راه های جداکردن آدامس

چسبيدن آدامس به موهاي کودکان يکي از مشکلاتي است که مي توان به راحتي آن را حل کرد.  براي جدا کردن آدامس از موها مي توانيد از يكي از روش هاي زير کمک بگيريد:

سرکه

استفاده از سرکه سفيد در جدا کردن آدامس از مو بسيار موثر است. در اين روش، سرکه را به دماي ولرم(دقت کنيد که سرکه داغ نباشد، زيرا به موها آسيب مي رساند) برسانيد و به آرامي به اطراف آدامس و روي مو ماساژ دهيد بعد از چند دقيقه مي بينيد که آدامس به راحتي در حال جدا شدن از موهاست. پس از برداشتن آدامس مو را با شامپو ملايم بشوييد تا بوي سرکه برطرف شود

یخ

استفاده از يخ هم در جدا کردن آدامس از مو بسيار موثر است. اين يکي از بهترين روش هاي جدا کردن آدامس است. يخ را روي آدامس ماساژ دهيد تا سفت شود. تکه هاي يخ را درون نايلون بگذاريد و روي آدامس نگه داريد. زماني که مطمئن شديد آدامس منجمد شده، به آرامي آن را از مو جدا کنيد. اين مراحل ممکن است 20 دقيقه طول بکشد. از اين روش در بيشتر مواقع براي جدا کردن آدامس از روي لباس استفاده مي شود.

سس مایونز

کمک گرفتن از سس مايونز هم روش ديگري براي جدا کردن آدامس از موهاست. البته استفاده از سس دو مزيت دارد: هم آدامس را جدا مي کند و هم براي مو مفيد است. در اين روش، يک قاشق غذاخوري سس مايونز را به قسمت مورد نظر بزنيد تا رشته هاي مو از هم جدا شوند. پس از آنکه به نتيجه رسيديد، موها را با شامپو بشوييد.

کره بادام زمینی

  يک شيشه کره بادام زميني يا روغن نباتي يا روغن زيتون پيدا کنيد. با استفاده از انگشتانتان يا کمک گرفتن از يک مسواک کهنه، آدامس را کاملا با کره بادام زميني يا روغن بپوشانيد. روغن موجود در کره بادام زميني باعث کاهش چسبندگي آدامس مي شود. چند دقيقه صبر کنيد تا کره بادام زميني يا روغن مورد استفاده اثر کند، حالا مي توان به راحتي آدامس را از مو جدا کرد.

وقتي حرف از آشپزخانه به ميان مي آيد، اولين چيزي که به ذهن مي رسد، محلي براي پخت و پز است، جايي که زنان خانه دار بيشترين وقت خود را آنجا مي گذرانند.  اما آشپزخانه هم به عنوان قسمتي از خانه، به تميزي و دور ريختن اقلام اضافه و فاسد نياز دارد. با اين حال بسياري از افراد خساست به خرج مي دهند و از کلمه حيف بودن استفاده مي کنند. مثلا تخته چوبي قديمي که سرشار از آلودگي است يا مرغي که مدت هاست در فريزر مانده را بايد دور انداخت. در ادامه به اقلامي اشاره کرده ايم که بايد دور ريخته شوند.

تابه های خراشیده

تابه های نچسب را زمانی که در اثر تماس با قاشق فلزی یا سیم ظرفشویی خراشیده می شوند، باید سریع کنار گذاشت، زیرا این تابه ها وقتی با درجه حرارت بالا گرم می شوند از خود گازهایی متصاعد می کنند که برای سلامت مضرند.

بقایای غذا

باقی مانده غذایی هایی را که به یاد نمی آورید چه مدت است در یخچال مانده اند، دور بریزید. از خوردن غذاهایی که از پختن آنها سه، چهار روز گذشته نیز خودداری کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ

گاهی اوقات در آشپزی پیش آمده که تنها به زرده یا سفیده تخم نیاز داشته باشید. زرده و سفیده تخم مرغ را می توان فریز کرد. این بهترین راه برای صرفه جویی است. با این حال فراموش نکنید که مدت زیادی نمی توان آنها را در فریزر نگه داشت. برای استفاده از آنها تنها 24 ساعت وقت دارید.

سوپ آماده باز شده

بیشتر سوپ های آماده تاریخ مصرف کوتاه مدتی دارند که روی بسته آنها درج شده است؛. به همین دلیل اگر باز شوند، دیگر قابل مصرف نیستند و خطرآفرین می شوند. پس اگر سوپ آماده را باز کردید، فوری آن را استفاده یا فریز کنید، اگر این کارها را انجام ندادید، دیگر نمی توانید از آن استفاده کنید و چاره ای جز دور ریختن ندارید.

خوراکی های منقضی شده

کمتر کسی است که هشدار زمان مصرف درج شده روی مواد غذایی را بخواند و به آن بی توجه باشد. برای همه ما گاهی پیش آمده که اقلامی خریداری کنیم، اما هرگز فرصت استفاده از آنها را پیدا نکنیم. به عنوان نمونه می توان به خرید سس اشاره کرد. این ماده غذایی شاید به خاطر مواد تشکیل دهنده اش تغییری در ظاهر یا طعم و بوی آن ایجاد نشده باشد، اما توصیه می کنیم حتما به تاریخ انقضای این مواد که مدت طولانی هم از خرید آنها گذشته است، دقت کنید.

