میلیارد ریال که در سقف اعتباری نفت به دستگاه بهره بردار تحویل شده، از جمله این پروژه ها بوده است. از میان دیگر پروژه های به بهره برداری رسیده می توان به کمک به خرید، نصب و راه اندازی ۲۰۰ دستگاه کولر اسپیلت بیمارستان های استان خوزستان با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال، کمک به خرید، نصب و راه اندازی CARM بیمارستان های امام خمینی، گلستان و سینای شهر اهواز با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال، کمک به خرید، نصب و راه اندازی چیلر تراکمی بیمارستان امام خمینی شهر اهواز با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال و کمک به خرید، نصب و راه اندازی سیستم استریلیزاسیون اتاق های عمل بیمارستان امام خمینی (ره) شهر اهواز با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال اشاره کرد.
احیای قنات های خراسان جنوبی
با توجه به نقش حیاتی آب و در جهت حفظ قنات به عنوان میراثی ماندگار، شرکت ملی نفت ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و با هدف ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود در سال ۱۴۰۱ اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی را برای کمک به احیا و بازسازی ۲۷ قنات مهم استان خراسان جنوبی در شهرستان های بیرجند، خوسف، درمیان، بشرویه، سرایان، طبس، فردوس، زیرکوه، قاین، سربیشه و نهبندان تصویب کرد. این اقدام در زمانی کوتاه به افزایش ۳۰ درصدی بازدهی این قنات ها منجر شده است. از آثار این طرح می توان به بیابان زدایی، توسعه دامپروری و اشتغال، افزایش بهره وری آب، تأمین آب کشاورزی و آشامیدنی، رونق کشاورزی و تأثیر آن بر درآمد کشاورزان اشاره کرد. قنات یا کاریز، شریان های اقتصادی و حیاتی مناطق کویری از جمله استان خراسان جنوبی به شمار می روند که رابطه ای پایدار و منطقی با طبیعت دارند. به طور کلی ۱۴ درصد اراضی آبی کشور وابسته به قنات است. استان های یزد، کرمان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و سمنان از جمله استان هایی هستند که بیشترین کارکرد قنات را دارند. طی بررسی های کارشناسان، در خراسان جنوبی بیش از ۷ هزار رشته قنات وجود دارد که برخی از آنها به واسطه خشکسالی های متمادی و تعدادی نیز بر اثر سیل دچار تخریب و مشکل شده اند.
تجهیز ۲ کلینیک ناباروری
با تلاش مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز شرکت ملی نفت ایران و همگام با دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری برای تکمیل و تجهیز فاز ۲ کلینیک ناباروری بیمارستان بنت الهدی اختصاص یافت. این کلینیک، سرانجام با هزینه کرد ۴۷ میلیارد و ۵۴۹ میلیون ریال به بهره برداری رسید و نور امیدی در دل والدین نابارور روشن شد. تجهیزاتی همچون دستگاه سونوگرافی، اتوکلاو، سلترم اویل، اتو آنالایزر و... به همت شرکت ملی نفت ایران برای این کلینیک خریداری شده است؛ کلینیکی که در آن امید به فرزندآوری دوچندان شده و انتظارها به دیداری شیرین ختم می شود. همچنین از بهمن ماه ۱۴۰۱ که به همت شرکت ملی نفت ایران، بخش آی وی اف این کلینیک راه اندازی شده است، ۴۰ والد از این طریق اقدام به فرزندآوری کرده اند که برای نخستین بار والدینی که پنج سال به دلیل نازایی برای داشتن فرزند انتظار می کشیدند با عمل آی وی اف به آرزوی خود رسیدند و فرزند دلبندشان را در آغوش کشیدند. تا پیش از تاسیس این مرکز، زوجین نابارور این استان برای درمان مجبور به مراجعه به استان های دیگر بودند، اما هم اکنون این مرکز توانایی درمان ناباروری را دارد.
