معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت:

اطلاعات حقوقی کارکنان نفت برای تغذیه در سامانه «کارمندایران» آماده است

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت با اعلام این نکته که اطلاعات حقوق و دستمزد کارکنان صنعت نفت آماده است، گفت: سازمان اداری و استخدامی باید شرایط لازم برای ورود این اطلاعات به سامانه را براساس ضوابط و مقررات صنعت نفت ایجاد کند.

مهدی علی مددی در گفت وگوی تلفنی با بخش خبر شبکه یک سیما با اشاره به اینکه وزارت نفت آمادگی کامل برای تغذیه اطلاعات حقوق و دستمزد کارکنان خود را در سامانه «کارمندایران» دارد، اظهار کرد: پیش از این نیز وزارت نفت، اطلاعات خود را در سامانه پاکنا (پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری) که ماژول دیگری از این سامانه است، تغذیه می کرد. وی افزود: به منظور انجام این امر، سازمان اداری و استخدامی باید امکاناتی را برای صنعت نفت در این سامانه فراهم کند که بتوانیم اطلاعات حقوق و دستمزد کارکنان وزارت نفت را در این سامانه بارگذاری کنیم.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت گفت: امیدوارم با هماهنگی که سازمان اداری و استخدامی به منظور تعریف مقررات و ضوابط صنعت نفت همچون فوق العاده های عملیاتی در این سامانه دارد، وزارت نفت نیز مانند دیگر سازمان ها حقوق و مزایای کارکنان وزارت نفت را بتواند پرداخت کند.

علی مددی تصریح کرد : این موضوع از یک ماه پیش طی نامه ای به سازمان اداری و استخدامی اعلام شد و قرار بود این شرایط برای وزارت نفت فراهم شود تا این موضوع را انجام دهیم.

 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی:

طرح های زیادی برای افزایش کیفیت نفت گاز به بهره برداری می رسند

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش بیان کرد: برای تأمین سوخت بخش حمل ونقل سنگین، سال آینده طرح های زیادی برای افزایش کیفیت نفت گاز تولیدی به بهره برداری می رسند.

جلیل سالاری بعدازظهر یکشنبه (۱۴ آذرماه) در آیین امضای قرارداد تولید ۴۵ هزار خودرو پایه گازسوز بین شرکت ملی پخش فراورده های نفتی و گروه صنعتی ایران خودرو با حضور مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزیر صنعت، تجارت و معدن (صمت)؛ کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران و فرشاد مقیمی، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: خوشبختانه در بخش خودروسازی، تعهدهای خوبی ایجاد شده است که امیدواریم با حمایت وزارت نفت از بخش خودروسازی، شاهد اتفاق های مثبتی در این بخش باشیم.

وی افزود: تأمین سوخت ناوگان حمل ونقل به لحاظ کیفی و کمّی از وظایف وزارت نفت است و در این زمینه، طرح های زیادی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار اجرا شده و نتیجه آن توزیع حجم بالایی از سوخت با استانداردهای یوروست. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران تصریح کرد: برای تأمین سوخت بخش حمل ونقل سنگین، سال آینده طرح های زیادی برای افزایش کیفیت نفت گاز تولیدی به بهره برداری می رسند.

سالاری گفت: شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران در بخش های دانش فنی و تأمین تجهیزات به بومی سازی ۷۵ درصدی دست یافته است.

وی افزود: ما برنامه پژوهش محصول محور داریم. در سال های گذشته هم از خودروی پایه گازوییلی حمایت کردیم و درخواست این بود که این خودرو در خط تولید قرار گیرد که متأسفانه این اتفاق نیفتاد.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش ادامه داد: در وزارت نفت برای دنبال کردن هدف جایگزینی سی ان جی (گاز طبیعی فشرده) با بنزین، موفق به گازسوز کردن حدود ۱۵۰ هزار خودروی عمومی از طریق مصوبه شورای اقتصاد شدیم و امروز هم ۶ پیمانکار در حال اجرای کار تبدیل این خودروهای گازسوز هستند و ۳۰۰ کارگاه فعال است.

سالاری اعلام کرد: در مرحله نخست، تبدیل ۶۵۰ هزار دستگاه خودروی عمومی را در برنامه داریم و از محل این اقدام ها در مجموع در مصرف بنزین ۱۸۰ میلیون لیتر صرفه جویی شده و ۷۰ تا ۸۰ میلیون دلار هم صرفه جویی ارزی رقم خورده است.

وی گفت: از طریق احداث جایگاه های عرضه سی ان جی تاکنون، ظرفیت توزیع روزانه ۲۸ میلیون مترمکعب از این سوخت در کشور فراهم شده که روزانه ۲۰ میلیون مترمکعب آن مصرف می شود. 

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران تصریح کرد: وزارت نفت به لحاظ مسؤولیت اجتماعی در زمینه توزیع سوخت به تعهدهای خود عمل کرده، در بخش مدیریت مصرف هم نگاه مان سودمحوری است و کاهش مصرف و توجه به محیط زیست نیز از دیگر اهداف ما در این بخش به شمار می آید.

