اپلیکیشن های اعلام قیمت ارز

                   دکه

یکی از سرویس های پرطرفدار و کاربردی، خبر خوان بوده که به صورت اپلیکیشن برای پلتفرم های مخلتف عرضه شده است. وظیفه اصلی این آپ، جمع کردن اخبار از وبسایت های مختلف بوده؛ ولی بخشی هم برای اطلاع رسانی از قیمت ارز، طلا و سکه در آن قرار گرفته است. قیمت ها در این برنامه معمولا با سرعت بالا به روز می شوند و در صورت نیاز می توان قابلیت دریافت اعلان با تغییر قیمت را در این آپ فعال کرد. دکه به صورت رایگان برای سیستم عامل های اندروید و iOS قابل دانلود و نصب است.

                             مثقال

مثقال، اپليکيشني است که به صورت حرفه اي شما را از قيمت ارز، طلا، سکه، خودرو، گوشي و تبلت با خبر مي کند. قابليت نمايش نمودار از تغييرات قيمت ها، محاسبه ميزان سود شما بر اساس نرخ ارز، تبديل واحدهاي پولي به هم و تعدادي ديگر از اين ويژگي ها، در مثقال قرار گرفته است؛ البته بهتر است بدانيد اين آپ در دو نسخه رايگان و پولي براي دانلود موجود است که در نسخه پولي آن، امکانات بيشتري به کاربر ارائه مي شود و ديگر خبري از نمايش تبليغات در آن نيست. مثقال را مي توانيد از گوگل پلي يا اپ استور براي دستگاه خود دانلود کنيد.

            صراف

صراف، اپلیکیشنی است که علاوه بر نمایش تحولات طلا و ارز، دستیار خوبی برای صرافان و طلاسازان محسوب می شود. بخشی به نام دستیار معامله مخصوص ثبت معاملات افرادی است که در امر خرید و فروش ارز و طلا فعالیت می کنند. با ثبت معاملات در این قسمت، می توانید سود قطعی روزانه تان را از معامله در اپلیکیشن مشاهده کنید. صراف به صورت رایگان عرضه شده، اما برای استفاده از بخش های دستیار معامله و صراف یار، نیازمند پرداخت هزینه هستید. این برنامه را می توانید روی گوشی های با سیستم عامل اندروید نصب کنید.

داستان عکس:

طي سال هاي گذشته ماهي قرمز آذين بخش سفره هاي هفت سين ايرانيان شده است. ماهيان کوچکي که راهي طولاني از استخرهاي پرورش ماهي تا سفره هاي هفت سين طي مي کنند و عمري بسيار کوتاه دارند و اندکي بعد از جمع شدن سفره هاي هفت سين و شادي هاي عيد نوروز مي ميرند.

عکاس: پويا بازارگرد

 

 

 

 از  پلي استيشن         ایکس باکس

مشعل-يکي از دستگاه هاي خاطره انگيز که بخش قابل توجهي از نسل دهه هاي 60 و 70 با آن زندگي کردند و خاطرات دوران کودکي و نوجواني خود را شکل دادند، دستگاه ژاپني پلي استيشن بود. اين دستگاه که گاه آن را با نام «سوني يک» مي شناسيم، توانست زلزله اي را در صنعت گيم ايجاد کند و بازي هايي را که نسل به نسل با پيشرفت هاي گرافيکي اندک همراه بودند، به ناگهان با يک جهش گرافيکي عظيم مواجه سازد. اين محصول ابتدا در زادگاهِ خود، يعني ژاپن عرضه شد و پس از وقفه يکساله، در سال 1995 براي بازارهاي آمريکاي شمالي و اروپا در دسترس قرار گرفت و به ايران هم آمد. مگر مي شود از پلي استيشن ياد کرد و نامي از درايور، پپسي من، فوتبال 98 و کراش نياورد؛ عناويني که خاطرات چند نسل را با خود به همراه دارند.

البته اين کنسول هنوز هم طرفدار ان زيادي دارد و افرادي هستند که دوست دارند بازي هاي خاطره انگيز آن را تجربه و خاطرات سال هاي گذشته را زنده کنند. به همين دليل شرکت سوني چندي قبل، از کنسول جديد خود رونمايي کرد. اين کنسول که «پلي استيشن کلاسيک» نام دارد، با ظاهر نسخه اوليه پلي استيشن؛ اما با ابعادي کوچکتر معرفي شده تا حس نوستالژيکي را در طرفداران اين کنسول بازي ايجاد کند.

