راهکارهایی که به کارتان می آید

                        گذر از مشکلات و سختی های زندگی

  همه ما در زندگي روزهايي را تجربه کرده ايم که باعث از دست دادن روحيه و اعتماد به نفس مان شده است. شرايطي که گاهي کنترل زندگي را از دست مان خارج کرده و باعث نااميدي مان شده است.

زندگي دو رو دارد؛ روي خوش و روي ناخوش؛ پس بهتر است آن زمان که روي دور خوش زندگي هستيم، به بهترين شکل ممکن از لحظاتمان لذت ببريم و زماني هم که سختي ها و مشکلات، خواسته يا ناخواسته، محاصره مان کرده، روحيه مان را از دست ندهيم تا بتوانيم اتفاقات ناگوار رخ داده را پشت سر بگذاريم.

براي مقابله با سختي ها و مشکلات زندگي راهکارهايي وجود دارد که شايد دانستن آنها به کارتان بيايد.

از افکار منفي دوري کنيد: معمولا همه افراد در شرايط سخت، به بدترين چيزها فکر مي کنند، در حالي که مي توان از قدرت تجسم به جاي از دست دادن روحيه، براي حل مشکلات پيش آمده، استفاده کرد.

دست به کار شويد: مي گويند در شرايط سخت بايد کاري انجام داد تا ذهن درگير شود. در اين مواقع پرهيز از مواجهه، تنها به اضطراب ها دامن مي زند. پس دست به کار شويد و خود را مشغول کاري کنيد. همين دست به کار شدن ها به شما قدرت مبارزه خواهد داد.

به چيزهايي فکر کنيد که داريد، نه آنهايي که از دست داده ايد: بيشتر افراد وقتي زندگي روي ناخوش خود را به آنها نشان مي دهد، همه چيزشان را از دست رفته مي بينند، در حالي که اصلا اينطور نيست. بهتر است در شرايط سخت به چيزهايي که داريد فکر کنيد، نه آنچه از دست داده ايد. فکر کردن به داشته ها، به ما انگيزه مي دهد و همين موضوع براي عبور از سختي ها کافي است.

واقعيت زمان حال را بپذيريد: همه چيز را همانگونه که هست، بپذيريد. روبه رو شدن با واقعيت، شما را مقاوم تر مي کند. اگر بتوانيد واقعيت هاي رخ داده را بپذيريد، مي توانيد تصميمات درستي بگيريد.

بيش از حد واکنش نشان ندهيد: عکس العمل هاي بيش از حد، کنترل زندگي را از دستتان خارج و گره مشکلات را کور مي کند. پس به جاي اينکه بيش از حد واکنش نشان دهيد و با اين کار انرژي تان را از دست بدهيد، با مشکلات منطقي برخورد کنيد و از گرفتن تصميمات احساساتي و بدون فکر خودداري کنيد.

به سمت جلو حرکت کنيد: براي گذر از دوره بحران بهتر است به سمت جلو حرکت کنيد. اگر انرژي تان را روي حل مشکلات پيش آمده متمرکز کنيد، ناخودآگاه افکار منفي و نااميدکننده از بين مي رود و افکار مثبت و اميدوارکننده به ذهن تان خطور مي کند. پس به عقب برنگرديد و رو به جلو حرکت کنيد.

بيش از حد تجزيه و تحليل نکنيد: فکر کردن بيش از حد در خصوص يک وضعيت يا يک واقعه باعث مي شود اوقات سختي را سپري کنيد و در همان ابتدا نااميد شويد. درست است که در زمان سختي ها نمي توان تظاهر کرد که مشکلي پيش نيامده و همه چيز خوب است، اما تجربه و تحليل بيش از حد مشکلات هم کار شما را براي گذر از بحران سخت خواهد کرد.

خودتان را دست بالا بگيريد: شما بزرگ تر از مشکلات هستيد، به حدي که مي توانيد اتفاقات ناگوار زندگي را پشت سر بگذاريد و سختي هاي پيش آمده را با درايت حل کنيد. اين يعني اينکه شما توانايي هر کاري را داريد. پس خودتان را دست بالا بگيريد و اعتماد داشته باشيد که از پس حل تمام مشکلات برمي آييد.

