با حکم وزیر نفت

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت منصوب شد

وزیر نفت در حکمی سید علی جزایری طهرانی را به عنوان عضو اصلی هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت منصوب کرد. متن این حکم به شرح زیر است:

«جناب آقای سید علی جزایری طهرانی، با عنایت به مصوبه جلسه مورخ (23/07/1402) مجمع عمومی فوق العاده سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت نظر به تعهد، تخصص و تجربیات، جنابعالی به موجب این حکم به عنوان عضو اصلی هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت منصوب می شوید.

انتظار می رود با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از همه ظرفیت ها و هماهنگی با هیئت مدیره در راستای تحقق اهداف ذیل اقدام های لازم و مؤثر در دستور کار قرار گیرد:

۱- پیگیری راهبردها و برنامه های تحول گرایانه در راستای ارتقای جایگاه سازمان؛

۲- بهبود سطح کمی و کیفی خدمات و افزایش سطح رضایتمندی کارکنان خدوم صنعت نفت و خانواده معزز ایشان؛

۳- توجه حداکثری و مستمر به آموزش و ارتقای دانش فنی و تخصصی کارکنان؛

۴- استفاده از تمام ظرفیت های موجود به منظور بهبود و توسعه خدمات درمانی در مناطق عملیاتی؛

۵- شناسایی و استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و فسادستیز؛

۶- ایجاد بستر مناسب برای حفظ و رعایت شئونات و تعالیم اسلامی در مراکز درمانی صنعت نفت.

توفیق جنابعالی را در انجام وظایف سازمانی و امور محوله از درگاه ایزد منان خواستارم.»

 

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه  انسانی خبر داد

بررسی سازوکار بار مالی نفت کارت در قراردادهای کارکنان پیمانکاری

معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه  انسانی گفت: در دستورعملی که در شورای اداری، استخدامی صنعت نفت مصوب شد، مزایای نفت کارت را به کارکنان پیمانکاری تسری دادیم و شرکت ها در حال انجام سازوکار و محاسبه بار مالی هستند تا این بار مالی در همه قراردادها لحاظ شود.مهدی علی مددی با اشاره به اینکه مزایای جانبی و انگیزشی برای کارکنان صنعت نفت در دولت مردمی سیزدهم در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: تسری این نگاه به همه کارکنان جدا از نوع قرارداد استخدامی در دستور کار است. وی ادامه داد: بعضی از قراردادهای تأمین منابع انسانی در بخش پیمانکاری در بعضی شرکت های تابع وزارت نفت رو به اتمام است و مبلغ این قراردادها اجازه پرداخت نفت کارت را نمی دهد، از این رو این شرکت ها با امضای قرارداد جدید به افرادی که قراردادشان تازه است، نفت کارت را پرداخت می کنند و تأمین اعتبار این کارت به تاریخ جدید قرارداد بستگی دارد. مردادماه امسال دستور پرداخت مبالغ نفت کارت به کارکنان پیمانکاری صنعت نفت رسماً از سوی معاون وزیر نفت در توسعه مدیریت و سرمایه  انسانی صادر شد.  با تلاش ها و پیگیری های مجموعه توسعه مدیریت و سرمایه  انسانی وزارت نفت در آینده ای نزدیک به کارکنان پیمانکاری (ارکان ثالث) شاغل در چهار شرکت اصلی وزارت نفت مثل دیگر کارکنان نفت کارت تعلق می گیرد و می توانند از این امتیاز برخوردار شوند. اختصاص نفت کارت به همه کارکنان وزارت نفت در شورای مدیران چهار شرکت اصلی و سازمان اداری و استخدامی به تصویب رسیده است.

