شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران

خدمت رسانی و رفع مشکلات مردم، اولویتی مشترک است

مدیران شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران با فرمانده پلیس فراجا در حاشیه برگزاری هفته انتظامی و پاسداشت زحمات کارکنان انتظامی کشور دیدار و گفت وگو کردند.

جعفر سالاری نسب، مدیرعامل این شرکت در این دیدار، با تبریک هفته انتظامی به سیدکمال هادیان فر، فرمانده پلیس فراجا و کارکنان انتظامی کشور، با یادی از رشادت های کارکنان فراجا در پاسداری و صیانت از امنیت و انتظام میهن اسلامی، از همکاری های گسترده پلیس انتظامی با شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران و نقش سازنده این فرماندهی در زمینه مبارزه با قاچاق سوخت، تعمیق فرهنگ مصرف و اجرای طرح ملی کارت هوشمند سوخت قدردانی کرد.

در این دیدار دو طرف با ابراز امیدواری نسبت به گسترش همکاری ها، لزوم توجه هرچه بیشتر به خدمت رسانی و رفع مشکلات مردم را مهم ترین اولویت سازمانی خود برشمردند و بر تعامل در بهبود فرایندهای خدمت رسانی به مردم تأکید کردند.

مدیران ارشد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران و فرمانده پلیس انتظامی کشور در این دیدار، درباره حل ناترازی و راهکارهای علمی و عملی کاهش مصرف سوخت و تعیین تکلیف کارت های معطله در پست نیز  رایزنی کردند.

رمزگشایی بیش از ۳۰ هزار کارت هوشمند سوخت

مدیرشرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران گفت: در ۶ ماه نخست امسال، تعداد ۳۲ هزار کارت سوخت شخصی در منطقه رمزگشایی شد.فریدون یاسمی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون و پس از اجرای طرح محدودسازی کارت های سوخت آزاد موجود در جایگاه های عرضه سوخت، این تعداد کارت سوخت در نواحی منطقه تهران حذف رمز شد.

وی بیان کرد: با افزایش استفاده از کارت های سوخت شخصی از سوی شهروندان تهرانی، مراجعه به نواحی رمزگشایی در تهران روندی افزایشی داشته است.مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: در این بازه زمانی، ناحیه غرب منطقه تهران با میانگین حذف رمز بیش از ۷ هزار کارت بیشترین مراجعه را داشته است.

هم اکنون رمزگشایی در نواحی 13 گانه منطقه تهران دایر است و شهروندان می توانند با در دست داشتن کارت ملی، کارت خودرو و کارت سوخت برای حذف رمز کارت های هوشمند سوخت شخصی به این نواحی مراجعه کنند.

 

    شرکت ملی گاز

فراخوان برای سرمایه گذاری صنایع به منظور ذخیره سازی رو زمینی

شرکت ملی گاز ایران، برای سرمایه گذاری صنایع بزرگ به منظور ذخیره سازی رو زمینی گاز طبیعی به صورت اس ان جی، سی ان جی و ال ان جی فراخوان داد.

سعید عقلی، سرپرست مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در این باره توضیح داد: وزارت نفت، حمایت های ویژه ای برای سرمایه گذاران در این حوزه دارد و معادل سرمایه گذاری انجام شده، گواهی استفاده از گاز و نفت اعطا می شود.

به گفته وی، این حمایت وزارت نفت برای مواقعی است که محدودیت های خاص مقطعی وجود دارد و شرکت ملی گاز ایران متعهد به تحویل گاز طبیعی در ۸ ماهه امسال است.

 

    شرکت ملی گاز ایران

ضرورت توجه ویژه به سرمایه انسانی برای پیشگیری از حوادث

مدیر اچ اس ای و پدافند غیرعامل شرکت ملی گاز ایران بر ضرورت توجه ویژه به سرمایه انسانی برای پیشگیری از حوادث تاکید کرد.

