رضایت مندی و خدمات بهنگام در اولویت قرار می گیرد
کارکنان نفت زیر چتـر بیمه
مشعل در واپسین روزهای هفته گذشته، قرارداد بیمه تکمیلی درمان، بیمه عمر و حادثه گروهی کارکنان قرارداد موقت، معین و شرکت های پیمانکاری مشمول میان مدیریت سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی نفت ایران و شرکت بیمه البرز به عنوان برنده مناقصه به صورت رسمی امضا و مبادله شد.
آیین امضای قرارداد بیمه تکمیلی درمان، بیمه عمر وحادثه گروهی کارکنان قرارداد موقت، معین و شرکت های پیمانکاری مشمول روزچهارشنبه (13 اردبیهشت ماه) با حضور فریدون کرد زنگنه، مدیر سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی نفت ایران و موسی رضایی، مدیرعامل شرکت بیمه البرز برگزار شد و در آن طرفین امضا کننده، دیدگاه های خود را مطرح کردند.
خدمات رسانی کیفی و به موقع
فریدون کرد زنگنه، مدیر سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی نفت ایران گفت: انتظار داریم ارائه خدمات شرکت بیمه البرز به کارکنان صنعت نفت به موقع و با کیفیت بالا انجام شود تا شاهد افزایش رضایت مندی آنها و خانواده هایشان باشیم.کرد زنگنه با بیان اینکه بخشی از مشکلات سال های قبل در این حوزه را احصا کرده ایم، افزود: با ایجاد زیرساخت ها و آنلاین شدن فرایندها می توان برخی مشکلات سال قبل را به حداقل رساند تا فرایند ارسال فاکتورهای درمان از سوی کارکنان و پرداخت ها از سوی بیمه با تاخیر کمتری همراه شود.وی تاکید کرد: براساس بررسی ها، بیشترین شکایت ها مربوط به بخش کارگری بوده و این عزیزان انتظار دارند در حوزه ارائه خدمات بیمه مشکلی وجود نداشته باشد. به گفته مدیر سرمایه گذاری و کسب و کار شرکت ملی نفت ایران، با تدابیری که اندیشیده شده در صورت عدم همکاری شرکت های پیمانکار و کوتاهی در انجام امور بیمه کارکنان، از طریق کمیسیون مناقصات آن پیمانکار را لیست سیاه قرار می دهیم.
کرد زنگنه افزود: با توجه به پراکندگی شرکت های صنعت نفت، مراکز ارائه خدمات به کارکنان افزایش یابد و متنوع شود و به مراکز استان ها محدود نشود.
موافقت وزیر نفت با بیمه تکمیلی رانندگان
کرد زنگنه اعلام کرد: خوشبختانه با موافقت وزیر نفت، امسال همکاران پیمان های حمل و نقل (ترابری) همانند سایر پیمانکاران با پرداخت 80 درصد حق بیمه از سوی کارفرما تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می گیرند.
شفاف ترین مناقصه ها در شرکت نفت
موسی رضایی، مدیرعامل شرکت بیمه البرز نیز در مراسم امضای قرارداد بیمه تکمیلی درمان، بیمه عمر و حادثه گروهی کارکنان قرارداد موقت، معین و شرکت های پیمانکاری مشمول، با بیان اینکه فرایند برگزاری مناقصه در شرکت ملی نفت ایران بسیار شفاف است، گفت: با تجربه ای 10ساله درحوزه کسب و کار و بازار، سالم ترین فرایند برگزاری مناقصه را شاهد بودیم.
به گفته رضایی، در قالب یک فرایند کاملا شفاف، شرکت های بیمه رتبه بندی و امتیاز دریافت کردند و شرکت هایی که استانداردهای لازم را به دست آوردند، وارد فرایند مناقصه شدند. این فرایند می تواند به عنوان یک الگو در دیگر شرکت ها دنبال و اجرایی شود.
وی با اشاره به جایگاه بیمه البرز در میان شرکت های بیمه ای گفت: در اکثر شاخص های بیمه گری، فاصله معناداری با دیگر شرکت ها داریم. در پرداخت آنی و لحظه ای چالشی نداریم و عملیات رسیدگی مدارک دریافتی باعث تاخیر در پرداخت ها می شود.
رضایی با اشاره به برنامه ریزی برای کاهش زمان و افزایش کیفیت ارائه خدمات به کارکنان اعلام کرد: نرم افزار آنلاین در حال طراحی است و پس از تغذیه اسامی کارکنان به صورت رسمی در دسترس قرار می گیرد. با راه اندازی این نرم افزار بخش قابل توجهی از چالش ها و تاخیرها حل می شود.
مدیرعامل شرکت بیمه البرز تاکید کرد: سه استان خوزستان، هرمزگان و بوشهر به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و عملیاتی در اولویت ارائه خدمات قرار دارند. رضایی با بیان اینکه یک سوم کل جمعیت این قرارداد در استان خوزستان قرار دارند، تاکید کرد: افزایش مراکز ارائه خدمات را در دستور کار قرار داده ایم و برای ارائه سایر امور بیمه ای نیز آمادگی داریم.
