«شهید جمهور» احیاگر واحدهای اقتصادی بود

عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی باید الگوی دیگر صنایع شود

دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی با بیان اینکه عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی سال گذشته به ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان هم رسید، تأکید کرد: فروش اعتباری محصولات پتروشیمی باید الگوی دیگر صنایع شود.

علی کریم پور دوشنبه، ۲۱ خرداد در نخستین همایش ملی عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی با بیان اینکه عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی، بسیاری از واحدهای پایین دست را احیا کرد، گفت: «شهید جمهور» به طور تخصصی احیای واحدهای اقتصادی را پیگیری و دنبال می کرد و احیاگر واحدهای اقتصادی بود.

وی افزود: بیش از ۹ هزار واحد اقتصادی در دولت سیزدهم در کشور احیا و به ایجاد ۲۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم منجر شد.

دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در دولت سیزدهم احیا شده است، ادامه داد: هیچ واحدی هم اکنون به راحتی تعطیل نمی شود و راهکارهای مختلفی برای احیای واحدهای اقتصادی در کشور تدوین شده است.

کریم پور با اشاره به ۱۰۵۰ احیاگر متخصص بخش خصوصی در حوزه تأمین مالی که هزار واحد را پارسال احیا کردند، بیان کرد: ۱۰ تا ۱۲ کتاب در زمینه احیای واحدهای اقتصادی چاپ شده است.

وی با بیان اینکه عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی سال گذشته به ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان هم رسید، تأکید کرد: فروش اعتباری محصولات پتروشیمی باید الگوی دیگر صنایع شود.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی:

دیپلماسی فعال دولت سیزدهم در حوزه انرژی سبب افزایش صادرات نفت شد

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط خارجی و دیپلماسی مؤثر دولت سبب افزایش صادرات نفت شد.

منصور شکراللهی ضمن تشریح بخش هایی از عملکرد دولت شهید رئیسی بیان کرد: افزایش تولید و صادرات نفت، رشد گازرسانی به شهرها و روستاها، رشد دانش بنیان ها در بخش نفت، تأمین سوخت مورد نیاز مردم در زمستان های سخت و طولانی و... بخشی از خدمات این دولت در حوزه انرژی بوده است.

وی با اشاره به برخی دیگر از موفقیت ها در حوزه وزارت نفت ازجمله بهره برداری از پالایشگاه فازهای ۱۴ و ۱۱ میدان پارس جنوبی افزود: مجموعه وزارت نفت نشان داد متخصصان ایرانی می توانند با وجود تحریم های ظالمانه خوب کار کنند و موفق باشند.

نماینده کهنوج، منوجان، رودبارجنوب، قلعه گنج، فاریاب و جازموریان در مجلس با بیان اینکه مشکلات با کشورهای همسایه، برای نمونه موضوع تبادلات گازی با ترکمنستان، در دولت سیزدهم حل شد، تصریح کرد: ظرفیت های بالایی در حوزه نفت و گاز داریم و تاکنون قراردادهای مؤثری با کشورهای مختلف امضا و بهره گرفتن از این ظرفیت ها آغاز شده و از این رو آینده وزارت نفت بسیار روشن است.

 

امضای تفاهم نامه همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

تفاهم نامه همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور تشکیل تعاونی های مسکن جهش امضا شد.

مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل این شرکت و حامد ویس کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز دوشنبه (۲۱ خرداد) در قالب طرح تشکیل تعاونی های مسکن جهش با هدف تأمین نیاز مسکن کارکنان این شرکت تفاهم نامه همکاری امضا کردند.براساس این گزارش، تشکیل تعاونی های مسکن جهش یکی از اقدام های مؤثر دولت مردمی سیزدهم است که براساس این راهبرد، حدود ۴۰۰ هزار واحد ساختمانی در کشور با اولویت خانه دار شدن جامعه کارگری، کارکنان، بازنشستگان و مستمری بگیران در حال اجراست.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی:

افزایش تولید و صادرات نفت از دستاوردهای دولت شهید رئیسی است

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخش انرژی در دولت شهید رئیسی تحول عظیمی را تجربه کرد، گفت: افزایش تولید و صادرات نفت یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم است.

رمضانعلی سنگدوینی با اشاره به اقدام های دولت شهید رئیسی در بخش انرژی بیان کرد: ما در این مقطع تولید نفتمان را افزایش دادیم و افزون بر اینکه نیاز پالایشگاه ها را برآورده کردیم، صادرات نفت را نیز افزایش دادیم.

وی افزود: به اعتقاد بنده دیپلماسی انرژی در دولت شهید رئیسی بسیار متحولانه و مناسب بود و شرایط در حوزه انرژی دستخوش تغییرات زیادی شد. این اقدام ها نشان می دهد ما در بخش انرژی در دولت سیزدهم فعالیت های مؤثری داشتیم.

نماینده گرگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام های مؤثر دولت سیزدهم در خصوص راه اندازی فاز ۱۱ پارس جنوبی تصریح کرد: همچنین در پی اقدام های دولت در حوزه انرژی به ظرفیت پالایشگاه آبادان افزوده و اقدام های درخور توجهی در این بخش انجام شد.

سنگدوینی گفت: افزون بر موضوع دیپلماسی موفق انرژی، دولت شهید رئیسی در زمینه حل ناترازی انرژی، افزایش حجم ذخیره سازی گاز، همچنین جمع آوری گازهای همراه نیز کارهای بسیاری انجام داد.