در آن روزهاي دهه هاي 60 و 70، همه اين دستگاه ها را در خانه خود نداشتند و در بيشتر محلات، مغازه هايي به نام گيم نت وجود داشت تا نوجوانان و جوانان بتوانند در مدتي مشخص و با مبلغي که تعيين شده بود، اين بازي يک يا دونفره را انجام دهند. آن روزها مي توانستيد بسياري از پسرها را پس از تعطيل شدن از مدرسه در همين مغازه ها ببينيد. بعدها اما به واسطه شرايط اقتصادي و تعدد اين لوازم و قيمت ها، بسياري از خانواده ها، خود اين وسايل بازي را براي فرزندان خريداري کردند. دسته هاي بازي پلي استيشن هم جزو يکي از لوازمي بود که هميشه بر سر آن دعوا بود و بچه ها در زمان بازي، براي اينکه کدام دسته را داشته باشند، سرو صدا  به راه مي انداختند.

 بازي هاي اين کنسول، منشا جلوه هاي سه بعدي در بازي ها به شمار مي روند و توانستند با طراحي متفاوت و جديدي به بازار عرضه شوند. در واقع اين بازي ها بودند که به اين کنسول، اسم و رسم دادند و به آن کمک کردند تا به فروش 100 ميليوني در آن زمان برسد. در عين حال اين بازي ها، تاريخ را عوض کردند و براي آيندگان، ميراثي با ارزش به جا گذاشتند. بسياري از اين بازي ها در سري هاي بعدي پلي استيشن ادامه داشتند و پايه بازي هاي جديد بودند. کنسول هاي بازي جديد آنقدر متنوع شده اند که نمي توان درباره يکي از آنها صحبت کرد. در حال حاضر PS4 در بازار مورد استفاده نوجوانان و جوانان است و بسياري با ايکس باکس سرگرم هستند. شرايط در نسل هشتم بازي هاي ويديويي به گونه اي رقم خورده که حالا خريد يک کنسول بازي تنها به انتخاب ميان سه برند سوني، نينتندو و مايکروسافت ختم نمي شود و بايد درباره مدل ها و بازي و البته قيمت ها، مقايسه داشته باشيد. کنسول هاي بازي همواره به دليل توان پردازشي کمتر و عدم امکان اجراي بازي ها با رزولوشن بالا و نرخ فريم مناسب، همواره با انتقادهاي گسترده اي روبه رو بوده اند. اما شاهد بروز تغيير گسترده اي در اين زمينه هستيم. امروزه اجراي بازي هاي روز با رزولوشن 4K و جزييات بالا، امري دور از دسترس نبوده و نيازي به خريد سيستم هاي کامپيوتري قدرتمند با برچسب هاي چند هزار دلاري نيست. مايکروسافت ايکس باکس وان ايکس را به بازار عرضه کرده که توانايي اجراي استاندارد بازي ها با رزولوشن 4K را خواهد داشت.  در حال حاضر از ميان کنسول ها، ايکس باکس، جوان ترين آنها محسوب مي شود. حدود 21 سال پيش مايکروسافت مشغول کار روي سيستم عاملي بود که بتواند بهترين جايگاه براي بازيکنان رايانه هاي شخصي باشد. در سال 2000 و در حالي که سوني، دسته دسته کنسول مي فروخت و فروش و محبوبيت کنسول «دريم کست سگا» در حال کاهش بود، مايکروسافت به طور رسمي از کنسول خود با نام XBOX رونمايي کرد. کنسول ايکس باکس، نوآوري هاي بسيار زيادي داشت و در خيلي چيزها اولين بود. ايکس باکس، اولين کنسولي بود که يک هارد داخلي داشت و همچنين قادر بود ديسک هاي صوتي و موزيک را در خود ذخيره کند. همچنين اين کنسول داراي بخش صوتي دالبي ديجيتال (Dolby Digital) بود. در نوامبر 2002، مايکروسافت کيت هاي بخش چندنفره ايکس باکس لايو را عرضه کرد و توانست به طور جدي، بخش رقابت چند نفره آنلاين را به صنعت گيم معرفي کند؛ قابليتي بسيار هيجان انگيز و جذاب که توانست پايه گذار بناي بشدت محبوب و مستحکم بازي هاي آنلاين امروزي شود.