سالاری گفت: تلاش خودروسازان هم باید مضاعف شود، بنابراین ضرورت دارد که به بخش تبدیل ناوگان توجه کنیم. پیش از این نیز گامی ۶۰۰ هزار خودرویی در زمینه تبدیل کارگاهی برداشته شده و امروز هم با همکاری گروه صنعتی ایران خودرو، قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی گازسوز در کارخانه محقق می شود که امیدواریم این تعداد باز هم افزایش یابد تا افزون بر مزایای محیط زیستی، ارزش افزوده ای هم در این بخش اتفاق بیفتد. 

وی با بیان اینکه برای افزایش تعداد جایگاه های عرضه برنامه ریزی داریم، گفت: از این تعداد ۴۰ هزار خودرو تولیدی تاکسی و ۵ هزار خودرو نیز وانت خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران تصریح کرد: معادل پرداختی وزارت نفت به شرکت خودروساز ۵۰۵ دلار به ازای تولید هر وانت دوگانه سوز و ۴۲۵ دلار به ازای تولید هر تاکسی دوگانه سوز خواهد بود که شرایط تولید هم بر اساس نسل های ۴ و ۵ است.

 

مدیر کل روابط عمومی وزارت نفت تاکید کرد

افزایش مصرف گاز و محدودیت های واقعی در تولید

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت درباره افزایش مصرف گاز و محدودیت های واقعی در تولید هشدار داد. علی فروزنده در سی وپنجمین نشست رؤسای روابط عمومی صنعت گاز که به صورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، گفت: ما با افزایش افسارگسیخته مصرف و محدودیت های واقعی در تولید روبه رو هستیم و سرمایه گذاری فقط برای نگهداشت تولید در سطح کنونی گاز، سرمایه گذاری بسیار زیاد و قابل توجهی خواهد بود؛ این واقعیت هایی است که باید به صورت شفاف برای مردم توضیح داده شود. وی ادامه داد: آماده شدن برای چنین شرایطی که شرایط دشواری هم خواهد بود، به الزام هایی نیاز دارد که بخش مهمی از آن، الزام های درون سازمانی و از مهم ترین نکات آن، حرف زدن با مردم به صورت شفاف است و همان طور که گفتم، این از هنرهای ویژه روابط عمومی هاست. مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت افزود: اکنون ما با بحران انرژی در سراسر دنیا روبه رو هستیم و تصور نکنید این بحران انرژی، تنها گریبان نسل آینده و فرزندان ما را می گیرد؛ بلکه هیچ دور نیست که گریبان نسل کنونی را هم بگیرد. پس اگر این واقعیت را بپذیریم، باید با همه قوا برای رویارویی با این چالش آماده شویم و خط مقدم این رویارویی نیز همکارانمان در روابط عمومی ها هستند. فروزنده با بیان اینکه باید بکوشیم همه را درگیر بحث فرهنگی بهینه سازی کنیم تا نتیجه بهتری دریافت کنیم، گفت: از هیچ ظرفیت قابل استفاده ای نباید بگذریم و همزمان باید به بهینه ترین راه ها نیز فکر کنیم. منابع ما همیشه محدود بوده و اکنون محدودتر از گذشته است؛ اما همین منابع محدود را نیز باید به بهینه ترین شکل ممکن استفاده کنیم. وی تأکید کرد: باید تلاش کنیم که همه اقدام ها، تلاش ها و کارها را سنجش پذیر انجام دهیم و بعد سازوکاری برای سنجش این فعالیت ها طراحی کنیم تا سنجش پذیری این امکان را فراهم کندکه هم خودمان بدانیم کاری که انجام دادیم، به واقع چقدر مؤثر بوده و هم بتوانیم پاسخگوی دیگران در این زمینه باشیم. مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت، طراحی نقشه راه آینده صنعت نفت را که بخش بزرگی از آن، از این پس در فضای بهینه سازی و اقتصاد بهینه سازی تعریف می شود، نکته ای کلیدی خواند و تصریح کرد: در همه بخش ها، چه پروژه های تعویض بخاری ها و اصلاح موتورخانه ها و چه کارهایی مانند فرهنگ سازی و تبلیغات، نکته کلیدی، بحث اندازه گیری است؛ زیرا اگر توان اندازه گیری نداشته باشیم، در واقع کار را با چشم بسته انجام می دهیم و کار با چشم بسته هم نتیجه مشخصی ندارد. فروزنده در پایان با بیان اینکه از خلاقیت ها، ایده ها و ظرفیت های داخل سازمان ها نیز برای مسائل مختلف نباید غفلت کرد، افزود: امیدوارم بتوانیم فصلی نو را با ایده های نو، انگیزه جدید و تلاش بیشتر در کاری که به ما سپرده شده، رقم بزنیم.