سیدجلال نورموسوی در نخستین همایش ایمنی فرایند در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی با تأکید بر اهمیت آموزش و تعهد در نظام مدیریتی گفت: این موضوع باید در همه واحدهای صنعت گاز اجرایی شود.

وی افزود: مهم ترین رکن در حوادث صنعت نفت و گاز نیروی انسانی است و اگر نواقصی به وجود می آید، کارکنان نیروی انسانی حتی از جان مایه می گذارند، بنابراین نیاز به توجه ویژه دارند.

مدیر اچ اس ای و پدافند غیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: ذهنیت مدیران باید در بحث ساختاری تغییر و برای کارکنان ایجاد انگیزه کند تا گوشه ای از تلاش آنها جبران شود.

نورموسوی تأکید کرد: در بخش سرمایه انسانی همچنین باید به سلامت جسمی، روحی و روانی فرد و خانواده اش توجه شود تا بتوان شاهد کاهش بخشی از حوادث بود و این موضوع شامل معاینات دوره ای، تغذیه، ورزش و ... می شود.

وی یادآور شد: دیگر نباید از حوادث درس آموزی کنیم؛ بلکه باید با شبیه سازی آنها از وقوع حوادث پیشگیری کنیم.

 

    پالایشگاه ستاره خلیج فارس

معرفی شرکت برتر مشتری مدار ایران

شرکت نفت ستاره خلیج فارس در دهمین نشست سراسری رضایتمندی مشتری که با رویکرد تجلیل از برندهای مسـؤولیــت پـذیــر و مشتری مدار کشور برگزار شد، به عنوان شرکت برتر معرفی شد.

در دهمین نشست سراسری رضایتمندی مشتری که با رویکرد تجلیل از برندهای مسؤولیت پذیر مشتری مدار در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما  برگزار شد، شرکت نفت ستاره خلیج فارس به عنوان شرکت برتر معرفی شد.

با بررسی های انجام شده طی شاخص های 17 گانه از سوی کمیته داوران، با توجه به راهبردهای توسعه ای، تأثیرگذاری در تولید ناخالص داخلی و کارآفرینی و بالا بردن نرخ اشتغال، بزرگ ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان به عنوان واحد مشتری مدار معرفی شد.

در این نشست از علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس، با اهدای لوح و نشان طلای این نشست قدردانی شد.

هدف از برگزاری همایش رضایتمندی مشتری، قدردانی و تشکر از مدیران و شرکت های مشتری مداری است که در یک سال توانسته اند رضایت مشتریان خود را در زمینه های مختلفی از جمله خرید محصولات، پشتیبانی و خدمات پس از فروش جلب کنند.

 

     شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران

تلاش های گسترده با هدف صدور خدمات فنی - مهندسی

شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در ادامه تلاش های پیوسته به منظور صدور خدمات فنی - مهندسی به کشورهای منطقه، تلاش های گسترده ای را برای افزایش همکاری با کشور پاکستان دنبال کرده است.دو کشورتاکنون نشست های فشرده فنی - تخصصی با موضوع راه های حضور پیمانکاران و سازندگان ایرانی در پاکستان به عنوان یک کشور پرجمعیت آسیایی برگزار کرده اند.

خروجی این مذاکرات دوجانبه تمرکز روی چند پروژه منتخب بوده که قابلیت انجام امکان سنجی آنها از سوی کشورهای ایران و پاکستان تأیید شده است.تازه ترین تحول در این زمینه برگزاری نشستی با حضورعلیرضا شکوهیان، معاون مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران وهیأت پاکستانی است که با هدف بررسی کارشناسانه، مقدمات اجرای یکی از این پروژه ها فراهم شد.

در این نشست که نمایندگان پیمانکاران و مشاوران داخلی نیز مشارکت داشتند، پس از بررسی جوانب طرح های مدنظر، اجرای پروژه گازی در یکی از بنادر کشور پاکستان مورد توافق دو طرف قرارگرفت و بنا شد پیمانکار و مشاور با همکاری مشترک طرف پاکستانی، روندهای کاری را دنبال کنند.

