
داریوش یزدی در گفت و گو با «مشعل»:
می خواهم نفت و گاز گچساران را در لیگ دسته یک همراهی کنم
نیوشا روزبان تیم فوتبال نفت وگاز گچساران، بعد از گذشت 10 سال و با حضور داریوش یزدی، سرمربی این تیم به لیگ دسته یک فوتبال صعود کرد؛ اتفاقی که می تواند سرنوشت این تیم را برای همیشه تغییر دهد. داریوش یزدی نزدیک به یک سال است که به عنوان سرمربی در تیم نفت و گاز گچساران حضور دارد و همین حضور کوتاه، توانسته این تیم را در شرایطی قرار دهد که بتواند از همه ظرفیت های خود برای کسب موفقیت استفاده کند. بعد از کسب این موفقیت، با سرمربی این تیم به گفت و گو نشستیم که متن آن را در ادامه می خوانید.
هرچند تنها یک فصل به عنوان سرمربی، تیم فوتبال نفت و گاز گچساران را همراهی کردید؛ اما توانستید بعد از گذشت10سال، این تیم را به لیگ دسته یک برسانید. دلیل کسب این موفقیت در مدت زمان کم چه بود؟
اوایل مرداد سال گذشته، یک قرارداد یک ساله با تیم نفت و گاز گچساران بستیم و همکاری ما شروع شد. ازهمان ابتدا با برنامه ریزی مناسب، سعی کردم تیم را در مسیر درست قرار دهم. برگزاری اردوی انتخابی، تمرین های آماده سازی و تمام آنچه را که باید انجام شود تا یک تیم به شکل شایسته ای برای مسابقات آمادگی پیدا کند، در روزهای اول حضورم در این تیم آغاز کردم؛ البته تلاش کردم تا بازیکنانی را برای تیم انتخاب کنم که دست پر به مسابقات ورود کنیم.
خوشبختانه تیم نفت و گازگچساران ازهمان ابتدای فصل، توانست نتایج خوبی به دست آورد، به گونه ای که از25 هفته لیگ دسته 2، توانست20هفته در صدرجدول باقی بماند. این نتایج نشان می دهد، اتفاقاتی که در تیم افتاده و نتایجی که به دست آمده، همه با برنامه ریزی و تجربیات کسب شده از مسابقات قبلی بوده است.
تاکید می کنم، تمام فوتبالیست هایی که به تیم جذب شده اند، همگی افراد شایسته ای هستند که توانسته اند با موفقیت، این فصل را پشت سر بگذارند؛ البته در این میان، کادر فنی تیم و مجموعه سرپرستی آن نیز کاملا با تیم همسو و همراه بودند. همه این موارد دست به دست هم داده تا تیم به نتایج مناسبی دست یابد.
با توجه به صعود به لیگ دسته یک، در صورت ادامه همکاری، چه برنامه هایی را برای ادامه موفقیت های تیم نفت و گاز گچساران دنبال می کنید؟
درباره فصل آینده که همزمان با حضور تیم نفت و گاز گچساران در دسته یک است، نمی توانم هیچ اظهارنظری داشته باشم؛ چراکه قرارداد تا پایان مرداد است؛ البته پیشنهادهایی از سوی دیگر تیم ها دارم؛ اما تا امروز هیچ پیشنهادی برای ادامه همکاری با تیم فعلی خود در فصل آینده دریافت نکرده ام. به عنوان سرمربی به تیم خود تعهداتی دارم که این تعهدات تا پایان فصل جاری ادامه دارد و باید به آن توجه کنم.
تیم نفت و گاز گچساران قرار است در هفته بیست و ششم مقابل تیم شهید قندی در یزد قرار بگیرد و در نهایت، دیدار فینال با تیم فوتبال مس سونگون است که هنوز تاریخ آن مشخص نیست.
اشاره کردید که پیشنهادهای مختلفی برای فصل جدید داشته اید. این پیشنهادها بیشتر از کدام تیم ها بوده است؟
پیشنهادهای مطرح شده از میان تیم های دسته یک و دو است. البته صحبت هایی شده؛ اما پاسخ قطعی به تیم های مورد نظر نداده ام؛ چراکه معتقدم هنوز فصل به پایان نرسیده و باید تمرکز خود را روی بازی های آینده تیم بگذارم و بعد از آن، تصمیم بگیرم.
