اپلیکیشن های کاربردی

اپليکيشن هاي مديريت، وظايف متعددي براي استفاده دارند و جالب است بدانيد که اپليکيشن Any.Do يکي از جالب ترين برنامه ها در اين زمينه محسوب مي شود. اين برنامه رابط کاربري ساده و در عين حال بسيار کاربردي، با گزينه هاي مختلف را به شما ارائه مي د هد و مي توانيد ليست وظايف و وظايف فرعي مختلفي را تعريف و حتي براي رخدادها يا مکان هاي بخصوص، آلارم تنظيم کنيد. اين برنامه همانند Trello ، ازکار گروهي پشتيباني مي کند.

به کمک اين برنامه کاربردي براحتي مي توانيد هزينه ها و مباحث مالي در هر دانشگاه را رديابي کنيد. با اتصال امن به حساب کاربري خود از طريق اين دستگاه مي توانيد بر تراکنش هاي ورودي و خروجي نظارت داشته باشيد و حتي آلارم هايي براي محدودسازي آن تعبيه کنيد. OnTrees يک جدول مقايسه اي کوچک فراهم و به شما در ايجاد بهترين نرخ هاي بازار کمک مي کند. استفاده از اين برنامه بسيار آسان است و افراد با وجود اطلاعات مالي محدود مي توانند از اظهارنامه هاي بانکي استفاده کنند. دانشجويان آمريکايي و کانادايي از Mint استفاده مي کنند. اين برنامه نيز همانند OnTrees به شما اجازه مي دهد که بسادگي فعاليت هاي مربوط به هزينه خود را پيگيري کنيد. همچنين به شما در تجزيه و تحليل هزينه ها کمک مي کند.

اگر شما هم ايميل هاي متعددي دريافت مي کنيد، صفحه ورودي شما بسيار شلخته است و احتمالا برخي از ايميل هاي مهم را ناخواسته از دست مي دهيد، به شما اين مژده را مي دهيم که با استفاده از اکانت جي ميل و اين اپليکيشن گوگل مي توانيد خيلي راحت ايميل هايتان را مديريت کنيد.

باد بم باد ایمنی

مشعل - ابتداي دي ماه هر سال، با يک خاطره تلخ شروع مي شود؛ خاطره تلخي که براي بازماندگان و ساير مردم مي تواند يک تلنگر براي جدي گرفتن ايمني در ادامه زندگي باشد. به همين دليل در تقويم ملي علاوه بر سالروز وقوع زلزله بم، اين روز، به عنوان روز ايمني در برابر زلزله و کاهش بلاياي طبيعي هم نام گذاري شده است. 15 سال قبل بود که در ساعت 5:26 دقيقه بامداد روز جمعه 5 دي 1382 زمين لرزه اي به بزرگي 6٫6 ريشتر به مدت 12 ثانيه، شهر بم و مناطق اطراف آن در شرق استان کرمان را لرزاند و در اثر آن بيش از 70 هزار نفر کشته و زخمي و هزاران نفر هم بي خانمان و يتيم شدند. زلزله بم پس از زلزله رودبار، به عنوان شديدترين و پرتلفات ترين زلزله هاي ايران ارزيابي شده که پس از وقوع آن، از کشورهاي مختلفي به کمک هلال احمر و نيروهاي امداد ايران آمدند.

يکي از مهمترين دلايل در تعداد بالاي تخريب خانه ها و اماکن عمومي و در نتيجه افزايش تلفات اين حادثه، نبود ايمني در ساختمان ها و خانه هاي مردم بود. بسياري از خانه هاي مردم بم در آن روزها کاه گلي و قديمي و بدون استانداردهاي اوليه بود و حتي بسياري از اماکن عمومي، دولتي و بيمارستان ها هم اين مشخصات ايمني را رعايت نکرده بودند. طبق آمار رسمي 90 درصد از ساختمان هاي شهر بم 100 درصد تخريب شدند و ساير بناها نيز از امنيت لازم برخوردار نبودند. آوار ساختمان ها در داخل شهر و شدت تخريب باعث شد که امداد رساني به افرادي که زير آوار مانده بودند و احتمال نجاتشان وجود داشت، با تاخير انجام شود و در عين حال اختلال زيادي در امداد و جا به جايي اجساد گرفتار شده در زير خاک به وجود بيايد.

اگرچه آنچه در بم اتفاق افتاد، تا همين امروز درد و رنج بسياري داشت و هنوز هم يادآوري آن روزها براي مردم اين شهر و همه ايران خاطره تلخي است؛ اما بم خيلي زود جان دوباره گرفت و کار بازسازي و امداد رساني آغاز شد. بسياري از مسئولان، بخصوص مقام معظم رهبري به طور مستقيم به اين شهر آسيب ديده رفتند و دستورهاي لازم براي بازسازي صادر کردند و امروز بم اگرچه خاطره آن صبح سرد، اما پر داغ را فراموش نکرده؛ ولي زندگي در آن جريان دارد.

چنين زمين لرزه هايي در تمام شهرهايي که در کنار گسل هاي فعال ايران هستند، ممکن است رخ دهد. مساله آنجاست که شهرهاي پرجمعيت تر ما مانند تهران، مشهد، کرج و تبريز که در کنار گسل هاي فعال واقع هستند، آسيب پذيري بيشتري دارند و بايد به آنها توجه ملي شود؛ چراکه با فرض خطر و اندازه يکسان زمين لرزه قابل انتظار، هرچه جمعيت بيشتري در آن شهر ها ساکن باشد، ريسک زمين لرزه در آنها بالاتر است. در سالروز اين زلزله دلخراش که حالا روز ايمني در برابر زلزله است، خوب است همه ما به شکل انفرادي و گروهي، درباره ايمني محل زندگي و کار خودمان تجديد نظر اساسي داشته باشيم و همين حالا درباره نکات ايمني قبل، حين و بعد از زلزله مطالبي بياموزيم.

حسرت بي پايان براي ارگ

يکي از حسرت هاي بي پايان در جريان زلزله بم، تخريب تقريبا کامل ارگ تاريخي بم بود. در ساعات ابتدايي زلزله بم که هنوز از ميزان تخريب و خسارات جاني آمار دقيقي وجود نداشت، تصاوير هوايي از ارگ بم، تخريب اين اثر تاريخي را نشان مي داد و بسياري از مسئولان و کارشناسان به اين سبب آشفته بودند؛ اما بعد تعداد کشته ها اين نگراني را چند برابر و به سوي ديگري برد. برنامه هايي براي بازسازي ارگ در اين سال ها ترتيب داده شده تا بدون تأثير بر شکل و ساختار منحصر به فرد آن، ارگ را از ويراني نجات دهد. چند نقطه مهم همچون مسجد، مجموعه ميرزا نعيم، خانه احمدي يا خانه خانواده زابلي و استراحتگاه حاکم به طور کامل بازسازي شد و اکنون که 15 سال از آن حادثه مي گذرد، بخش هايي از قسمت هاي ارگ بازسازي شده است، روند بازسازي کماکان ادامه داشته و امکان بازديد از آن وجود دارد.