درباره جزئیات چه می دانیم؟
پس از برگزاری مناقصه در تاریخ 22 فروردین ماه امسال از سوی کمیسیون مناقصات شرکت ملی نفت ایران و بررسی اسناد از سوی کمیته فنی و بازرگانی؛ شرکت بیمه البرز با پایین ترین مبلغ پیشنهادی با حق بیمه تکمیلی درمان ماهیانه 3 میلیون و 372 هزار و 257 ریال و حق بیمه عمر و حادثه گروهی ماهیانه 1 میلیون و 11 هزار و 676 ریال به ازای هر نفر، از تاریخ 1 اردیبهشت ماه 1402 به مدت یک سال به عنوان بیمه گر بیمه تکمیلی درمان، عمر و حادثه گروهی اعلام شد.
پس از مشخص شدن بیمه گر، به منظور جلوگیری از عدم توقف خدمت رسانی مطلوب به همکاران، براساس مذاکرات انجام شده با شرکت بیمه البرز مقرر شد همکاران قرارداد مدت موقت و معین با ارائه کارت شناسایی به شعب بیمه البرز نسبت به دریافت معرفی نامه و انجام خدمات مورد نیاز اقدام کنند و کارکنان شرکت پیمانکاری نیز با دریافت معرفی نامه از کارفرما می توانند خدمات مشابه دریافت کنند که این موضوع نیز اطلاع رسانی شد. مطابق فرم ها، اطلاعیه ها و اطلاع رسانی های انجام شده از روش های مختلف از جمله اتوماسیون اداری، تابلو اعلانات ساختمان های شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه، کارکنان قرارداد مدت موقت، معین، رسمی و کارکنان شرکت های پیمانکاری مشمول در صورت تمایل به دریافت پوشش های بیمه ای می توانند تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه امسال به شرح زیر اقدام کنند:
آخرین لیست کارکنان قرارداد مدت موقت و معین و افراد تحت تکفل آنان که سال 1401 تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان (با شرکت بیمه دانا) بوده اند، برای شرکت بیمه البرز ارسال شد؛ از این رو همه کارکنان یادشده از تاریخ 1 اردیبهشت ماه 1402 تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار دارند. چنانچه بیمه شدگان یادشده متقاضی انصراف و یا افزودن نفرات جدید به زیرمجموعه خود هستند، باید حداکثر تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه نسبت به تکمیل فرم های مربوطه اقدام کنند. متقاضیان جدید پوشش بیمه تکمیلی درمان باید نسبت به تکمیل و ارسال فرم ثبت نامه اقدام کنند. 80 درصد حق بیمه از سوی کارفرما و 20 درصد آن نیز از سوی کارکنان پرداخت می شود.
کارکنان قرارداد مدت موقت و معین می توانند در صورت تمایل به دریافت پوشش بیمه عمر و حادثه گروهی نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و فرم ذی نفع اقدام کنند. 50 درصد حق بیمه از سوی کارفرما و مابقی از سوی کارکنان پرداخت می شود.
کارکنان رسمی متقاضی بیمه تکمیلی درمان باید نسبت به تکمیل فرم ثبت نامه اقدام کنند. کل حق بیمه از سوی متقاضی پرداخت خواهد شد و همکارانی که سال گذشته نیز تحت پوشش بیمه بوده اند، باید مجدد نسبت به تکمیل و ارائه فرم های مربوطه اقدام کنند.
کارکنان پیمانکاری پیمان های مستمر غیر پروژه ای برای ثبت نام خود و افراد تحت تکفل باید به نماینده پیمانکار خود مراجعه کنند. شرکت های پیمانکاری موظف هستند در اسرع وقت و حداکثر تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه نسبت به امضای قرارداد بیمه با شرکت بیمه البرز اقدام کنند. با توجه به سوابق گذشته مبنی بر تعلل برخی شرکت های پیمانکاری در انعقاد قرارداد مربوطه و یا پرداخت حق بیمه به شرکت بیمه گر، مقرر شده است مقرراتی برای جلوگیری از این موضوع وضع و ابلاغ شود. شرکت های پیمانکاری موظف به پرداخت حق بیمه (80 درصد سهم کارفرما و 20 درصد سهم کارمند) هستند.
کارکنان تبدیل وضعیت شده به پیمانی، در صورت عدم انصراف تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه همانند کارمندان رسمی کل مبلغ حق بیمه به صورت کامل از حقوقشان کسر خواهد شد.
در صورت تبدیل وضعیت از قراردادی یا پیمانکاری به پیمانی در طول مدت قرارداد، مبلغ حق بیمه تا پایان قرارداد به صورت کامل از حقوقشان کسر خواهد شد.
کارکنان می توانند نسبت به مشاهده وضعیت بیمه ای خود و خانواده، بارگذاری هزینه های درمان و پیگیری روند رسیدگی و پرداخت هزینه ها از سامانه تحت وب سیناد به آدرس https://sinad.ealborzins.ir و یا اپلیکیشن موبایلی به آدرس yaghoot.alborzinsrance.ir مطابق فایل های راهنما استفاده کنند.