مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خبر داد:

امضای قرارداد طرح توسعه و بهره برداری میدان چنگوله

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از امضای قرارداد طرح توسعه و بهره برداری میدان چنگوله با هدف تولید روزانه ۶۰ هزار بشکه نفت خام خبر داد.

قرارداد میدان نفتی چنگوله با حجم ذخیره درجای ۳ میلیارد و ۲۰۰ هزار بشکه نفت و با هدف تولید روزانه ۶۰هزار بشکه نفت بزودی امضا می شود.

به گفته محسن خجسته مهر، رقم سرمایه گذاری به منظور توسعه میدان نفتی چنگوله در استان ایلام یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار اعلام شده و امضای قرارداد با پیمانکار توسعه دهنده بزودی انجام خواهد شد.

معاون وزیر نفت افزود: ازجمله عملیات اجرایی در این میدان می توان به حفاری ۱۸ حلقه چاه تولیدی، حفاری ۲ حلقه چاه ارزیابی، حفاری ۲ حلقه چاه دفع پساب و تعمیر ۲ حلقه چاه، احداث تأسیسات سرچاهی و خطوط لوله جریانی و احداث تأسیسات فراورش و انتقال نفت خام و گاز همراه اشاره کرد. خجسته مهر تصریح کرد: مبلغ ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار نیز برای هزینه های مسئولیت اجتماعی در این قرارداد در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طرح توسعه میدان نفتی چنگوله از طرح های مصوب سفر رئیس جمهوری به استان ایلام به شمار می رود و توسعه آن، نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغالزایی در استان ایلام دارد، بیان کرد: پیش بینی می شود این طرح توسعه ای، ۶ هزار ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند. میدان مشترک نفتی چنگوله در مرز ایران و عراق، در جنوب غربی استان ایلام و حدود ۵۰ کیلومتری شهر مهران واقع شده است.

 

همسو با سرفصل های ابلاغی شورای اطلاع رسانی دولت انجام شد

برگزاری دوره آموزشی سیاست ها و تکنیک های جدید رسانه ای

دوره آموزشی سیاست ها و تکنیک های جدید رسانه ای به همت واحد آموزش اداره کل روابط عمومی وزارت نفت برگزار شد.

این دوره از تاریخ 20 تا 23 خرداد در قالب دو گروه با حضور روسا، سردبیران، خبرنگاران و کارکنان اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، چهار شرکت اصلی (نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی) و شرکت های زیر مجموعه آنها به میزبانی مجتمع آموزشی -  ورزشی محمودآباد برگزار شد . ارائه نمونه هایی از تاکتیک های جدید رسانه ای، اهمیت پوشش خبری و نقش روابط عمومی ها، ارکان پوشش خبری و تاثیر ابزارها، رسانه های جدید و اپلیکیشن های گوشی تلفن همراه بر فرایند تولید و انتشار خبر، راهبردها و سیاست های رسانه ای ثابت و متغیر جبهه رسانه های معاند و معارض در مقابل ایران، رویکردها، جهت گیری ها و استراتژی های پوشش خبری، تاکتیک های پوشش خبری، شاخه های ارزیابی پوشش خبری و روابط عمومی ها، شاخه های مختلف مدیریت پوشش اخبار، مدیریت تعارض در پوشش خبری و آسیب شناسی و نقد عملکرد روابط عمومی ها در پوشش خبری از مهم ترین سرفصل های این دوره بود که از سوی دکتر علی شاکر، پژوهشگر و مدرس حوزه ارتباطات و روابط عمومی تدریس شد . شایان توجه است، دوره سیاست ها و تکنیک های جدید رسانه ای از جمله سرفصل های ابلاغی شورای اطلاع رسانی دولت به روابط عمومی های دستگاه های اجرایی است که اداره کل روابط عمومی وزارت نفت تاکنون چند سرفصل را برگزار کرده است .

 

خانه مدیران صنعت نفت افتتاح شد

ریل گذاری صحیح در توسعه مدیریت

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با بیان اینکه در ابتدای کار مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، نظام جامع را تعریف و تهیه کردیم و در اختیار وزیر نفت قرار دادیم، گفت: در پایان دولت سیزدهم مجموعه ای را با اهداف و ریل گذاری های صحیح تحویل می دهیم.

مهدی علی مددی شنبه، ۱۹ خرداد در نشست شورای مدیران توسعه سرمایه انسانی صنعت نفت با اشاره به اینکه در ابتدای دولت سیزدهم و تحویل گرفتن مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، این مرکز از هدف اصلی خود دور شده بود، بیان کرد: با آغاز کار دولت سیزدهم، رویکرد مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت را به سوی تربیت مدیران آینده این صنعت تعریف کردیم و با همّت و حمایت مدیران منابع انسانی اقدام های مطلوبی انجام شد و این مرکز در مدار خود قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در ابتدای کار مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، نظام جامع را تعریف و تهیه کردیم و در اختیار وزیر نفت قرار دادیم، افزود: همچنین زیرساخت های لازم در ۲۱ حوزه تخصصی برای همه مشاغل و پست های صنعت نفت تعریف شد.

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با بیان اینکه در پایان دولت مردمی سیزدهم، مجموعه ای را با اهداف و ریل گذاری های درست تحویل می دهیم، گفت: امیدواریم برنامه ای که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۸، ۵۰۰ مدیر توانمند تحویل صنعت نفت شود، تحقق یابد.