با توجه به موفقیت های به دست آمده در تیم نفت و گاز گچساران، چقدر به ادامه همکاری با این تیم تمایل دارید؟
حضور در این تیم، اتفاقات خوبی را برای من و البته مجموعه رقم زد. بنابراین علاقه دارم همکاری خود را با تیم فوتبال نفت و گاز گچساران برای حضور در لیگ دسته یک ادامه دهم؛ اما هنوز صحبتی در این زمینه نشده و هیچ پیشنهادی هم در این خصوص دریافت نکرده ام.
یکی از ویژگی های شما، کشف استعدادها در فوتبال است. این ویژگی تا چه اندازه در موفقیت تیم نفت و گاز گچساران تاثیرگذار بوده است؟
بی شک این موضوع، نقش زیادی در پیشرفت و موفقیت تیم داشته است، همانطور که بسیاری از علاقه مندان به فوتبال و فعالان این عرصه می دانند، طی سال های گذشته کسانی مانند وحید امیری، حسین ماهینی، رشید مظاهری، امید سینک و... در تیم هایی که من حضور داشتم، شناسایی شدند و با توجه به استعدادشان، پیشرفت های قابل توجهی هم داشتند. تیم امسال نفت و گاز گچساران نیز به همین صورت چیده شد. فکر می کنم میانگین سنی تیم ما بسیار جوان بود؛ تنها دو بازیکن از این تیم 30سال داشتند و بقیه بازیکنان زیر24سال بودند. این نشان می دهد بازیکنان جوانی که برای حضور درتیم چیده ایم، در کنار استعدادهای درخشانی که از قبل در تیم حضور داشتند،بخوبی عمل کرده اند. نباید فراموش کرد که مسابقات لیگ دو فوتبال، یکی از سخت ترین لیگ های فوتبال کشور به شمار می رود و با توجه به اینکه نظارت کافی از سوی فدراسیون فوتبال و مسؤولان به این لیگ وجود ندارد، بسیاری از تیم های حرفه ای دچار لطمه می شوند؛ اما تیم نفت و گاز گچساران در این فصل توانست همه موانع را بخوبی پشت سر بگذارد و به هدف نهایی خود که نشان دادن بالاترین عملکرد تیم بود، دست پیدا کند.
بازی هایی که تیم نفت و گاز گچساران در فصل جاری داشت، کدام است؟
این تیم در فصل جاری بازی های بسیار خوبی را پشت سر گذاشت. در برخی از بازی ها توانست با بیش از 3 گل، نتیجه را به نفع خود تغییر دهد و در برخی بازی ها هم نتیجه مساوی گرفت؛ اما بازی هایی هم داشتیم که واقعا حکم 6 امتیاز را برای تیم داشت و توانستیم بخوبی از پس آن برآییم. به عنوان مثال، بازی با شهرداری ماهشهر و همچنین با داماش ایلام از بازی هایی بود که امتیاز آن برای ما اهمیت زیادی داشت که خدا را شکر توانستیم نتیجه خوبی کسب کنیم.
و اما حرف آخر.
در این مسیر بسیار سخت، افراد زیادی ما را همراهی و حمایت کردند. البته کسانی هم بودند که می توانستند ما را حمایت کنند و نکردند؛ اما مهم ترین اتفاق در این لیگ، حمایت هواداران بود. در واقع کرونا مانع حضور آنها در ورزشگاه نشد و در نهایت تیم با حمایت طرفداران توانست به قله مورد نظر صعود و دل هواداران خود را شاد کند.
قنبرزاده قدم اول را برای احیای تیم فوتبال نفت تهران برداشت
منصورقنبرزاده وبهرام رضاییان برای احیای یکی از قدیمی ترین تیم های فوتبال کشور با سرپرست و دبیرهیات فوتبال تهران دیدار کردند.
