گفت وگوي «مشعل» با جودکار نفت مسجدسليمان و نايب قهرمان آسيا

برنامه بعدي درخشش در جهان  و المپيک است

  حسين آزادي     شرکت بهره برداري نفت و گاز مسجدسليمان از شرکت هاي تابع مناطق نفت خيز جنوب است که طي سال هاي اخير در ورزش همگاني و قهرماني، اقدام هاي شاياني انجام داده و در رشته هاي مختلف ورزشي اين شرکت نيز افتخارات زيادي را براي اين مرز و بوم و وزارت نفت به ارمغان آورده است؛ حضور در ليگ برتر فوتبال باشگاه هاي کشور، قهرماني در سوپرليگ گلف ايران، درخشش در مسابقات وزنه برداري و قهرماني در ليگ برتر جودو باشگاه هاي ايران و... از عمده افتخاراتي است که اين شرکت براي کشور و وزارت نفت به ارمغان آورده است. بتازگي و در مسابقات قهرماني جودو جوانان آسيا که به ميزباني کشور چين تايپه برگزار شد، امين کامياب جودوکار تيم نفت و گاز مسجدسليمان با کسب عنوان نايب قهرماني، مدال نقره قاره کهن را به خود اختصاص داد. در اين باره گفت و گويي با قهرمان نفت مسجدسليمان داشتيم که با هم مي خوانيم.

امين کاميابی چند ساله است و چه اتفاقي افتاد که جودوکار شد؟

متولد آذر 78، ساکن شهرستان چناران و عضو تيم ملي جودو جوانان در وزن 81 کيلوگرم هستم. چند سالي است که در رده باشگاهي براي تيم نفت مسجدسليمان مسابقه مي دهم. به ورزش هاي رزمي علاقه داشتم و خانواده ام نيز من را تشويق کردند و در نهايت جودو کار شدم و اين رشته رزمي را خيلي دوست دارم؛ البته بايد بگويم که در خانواده ما همه به رشته رزمي علاقه دارند و حتي جودوکار ملي پوش هم داريم.

  جودو را از چه سالي و زير نظر کدام مربيان شروع کرديد؟

 از سال 90  ورزش در اين رشته را شروع کردم و 4 سال است که عضو تيم هاي ملي نوجوانان و جوانان ايران هستم و مربيان سازنده من حسن رجبي، امين قلي پور و پسر عمه ام جواد محجوب بوده و هستند.

 پس عضو خانواده که ملي پوش بوده، جواد محجوب است؟

ايشان از قهرمانان جودو ايران، آسيا و جهان هستند که در جودوکار شدنم خيلي نقش داشتند و به نوعي الگوي من است.

 چند سال است که عضو تيم جودو نفت مسجدسليمان هستيد؟

يک سالي است که افتخار پوشيدن پيراهن تيم نفت مسجدسليمان را دارم و خوشحالم در باشگاهي حضور دارم که قهرمانان زيادي را به تيم ملي معرفي کرده و عناوين متعدد قهرماني در ليگ برتر باشگاه هاي ايران را در کارنامه افتخارات خود دارد.

 مهمترين افتخاراتي که تاکنون در رقابت هاي قهرماني کشور به دست آورده ايد، چيست؟

در مسابقات کشوري نوجوانان در وزن 73 کيلوگرم طلا گرفتم. يک سال بعد در رقابت هاي جوانان ايران و در وزن 81 کيلو هم طلا گرفتم.

 از نخستين تجربه آسيايي و در مسابقاتي که در کشور لبنان برگزار شد، بگوييد. گويا آنجا هم مدال گرفتيد.

بله در نخستين تجربه ام موفق شدم روي سکو بروم. اين مسابقات با حضور 196 جودوکار از 22 کشور آسيايي در لبنان  برگزار شد و من در وزن 73- شرکت کردم و در نهايت موفق به کسب مدال برنز شدم.

  در مرداد امسال در مسابقات جودو جوانان آسيا نايب قهرمان شديد، از اين مسابقات بيشتر برايمان بگوييد.

