
آیین رونمایی از نخستین کمپرسور فرایندی صادراتی ساخت ایران در پروژه فراسرزمینی
از رویا تا واقعیت
مشعل سیاست راهبردی بهره گیری از توان مهندسی شرکت های دانش بنیان، همچنین سازندگان و تولیدکنندگان در تعامل با صنعت نفت، تا آنجا پیش رفته است که امروز افزون بر صدور خدمات فنی– مهندسی به پالایشگاه های فراسرزمینی و راه اندازی این پالایشگاه ها، در ساخت توربوکمپرسور نیز توفیقات قابل توجهی حاصل شده و با صادرات این تجهیز با ارزش به بازارهای بین المللی، برگ درخشان دیگری در صنعت نفت ورق خورده است.هفته گذشته، درآیینی باحضور جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران، از نخستین توربوکمپرسور فرایندی ساخته شده به وسیله یک شرکت دانش بنیان با هدف صادرات آن رونمایی شد. در این مراسم، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران به همراه برخی مدیران این مجموعه و نماینده شرکت دانش بنیان سازنده این توربوکمپرسور با ابراز شادمانی از این رخداد مهم، صحبت هایی کردند؛ آنچه می خوانید چکیده ای است از این مراسم.
شور و شوق خاصی برای رونمایی از نخستین کمپرسور فرایندی با هدف صادرات آن به پالایشگاه های فرا سرزمینی بر فضای مراسم حاکم است. چرا که دانش فنی این کمپرسور، پیش از این در انحصار شرکت های اروپایی و آسیایی قرار داشت؛ اما یک شرکت دانش بنیان ایرانی توانست طی مدت 6 ماه و با تکیه برتوان متخصصان خود وحمایت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران، همچنین با بومی سازی آن و مهندسی معکوس، این انحصار را بشکند و این کمپرسور را راهی آب های آزاد کند. این کمپرسورفرایندی که نمونه آن درپالایشگاه ال پالیتو ونزوئلا نصب خواهد شد و در دیگر پالایشگاه های فراسرزمینی نیز قابل استفاده خواهد بود، با حمایت شرکت ملی پالایش و پخش و شرکت ملی مهندسی و ساختمان طراحی و تولید شده است.
تجهیزی قابل رقابت با مشابه آمریکایی آن
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران دراین آیین با اشاره به نگاه دولت در حوزه دیپلماسی انرژی وجلوگیری از خام فروشی گفت: با ورود به حوزه پالایشگاه های فراسرزمینی، نفت خام کشور در آنجا فراورش و قابل عرضه به بازارمنطقه خواهد بود. جلیل سالاری، همچنین با بیان اینکه این کمپرسور نخستین تجهیزی است که در رقابت با تجهیز آمریکایی در پالا یشگاه ال پالیتوی ونزوئلا استفاده خواهد شد، تصریح کرد: با نصب و راه اندازی این کمپرسور در پالایشگاه ال پالیتو، این پالایشگاه قادربه تولید گازمایع و بازیافت گازهای فلر دراین مجموعه خواهد بود. وی با اشاره به اینکه برای این کمپرسور فرایندی ضمانت نامه 18ماهه در نظر گرفته شده است، گفت: مدت زمان بازگشت سرمایه این تجهیز، سه تا چهارماه پس ازنصب آن اعلام خواهد شد. سالاری دربخشی دیگر از سخنان خود گفت: در زمینه تعمیرات اساسی پالایشگاه های فراسرزمینی، بیش از550پیشنهاد به سازندگان کشور ارائه و جلسات متعددی نیز ازسوی مجری طرح پالایشگاه ال پالیتو در شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران برگزار شده است. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران افزود: برای اجرای پروژه فراسرزمینی ال پالیتو نزدیک به دومیلیون قلم کالا درخواست داده شده و رونمایی ازکمپرسور تولید داخل موجب می شود به حوزه صدور تجهیزات بومی با فناوری خاص نیز ورود کنیم.
