نفت گاز یورو ۴ به همدان رسید

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه همدان از توزیع نفت گاز یورو 4 در 9 جایگاه عرضه فرآورده های نفتی این منطقه خبر داد.

امین روستایی گفت: در فازنخست، نفت گاز با استاندارد یورو 4، در بخش حمل ونقل از طریق 9 جایگاه عرضه سوخت عرضه می شود.

وی افزود: این جایگاه ها درمحورهای مواصلاتی شهرستان های همدان، نهاوند، ملایر، بهار و اسدآباد، عرضه نفت گاز با استانداردهای روزآمد جهان، یورو 4 را به عهده دارند.

روستایی با اشاره به رویداد همدان 2018 و انتخاب این استان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی اظهارکرد: امیدواریم با افزایش توان تولید این فرآورده در پالایشگاه ها و پیگیری های مستمر گام های بعدی با هدف کاهش آلودگی هوامحکم تر برداشته و امکان عرضه نفت گاز یورو 4 برای همه جایگاه های سوخت این منطقه فراهم شود.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه همدان، کاهش آلایندگی هوا به دلیل کاهش گوگرد موجود دراین سوخت، افزایش کیفیت سوخت در خودروها، جلوگیری ازخوردگی وفرسودگی زودهنگام قطعات داخلی نفت گازسوز، همچنین افزایش طول عمرمیانگین ناوگان حمل ونقل سنگین را از مزایای مهم این فرآورده برشمرد.

مجتمع های خدماتی - رفاهی آفتاب و افلاک در مسیر اتوبان همدان ـ ساوه، آریان و ازندریان ملایر، سفینه غرب در خروجی جاده همدان ـ بهار، پاسارگاد اسدآباد در مسیر خروجی اسدآباد ـ کرمانشاه و جایگاه های کیوان واقع درمحور نهاوند ـ بروجرد، دوراهی نورآباد، جهان نفت درخروجی همدان به ملایر وپایانه مسافربری همدان، مراکز تخصیص یافته به عرضه این فرآورده هستند.

 

تداوم ارسال گاز مایع و نفت سفید به مناطق سخت گذر

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه اهواز گفت: تخصیص سهمیه سوخت مایع به مناطق فاقد گاز شهری همچنان ادامه دارد.

نعمت الله نجفی افزود: ارسال گازمایع و نفت سفید به مناطق سخت گذر با هماهنگی فرمانداری ها و تعاونی های روستایی انجام می شود.

وی گفت: وظیفه شرکت ملی پخش ارائه خدمات شایسته و سوخت رسانی به مردم در دورترین نقطه کشور است که بر اساس آمار شرکت ملی گاز و اعلام شهرها و روستاهایی که فاقد گاز شهری و علمک گاز هستند، سوخت مایع ارسال می شود.

نجفی تاکید کرد: تامین سوخت خانوارهایی که در مناطق گازرسانی شده به دلیل مشکلات مالی توانایی پرداخت هزینه های انشعاب را ندارند، در دستور کار قرار داد.

 

نفت گاز یورو ۵ در سبد سوخت آذربایجان غربی

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه از آغاز توزیع نفت گاز یورو 5 برای خودروهای دیزلی در تمام جایگاه های مستقر در محورهای اصلی مواصلاتی استان آذربایجان غربی خبر داد.

وی با بیان این که با توزیع این فرآورده سازگازبا محیط زیست، از شدت آلاینده های زیست محیطی کاسته خواهد شد، تصریح کرد: انتظار می رود با تلاش مسئولان و کنترل دیگرمولفه های تاثیرگذار درآلودگی هوا اعم از خودروهای فرسوده، صنایع و... شاهد هوایی پاک دراستان آذربایجان غربی باشیم. مجرد گفت: هم اکنون درصد نفت گاز توزیعی دراین منطقه ارومیه از نوع یورو 5 است که از نظر قیمت، تفاوتی با نفت گاز معمولی ندارد. مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه گفت: توزیع نفت گاز یورو5 در این حوزه عملیاتی، ازعمل به تعهدهای وزارت نفت مبنی برکاهش آلایندگی سوخت های فسیلی حکایت دارد وگام ارزشمند دیگری در مسیر بهبود محیط زیست استان آذربایجان غربی به ویژه شهر ارومیه به شمار می آید. شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه، یکی ازمناطق سی وهفت گانه کشور در شمال غربی ایران است. این منطقه با پنج ناحیه، دو مرکز سوختگیری هواپیمایی درشهرهای ارومیه و خوی، 85جایگاه اختصاصی تک منظوره ودومنظوره اختصاصی، 35جایگاه تک منظوره سی ان جی، 33جایگاه دومنظوره سی ان جی، 28 فروشندگی محور و479 فروشندگی شهری و روستایی، به مردم خدمت رسانی می کند.