 

   پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت

بازگشت ۳ هزار درصد سرمایه با سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه

رئیس پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت با اشاره به اینکه نقش تحقیق و توسعه (R&D) در ارزش افزوده زیاد است، گفت: اگر در بخش تحقیق و توسعه صنعت نفت، سرمایه گذاری شود تا 3هزار درصد شاهد برگشت سرمایه خواهیم بود.

محمداسماعیل کفایتی در دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در انرژی و مواد با اشاره به اینکه باید از روش های سنتی و قدیمی عبور کنیم، گفت: مهم تر از مدیریت فناوری، مدیریت نوآوری است و وجود پارک فناوری و نوآوری بر این اساس است.

وی با بیان اینکه هم اکنون در کشور به ازای هر بشکه نفت خام ۳۲۰ دلار ارزش افزوده ایجاد می شود، درحالی که در کشورهای پیشرفته این رقم سه هزار و ۴۰۰ دلار است، افزود: بجز فناوری و نوآوری، راهی برای حل این چالش وجود ندارد.

رئیس پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت اظهار کرد: با وجود پیشتاز بودن وزارت نفت در حوزه دانش بنیان، این حوزه روی زمین مانده و کارهای انجام شده در این حوزه کافی نیست.

 

  شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی

خوشنامی صنعت نفت ایران درکشورهای حوزه کارائیب

قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی با اشاره به کسب اعتبار و خوشنامی و نفوذ صنعت نفت ایران در کشورهای حوزه دریای کارائیب گفت: وزارت نفت با صدور خدمات فنی - مهندسی در حوزه صنایع پالایشی برای نخستین بار، معبر صدور خدمات فنی مهندسی برای دیگر صنایع کشور را گشود.

علی زیار اظهار کرد: بجز پالایشگاه های کشورهای حوزه کارائیب که درخواست همکاری با ما داشتند، کشورهای آفریقای جنوبی، آسیای میانه و آسیای شرقی نیز خواهان این هستند که در حوزه نوسازی، راه اندازی و تعمیرات پالایشگاه ها با آنها همکاری کنیم که تفاهمنامه هایی نیز در این زمینه با آنها منعقد شده است.

وی افزود: در قالب قرارداد تعمیرات اساسی پالایشگاه ال پالیتو ونزوئلا به ارزش ۱۱۰ میلیون یورو، ۲ میلیون قطعه ساخته، تجهیز و تهیه شده که یکی از مهم ترین آنها، کمپرسور و کاتالیست ساخت داخل کشور است.قائم مقام شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی، با اشاره به اینکه در تلاش هستیم با حمایت شرکت های دانش بنیان، صدور خدمات فنی و مهندسی بویژه در حوزه ساخت داخل را افزایش دهیم، تأکید کرد: این موضوع افزون بر ایجاد ارزش افزوده و نرخ بالای اشتغالزایی، محصولات ما را به عنوان سفیر صنایع ما در کشورهای دیگر معرفی و مسیر را برای دیگر صنایع کشور باز می کند.زیار افزود: پس از این صنایع دیگر کشور ها هم می توانند با خوشنامی و اعتباری که صنعت نفت ایران در این کشورها به دست آورده، به حوزه صدور خدمات فنی - مهندسی در دیگر زمینه ها ورود کنند.

وی درباره مشخصات فنی کمپرسور ساخت داخل صادراتی به کشور ونزوئلا گفت: این کمپرسور از نوع تک مرحله ای دابل اکتیو (با راندمان بالا) و دو منظوره (اویل فری و روانکار) بوده که در واحدهای فرایندی پالایشگاه ال پالیتو نصب می شود و تماماً ساخت داخل است.

معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران افزود: کمپرسورهای اویل فری از نظر دانش فنی و فناوری ساخت در سطح و تراز بالاتری هستند و دانش فنی آن تاکنون در اختیار کمپرسورسازهای معروف دنیا در کشورهای اروپایی و آمریکایی بوده و در صنعت نفت موفق شدیم برای نخستین بار در کشور به دانش فنی این کمپرسورها دست یابیم.

زیار درباره روند دستیابی به دانش فنی کمپرسورهای صنایع نفت گفت: دانش فنی این کمپرسورها  بتدریج از دهه ۷۰ در کشور بومی سازی شد و کمپرسورهای فرایندی (با استانداردهای بالاتر) که دارای استانداردهای متفاوتی با کمپرسورهای غیرفرایندی (مورد استفاده در سرویس های هوا) مورد مطالعه و طراحی قرار گرفت و خوشبختانه امروز در موقعیتی هستیم که شرکت های توانمند داخلی این کمپرسورها را تولید می کنند.

 

   شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران

همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد

به همت واحد روابط کار و مددکاری شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران، همایش آموزشی «پیشگیری از آسیب های اجتماعی» با هدف آگاه سازی خانواده در پیشگیری از اعتیاد فرزندان، 24 مهر در ساختمان اجتماعات ساختمان غدیر برگزار شد.  احمد بیگی، رئیس روابط کار و مددکاری اجتماعی گفت: با آگاه سازی خانواده ها و همکاری واحدهای متولی مانند حراست، گزینش، منابع انسانی و ... می توان از مسائل و مشکلات بعد از اعتیاد پیشگیری کرد.  به گفته او، اکنون اعتیاد مبحثی است که سازمان ها را تهدید می کند. امروزه مواد مخدر صنعتی انواع مختلفی دارد و با آگاه سازی می توان از وقوع خودکشی ها و از هم پاشیدن نظام خانواده ها جلوگیری کرد.

 در این همایش از دومین مجموعه گردآوری پیامدهای مصرف مواد مخدر رونمایی شد. این کتاب با تلاش همکاران در واحد روابط کار و مددکاری ستاد پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران جمع آوری شده است.

 

برگزاری سمینار چشم انداز جهانی صنعت پالایش تا افق 2040

سمینار چشم انداز جهانی صنعت پالایش تا افق 2040 وچگونگی سازگاری حداکثری پالایشگاه های کشور و با حضور مدیریت های آموزش و پژوهش شرکت های پالایشی برگزار شد.

در این سمینار، محورهایی همچون چشم انداز جهانی صنعت پالایش نفت تا افق 2040، وضعیت تراز تولید- مصرف فراورده های نفتی در کشور طی سال آینده، پتانسیل موجود در پالایشگاه های کشور برای تولید محصولات پتروشیمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از دیگر محورهای این سمینار می توان به آشنایی با مهم ترین پروژه پتروپالایشی کشور در دست اقدام شرکت ملی پالایش و پخش و مهم ترین پروژه های پتروپالایشی در حال ساخت خاورمیانه اشاره کرد. کامران جهانگیری، رئیس اداره مهندسی پالایش شرکت ملی پالایش و پخش با حضور در این نشست گفت: باید نگاهی به مصرف فراورده های نفتی داشته باشیم تا در جریان افزایش یا کاهش آن قرار بگیریم. پالایشگاه ها برای حاشیه سود بالا و حرکت به سمت خصوصی سازی باید محصولی تولید کنند که حاشیه سود آنها بیشتر باشد.  به گفته او، در دنیا وابستگی به فراورده های نفتی رو به کاهش است و تمام سازمان های تولید انرژی این را نشان می دهند که دهه 2030 گذار از وابستگی به فراورده های نفتی است. برخی کشورها بر اساس فشاری که دولت روی مصرف کننده گذاشته، طی دو سه سال آینده مصرف بنزین، گازمایع، نفت سفید و .. را کاهش خواهند داد. از این رو باید سیاستی از سوی مسؤولان این امر در کشور به منظور کاهش مصرف سوخت صورت گیرد.