علی مددی بیان کرد: با افتتاح خانه مدیران صنعت نفت می توانیم همه داشته های مدیران خدوم این صنعت را جمع آوری کنیم و در اختیار مدیران آینده قرار دهیم تا آینده صنعت نفت بیش ازپیش روشن شود.

براساس این گزارش، در نشست شورای مدیران توسعه منابع انسانی صنعت نفت، مدیران چهار شرکت اصلی حضور داشتند و نظرها و درخواست های خود را مطرح کردند.

در حاشیه این نشست، ساختمان امور پشتیبانی و خانه مدیران صنعت نفت با حضور معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت افتتاح شد.

 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تشریح کرد

اقدام های 9 گانه برای مقابله جدی با قاچاق سوخت در کشور

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران از اجرایی شدن اقدام های 9 گانه در این شرکت برای مبارزه با قاچاق سوخت و فراورده های نفتی خبر داد.

جعفر سالاری نسب دراین باره بیان کرد: تخصیص منطقی سهمیه جهاد کشاورزی مبتنی بر سطح زیر کشت، بازنگری حساب کاربری برخی ارگان های غیرمسئول در سامانه درخواست فراورده های نفتی (سدف)، تخصیص سوخت به نیروگاه براساس بازده، ارائه سهمیه تنخواه به ناوگان دیزلی، تخصیص نفت گاز در مسیر برمبنای اطلاعات برخط الکترونیکی اسناد حمل، توزیع کارت هوشمند سوخت ناوگان ترانزیت، عرضه الکترونیکی گاز مایع و محاسبه سوخت داخل باک وسایل نقلیه خروجی از مرز برمبنای باک­ پر، از اقدام های بسیار مهم این شرکت در دولت سیزدهم برای مبارزه با قاچاق سوخت بوده است. وی افزود: آمار سطح زیر کشت هر استان از سوی معاونت برنامه ریزی وزارت جهاد کشاورزی  اعلام و پس از هماهنگی با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مرکز توسعه مکانیزاسیون جهاد کشاورزی و شرکت ملی پخش فراورده های نفتی، سهم سوخت موردنیاز برای انجام عملیات زراعی و باغی به تفکیک هر استان به صورت مکتوب به شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ابلاغ و سرانجام سقف سهمیه سوخت هر استان در «سدف» اعمال شد و توزیع سهمیه به تفکیک شهرستان به منظور مدیریت مصرف سهمیه در اختیار سازمان های جهاد کشاورزی قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی با اشاره به اینکه متوسط راندمان نیروگاه های اعلامی از سوی وزارت نیرو ۳۹درصد است، تأکید کرد: همچنین به منظور جلوگیری از صدور بارنامه های جعلی، کنترل سوخت تحویلی به نیروگاه ها برمبنای راندمان در دستور کار ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گرفت و پس از برگزاری جلسات مشترک با حضور نمایندگان شرکت توانیر و شرکت ملی پخش، بازده هر نیروگاه بررسی و از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به وزیران نفت و نیرو ابلاغ شد و شیوه نامه در حال اجرای مشترک دو وزارتخانه قرار دارد.

سالاری نسب با اشاره به اینکه به منظور بهبود فرایندهای تخصیص سهمیه به ناوگان دیزلی، حذف سهمیه پایه وفق مصوبات مربوطه در دستور کار کارگروه ملی پیمایش قرار دارد، افزود: در این حوزه به منظور تأمین سوخت موردنیاز بخشی از ناوگان که عملکرد گذشته را ندارند، پس از نشست های کارشناسی متعدد، مقدار سهمیه تنخواه تعیین و اقدام های فنی و تخصصی برای اعطای آن به این ناوگان انجام شد که همزمان با کاهش و حذف تدریجی سهمیه پایه، سوخت تنخواه به ازای هر کاربر، قابل واگذاری خواهد بود.

وی همچنین با اشاره به طرح تخصیص نفت گاز در مسیر برمبنای اطلاعات برخط الکترونیکی اسناد حمل گفت: شیوه اجرای این طرح به این صورت است که داده های هر بارنامه به صورت برخط به مرکز داده شرکت ملی پخش فراورده های نفتی اعلام و طبق سند مشخص به وسیله نقلیه مربوطه، مطابق با جدول پایگاه قواعد، سهمیه سوخت اختصاص می یابد. اجرای این طرح به صورت آزمایشی از مبدأ بندرعباس به سراسر کشور انجام شده که در صورت اجرای موفقیت آمیز و رفع چالش های احتمالی تخصیص، به طور سراسری عملیاتی می شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی افزود: با تشکیل تیم پایشی مشترک با پلیس امنیت فراجا، اسناد حمل غیرواقعی و صوری شناسایی و افزون بر آن، طرح توزیع کارت هوشمند سوخت ناوگان ترانزیت اجرایی شد.

سالاری نسب اختصاص ۲۵ هزار فقره کارت هوشمند سوخت ناوگان ترانزیتی به سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای و ایجاد وب سرویس آنلاین بین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و سازمان راهداری به منظور تخصیص سهمیه را از دیگر اقدام ها در این حوزه برای مبارزه با عرضه خارج از شبکه خواند و گفت: هم اکنون ۲۴ هزار و ۹۷۲ کارت هوشمند سوخت در بخش ناوگان خارجی نفت گازسوز فعال است.