 

توزیع سوخت با 700 دستگاه نفتکش جاده پیما

سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان از توزیع مطلوب فرآورده های نفتی با 700 دستگاه نفتکش فعال در این حوزه عملیاتی خبر داد. عبدالله احمدی کمرپشتی در نشست با مدیران شرکت های حمل و نقل فرآورده های نفتی استان هرمزگان ضمن قدردانی ازفعالان این عرصه افزود: هم اکنون700 دستگاه نفتکش، آماده انتقال فرآورده به 150باب جایگاه عرضه فرآورده های نفتی است.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت های رانندگان حوزه حمل و نقل در توزیع سوخت، اظهار کرد: با برنامه ریزی های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان وهمکاری ناوگان حمل و نقل، توزیع سوخت در استان هرمزگان با روندی مستمر و مطلوب انجام می شود. سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان، همچنین به تامین سوخت بخش کشاورزی و صنعت استان اشاره و تصریح کرد: تامین رضایت مصرف کنندگان درهمه بخش ها، به عنوان اصلی ترین هدف، دردستور کار و سرلوحه کار این شرکت قرار دارد. وی باتاکید بر خدمت رسانی مطلوب و تکریم ارباب رجوع، از همکاران خود در مجموعه پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان خواست تا با تمرکز برخدمات میزخدمت به صورت الکترونیک وحضوری، خدمت رسانی به مردم را به کمترین زمان ممکن کاهش دهند. دراین نشست، مالکان نفتکش، رانندگان ومدیران شرکت های پیمانکاری حمل و نقل نیز دیدگاه ها، مشکلات ومسائل مربوط به این حوزه را بیان کردند.

 

بهره مندی روستاییان چشمه شور از خدمات درمانی

رئیس مرکز انتقال نفت چشمه شور از ارائه برخی خدمات بهداشتی و درمانی به خانوارهای روستای همجوار این تأسیسات خبر داد.

مهدی نجفی افزود:  بهره مندی روستاییان از خدمات بهداشتی- درمانی و مشاوره ای و توزیع دارو زیر نظر پزشکیار، از خدمات درمانی ارائه شده به روستاییان به شمار می رود.

نجفی با اشاره به این که این طرح در قالب طرح های مردم یاری و مسئولیت اجتماعی صورت می گیرد، تاکید کرد: در این طرح خدماتی از جمله ویزیت، دارو، مشاوره های بهداشتی و توجه به سلامت خانواده ها انجام می شود تابیماران مراجعه کننده به مرکز برای رفع کسالت و تحویل دارو دغدغه نداشته باشند.

وی با بیان این که مراقبت یا اندازه گیری فشارخون و تزریقات و پانسمان، از دیگر اقدام های این درمانگاه است، بر ضرورت تقویت و گسترش نشاط و شادابی در بین اهالی روستا تاکید کرد.

رئیس مرکز انتقال نفت چشمه شور، کمک به بازسازی مسجد روستا، در اختیار قراردادن مخزن آب برای شست وشو، استفاده ازآمبولانس، خودرو آتش نشانی و سیستم اطفای حریق، همچنین برخورداری از سرویس رفت وآمد کارکنان به قم و برعکس را از دیگر فعالیت های این مجموعه برای رفاه حال مردم روستای چشمه شوربرشمرد.

اهالی روستای چشمه شور مدت هاست با مشکل کمبود آب روبه رو هستند و این در حالی است که هیچ گونه مرکز بهداشتی و پزشکی نیز در این روستا وجود ندارد.

این روستا درمیانه بیابان و کویر محدوده قم و دریاچه حوض سلطان در 55 کیلومتری اتوبان قم به سمت تهران، درهمسایگی مرکز انتقال نفت چشمه شور قرار دارد.