قدردانی ازحمایت های دولت
دانیل مونوز، رئیس تعمیرات پالایشگاه ال پالیتوی ونزوئلا نیزبا قدردانی از دولت های ایران و ونزوئلا و همکاری آنها در اجرای پروژه ساخت کمپرسور اظهار کرد: استفاده از تجهیزات پالایشگاهی ساخت آمریکا، ما را با مشکلاتی روبه رومی کرد که برای رهایی از این مشکلات لازم بود ازاین کشور قطع وابستگی شود. خوشبختانه امروز با حمایتی که برای راه اندازی پالایشگاه ال پالیتو شده است، این پالایشگاه فعال خواهد شد. مونوز با اشاره به فناوری پیشرفته کمپرسورساخت ایران و رعایت استانداردهای روز دنیا درآن اظهار کرد: در آغاز کار اجرای این طرح، گمان می شد که پروژه ای ساده است؛ اما با توجه به نتایجی که تا امروز حاصل شده و اینکه ازیک کاتالیست ایرانی درپالایشگاه استفاده خواهد شد، دریافتیم که این پروژه فراتر از تصوری است که داشتیم.
رئیس تعمیرات پالایشگاه ال پالیتوی ونزوئلا افزود: درگذشته برای تمام کمپرسورها از گیربکس استفاده می کردیم که حذف آن به این دلیل که بیشترین آسیب متوجه این بخش است کمک بزرگی بود و این موضوع نشان می دهد که در مسیر درستی قرارگرفته ایم.
وی با بیان اینکه پیشنهادهای فنی زیادی برای این اجرای پروژه داشتیم ومتخصصان ایرانی براستفاده ازکمپرسورمشابه داخل پالایشگاه اصرارداشتند، گفت: کمپرسوری که ساخته شده از کمپرسور موجود در پالایشگاه ال پالیتو پیشرفته تراست و تغییرات اعمال شده، کارکرد آن را نیز بهبود بخشیده است.
رئیس تعمیرات پالایشگاه ال پالیتوی ونزوئلا با اشاره به اینکه رئیس جمهور مادورو، راه رئیس جمهور پیشین ونزوئلا (هوگوچاوز) را ادامه داده و روابط حسنه با جمهوری اسلامی ایران بر قرار کرده است، تصریح کرد: من به نوبه خودم از وزارت نفت ایران، وزیر نفت ونزوئلا، شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران و گروه فنی برای حمایت از این پروژه تشکر می کنم.
مونوز گفت: بزودی شاهد حضور گروه فنی ایرانی در ونزوئلا خواهیم بود تا بتوانیم تجهیزات تازه تأمین شده را نصب و ازمحصولاتی که پالایشگاه تولید می کند، برای پیشرفت کشور و رفاه مردم ونزوئلایی استفاده کنیم.
ارز آوری 60 میلیون دلاری
سرپرست معاونت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی نیز از اجرای فاز تعمیرات اساسی پالایشگاه ال پالیتو ونزئلا طی دو سه ماه آینده خبر داد و گفت: همه تست های لازم روی این کمپرسور انجام شده و آماده ارسال به پالایشگاه ال پالیتوی ونزوئلا است. علی زیارگفت: پس ازنصب و راه اندازی پالایشگاه ال پالیتو، این پالایشگاه از نظرتامین قطعه به مدت دوسال و از نظر ارائه خدمات فنی – مهندسی نیز به مدت 15سال پشتیبانی خواهدشد.
وی ارزآوری حاصل از تامین قطعه خدمات فنی پشتیبانی را60 میلیون دلار در سال اعلام کرد. زیاربا اشاره به روند قرارداد وتولید این کمپرسورفرایندی نیزاظهارکرد: قرارداد ساخت این کمپرسور حدود ۶ ماه پیش امضا شد و زمینه صدور آن به ونزوئلا با تلاشی شبانه روزی محقق شده است. وی ادامه داد: این کمپرسورازنوع رفت وبرگشتی تک محوری با بازده بالاست، ضمن اینکه oil free است و از نظر دانش فنی در تراز بالاتری درمقایسه با انواع کمپرسورها قرار دارد. زیارتصریح کرد: ایرادهای کمپرسورقدیمی پالایشگاه ال پالیتو دراین کمپرسور به طورکامل رفع شده و درساخت آن از قطعات مرغوب تری استفاده شده است. وی همچنین بااشاره به اینکه بیشتر قطعات و کالاهای پالایشگاه ال پالیتو به ونزوئلا ارسال شده وباقیمانده قطعات نیزارسال خواهد شد، ازآغاز فاز اجرایی تعمیرات اساسی این پالایشگاه در چند ماه آینده خبر داد. به گفته زیار، کمپرسورفرایندی ساخته شده درایران نیز بزودی