من براي دومين سال متوالي است که در رقابت هاي آسيايي شرکت مي کنم؛ اما سطح رقابت هاي امسال فراتر از دوره گذشته بود. امسال در وزن 81 کيلوگرم شرکت کردم و شرايط سختي را براي حضور در اين مسابقات سپري کردم؛ چون براي رسيدن به وزن مسابقات، رژيم غذايي سختي گرفته بودم که در نهايت هم در وزن 81 کيلو شرکت کردم. من  در دور اول با قرعه استراحت مواجه شدم، در دور دوم مقابل حريفي از کشور هندوستان به ميدان رفتم که خوشبختانه در کمتر از يک دقيقه، حريف را ضربه فني کردم. در دور سوم هم برابر ورزشکاري از کشور استراليا مبارزه و در وقت طلايي، اين رقيب را هم ضربه فني کردم و به مرحله نيمه نهايي رسيدم که در اين مرحله، مقابل ورزشکاري از کشور قزاقستان قرار گرفتم و خدا را شکر در کمتر از يک دقيقه حريفم را ضربه فني کردم و به فينال رسيدم؛ اما متاسفانه در فينال نتوانستم موفق باشم و در نهايت به مدال نقره بسنده کردم که اميدوارم در مسابقات بعدي با مدال طلا جبران کنم.  

 سطح مسابقات جوانان آسيا را چطور ارزيابي مي کنيد؟

واقعا رقابت ها از سطح بالا و خيلي خوبي برخوردار بود و جودوکاراني از 23 کشور در اين رقابت ها شرکت کرده بودند و از انگيزه بالايي هم برخوردار بودند.

 از برنامه آينده تان بگوييد. مسابقات مهمي در پيش داريد؟

در بلندمدت قطعا برنامه ريزي براي المپيک است؛ اما در کوتاه مدت، مهم ترين برنامه ام حضور مقتدرانه در مسابقات قهرماني جوانان جهان است که شهريور امسال برگزار مي شود، همچنين شرکت در رقابت هاي قهرماني بزرگسالان آسيا که اميدوارم بتوانم براي کشورم افتخارآفريني کنم.

 مهمترين موانع و مشکلاتي که با آنها دست و پنجه نرم مي کنيد، چيست؟

مشکلات زيادي وجود دارد؛ از مسائل مالي گرفته تا کمبود امکانات؛ اما مهمترين معضل ما همان مشکلات مالي است. از مسؤولان مي خواهيم که ورزشکاران قهرمان را دريابند.

 

 جودو ايران چند سالي است که به نوعي در رکود به سر مي برد و درخشش گذشته را ندارد؛ چرا اينطور شده و به عقيده شما راهکارش چيست؟

درست مي گوييد. چند سال است که ما در آسيا و جهان آن اقتدار لازم را نداريم و به تک مدال ها بسنده کرده ايم. من فکر مي کنم بايد به صورت ريشه اي اين مشکل را حل کنيم. بايد مربيان خوب خارجي را براي تيم هاي پايه بياوريم و با آموزش لازم به نونهالان و نوجوانان به صورت آکادميک، روي جودو سرمايه گذاري کنيم. در غير اين صورت، اگر به همين منوال ادامه دهيم، نمي توانيم حتي در آسيا هم عرض اندام کنيم.

 رمز موفقيت شما در رشته جودو چيست؟

 رمز موفقيت هر قهرمان در ابتدا، سعي و تلاش خود ورزشکار است. من در رشته جودو به خودم ايمان داشتم و با توکل به خداوند و تلاش هاي زياد توانستم عناوين خوبي را کسب کنم که اميدوارم تداوم داشته باشد.

 و صحبت پاياني؟

از شما و همکارانتان بسيار ممنونم و براي تمام ورزشکاران ايران در تمامي رشته هاي ورزشي آرزوي موفقيت دارم. اميدوارم که بتوانم در مسابقات جهاني موفق باشم و مسؤولان هم از جودو حمايت کنند.

 

کسب مقام سوم براي فرزندان نفتي در تنيس روي ميز کشور

فرزندان شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب، مدال هاي برنز را در مسابقات تنيس روي ميز دانش آموزان  متوسطه کشور درو کردند.