 

توزیع 540هزار بروشور با هدف مصرف ایمن گاز

شرکت گاز استان مرکزی، 540 هزار بروشور با موضوع مصرف ایمن و صحیح گازطبیعی را در نقاط مختلف استان توزیع کرد که این کار گامی موثر در مسیر اجرای مسئولیت های اجتماعی است. محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی گفت: با توجه به مصوبه کمیته مسئولیت اجتماعی شرکت ملی گاز و آغاز فصل سرد، این شرکت بروشور مصرف صحیح و ایمن گاز را تهیه و همراه با قبض های گاز مشترکان توزیع کرده است. وی افزود: دراین بروشور درباره استفاده صحیح و بهینه از وسایل گازسوز، همچنین راهکارهای جلوگیری از خطرهای احتمالی گازطبیعی اطلاع رسانی شده است. مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به طراحی بروشورها روی قبوض گاز و امکان مطالعه آنها ازسوی مشترکان، بر توجه جدی مشترکان به نکات مندرج در بروشورها به ویژه توصیه های استفاده از وسایل گاز سوزبا هدف کاهش حوادث تاکید کرد.

 

 

2 هزار دانش آموز بوشهری همیار گاز شدند

مدیرعامل شرکت گازاستان بوشهر گفت: بیش از دوهزاردانش آموز بوشهری با هدف آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی، زیر پوشش طرح همیار گاز قرار گرفتند.

مسلم رحمانی بااشاره به این که طرح همیار گاز با هدف آموزش مصرف ایمن و بهینه گاز برای دانش آموزان مقطع ابتدایی اجرا می شود، افزود: اجرای این طرح کمک می کند تا دانش آموزان با مضامین مرتبط با حوزه ایمنی و صرفه جویی در مصرف گاز آشنا شوند.

وی با بیان این که این طرح درهمه شهرستان های استان بوشهر اجرا می شود، اظهار کرد: در طرح همیارگاز، کارشناسان واحدهای روابط عمومی، اچ اس ای و امداد، آموزش هایی درحوزه مصرف ایمن گاز را به دانش آموزان ارائه و آنها رابا وظایف همیاران گاز آشنا می کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر با تاکید بر این که تلاش می شود با ارتقای دانش و آگاهی دانش آموزان، گام موثری درجهت ترویج مصرف ایمن و بهینه گاز برداشته شود، اظهارکرد: بدون شک آموزش های مرتبط با گاز ومصرف ایمن آن به دانش آموزان به خانواده آنها نیز منتقل و موجب ترویج آن خواهد شد.

 

افزایش تولید درپتروشیمی شیمی بافت

مدیرعامل پتروشیمی شیمی بافت از آغاز دریافت خوراک رافینت 1 از پتروشیمی جم به منظور افزایش تولید در این مجتمع خبر داد.

سیدمحسن شمس با اشاره به هدف این شرکت برای سال 97 مبنی بر افزایش میزان تولید تا رسیدن به ظرفیت اسمی گفت: به منظور تأمین بخشی از خوراک رافینت 1 مورد نیاز این کارخانه، از ابتدای امسال با پتروشیمی جم به عنوان تولیدکننده این خوراک وارد مذاکره شده ایم و برای تأمین این خوراک به میزان 200 تن در روز، قرارداد امضا شده است. مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیمی بافت ادامه داد: از آنجا که امکان ساخت سکوی بارگیری تانکر برای حمل این خوراک از عسلویه تا محل کارخانه پتروشیمی شیمی بافت در بندرماهشهر وجود نداشت، با موافقت شرکت پایانه ها و مخازن عسلویه، سکوی بارگیری در محل این شرکت (شیمی بافت) احداث شد.

وی درباره انتقال خوراک ازعسلویه به ماهشهر نیزاظهار کرد: خط لوله ای به قطر4 اینچ و5.2 کیلومتر، از واحد BD پتروشیمی جم به شرکت پایانه ها و مخازن طراحی و نصب شده است.

شمس با بیان این که این پروژه هفت ماه طول کشیده است، تصریح کرد: باوجود تحریم ها وملاحظات خاص شرکت های سازنده تجهیزات اروپایی، همه تجهیزات موردنیاز طبق برنامه تأمین و نصب شده است.

به گفته وی، با پایان یافتن این پروژه وامکان دریافت خوراک مطابق با قرارداد، می توان به مقدار روزانه 100 تن افزایش تولید داشت.