 

نماینده مجلس از فعالیت های صنعت نفت قدردانی کرد

ایجاد کسب وکارهای تازه با حمایت و تقویت دانش بنیان ها

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نفت در دولت سیزدهم با حمایت و تقویت شرکت های دانش بنیان کسب وکارهایی نو را در کشور ایجاد کرد.

مصطفی نخعی با قدردانی از وزارت نفت بابت تلاش های انجام شده برای افزایش فروش و صادرات نفت در شرایط تحریمی بیان کرد: در این دولت منابع ارزی حاصل از نفت، گاز و میعانات گازی افزایش یافت که امیدواریم این رشد سال آینده نیز ادامه یابد.

وی با اشاره به دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم در دوران شهید رئیسی افزود: دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم نمره قابل قبولی را کسب کرد و به طور کلی اقدام های زیادی از سوی این دولت برای فعال کردن دیپلماسی انرژی انجام شد.

نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس تصریح کرد: در بحث سوآپ گازی با ترکمنستان چند سال اختلاف جدی داشتیم، اما با انجام مذاکرات و دیپلماسی قوی انرژی، این مشکل بین دو کشور برطرف و ارتباطات گازی با ترکمنستان از سر گرفته شد.

نخعی یادآور شد: در موضوع جذب سرمایه گذار خارجی در حوزه نفت و گاز نیز تفاهم های قابل قبولی انجام شده و همکاری مطلوبی بین ایران و روسیه در حوزه انرژی در حال شکل گیری است.

وی به حمایت وزارت نفت از شرکت های دانش بنیان در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: وزارت نفت در دولت سیزدهم با حمایت و تقویت شرکت های دانش بنیان کسب وکارهایی نو را در کشور ایجاد کرد.

 

دبیرکل اوپک: اوضاع تقاضای نفت مطلوب است

دبیرکل اوپک ضمن رد انتقادها درباره توافق اخیر اعضای اوپک پلاس در سی وهفتمین نشست وزارتی نفتی این ائتلاف گفت: تقاضای جهانی برای نفت خام اوضاع مطلوبی دارد.

به گزارش رویترز، هیثم الغیص به تازگی در یکی از نشست های تخصصی مجمع اقتصادی روسیه در سن پترزبورگ از تصمیم اعضای ائتلاف اوپک پلاس برای تعدیل در توافق های کاهش عرضه دفاع کرد و آن را موفقیت آمیز خواند.

وی همچنین با اشاره به افزایش سفرها درباره ادامه تقاضای مطلوب برای نفت خام ابراز خوش بینی کرد.

اعضای اوپک پلاس(ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت [اوپک و غیراوپک]) در سی وهفتمین نشست وزارتی این ائتلاف موافقت کردند بخش عمده کاهش عرضه نفت خود را تا سال ۲۰۲۵ تمدید کنند، اما راه برای تسهیل کاهش عرضه داوطلبانه اضافه هشت کشور از اکتبر امسال باز شد. این کشورها تصمیم گرفتند افزون بر تصمیم سی وهفتمین نشست وزارتی اوپک پلاس (حفظ کاهش عرضه جمعی روزانه ۲ میلیون بشکه ای)، کاهش عرضه داوطلبانه روزانه یک میلیون و ۶۵۰ هزار بشکه ای را که در آوریل ۲۰۲۳ اعلام شده بود، تا پایان دسامبر ۲۰۲۵ تمدید کنند. افزون براین، این دسته از اعضا، کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه ای خود را که در نوامبر ۲۰۲۳ اعلام شده بود تا پایان سپتامبر ۲۰۲۴ تمدید خواهند کرد و سپس این رقم برای حمایت از ثبات بازار نفت به تدریج و به طور ماهانه تا سپتامبر ۲۰۲۵ تسهیل می شود. روند این تسهیل کاهش عرضه ماهانه می تواند با توجه به شرایط بازار نفت متوقف یا معکوس شود. سرمایه گذاران نگران بودند تصمیم پیچیده اوپک پلاس برای تولید، با وجود کند بودن روند رشد تقاضا به افزایش عرضه در اواخر سال جاری میلادی منجر شود.

 

پیشرفت ۳۱درصدی پتروپارس در بندر خوزه

وزیر نفت ونزوئلا با حضور در ترمینال غربی پایانه ذخیره و حمل نفت خام خوزه  (TAECJAA)، از روند اجرایی این پروژه از سوی شرکت پتروپارس بازدید کرد.

پدرو رافائل تله چیا، وزیر نفت ونزوئلا، در این بازدید در جریان روند پیشرفت کارهای بازسازی مخازن 01- TA1-T و 02- TA1-T در بخش غربی پایانه ذخیره و حمل نفت خام این بندر قرار گرفت.

وی همچنین از مراحل اجرایی فعالیت های مهندسی و فنی گروه پتروپارس در پروژه افزایش ظرفیت نفت ترمینال خوزه بازدید و پیشرفت این پروژه را پیگیری کرد.

تازه ترین وضع پیشرفت پروژه و تأمین کالا نیز از سوی مدیران پروژه و مهندسان شرکت پتروپارس برای وزیر نفت ونزوئلا تشریح شد.

پدرو رافائل تله چیا هم ضمن ابراز رضایت از وضع بسیار مطلوب پروژه، بر گسترش همکاری ها و مشارکت پتروپارس در دیگر پروژه های نفت و گاز ونزوئلا تأکید کرد.