اپلیکیشن های کاربردی سفر

                      App in the air

اين برنامه، مناسب دوستداران سفر است و به آنها کمک مي کند که هنگام سفر، نه دير به فرودگاه برسند و نه زودتر، تا در فرودگاه معطل نشوند. اين برنامه، مسير سفر را دنبال مي کند، تعداد پرواز  و  زمان حرکت هواپيما، همراه با زمان انتظار هنگام «چک اين»، امنيت و تعداد مسافران را براي شما نمايش مي دهد. همچنين قابليت ارائه راهنمايي هاي جست وجو از ساير مسافران براي يافتن بهترين کافي شاپ فرودگاه که در ساعت پنج صبح باز باشد و يا پيدا کردن مکان هاي مناسب شارژ تلفن را براي شما فراهم مي آورد. گاهشمار اين برنامه، تمام جزئيات پرواز را در يک قالب نمايش مي دهد. اين اپليکيشن را مي توانيد به حساب ايميل خود وصل و اعلان هاي مربوطه را از تقويم و ايميل چک کنيد. اطلاعات مربوط به پروازهاي آينده نيز روي تلفن شما نمايش داده مي شود. اين آپ را مي توانيد در زمان پرواز چک کنيد، هزينه هاي خود را ثبت کرده و اطلاعات مربوط به سالن هاي فرودگاه را ببينيد و هزينه حمل بار را در قسمت يادآوري ذکر کنيد. در اين آپ امکان نمايش پروازهاي مجاور و زمان پروازها وجود دارد. همچنين مي توانيد از قابليت بازي اين برنامه در طول سفر لذت ببريد.

                                                             Culture Trip

هر کس مي خواهد با يک دوست چابک سفر کند، مي تواند اين آپ را نصب کرده و از امکانات آن لذت ببرد. اپليکيشن مسافرتي Culture Trip اطلاعات فراواني از مناطق مختلف دنيا، صرف نظر از محل سفر شما، در اختيار کاربران قرار مي دهد. در اين نرم افزار يک پروفايل براي خود ساخته و اقدام به مطالعه داستان هاي جذاب ديگر کاربران کنيد، ضمن اينکه جست وجوي هوشمند اين اپليکيشن، مي تواند بر اساس موقعيت مکاني کاربر، بهترين جاذبه هاي گردشگري را به او معرفي کند. اين آپ بيش از هزار مقاله کوتاه را در هر ماه منتشر مي کند که شامل موضوعاتي مانند هنر، فيلم و فرهنگ است. در اين برنامه مي توانيد يک ليست دلخواه از شهرهايي را که مي خواهيد در مورد آنها بدانيد، ايجاد کنيد و Culture Trip همه چيز را از هتل هاي توکيو تا مسيرهاي دوچرخه سواري در ايالات متحده ارائه خواهد داد.

 

داستان عکس:

رضا تفنگچي رفت

 جمشيد مشايخي، بازيگر پيشکسوت سينما، تئاتر و تلويزيون، شامگاه 13 فروردين و در سن 85 سالگي درگذشت. پيکر جمشيد مشايخي 17 فروردين ماه زير بارش باران و با حضور جمعي از هنرمندان و مردم علاقه مند در محدوده تالار وحدت تشييع شد.

هادي زند / ايسنا

 

 

 

 نبايدهاي   مجازی برای کودکان

مشعل       همانطور که ما با پدرها و مادرهايمان تفاوت هاي زيادي متناسب با دوران مان داشتيم، کودکان ما هم نسبت به ما دوراني جديد را تجربه مي کنند و ديگر نمي توان کودکان نسل امروز را با يک دهه يا قبل تر از آن مقايسه کرد. به همين نسبت اطلاعات و آموزش هايي که براي کودکان يک دهه قبل لازم بود، ديگر براي کودکان نسل امروز جوابگو نيست. سرعت تحولات در جامعه و تغييرات اجتماعي، اقتصادي، تکنولوژيکي و فناوري آنقدر سريع شده که گاه پدرها و مادرها از فرزندان شان جا مي مانند و فرزندان بسيار سريع تر و بيشتر از والدين در دنياي اطلاعات و ارتباطات پيش مي روند و اين پيشروي مي تواند گاه همراه با آسيب باشد. کودکان امروز با يک کليک مي توانند دنيايي از اطلاعات را به دست بياورند و ديگر نيازي به سوال کردن از بزرگترها و يا در انتظار پاسخ ماندن از سوي آنها ندارند. آنها مي توانند همانطور که يک بازي کامپيوتري را دانلود مي کنند، يک فيلم، يک برنامه تلويزيوني و يا تصاوير متعددي از موضوعي که درباره آن کنجکاوي دارند را هم در همان لحظه دانلود کنند و والدين شان اصلا متوجه نشوند.  بسياري از والدين نسبت به اين تحولات و افزايش دامنه دسترسي فرزندان شان به اطلاعات و فضاي مجازي حساسيت دارند و آن را هوشمندانه کنترل مي کنند. بسياري ديگر فرزندشان را محدود و از اين فناوري ها محروم مي کنند و بسياري ديگر ممکن است اصلا توجهي به اين موضوع نداشته باشند. نوع واکنش ها و دامنه اين رفتارها مي تواند روي توجه و رفتارهاي کودک اثر بگذارد و کودک را به فضاي مجازي حريص تر کرده يا کاملا بي تفاوت کند، به همين دليل لازم است که درباره اين واکنش ها و نيز موارد مهمي که بايد در مورد امنيت کودکان در دنياي جديد و دنياي مجازي بدانيم و به آنها بگوييم، بيشتر حرف بزنيم.

