آشنایی با خودروهای لوکس و ارزان قیمت

وقتي صحبت از خريد يک خودرو به ميان مي آيد، همه به دنبال خودرويي مي گردند که لوکس، راحت، کاربردي و در دسترس باشد.  يافتن خودروي ويژه، آن هم با در نظر گرفتن فاکتورهايي همچون عملکرد خوب، ويژگي هاي ايمني، کيفيت داخلي و قابل اطمينان بودن با قيمتي مناسب کار چندان آساني نيست.  ما به شما 15 خودروي لوکس و ارزان قيمت جهان را معرفي مي کنيم که با قيمتي زير 35 هزار دلار به فروش مي رسند و با توجه به شرايط معمول اقتصادي در بسياري از کشورهاي جهان و همچنين کيفيت و عملکرد فني محصولات، گزينه هاي اقتصادي خوبي محسوب مي شوند.

 

گوشیتان را شبانه   شارژ نکنید

در عصر فناوري، تقريبا همه افراد با فوايد تلفن همراه هوشمند آشنا هستند. اين وسيله دوست داشتني، به يکي از ابزارهاي اصلي دريافت اطلاعات، خريد، فروش و ارتباط با دوستان و آشنايان تبديل شده است. با اين حال برخي از ما با استفاده نادرست از اين ابزارهاي مهم به آنها آسيب مي رسانيم. در حال حاضر تلفن هاي هوشمند، جزئي از زندگي مان شده اند. به همين دليل بايد از آنها درست استفاده کنيم و در نگهداري شان دقت لازم را داشته باشيم. يکي از دلايلي که باعث خرابي تلفن هاي هوشمند همراه مي شود، شارژ کردن هاي غيرمتعارف است. بيشتر  افراد براي حل مشکل کمبود شارژ و باتري در گوشي هاي همراه، اين وسيله را شبانه و هنگام خواب، به شارژ  مي زنند؛ اشتباه ساده اي که مي تواند عواقبي ناگوار را رقم بزند که در ادامه به برخي از آنها اشاره مي کنيم.

قاتل باتري

اگر در تمامي مدت استفاده از گوشي، آن را شبانه به شارژ زده ايد، بايد بگوييم که باتري اين گجت دوست داشتني را از بين برده ايد. از لحظه اي که يک باتري ساخته مي شود، قدم به قدم به سمت ضعيف شدن و نابودي مي رود و شارژ دائم و شبانه به تسريع اين نابودي کمک مي کند.

يک انفجار ساده

درست است که آتش سوزي هاي مرتبط با انفجار گوشي، يک اتفاق هميشگي نيست، اما حتي تصور يک انفجار کوچک در کنار سر يا دست شما، مي تواند ترسناک باشد. بسياري از کاربران، گوشي خود را به شارژر متصل مي کنند و موقع خواب در کنار خود مي گذارند. اين اشتباه نه تنها باعث مي شود امواج راديويي مستقيما در کنار سر قرار بگيرد، بلکه خطر انفجار گوشي هم به ديگر خطرات اضافه مي شود. بنابراين هميشه سعي کنيد شارژر گوشي را در فاصله اي دورتر از محل خواب خود قرار دهيد و کابل شارژ آن را نيز هر سال تعويض کنيد.

شارژ ممتد باتري و چيپست هاي جديد

يک ليوان پر از آب را در نظر بگيريد. شما بخش کوچکي از اين آب را مي نوشيد و پس از آن دوباره آن را پر مي کنيد. اين عمل را براي شش ساعت ادامه دهيد تا متوجه شويد، شارژ شبانه چه بلايي بر سر باتري گوشي مي آورد.در دهه اخير باتري هاي جديدي توليد شده اند که به يک چيپست ساده قطع برق مجهز هستند و در صورت شارژ 100 درصدي گوشي، جريان برق را قطع مي کنند. با کاهش شارژ به 99 درصد، چيپست دستور اتصال دوباره برق را مي دهد و با بازگشت دوباره سطح شارژ به 100 درصد، اين پروسه تکرار مي شود.شارژ کردن گوشي در هنگام شب، به تکرار اين اتفاق به مدت طولاني در شبانه روز منجر مي شود که همين اشتباه ساده، مي تواند عمر باتري را کم کند.

