معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی خبر داد

ابلاغ مبالغ جدید وام های مسکن کارکنان صنعت نفت

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه انسانی گفت: مبالغ جدید وام های مسکن کارکنان صنعت نفت شامل وام خرید، تبدیل به احسن و تعمیرات به طور نهایی تصویب و ابلاغ شد. مهدی علی مددی با اشاره به اینکه مبالغ جدید وام های مسکن کارکنان صنعت نفت ابلاغ شده است، افزود: وام های مسکن شامل وام خرید، تبدیل به احسن و وام تعمیرات پس از تصویب در هیئت امنای صندوق ها و تأیید وزیر نفت سرانجام در شورای اداری و استخدامی صنعت نفت نیز تصویب نهایی شد. وی ادامه داد: تسهیلات مسکن شامل تسهیلات خرید به مبلغ ۵.۵ میلیارد ریال، تبدیل به احسن به مبلغ ۲.۳ میلیارد ریال و تسهیلات تعمیرات مسکن به مبلغ ۷۵۰ میلیون ریال تصویب شد. علی مددی تصریح کرد: این بخشنامه برای اجرا در شرکت ها و معرفی متقاضیان برای پرداخت در صندوق های بازنشستگی، پس انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت ابلاغ شد.

 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد:

یکپارچه سازی صادرات محصولات پتروشیمی در بازارهای هدف

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راهبرد یکپارچه سازی صادرات محصولات پتروشیمی در بازارهای هدف خبر داد و گفت: یکپارچگی و همکاری صادرکنندگان محصولات پتروشیمی می تواند زمینه ساز حضور موفق تر و پایدار ایران در بازارهای جهانی باشد.

مرتضی شاهمیرزایی در حاشیه حضور در ششمین دوره نمایشگاه بین المللی واردات چین CIIE اظهار کرد: محصولات مختلف تولیدی مجتمع های پتروشیمی ایران با بالاترین کیفیت در کشورهای مختلف جهان عرضه می شود و در این مسیر هم گرایی میان صادرکنندگان ضروری است.

وی با بیان اینکه باید از رقابت منفی میان صادرکنندگان صنعت پتروشیمی جلوگیری شود، گفت: صادرکنندگان در تراز جمهوری اسلامی و به دور از هرگونه رقابت منفی باید فعالیت کنند و شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای یکپارچگی و همکاری میان صادرکنندگان برنامه ریزی های مطلوبی را انجام داده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: باید بازارهای هدف را با حکمت و عزت شناسایی کنیم و در عرضه و فروش به منافع کشور توجه شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه بدخواهان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی در عرصه های مختلف شکست خورده اند، افزود: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اتخاذ سیاست های منسجم و راهبردی، به دنبال فراهم کردن حضور یکپارچه صادرکنندگان محصولات پتروشیمی ایران در بازارهای هدف است.

وی ادامه داد: چین در حالی یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان متانول در جهان است که یکی از بزرگ ترین واردکنندگان محصولات پتروشیمی نیز به شمار می آید و با توجه به مقدار ظرفیت تولید متانول در صنعت پتروشیمی ایران، عمده بازار تولیدکنندگان ایران، این کشور است.

 

سرمایه گذاری در قطب های تازه

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین به روند توسعه صنعت پتروشیمی ایران در برنامه های هفتم و هشتم توسعه اشاره کرد و با تأکید برحمایت کامل از سرمایه گذاری های خارجی در طرح های جدید پتروشیمی، افزود: هاب های جدید توسعه پتروشیمی در مناطق مکران، انرژی بر پارسیان، فاز دوم منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی(ماهشهر)، دیر، کنگان و قطب جدید لامرد ظرفیت بالای تولید انواع محصول پتروشیمی دارد.

شاهمیرزایی گفت: در برنامه های توسعه پیش رو منطقه جاسک به قطب پتروپالایشگاه های کشور تبدیل خواهد شد که با جذب سرمایه های تازه ضمن افزایش ظرفیت تولید در بالادست، با پیاده سازی سیاست تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد شهرک های صنعتی و پتروشیمی، صنایع پایین دست نیز در منطقه رشدی قابل توجه خواهد کرد.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۱۰طرح توسعه ای در صنعت پتروشیمی در حال اجراست که با سرمایه گذاری های تازه، سبد تولید محصولات پتروشیمی ایران متنوع تر خواهد شد.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با تأکید بر اینکه برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی ایران تبدیل تهدیدها به فرصت های بالقوه است، گفت: خودکفایی در تأمین نیازهای صنعت و تأمین کالاها و تجهیزات به عنوان یک راهبرد مورد توجه قرار دارد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی با همکاری و تلاش همه فعالان صنعت به دنبال داخلی سازی نیازهای صنعت تا شش سال آینده است.

شاهمیرزایی تصریح کرد: همه کاتالیست های مورد استفاده در صنعت تا پایان دولت سیزدهم با محوریت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی و همکاری مراکز پژوهشی و شرکت های دانش بنیان، داخلی سازی می شود و تاکنون دستاوردهای بزرگی رقم خورده است.

 

تشکیل قرارگاه پایش  امنیت انرژی   در صنعت نفت

تشکیل قرارگاه پایش، رصد و صیانت امنیت انرژی کشور در حوزه صنعت نفت در نشست هماهنگی حراست های صنعت نفت در استان فارس مطرح شد.

