براساس آخرين بررسي ها و آينده پژوهي های انجام شده در شرکت ملی نفت ایران موردتاکید قرار گرفته، این است که الگوی مصرف انرژی جهان، تغييرات قابل ملاحظه و پرشتابی را طی سه دهه آینده پشت سرخواهد گذاشت و این موضوع تاثیری مستقیم و جدی بر صنعت نفت و گاز ایران دارد و ضرورت توسعه هر چه سریع تر میادین هیدروکربوری کشور