اسفنج

بیشتر افراد بر این باورند که شستن اسفنج ظرفشویی با آبجوش باعث از بین رفتن میکروب ها می شود، اما این باور اشتباهی است، چون حفره هایی در اسفنج وجود دارد حتی با جوشاندن هم میکروب آنها از بین نمی رود. به همین خاطر باید اسفنج ها را زود به زود عوض کرد.  برای تمیز کردن کابینت ها هم می توانید به جای اسفنج از حوله های کاغذی و دستمال های جادویی کمک بگیرید. تکه پارچه های موجود در آشپزخانه را هم باید پس از هر بار استفاده در ماشین لباسشویی انداخت و هر دو ماه یک بار آنها را جایگزین کرد.

تخته های برش با شکاف های فراوان

مهم نیست که این تخته های برش چه جنسی داشته باشند، چوب یا پلاستیک، اگر دارای شکاف های فراوان و عمیقی باشند باید آن را کنار گذاشت.، چون باکتری های زیادی در شکاف های آن وجود دارند که تمیز کردنشان غیرممکن است. وسایل موجود در آشپزخانه مانند وردنه، قاشق چوبی، تخته برش یا هر وسیله دیگری که شکاف های زیادی در آن ایجاده شده را همین حالا دور بریزید.

اقلام برفکی فریزر

کریستالی شدن مواد غذایی موجود در فریزر این هشدار را به شما می دهد که آنها را باید دور بریزید. این کریستال های یخی و برفکی، عطر نامطلوب دارند و سرشار از باکتری هستند. پس درنگ نکنید و با دور ریختن این اقلام آلوده از شر آنها خلاص شوید.

گوشت های بدبوی مانده

گوشت را کم بخرید تا بتوانید همیشه تازه مصرف کنید. با این حال گاهی پیش می آید که چاره ای جز خرید بیش از مصرف روزانه ندارید، در این حالت باید از آنها در فریزر نگهداری کنید. گوشت فریزری را چند ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید و اجازه دهید، یخ آن باز شود. سپس آن را بو کنید، اگر بوی بدی داشت باید دور ریخته شود، چون گوشت فاسد می تواند باعث مسمومیت غذایی شود.

ادویه های قدیمی

نظرات مختلفی در خصوص ادویه جات وجود دارد. خیلی ها بر این باورند که ادویه ها بعد از یک سال عطر و طعم واقعی خود را از دست می دهند. دقت به برچسب روی ادویه ها کمک زیادی به سلامت شما می کند.

بیکینگ پودر

بیکینگ پودر، جزو آن دسته از اقلامی است که شاید به طور مداوم در پخت و پز از آن استفاده نشود. بنابراین ممکن است مدت ها از خرید آن گذشته باشد. بیکینگ پودر را می توانید قبل از دور ریختن، تست کنید. برای این کار، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با یک سوم فنجان آب گرم ترکیب کنید. اگر حباب های فراوان در فنجان دیده شد، به این معناست که همچنان می توانید از آن استفاده کنید، در غیر این صورت باید دور ریخته شود.

صداهای لباسشویی زمان خشک کردن لباس

گاهي پيش آمده که ماشين هاي لباسشويي هنگام خشک کردن لباس سروصداي زيادي دارند. اين صداها علت هاي زيادي مي توانند داشته باشند که بايد به آنها توجه کرد.

 ممکن است بيش از اندازه يا خيلي کمتر از حجم دستگاه، لباس داخل لباسشويي باشد. حجم واقعي بايد به اندازه اي باشد که بعد از ريختن لباس داخل لباسشويي، به اندازه يک وجب بالاي آبکش خالي بماند.

  از ريختن عروسک پوليشي و متکا با جنس طبيعي يا مصنوعي و پادري داخل لباسشويي خودداري کنيد.

  از ريختن حوله حمام به تنهايي خودداري کنيد. بهتر است حوله حمام را همراه با چند تکه لباس کوچک يا چند حوله دست و صورت بشوييد.

  محل قرار گرفتن لباسشويي بايد سطحي صاف داشته باشد.

  ممکن است دستگاه شما طراز نباشد که در اين صورت مي توانيد با رگلاژ پايه هاي ماشين لباسشويي آن را طراز کنيد.

  در بعضي مواقع صداهاي دستگاه در زمان خشک کردن ناشي از برخورد سگک يا کمربند و يا دگمه هاي لباس به شيشه يا آبکش لباسشويي شما باشد.

  شايد بلبرينگ هاي موتور دستگاه خراب شده باشد.

  اين امکان وجود دارد که تسمه دستگاه پوسيده يا نيمه پاره باشد و در برخي مواقع نيز پمپ تخليه لباسشويي خراب شده باشد.

  خراب بودن فولي چرخاننده دستگاه نيز باعث سروصداي زياد مي شود.

  خرابي فنرهاي نگهدارنده، کمک فنرها يا پايه هاي لرزش گير مي تواند هنگام خشک کردن لباس ها صدا ايجاد کند.

  ممکن است وزنه هاي مهارکننده آسيب ديده باشد. لباسشويي حداقل دو سال يک بار به سرويس و آچارکشي نياز دارد.