این نشست به ابتکار حراست کل استان فارس و با حضور عظیم شیراوند، رئیس سازمان حراست صنعت نفت، مدیران عامل و مدیران حراست های تابع صنعت نفت در شرکت گاز استان فارس برگزار شد. در این نشست عظیم شیراوند، رئیس سازمان حراست ضمن اعلام تشکیل قرارگاه پایش، رصد و صیانت در سازمان حراست، از اقدام های مدیران عامل و حراست ها قدردانی کرد.

 در ادامه نشست از فرزاد بادپا که با فداکاری و ازجان گذشتگی و اقدامی ایثارگرانه جلوه ای از غیرت ایرانی را در حمله تروریستی حرم شاهچراغ به نمایش گذاشت و منجر به دستگیری عامل تروریستی شد، قدردانی شد.

 

دانش بنیان ها برگ برنده بزرگ ترین هلدینگ پتروشیمی کشور

معاون برنامه ریزی و توسعه کسب وکار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تأکید بر اینکه برگ برنده این شرکت به عنوان بزرگ ترین شرکت بازار سرمایه تکیه بر شرکت های دانش بنیان برای تأمین نیازهای فناورانه است، گفت: امسال در دومین رویداد «پتروفن» ۲۳۰ نیاز فناورانه ارائه می شود.

حسن نشان زاده در نشست خبری رویداد «پتروفن ۱۴۰۲» با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تقویت اقتصاد کشور اظهار کرد: در اسناد بالادستی به اندازه کافی از شرکت های دانش بنیان و تقویت اقتصاد و کاهش وابستگی صنعت حمایت شده است، اما متأسفانه شاهد هستیم که در عمل این اسناد اجرایی نشده اند.

وی با بیان اینکه لایسنس، تجهیزات و کاتالیست از مهم ترین نیازهای صنعت پتروشیمی است، افزود: نیروی انسانی به اندازه کافی در همه جوانب در کشور وجود دارد، اما آنچه مهم است اینکه این نیروی متخصص به سمتی حرکت کند که نیازهای کشور به طور حداکثری در داخل تأمین شود و روی پای خودمان بایستیم.

معاون برنامه ریزی و توسعه کسب وکار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با تأکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد نیازمندی های صنعت پتروشیمی در داخل کشور تأمین می شود، ادامه داد: هلدینگ خلیج فارس طی یک سال گشته ۳.۵ میلیارد دلار طرح را به بهره برداری رساند که بیشتر تجهیزات آن از سوی داخلی ها تأمین، خریداری، نصب و راه اندازی شده است.

 

امضای ۱۴ هزار میلیارد تومان قرارداد با دانش بنیان ها

نشان زاده گفت:  شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس طی یک سال گذشته ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان قرارداد با دانش بنیان ها امضا کرده است.

وی تصریح کرد: برنامه راهبردی پنج و ۱۰ ساله این شرکت هم اکنون در مراحل تدوین نهایی است و اینکه بخواهیم میان شرکت های برتر دنیا مطرح باشیم، فارغ از همه تحولات بین المللی از جمله تحریم، جز با تکیه بر توان داخل و اعتماد به مراکز دانشگاهی، دانش بنیان و پژوهشی محقق نخواهد شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه کسب وکار شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با شاره به رویداد پتروفن، افزود: این رویداد امسال به طور ملی با حضور همه هلدینگ ها و شرکت های پتروشیمی کشور و با حمایت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه پارسال در نخستین دوره رویداد «پتروفن» ۸۰ نیاز فناورانه شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس در هشت گروه احصا شد، گفت: امسال ۲۳۰ نیاز فناورانه در دومین رویداد پتروفن در هفت گروه ارائه می شود.

رویداد «پتروفن» ۱۴۰۲ با شعار «پتروشیمی در مسیر نوآوری» ۱۲ تا ۱۴ آذرماه به همت شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در سالن همایش های صداوسیما برگزار می شود

 

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران:

ظرفیت تولید روزانه بنزین 2 میلیون لیتر افزایش می یابد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از افزایش ظرفیت تولید روزانه ۲ میلیون لیتری بنزین و ۳.۵ میلیون لیتری گازوییل کشور تا اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

جلیل سالاری گفت: ظرفیت کنونی تولید بنزین کشور روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر است که با افزایش خوراک در چند پالایشگاه، ظرفیت تولید بنزین کشور روزانه ۲ میلیون لیتر و ظرفیت گازوییل کشور روزانه ۳ تا ۳.۵ میلیون لیتر افزایش می یابد.

وی افزود: برای افزایش خوراک پالایشگاه ها، نیاز به توسعه و سرمایه گذاری جزئی در سه خط لوله است که خطوط این بخش نهایی شده و در حال نهایی کردن ایستگاه ها به منظور بهره برداری از خطوط هستیم. علی اکبر نژادعلی، مدیرعامل پیشین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نیز مردادماه امسال درباره وضعیت تولید بنزین کشور گفته بود: وضع تولید و توزیع مناسب است و از ابتدای امسال در پالایشگاه های کشور حدود ۱۰ درصد افزایش تولید داریم که این افزایش در مردادماه به ۱۶ درصد رسید.