برای نصب در پالایشگاه ال پالیتو به ونزوئلا ارسال خواهد شد. سرپرست معاونت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی، بابیان اینکه دانش ساخت کمپرسور تنها در اختیار آمریکا و چند کشور اروپایی بود، اظهارکرد: این انحصار شکسته شده و شرکت های دانش بنیان ایرانی موفق به ساخت آن با بالاترین دانش فنی و قابل رقابت با شرکت های معروف سازنده کمپرسورشده اند. به گفته او اکنون پالایشگاه های کشورهای حوزه کارائیب، آفریقای جنوبی، آسیای میانه و آسیای شرقی نیز خواهان همکاری با ایران در حوزه نوسازی و تعمیرات پالایشگاه های خود هستند. سرپرست معاونت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی با اشاره به تحریم پالایشگاه های ونزوئلا درسال های 2006 و 2007 گفت: از آنجا که به واسطه تحریم، پالایشگاه های ونزوئلا نمی توانند تعمیرات اساسی انجام دهند، برای راه اندازی این پالایشگاه و صدورخدمات فنی - مهندسی، گروهی متشکل از ۱۵- ۱۶ نفر ازمهندسان ایرانی به پالایشگاه ال پالیتو اعزام شدند وبا تهیه حدود دو میلیون قلم کالا، فرایند تعمیرات اساسی (اورهال) آن در دست انجام است. سرپرست معاونت شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران با تاکید برسیاست پالایش و پخش مبنی برحمایت از شرکت های دانش بنیان، صادرات کالاهای ساخت داخل و رشد خدمات فنی - مهندسی گفت: این موضوع، هم ارزش افزوده و هم اشتغال ایجاد خواهد کرد. زیار تاکید کرد: محصولات ما سفیر صنایع در دیگر کشورها خواهند بود و مسیر را برای ارائه خدمات فنی – مهندسی دیگر صنایع در بیرون از مرزها بازخواهند کرد.
تامین 75 درصد اقلام مورد نیاز پالایشگاه
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت نیز درآیین رونمایی از نخستین کمپرسور فرایندی ساخت داخل گفت: با اشاره به اینکه کمپرسورمذکور، تک مرحله ای است و 685 پوند درساعت ظرفیت دارد، تصریح کرد: این کمپرسور با تکیه بر دانش و تخصص یک شرکت دانش بنیان ایرانی، با رعایت کامل استانداردهای بین المللی ساخته شده است.فرهاد احمدی با اشاره به فعالیت مهندسان ایرانی در پروژه فراسرزمینی پالایشگاه ال پالیتوی ونزوئلا، تصریح کرد: تاکنون 75 درصدی اقلام مورد نیاز این پالایشگاه تامین شده است.وی گفت: ۵۵ درصد کالاهای مورد نیاز این پروژه ارسال شده و بقیه نیز درحال ارسال است؛البته بیش ازیک هزارتن کالای دیگر آماده شده است که طی چندماه آینده ارسال خواهد شد.احمدی همچنین از آمادگی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت برای حضورناظران تعمیرات در پالایشگاه ال پالیتو خبرداد و افزود: این شرکت، بالاترین دانش فنی را در اجرای پروژه های پالایشی دارد.
جلوگیری از هدررفت گاز هیدروکربنی
حامد شامخ، مدیرکنترل پروژه کمپرسور فرایندی یک شرکت دانش بنیان (شرکت آرا صنعت آسیا) نیز درگفت وگو با «مشعل» گفت: با استفاده از این کمپرسور فرایندی، گاز هیدروکربنی که به صورت مازاد در پالایشگاه سوزانده می شد، به چرخه تولید بازگردانده و از هدر رفت آن جلوگیری خواهد شد.
وی تاکید کرد: این کمپرسور از دانش فنی بالایی برخوردار است و جایگزین یک کمپرسور آمریکایی در پالایشگاه ال پالیتو خواهد شد. ضمن اینکه در پالایشگاه های کشورنیز قابل استفاده است.
مدیر کنترل پروژه کمپرسور فرایندی این شرکت دانش بنیان با اشاره به مدت زمان ساخت یک کمپرسور ادامه داد: اگر مدل های یک کمپرسورآماده نباشد، به مدت زمان بیشتری برای ساخت مشابه آن ازطریق مهندسی معکوس نیاز است. مشابه کمپرسور پالایشگاه ال پالیتو به دلیل موجود بودن در مدت زمان 6 ماه ساخته شده و آماده ارسال برای نصب در این پالایشگاه است.