  در وهله اول استفاده از کامپيوتر و اينترنت براي کودک و نوجوان مان بايد با قانونمندي همراه باشد و والدين به فرزندان خود ياد بدهند که اجازه چه فعاليت هايي را با کامپيوتر و اينترنت دارند و از چه فعاليت هايي بايد به دور باشند. براي بچه هاي دبستاني بايد قوانين مشخص و محکمي براي استفاده از اينترنت تعريف، تفهيم، اجرا و عوارض عدم رعايت قوانين نيز به آنها گوشزد شود. با ورود به دوران نوجواني جنگ و جدال هاي استقلال طلبانه فرزندان با والدين بر سر موضوعات مختلف شروع مي شود که يکي از اين موضوعات، درخواست استفاده آزادانه، دلخواه و بدون نظارت از اينترنت است. اين دوره، سن هشدار است و ضمن مذاکره و توافق با فرزندان، اصول توافقي بسيار روشن و صريحي بايد اجرا شود. فرزندان تحت نظارت کامل مي توانند به تحقيق و فعاليت اينترنتي محدود و مشخص چه از نظر حجم ساعات مورد استفاده و چه موضوع مورد استفاده بپردازند؛ البته همه اينها منوط به آن است که والدين به عنوان الگوي کودک همين موارد را رعايت کنند.

کودک خود را به استفاده از رايانه با سقف زماني مشخص عادت دهيد. مثلا اگر در کارها کمک کرد، اجازه دارد 2ساعت از کامپيوتر استفاده کند. برنامه هايي روي کامپيوتر نصب کنيد تا از ميزان و نحوه استفاده کودک از کامپيوتر و کارهايي که انجام داده، به شما گزارش دهد. برخي کودکان روي تخت دراز مي کشند و لپ تاپ را روي شکمشان مي گذارند. يا به پشت مي خوابند و از لپ تاپ استفاده مي کنند. اين کار موجب مشکلات استخواني مي شود. فاصله بين مانيتور و چشم کودک بيش از 45سانتي متر توصيه شده است. فاصله کمتر از اين مقدار براي کودکان مضر است.

استفاده زياد و کنترل نشده از کامپيوتر موجب افزايش وزن، رکود عملکرد اجتماعي- ارتباطي، گوشه گيري، انزوا و غمگيني مي شود، همچنين بازي هاي خشن کامپيوتري، کودکان و نوجوانان را مستعد مشکلات رفتاري و پرخاشگري مي کند ولي اگر از برنامه هاي صحيح آموزشي استفاده شود، خلاقيت افزايش مي يابد و فرصتي براي اکتشاف و جستجوگري در اختيار او قرار مي گيرد.

ايجاد بلوغ زودرس در نوجوانان، يکي از موارد مهمي است که در نسل جديد رخ داده و به عنوان يکي از نگراني ها مطرح شده است که دليل اصلي آن يادگيري بسياري از آموزش ها و موضوعات بزرگسالان در سنين پايين است. کودک با مراجعه به اينترنت براحتي مي تواند به  مطالبي که در جامعه قبح محسوب مي شود، دسترسي پيدا و از طريق شبکه هاي اجتماعي به راحتي تصاوير و فيلم هايي را ببيند و يا با برخي افراد ارتباطاتي ناسالم برقرار کند.

لازم است به کودکان ياد بدهيم و يادآوري کنيم که ارتباط برقرار کردن در فضاي مجازي درست مانند صحبت کردن با يک غريبه است و بايد همان احتياط هايي را که در اين زمينه به کار مي برد، باز هم رعايت کند و نبايد اطلاعات شخصي و خانوادگي را در اينترنت در اختيار ديگران قرار داده يا ملاقات واقعي ترتيب دهد. در عين حال بايد به کودکان مراقبت هاي اخلاقي و جنسي را خوب بياموزيم تا گرفتار سودجويان نشوند.