از ديگران کمک بخواهيد: بسياري از مردم وقتي با چالش هاي زندگي مواجه مي شوند، پيش خودشان تصور مي کنند که براي حل مشکلات و رهايي از اتفاقات ناگوار زندگي به تنهايي بايد وارد عمل شوند، در حالي که کمک گرفتن از ديگران در شرايط سخت مي تواند مشکل گشا باشد. وقتي با خودتان فکر مي کنيد که در زمان بروز مشکلات تنها نيستيد، آرامش خاطر بيشتري پيدا مي کنيد.

انعطاف پذير باشيد: گاهي اوقات اتفاقات غيرمنتظره اي رخ مي دهد که برايتان پذيرفتني نيست. در چنين شرايطي بهتر است خود را براي مديريت شرايط جديد آماده و سعي کنيد با پيدا کردن راهکارهاي مناسب، مشکلات را از جلوي پاي خود برداريد.

تا 10 بشماريد: زماني که تصور مي کنيد تمام درها به روي شما بسته شده، کمي استراحت کنيد و با نگاهي متفاوت به شرايط بنگريد. تا 10 بشماريد، اين کار به شما فرصت کافي مي دهد تا طرز فکرتان را تغيير دهيد. بعد از انجام اين کار ممکن است متوجه شويد، موضوعي که باعث ناراحتي و نااميدي شما شده، قابل حل است.

هر پايان، شروعي ديگر است

بروز مشکلات و سختي ها در زندگي، امري طبيعي و گاهي از اختيار ما خارج است. با اين حال کمتر کسي است که نداند دست و پنجه نرم کردن با مشکلات، ما را قوي تر مي کند و فرصت هايي بهتر در آينده برايمان رقم مي زند. گواه اين ادعا هم شروعي فوق العاده است، آن هم زماني که فکر مي کنيد همه چيز برايتان تمام شده است. پس از ياد نبريد که هر پايان، شروعي ديگر است.

 

  بيداري با آرامش

يکي از اشتباه هاي رايج بزرگ ترها براي بيدار کردن بچه ها در ساعت هاي اوليه روز، بيدار کردن آنها با عجله و سر و صداي زياد است. بچه ها با شنيدن صداي بالا در ساعت هاي اوليه روز، بدخلق مي شوند و اين بدخلقي، اثر رواني منفي اي در تمام طول روز روي روان آنها مي گذارد. به همين دليل هم به تمام والدين توصيه مي شود براي بيدارکردن بچه ها، ابتدا درِ اتاق آنها را با آرامش باز و سپس يک چراغ با نور کم روشن کنند. در نهايت هم بچه ها را با نوازش و الفاظ زيبا و محبت آميز، تشويق به بيدار شدن براي خوردن يک صبحانه دسته جمعي و آغاز روزي شاد کنند.

 

نگهداري از قاشق و چنگال

حتما غذا را قبل از پيش شويي از وسايل جدا کنيد، شما مي توانيد اين کار با يک اسفنج يا اسکاچ انجام دهيد. به هيچ وجه از پدهاي خورنده يا فلزي استفاده نکنيد چرا که سطح کارد و چنگال هايتان را خراش مي اندازند. نگذاريد که اين وسايل شما بدون تميزکاري براي حتي يک شب در سينک ظرف شويي بمانند.غذا مي تواند به وسايل شما آسيب بزند و به مرور زمان باعث خوردگي آنها بشود. وقتي که کارد و چنگال فوري خشک شود، لکه و خوردگي روي آن کم مي شود. همواره قبل از قراردادن کارد و چنگال در جاي مخصوص به خود آنها را خشک کنيد.روغن ها و دودهاي آشپزخانه مي توانند باعث خوردگي کارد و چنگال هاي شما بشوند. پس حتما اين وسايل خود را از دود و روغن و غيره دور نگه داريد تا وسائل شما عمر بيشتري پيدا کنند.