در رقابت هاي تنيس روي ميز دانش آموزان متوسطه کشور، تيم استان خوزستان (متشکل از فرزندان کارکنان شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب) به همراه تيم قم به طور مشترک به مقام سوم اين دوره از مسابقات دست يافتند.

سي و ششمين دوره مسابقات تنيس روي ميز دانش آموزان پسر سراسر کشور( متوسطه 2) به ميزباني استان اصفهان با حضور بيش از 300 دانش آموز ورزشکار، مربي و سرپرست برگزار شد که بعد از چند روز رقابت تنگاتنگ، تيم ها و نفرات برتر مشخص شدند.

در رقابت هاي تيمي تنيس روي ميز، تيم استان مازندران توانست به مقام قهرماني، استان البرز به مقام دوم و تيم فرزندان کارکنان شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب به مقام سوم اين دوره از مسابقات دست يافتند.

همچنين در رقابت هاي دو نفره عليرضا بابادي وند و سامان ذلکي نژاد از مناطق نفت خيز جنوب توانستند مقام سوم اين بخش را هم به دست آورند.

 

موفقيت  دختران نفتي در پينگ پنگ کشور

دختران نفتي، موفقيتي ديگر در ورزش کشور رقم زدند. دختران نفتي گچساران که در اردوي استعداديابي پينگ پنگ کشورحضور داشتند، موفق شدند با درخشش خود در جمع برترين ها، به مرحله بعد صعود کنند.در اين اردو که با حضور 12 استعداد برتر کشور در مجموعه انقلاب تهران به مدت يک هفته برگزار شد، ثنا و ثمينا نارکي، دوقلوي ورزشکار نفت و گاز گچساران هم حضور داشتند که در نهايت ثمينا نارکي با کسب مقام سوم با اقتدار به دور بعد اين مسابقات راه پيدا کرد.

 

قهرماني واليباليست هاي نفت گچساران

تيم واليبال شهداي مدافع حرم گچساران با بازيکنان نفت و گاز گچساران، قهرمان جام آزادگان واليبال کشور شد.

تيم شهداي مدافع حرم گچساران که بازيکنان نفت و گاز گچساران را در ترکيب خود داشت، موفق شد با پشت سر گذاشتن رقبايش، قهرمان جام آزادگان شود.

بازيکنان تيم واليبال نفت و گاز گچساران که امکان حضور در مسابقات ليگ را نداشتند، در قالب تيم شهداي مدافع حرم هيات واليبال گچساران در اين مسابقات شرکت کردند و با درخشش در اين رقابت ها و پشت سر گذاشتن رقبا به مسابقه پاياني رسيدند و در مسابقه فينال با نتيجه 3 بر 2 تيم اميد گنجگان را شکست دادند و قهرمان اين مسابقات شدند.

  سرمربي نفت، مربي تيم ملي هندبال شد

مهدي آزاد منجيري، سرمربي تيم هندبال نفت و گاز گچساران به عنوان کادر فني تيم ملي هندبال جوانان پسر انتخاب شد.

پيرو جلسه شوراي فني فدراسيون و پس از بررسي سوابق افراد واجد شرايط، کادر فني جديد تيم ملي جوانان پسر ايران انتخاب و معرفي شد.

 فدراسيون هندبال، طي جلسه شوراي فني که براي انتخاب کادر تيم ملي جوانان پسر در محل فدراسيون برگزار کرد، در نهايت  پس از بررسي رزومه و برنامه هاي افراد واجد شرايط، مسعود ظهرابي، مهدي آزاد منجيري و فريد عليمرادي را به عنوان کادر فني تيم ملي جوانان جمهوري اسلامي ايران انتخاب و معرفي کرد. مصطفي غلامي نيز به عنوان مدير فني اين تيم از سوي فدراسيون هندبال انتخاب شد .

مهدي آزاد منجيري که به عنوان مربي تيم ملي انتخاب شد، در حال حاضر به عنوان سرمربي تيم هندبال بزرگسالان نفت و گاز گچساران در ليگ برتر مشغول به کار است که سابقه دو دوره حضور در مسابقات آسيايي و جهاني را با اين تيم دارد.