 

پتروشیمی زاگرس صادر کننده برتر شد

شرکت پتروشیمی زاگرس درهمایش تجلیل از صادرکنندگان برتر استان بوشهر به عنوان صادرکننده نمونه این استان درسال 1397 برگزیده شد.

درآیین تجلیل ازصادرکنندگان نمونه استان بوشهرکه هفته گذشته به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان برگزار شد، شرکت پتروشیمی زاگرس، عنوان صادر کننده برتر را به خود اختصاص داد و با اهدای لوح سپاس از آن تجلیل شد. معاون وزیرجهاد کشاورزی، نمایندگان مجلس، استاندار بوشهر وجمعی از مدیران و صادرکنندگان استان بوشهر، ازجمله مدعوین در آیین تجلیل لز صادرکنندگان استان بوشهر بودند.

 

انتقال 50 درصدی فرآورده های نفتی با خط لوله

مدیرخطوط لوله ومخابرات نفت منطقه خلیج فارس از انتقال 50 درصد فرآورده های نفتی کشور با خطوط لوله این منطقه عملیاتی خبر داد. علیرضا عطار افزود: منطقه تازه تاسیس خلیج فارس به لحاظ موقعیت جغرافیایی، نوع فعالیتی که انجام می دهد، همچنین همجواری با دو پالایشگاه مهم ستاره خلیج فارس وبندرعباس، یکی ازمهم ترین مناطق خطوط لوله و مخابرات است.

وی گفت: خط لوله 26 اینچ فرآورده بندرعباس- رفسنجان که ۳۰۰ کیلومترآن درمحدوده حوزه استحفاظی خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خلیج فارس است، فرآورده های نفتی (بنزین، نفت گاز، نفت سفید و نفتا) پالایشگاه های ستاره خلیج فارس وبندرعباس را به مرکزکشور انتقال می دهد.

وی با اشاره به اهمیت انتقال فرآورده با این خط لوله افزود: با توجه به مصرف روزافزون سوخت به ویژه در نیمه نخست سال، به طور پیوسته و با حداکثر ظرفیت کار کرده ایم، به نحوی که در دو ماه پیاپی شهریور و مرداد، رکورد انتقال فرآورده از آغاز تاسیس منطقه خلیج فارس شکسته شد. عطار به واگذاری 388 کیلومترخط لوله36 اینچ میعانات گازی به منطقه خلیج فارس درآینده نزدیک اشاره وتصریح کرد: بالاترین قطر خطوط لوله درمیان دیگرمناطق خطوط لوله ومخابرات نفت، 32 اینچ است و واگذاری این خط به منطقه خلیج فارس، نشان ازاهمیت راهبردی و مسئولیت خطیر این منطقه است. وی با بیان این که خط 42اینچ انتقال نفت خام گوره -جاسک به عنوان یکی از مهم ترین خطوط با بیشترین قطر در این منطقه احداث خواهد شد، تاکید کرد: بدون تردید خطوط لوله و مخابرات منطقه خلیج فارس در آینده از مناطق شاخص صنعت انتقال خواهد بود.

 

توزيع آرد در مناطق محروم

به همت کارکنان شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه خوزستان، مرحله سوم توزیع آرد درمناطق محروم و کمتر توسعه یافته اهواز انجام شد. سرپرست شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت منطقه خوزستان گفت: توزیع آرد به عنوان قوت غالب در مناطق محروم، باهماهنگی پایگاه بسیج منطقه، حوزه علمیه علی ابن ابیطالب و همکاران خیر و نیکوکار انجام می شود.

عبدالنبی پورتصریح کرد: این مهم با شناسایی افرادنیازمند ازسوی خیران، به صورت ماهانه انجام می شود وتاکنون سه مرحله بسته حمایتی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته توزیع شده است.

عبدالنبی پورگفت: بنابرهماهنگی، مقررشده است، از محل جمع آوری کمک های نقدی همکاران منطقه پخش فرآورده های نفتی منطقه خوزستان، ماهانه 50 کیسه آرد درجه یک تهیه وبا همکاری حوزه علمیه علی ابیطالب(ع)و پایگاه بسیج منطقه درمناطق محروم کوی سیاحی، عین دو و کوی علوی اهواز توزیع شود.