 حوزه روابط عمومی نیازمند علم، تجربه و تخصص است

ولی الله دینی، مدیر مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست درباره ساختار روابط عمومی ها سخن گفت و اظهار کرد: حوزه روابط عمومی نیازمند علم، تجربه، تخصص و بهره مندی از رویکردهای نوین است، از این رو روابط عمومی شرکت ها وظایف سنگینی به عهده دارند. وی ادامه داد: توقع اصلی در روابط عمومی، ایجاد ارتباط درست، منطقی و به موقع با مخاطبان است که امیدوارم در این زمینه موفق عمل کرده باشیم.

مدیر مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران، همچنین با اشاره به اقدام های مثبت گذشته، تأکید کرد که برنامه های جایگاه یابی، رشد و ارتقای عملکرد همچنان ادامه دارد.

ضرورت تبلیغات برای  تداوم صرفه جویی مصرف گاز در کشور

سیدجلال نورموسوی، سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز با بیان اینکه در شرایط کنونی، تدابیری برای عبور از بازه زمانی دو ماه آینده وجود دارد، اظهار کرد: یکی از تدابیری که می تواند دنبال شود، انجام تبلیغات برای تداوم صرفه جویی مصرف گاز در کشور است. افزون بر این با سردتر شدن هوا، نیاز به صرفه جویی بیشتری است و تبلیغات هم تأثیر زیادی دارد. وی ادامه داد: با طرح موضوع هدفمندی یارانه های انرژی از سال ۸۹، محتواهای مناسبی نیز برای ترغیب به صرفه جویی تهیه شده است. این تبلیغات سبب کاهش سرانه مصرف انرژی گاز شده که امیدواریم این روند تداوم داشته باشد. سرپرست مدیریت هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: مصرف گاز خانگی و صنایع امروز، ۵۳۰ میلیون مترمکعب بود که نسبت به روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است. بنابراین اقدام دیگر، مدیریت فضای روانی جامعه است تا بتوان از افزایش ناگهانی مصرف انرژی پیشگیری کرد. نورموسوی یادآور شد: افزون بر آن، مدیریت فضای روانی جامعه در شرایط افزایش مصرف گاز نیز اهمیت دارد؛ زیرا باید به کاهش مصرف گاز منجر شود، ضمن آن که به طور کلی با ترویج اصول مصرف بهینه انرژی گاز از یک سو و کنترل های لازم از سوی دیگر، مشکلی در گازرسانی به مردم وجود نخواهد داشت.

 

همراهی حراست نفت  در تحقق هدف برداشت حداکثری از میدان های مشترک

رئیس سازمان حراست صنعت نفت اظهار کرد: این سازمان همسو با تحقق هدف برداشت حداکثری از میدان های مشترک از همه ظرفیت و توان اطلاعاتی و عملیاتی خود با همکاری و هماهنگی نهادهای نظامی و انتظامی مستقر در این مناطق استفاده می کند.

عظیم شیراوند در نشست بررسی چالش های پیش روی حراست در مناطق عملیاتی غرب کشور، با حضور رؤسای حراست شرکت ملی نفت ایران، شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و جمعی از کارشناسان سازمان حراست صنعت نفت، رفع مشکلات و مسائل پیش روی حراست شرکت های تابع را از اهداف این نشست برشمرد و گفت: سازمان حراست صنعت نفت، خود را مکلف به انجام وظایف و مأموریت های محوله همسو با سیاست دولت خدمتگزار با رویکردی نوین می داند و در این زمینه، مطابق با دستورعمل های ابلاغی وزارت نفت گام برمی دارد.

وی با اشاره به اولویت صنعت نفت در توسعه میدان های مشترک نفت و گاز و برداشت حداکثری اظهار کرد: سازمان حراست همسو با تحقق هدف حداکثری تولید از میدان های مشترک که بیشتر در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز آلوده به انواع مین و مهمات شده اند، از همه ظرفیت و توان اطلاعاتی و عملیاتی خود با همکاری و هماهنگی ارگان های نظامی و انتظامی مستقر در این مناطق استفاده می کند.

رئیس سازمان حراست صنعت نفت، مجاهدت های شبانه روزی تلاشگران عرصه تولید نفت و گاز شرکت های نفت مناطق مرکزی ایران و بهره برداری نفت و گاز غرب در شرایط ویژه تحریم های ظالمانه و تداوم شیوع ویروس کرونا را ستود و افزود: دریافت واقع بینانه از حساسیت های منطقه و شرایط پیش رو و برنامه ریزی جامع سازمانی در این باره، موضوعی ضروری است و نقش و وظایف ذاتی حراست برای صیانت از نیروی انسانی و تأمین امنیت میدان ها و تأسیسات نفتی، افزایش ضریب امنیتی و اتخاذ تدابیر لازم در این رابطه، بسیار حائز اهمیت است.

علیرضا دامغانی، سرپرست حراست شرکت ملی نفت ایران، در این نشست با اشاره به مأموریت سنگین حراست ها، بر لزوم توسعه امکانات و ابزارهای لازم برای اجرای مأموریت ها از منظر علمی و تخصصی تأکید کرد و افزود: حراست ها، افزون بر نقش و کارکرد تخصصی آنها، بر مبانی اخلاق حرفه ای و اسلامی، پشتیبانی از کارکنان، مردم داری و خوش خلقی اهتمام بیشتری به کار گیرند.