 

  لکه گيري فوري و صحيح از کيف

لکه غذا و روغن: کمي گچ سفيد تخته سياه روي محل لکه بکشيد و اجازه دهيد تا صبح روي آن باقي بماند سپس با يک دستمال تميز آن را پاک کنيد.

لکه جوهر: اين روش براي لکه خاک و گل هم کاربرد دارد، اگر لکه هنوز تازه است، يک پاک کن سفيد برداريد و روي آن بکشيد تا جايي که جوهر از آن جدا نشود. اما اگر لکه قديمي و خشک است، بايد کيف را به خشکشويي بدهيد.

لکه آب: قطرات آب خشک شده روي کيف لکه هاي ناخوشايندي به جا مي گذارند که براي پاک کردن آن بهتر است از يک دستمال مرطوب کمک بگيريد و اجازه دهيد خشک شود.

لکه عطر: براي اين که بوي عطر ريخته شده داخل يا روي کيف از بين برود يک کيسه پلاستيکي کوچک را از جوش شيرين پر کنيد و دو روز داخل کيف نگه داريد. حوله کاغذي هم مي تواند در جذب بو موثر باشد.

 

  از گوش ماهي تا سبزي

کدبانوهاي هميشه در صحنه آشپزخانه همواره از آموزش نکات مهم و کاربردي خانه داري استقبال مي کنند، از اين رو در ادامه به برخي نکات مهم خانه داري اشاره کرده ايم که مي تواند به کارشان بيايد.

1)  استفاده از گوش ماهي

چند دانه گوش ماهي را در کتري يا سماور بيندازيد تا آهک موجود در آب را جذب کند.

2) جوش آمدن سريع آب

اگر مي خواهيد آب سريع جوش بيايد، به آب درون قابلمه نمک اضافه کنيد.

3)  بوگير گياهي

به جاي استفاده از بوگيرهايي که در بازار موجود هستند، مي توانيد چند برش ليمو را همراه با چند برگ رزماري داخل قابلمه بريزيد و مقداري آب به آن اضافه کنيد و بگذاريد بجوشد تا محيط خانه خوشبو و عطرآگين شود.

4) تازه نگه داشتن نان

يکي از راه هايي که مي تواند به تازه نگه داشتن نان کمک و از بيات شدن آن جلوگيري کند، استفاده از ساقه کرفس درون کيسه نان است. براي اين کار يک ساقه کرفس را يک شب کامل درون کيسه نان قراردهيد تا رطوبت و طعم تازه نان حفظ شود.

5) جلوگيري از چسبيدن کيک به قالب

براي اينکه مايه کيک تان به قالب نچسبد، مي توانيد مقداري از مخلوط روغن مايع، کره و آرد را ته قالب بريزيد.

6) آبگيري ليموي تازه

براي اينکه بتوانيد از يک ليموي تازه آب بيشتري بگيريد و نهايت استفاده را نماييد قبل از برش آن، ليمو را مقداري فشار دهيد و روي سطح ميز بغلتانيد.

7) پيشگيري از فاسد شدن سبزي

براي جلوگيري از خراب شدن سبزي، حوله کاغذي در روي سبزي ها قرار دهيد تا آب اضافه را جذب و از فاسد شدن آن جلوگيري کند.

 

  ترفندهاي خياطي

با دانستن ترفندهاي خياطي کارتان را راحت کنيد.

* با پاشيدن اسپري مو سر نخ به راحتي سوزن چرختان را نخ کنيد.

* براي تيز کردن سوزن چرخ از کاغذ سنباده استفاده کنيد.

* براي نگهداري سوزن هاي بلند و نازک مي توانيد از قالب دماسنج شکسته استفاده کنيد.

 * زيپ هاي کهنه را قبل از استفاده به محلول نشاسته و آب آغشته کنيد تا زمان دوختن آن مشکلي نداشته باشيد.

* براي ديرتر جدا شدن دکمه از لباس وسط آنها را لاک بي رنگ بزنيد.