افزايش سرعت شارژر ها

همانطور که مي دانيد در گوشي هاي جديد، سرعت شارژ گوشي نيز تا چند برابر افزايش پيدا کرده است. اين افزايش جريان باعث شده باتري در کمتر از يک ساعت به توان حداکثري خود برسد. همين توان بالا مي تواند مشکلات اتصال طولاني مدت شارژر به گوشي را افزايش دهد. جريان بالاي برق در مدت زمان طولاني تر، عمر باتري را به نصف مي رساند.

شارژ گوشي در 65 درصد

درباره شارژ گوشي، تصوري قديمي وجود دارد که بهتر است براي هميشه آن را فراموش کنيد. رساندن باتري به صفر درصد و شارژ 100 درصدي آن، نه تنها عمر باتري را افزايش نمي دهد؛ بلکه ممکن است گوشي شما را براي هميشه از کار بيندازد. سازندگان باتري بر اين موضوع تاکيد دارند که هيچگاه نبايد شارژ باتري به صفر درصد برسد. همين موضوع باعث شده بسياري از سيستم عامل ها، گوشي را در شارژ يک درصد خاموش کنند تا از خطرات شارژ صفر درصدي جلوگيري شود.بهترين زمان شارژ گوشي، پيش از رسيدن ميزان باتري به 65 درصد است. يعني بعد از مصرف 30 درصدي مي توانيد باتري گوشي خود را شارژ کنيد.

سلامت شما در خطر است

شارژ شبانه گوشي و استفاده ديروقت از آن، روي عملکرد مغز تاثير مي گذارد. سردرد هاي ميگرني و خوشه اي، بيماري هاي شنوايي و بينايي، بيماري CVS و بيخوابي، ساده ترين عوامل استفاده از گوشي هنگام خواب است. شايد برايتان جالب باشد که بدانيد، گوگل در اندرويد 9 از سيستم WindDown رونمايي کرده که چند ساعت پيش از خواب، رنگ صفحه نمايش گوشي را به سياه و سفيد تغيير مي دهد. اين عمل ساده باعث مي شود کاربر، در زمان خواب به استفاده از گوشي علاقه اي نداشته باشد.

افزايش مصرف برق

اتصال شارژر به برق، چه در زمان شارژ نشدن گوشي و چه هنگام اتصال طولاني و شبانه، مصرف برق را افزايش مي دهد.  بسياري از خاموشي هاي معمول جهان، با جدا کردن شارژر ها از برق و شارژ نشدن شبانه گوشي، قابل پيشگيري است. يک موضوع ساده که شايد در نگاه اول بي اهميت باشد؛ اما در بلندمدت و با در نظر گرفتن کل جامعه، به مصرفي بسيار بالا منجر خواهد شد.

اگر بگوييم اين روزها تمام دار و ندار ما در گوشي هاي هوشمند قرار دارد، بي راه نگفته ايم. بنابراين حفاظت از اين اطلاعات، کاري ضروري است که نبايد براحتي از کنار آن گذشت، بخصوص با ظهور هکر هاي حرفه اي که در يک چشم برهم زدن، مي توانند اطلاعات ارزشمند ما را از گوشي به دست آورند. به همين دليل دانستن برخي ترفندها مي تواند دست آنها را از رسيدن به آنچه مدنظرشان است، کوتاه کند. در ادامه به برخي از اين ترفندها اشاره مي کنيم.

   1- سيستم عامل گوشي و اپليکيشن هايي را که نصب کرده ايد، هميشه به روز نگه داريد.

2- تا جايي که امکان دارد به واي فاي هاي عمومي متصل نشويد.
3- حتما تنظيمات قفل گوشي هوشمند خود را فعال کنيد.

4- کمک گرفتن از قابليت تشخيص هويت دو مرحله اي، گزينه خوبي است.

5- گذرواژه ها مهم هستند، آنها را به هيچ وجه دست کم نگيريد.

6- پشتيبان گيري را فراموش نکنيد.

7- با نصب ويروس ياب خيال خود را آسوده کنيد.

8- قابليت پيدا کردن گوشي را دست کم نگيريد.

9- دور شارژر هاي عمومي را خط بکشيد.

 10- مراقب اسپم ها و ايميل هاي فيشينگ باشيد.

 11- اپليکيشن ها را از منابع مطمئن دريافت کنيد.

12- مجوز دسترسي اپليکيشن ها را مديريت کنيد.

13 گوشي را هرگز جيلبريک نکنيد.