 

ساخت مته حفاری الماسه بدنه ماتریسی برای نخستین بار

رئیس اداره حفاری و ترمیم چاه شرکت نفت فلات قاره ایران از طراحی و ساخت مته حفاری الماسه بدنه ماتریسی برای نخستین بار در کشور با حمایت و راهبری این شرکت خبر داد.سعید محمدی گفت: وجود مشکلات در روند تأمین مته های حفاری در سال های تشدید تحریم ها، ضرورت توجه به داخلی سازی فناوری ساخت آن را بیش از پیش نمایان کرد، بنابراین شرکت نفت فلات قاره ایران با درک اهمیت این موضوع، اقدام های مهمی را برای حمایت های فنی و معنوی از شرکت های داخلی در روند بومی سازی مته حفاری PDC انجام داده است.وی افزود: نگاه راهبردی و پیگیرانه مدیران بخش فنی شرکت نفت فلات قاره همراه با تلاش های جدی کارشناسان این امور، در کنار اقدام های همکاران فنی در سایر شرکت های تابع، سرانجام به تقویت توانمندی ساخت داخل در صنعت حفاری و تکمیل چاه ها و محدودتر شدن اقلامی شده است که نیازمند واردات هستند.رئیس اداره حفاری و ترمیم چاه شرکت نفت فلات قاره ایران درباره ویژگی متمایز این مته حفاری و اهمیت آن گفت: نکته بسیار حائز اهمیت در کارایی این مته های حفاری، مناسب بودن طراحی مته برای سازند و نوع عملیات و مسیر چاه است.

محمدی ادامه داد: مته های PDC قبلی به طور کامل به روش مهندسی معکوس و بر پایه تهیه مدل از نمونه مته های حفاری خارجی ساخته شده بود، اما نکته ای که این مته حفاری را حائز اهمیت می کند، طراحی ۱۰۰ درصد ایرانی این مته در کشور بود که بر پایه نرم افزار کاملا ایرانی طراحی و بهینه یابی مته حفاری PDC ایجاد شده در شرکت خدمات فنی میدان های نفت آسماری شکل می گرفت. نتایج مثبت حاصل شده از کاربرد این مته در حفاری چاه های میدان سروش و نوروز و به ویژه Dull Grading بسیار خوب این مته پس از حفاری ۹۹۰ متر، تثبیت باور «ما می توانیم» بود.وی درباره نتایج میدانی کاربرد این مته حفاری تصریح کرد: ثبت عملکرد بالاتر از متوسط نرخ حفاری در میدان سروش با حفاری بیش از ۵۱۱ متر با موتور درون چاهی و RPM بالا، همچنین مسیر حفاری چاه جهت دار با تغییر زاویه از ۵۵ به ۸۴ درجه و عملکرد مته در میدان نوروز با حفاری ۴۷۸ متر و تغییر زاویه از ۳۹ به ۸۴ درجه، نشان دهنده کیفیت بالای این مته است.رئیس اداره حفاری و ترمیم چاه شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه استقبال از تلاش های سازندگان داخلی در روند بومی سازی تجهیزات حفاری و حمایت های فنی با هدف هم افزایی و ارتقای این توانمندی و کیفیت ساخت، فرآیند بدون توقف اداره حفاری شرکت نفت فلات قاره است، اظهار کرد: این موضوع در سایه نگاه مسئولانه مدیریت ارشد شرکت و درک فنی و توان و تجربه عملیاتی کارشناسان این اداره در واحدهای مهندسی کالای حفاری، مهندسی حفاری و عملیات حفاری به صورت هماهنگ انجام می شود و نتایج این نوع نگرش و اقدام، در هرچه گسترده و پررنگ تر شدن دایره اقلام حفاری تأمین شده در داخل کشور نمود روزافزون بیشتری داشته است. این شرکت در نظر دارد از مته PDC سایز ۱۲ و یک چهارم اینچ ساخت داخل در آینده نزدیک در میدان نوروز استفاده کند.

