اشتباهایی که هنگام استفاده از مایکروفر مرتکب می شویم

گاهی ساده ترین اشتباه ها در استفاده از لوازم خانه هم می تواند هزینه زیادی را به ما تحمیل کند و هم از عمر آنها کمک کند. از جمله این وسایل می توان به مایکروفر اشاره کرد، دستگاهی که روزانه با آن زیاد سروکار داریم. فرقی نمی کند از مایکروفر استفاده کنید یا سولاردوم، تفاوتی هم ندارد که چه تکنولوژی در آن به کار رفته باشد، مهم این است که بتوانیم از وسایل برقی مورد استفاده مان به بهترین شکل استفاده کنیم، چراکه کوچکترین اشتباه می تواند به خرابی آنها منجر شود. مایکروفر یکی از وسایل کاربردی است که در این روزها در بیشتر خانه ها دیده می شود. دستگاهی که به رغم استفاده روزانه از آن، اما اشتبا ه هایی را مرتکب می شویم که بسیاری از ما متوجه آنها نیستیم؛ از این رو در ادامه به برخی از این اشتباه های وحشتناک اشاره کرده ایم.

صفحه گردان

همان طور که می دانید، داخل مایکروفرها صفحه گردانی وجود دارد که روی چرخ هایش حرکت می کند؛ بنابراین حواستان باشد که این چرخیدن برای طبخ بهتر، یخ زدایی یا گرم شدن اصولی غذا اهمیت چندانی ندارد، اما اگر این صفحه به درستی نچرخد یا ثابت بماند، آسیب هایی به دستگاهتان وارد می کند که می تواند هزینه زیادی را روی دستتان بگذارد.

استفاده از ظروف نامناسب

ظروف زیادی را در بازار می توان یافت که گفته می شود مخصوص مایکروفر هستند، در حالی که اینطور نیست. استفاده از ظروف نامناسب تهدیدی برای سلامت است. از این رو توجه به ظروفی که در مایکروفر قرار می دهید اهمیت زیادی دارد. بنابراین بهتر است برای گرم کردن غذا از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید یا اینکه اطمینان پیدا کنید که ظروف مورد استفاده حتما مناسب مایکروفر هستند. با این حال توصیه می شود که از ظروف شیشه ای نشکن یا ظرف های سرامیکی برای مایکروفر استفاده شود.

قاشق و چنگال داخل غذا

یکی از اشتباهات وحشتناکی می توان در استفاده از مایکروفر انجام داد، جا گذاشتن قاشق و چنگال داخل غذا و قرار دادن آن در مایکروفر است. این اشتباهی که افراد زیادی مرتکب می شوند، اما خوب است بدانید که هر شئی فلزی، حتی فویل آلومینیومی نه تنها به دستگاه آسیب می رساند، بلکه ممکن باعث آتش سوزی شود.

شعله ور شدن خوراکی ها

 شاید ندانید، اما برخی مواد غذایی وقتی داخل مایکروفر قرار می گیرند، شعله ور می شوند. به همین دلیل نباید هر خوراکی و غذایی را داخل مایکروفر قرار دهیم.

 باور کردنی نیست، اما سوسیس، هات داگ و حتی هویج از جمله مواد غذایی هستند که با قرار دادن آنها داخل مایکروفر ممکن است شعله ور شوند و آتش بگیرند.

 

تمیز نگه داشتن دستگاه

خیلی ها به تمیز بودن مایکروفر توجه نمی کنند، در حالی که یکی از نکات مهم استفاده از مایکروفر تمیز نگه داشتن آن است. البته تمیز کردن آن کمی سخت به نظر می رسد، اما با یک کاسه آب به راحتی می توان مایکروفر را تمیز کرد، تنها کافی است دو فنجان آب را داخل یک کاسه مناسب بریزید و به مدت دو دقیقه داخل دستگاه قرار دهید. بعد از گرم شدن آب و بلند شدن بخار آن به مدت 5 دقیقه در مایکروفر را ببینید، سپس با یک دستمال تمیز داخل آن را پاک کنید.

رها کردن غذا

از نکات خیلی ساده و مهمی که افراد کمی در استفاده از مایکروفر به آن توجه می کنند این است که بعد از قرار دادن غذا داخل مایکروفر برای گرم کردن و انجام تنظیمات لازم تا صدای هشدار دستگاه بلند نشود، کاری به آن نداریم و و فکر می کنیم با بلند شدن صدای هشدار غذا کاملا گرم شده است. در حالی که برای بسیاری از ما پیش آمده که موقع خوردن غذا متوجه شده ایم که سطح آن خیلی داغ، ولی داخلش سرد است. پس اولین اشتباهمان در استفاده از مایکروفر هنگام گرم کردن غذا این است که آن را چند باری زیرورو نمی کنیم و تصور می کنیم که مایکروفر این توانایی را دارد که تمام قسمت ها غذا را به طور یکنواخت گرم کند و به دمای مطلوب برساند.

استفاده نکردن از پوشش مناسب یا کاور

اشتباه ساده دیگری که باید به آن اشاره کنیم اینکه غذا را برای گرم کردن بدون پوشش مناسب داخل مایکروفر قرار می دهیم. این کار نه تنها مضرات خود را دارد، بلکه باعث کثیف شدن مایکروفر می شود، پس همیشه سعی کنید برای گرم کردن غذا آن را با کاور مخصوص مایکروفر بپوشانید یا پوشش مناسبی روی آن قرار دهید. البته به این نکته توجه داشته باشید که گاهی بسیاری از کاورها مناسب نیستند، پس دقت کنید که کاور مناسبی برای محافظت از غذا و دستگاهتان انتخاب کنید.