ساخت خانه های شیشه ای
تجهیز و روزآمد کردن تجهیزات و سازه های فیزیکی در بخش های درمانی، آموزشی و پژوهشی، ضمن ارتقای سطح کیفی خدمات بر کمیت خدمات نیز اثرگذار است که مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز حسب تفاهم نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، همواره کمک کننده ستودنی بوده است. عملکرد هزینه ای انجام شده در بخش نوزادان بیمارستان حضرت امام خمینی (ره) اهواز در افزایش دستگاه های پیشرفته ونتیلاتور (کمک تنفسی) که در کاهش مرگ ومیر نوزادان بدحال متولدشده از مادران باردار پر خطر نقش مؤثری داشته، از جمله این کارهای عام المنفعه صنعت نفت است که کمک های شایانی به اهداف کیفی و کمی بیمارستان کرده است. تجهیز بخش به دستگاه های فتوتراپی که برای درمان نوزادان با زردی استفاده شده و از عوارض جدی زردی نوزادان جلوگیری می کند، تجهیز بخش به دستگاه های پمپ سرم که تنظیم کننده دوز دارو به صورت دقیق با توجه به وزن کم نوزاد که خطر افزایش دوز مصرفی در صورت نبود این دستگاه وجود دارد، تجهیز بخش به مانیتورهای پیشرفته که وضعیت قلب و اشباع اکسیژن نوزادان را نمایش می دهد، از دیگر حمایت های شرکت ملی نفت است که این موارد را می توان به عنوان گام های مهم و کلیدی نام برد که در بیمارستان امام خمینی (ره) تحقق یافته است.
احیای جنگل های زاگرس
جنگل های زاگرس به عنوان یکی از ارزشمندترین ذخایر اکولوژیک کشور نقش زیادی در تامین علوفه، جلوگیری از بروز سیلاب، تغذیه سفره های زیرزمینی، کنترل ریزگرد و ترسیب کربن و تلطیف هوا و ایجاد محیط تفرجگاهی مناسب دارد. اما متاسفانه در سال های اخیر به دلیل خشکسالی های پیاپی، بهره برداری مفرط، کشت دیم و در ادامه آتش سوزی های ویرانگر و سرانجام رسیدگی به سن دیرزیستی درخت بلوط، به عنوان مهم ترین گونه جنگلی این ناحیه رویشی، شرایط را برای حمله آفات و امراض و خشکیدگی این گونه ارزشمند فراهم کرده است؛ از این رو مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران، همسو با طرح کمک و مشارکت برای اجرای طرح های زیست محیطی صیانت از جنگل های زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد، مشارکت در تولید بیش از ۲ میلیون اصله نهال را در دستور کار قرار داده که تامین کننده نهال مورد نیاز حدود ۱۰ هزار هکتار از اراضی جنگلی خواهد بود. با توجه به اینکه جنگل های استان کهگیلویه و بویراحمد در معرض آفت زغالی بلوط قرار گرفت، از این رو به منظور مبارزه با این آفت، همچنین غنی سازی جنگل، مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال به این کار اختصاص یافت که در همین ارتباط در سطح ۵۰۰ هکتار اراضی جنگلی آفت دیده محلول پاشی شد، همچنین کاشت ۱۵۰ هزار اصله نهال در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی جنگلی در دستور کار قرار گرفته است.
خدمت به زائران اربعین
مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز اقدام به تخصیص ۴۵ میلیارد ریال اعتبار برای کمک به احداث سایه بان و مه پاش در مسیر موکب های مرز چذابه در استان خوزستان کرد. برای کمک به اجرای شبکه آب موکب ها و آب سردکن ها و کمک به اجرای شبکه آب سرویس های بهداشتی در مسیر اربعین در استان ایلام اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی اختصاص داده شد.
کمک به تکمیل سایت اسکان زائران، تأمین تجهیزات سرمایشی و ساخت سرویس بهداشتی در مسیر اربعین استان ایلام با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی، از دیگر اقدام ها برای خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی است.