 

چهارمین نشست وزارتی کاهش آلودگی صنایع مستقر در عسلویه

چهارمین نشست کارگروه وزارتی اجرای مصوبه کاهش آلودگی صنایع مستقر در منطقه عسلویه با هدف پیگیری تحقق برنامه های ابلاغی و به منظور هماهنگی بین شرکت های مستقر در منطقه عسلویه برگزار شد.این نشست روز دوشنبه(۲۴ مهر) با حضور مظاهر انصاری، مدیرکل اچ اس ای وزارت نفت، مدیران ارشد شرکت های ملی گاز، نفت و گاز پارس، مجریان طرح های پالایشگاهی، نمایندگان معاونت برنامه ریزی وزارت نفت، مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس برگزار شد.در این نشست، آخرین اقدام های انجام شده در پیشرفت پروژه های کاهش آلودگی هوا بررسی شد.مدیرکل اچ اس ای وزارت نفت ضمن اشاره به تأکید مقام عالی وزارت نفت درباره کاهش و حذف گازهای ناشی از فلر و تکالیف ابلاغی این وزارتخانه بر صیانت از محیط زیست تصریح کرد: پروژه های محیط زیستی که با جدیت و همکاری همه شرکت های مستقر در منطقه در حال اجراست، در اولویت اقدام های اجرایی وزارت نفت بوده و انجام آنها مطابق با برنامه زمانی تعیین شده دارای اهمیت ویژه است.

 

تسلیت وزیر نفت به مدیرعامل نفت و گاز پارس

وزیر نفت در پیامی درگذشت مادر محمد حسین متجلی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس را تسلیت گفت. متن پیام تسلیت جواد اوجی به محمدحسین متجلی به شرح زیر است:

«انا الله و انا الیه راجعون

وجود مبارک مادر از گرانبهاترین سرمایه های انسان است که فقدان آن همواره به مثابه تألم و تأثری عمیق به شمار می رود، از این رو شکیبایی بر اندوه درگذشت مادر، مصداق دقیق و کامل صبر بر مصائب دنیوی است و معنای صبر جزیل برای بازماندگان در آن متجلی است.

رجای واثق دارم خدمات خالصانه جنابعالی در مسیر اعتلای صنعت راهبردی نفت باقیات الصالحاتی برای مادر بزرگوار به حساب آید. اینجانب ضمن عرض تسلیت به حضرتعالی و خانواده معزز از درگاه ایزد منان برای ایشان آمرزش الهی و همنشینی با حضرت فاطمه زهرا (س) و برای شما و سایر بازماندگان صبر و سلامت مسئلت می کنم.»

 

 

مدیر اچ اس ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی خبر داد

استقرارمدیریت ایمنی فرآیند در ۴۵ درصد شرکت های   پتروشیمی

مدیر اچ اس ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه در ۴۵ درصد شرکت های پتروشیمی کشور سیستم مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) مستقر شده یا در حال استقرار است، گفت: براساس نقشه راه صنعت پتروشیمی، این سیستم در پنج سال آینده در ۸۰ درصد و در سال ۱۴۱۲ در ۱۰۰ درصد صنعت پتروشیمی مستقر می شود. داوود عمادی یکشنبه (۲۳ مهر) در نخستین همایش ایمنی فرآیند در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اظهار کرد: چگونگی پیاده سازی مدیریت ایمنی فرآیند (PSM)، چگونگی رخداد حوادث، چالش ها و راهکارهای استقرار مدیریت ایمنی فرآیند در صنعت و شاخص های پایش عملکردی استقرار مدیریت ایمنی فرآیند از اهداف این همایش است. وی با بیان اینکه موضوع مدیریت ایمنی فرآیند در سال ۱۳۸۸ در صنعت پتروشیمی مطرح شد، افزود: شرکت پلیمر آریاساسول نخستین شرکت درصنعت پتروشیمی است که استقرار سیستم مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) را آغاز کرد. مدیر اچ اس ای شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: پس از حادثه ای که در یکی از پتروشیمی های کشور در سال ۱۳۹۵ رخ داد، استقرار سیستم مدیریت ایمنی فرآیند در صنعت شتاب گرفت. ۱۲ درصد پتروشیمی ها سال ۱۳۹۰ استقرار سیستم مدیریت ایمنی فرآیند را آغاز کرده بودند که هم اکنون این رقم به ۴۵ درصد در صنعت پتروشیمی رسیده است. عمادی تأکید کرد: بر اساس نقشه راه صنعت پتروشیمی، در پنج سال آینده در ۸۰ درصد و سال ۱۴۱۲ در تمام مجموعه صنعت پتروشیمی سیستم مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) مستقر می شود.