نام تیم فوتبال نفت تهران، بی شک یکی از آشناترین نام ها برای مخاطبان و البته فعالان در این عرصه است. تیمی که از سال 1329در تهران شکل گرفت و ورزشگاه تختی را به عنوان خانه خود انتخاب کرد، در طول سال ها فعالیت تیم نفت تهران توانست موفقیت های بسیاری کسب کند که از میان آنها می توان به کسب مقام قهرمانی جام حذفی در سال 96-1395 اشاره کرد، ضمن آنکه در لیگ قهرمانان آسیا در سال 2015 نیز توانست به مرحله یک چهارم نهایی برسد. هرچند این تیم توانست به عنوان یک تیم درخشان در تاریخ لیگ برتر فوتبال کشور حضور داشته باشد؛ اما به دلیل به وجود آمدن برخی شرایط از جمله مشکلات مالی، درمهرماه سال 1397 منحل شد؛ اما اتفاق مهمی که رخ داده این است که مدیران ارشد بخش ورزش وزارت نفت در تلاش هستند تا نام این تیم پرآوازه را دوباره زنده کنند.در واقع منصورقنبرزاده وبهرام رضاییان هردو از مدیران ارشد حوزه ورزش وزارت نفت به شمار می آیند که به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نیز فعالیت می کنند و در تلاش هستند تا با پیدا کردن بهترین راهکارها، تیم قدیمی و 73 ساله نفت تهران را احیا کنند. قنبرزاده مدیرکل سلامت ورزش که اکنون نایب رییس فدراسیون فوتبال است و مدت ها مدیرعامل تیم نفت تهران بود به همراه رضاییان که علاوه برعضویت در هیات رئیسه،مدیرعاملی باشگاه پارس جنوبی جم رابه عهده دارد،هفته گذشته با حضور درهیات فوتبال تهران جلسه ای رابااحمدرضا براتی، سرپرست وعباس تیموری، دبیراین هیات برگزارکردند.
دراین نشست مشترک، دوعضو موثرفوتبال ایران بابراتی و تیموری، راهکارهای احیای نفت تهران رابررسی کردند وقراراست اقدام های اجرایی دراین باره انجام شود.
قنبرزاده و رضاییان دومدیر ورزشی وموفق فوتبال هستند که سال ها در استخدام وزارت نفت بوده اند. آنها که به خوبی ازمشکلات تیم داری وزارت نفت درلیگ برتربا خبرهستند، سعی دارند راهکاری برای رفع موانع فعالیت تیم های نفتی در سطح حرفه ای پیدا کنند تا مشکل موجود برطرف شود و نفت تهران دوباره به عرصه فوتبال کشور برگردد.
هندبال مردان نفت و گاز گچساران و تجربه یک شکست در هفته 22
تیم نفت و گاز گچساران در هفته بیست و دوم لیگ برتر هندبال مردان برابر تیم زاگرس اسلام آباد غرب قرار گرفت، اما نتوانست نتیجه این بازی را به سود خود تمام کند. این تیم دربازی روزچهارشنبه (27 اردیبهشت) مقابل تیم زاگرس اسلام آبادغرب قرارگرفت و نتیجه را 34 بر 32 واگذارکرد؛ این درحالی است که حمید ربانی، سرمربی نفت و گاز گچساران پیش از این اعلام کرده بود که نتایج بهتری را به دست می آورد. تیم هندبال نفت و گاز گچساران، بیست و یکمین هفته لیگ برتر هندبال مردان را در شرایطی پشت سر گذاشت که درمقابل تیم فولاد سپاهان نوین به تساوی 25-25 دست یافت وبا 15 امتیاز در رده هفتم جدول لیگ برتر هندبال قرارگرفت. نفت وگاز گچساران طی 20 بازی، 7 برد، یک مساوی و 12 باخت داشته است. حمید ربانی، سرمربی تیم نفت و گازگچساران پیش ازاین از نتایجی که به دست آورده بودند، اعلام رضایت و قدرت تیم خود را یک زلزله 10 ریشتری تعبیر کرده بود.هرچند این تیم طی هفته گذشته همچنان در رده هفتم باقی مانده است، این امید وجود دارد که بتواند درهفته های بعد لیگ برترهندبال، نتایج درخشان تری به دست آورد.
پالایش نفت آبادان از فینال لیگ برتر بسکتبال جا ماند
سومین بازی مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال کشور برگزار شد و تیم پالایش نفت آبادان از حضور در فینال این لیگ جا ماند.تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان یک شنبه 24 اردیبهشت ماه در سومین بازی نیمه نهایی خود به مصاف تیم شهرداری گرگان رفت و نتیجه این بازی را 79 بر 67 به تیم حریف واگذار کرد. در نتیجه سه بازی نیمه نهایی میان پالایش نفت آبادان و شهرداری گرگان، هر دو تیم یک پیروزی به دست آوردند؛ اما دومین پیروزی تیم شهرداری گرگان سبب شد این تیم به بازی فینال راه پیدا کند.
لازم به یادآوری است، تیم پالایش نفت آبادان یکی از تیم های درخشان در بسکتبال کشور است که پیش از این عنوان قهرمانی لیگ برتر و مقام سومی جام باشگاه های آسیا را در کارنامه خود دارد.این تیم در فصل جاری با 36 امتیاز در رده پنجم جدول لیگ برتر بسکتبال کشور قرار دارد و توانست طی 22 بازی، به 14 برد دست پیدا کند.