چیزهایی که جلوی پولدار شدن شما را می گیرد

فقر و بي پولي، فقط به معناي محدوديت در امور مالي نيست؛ بلکه برنامه اي است که بدون فکر کردن براي زندگي مان در نظر مي گيريم. آدم هاي فقير زيادي هستند که بدون ارث و ميراث و بدون کمک ديگران ثروتمند شده اند. گاهي اوقات انسان، اراده و توانايي بالايي براي پول درآوردن دارد؛ اما حس ناامني به او اجازه قدم برداشتن نمي دهد.

قبل از اين که بخواهيد در امور مالي پيشرفت کنيد، بايد يکسري عادت ها را براي هميشه کنار بگذاريد. ما در زير اين عادت ها را براي شما مي گوييم:

 

نداشتن پس انداز

بايد ببينيد تا چه مدت مي توانيد فقط به پس اندازتان تکيه کنيد؟ يک فرد ثروتمند مي تواند يک سال دوام بياورد؛ اما اگر اين پس انداز بيشتر از 3 ماه طول نکشيد، جاي نگراني وجود دارد. مطمئن شويد که پولي براي روز مبادا کنار گذاشته ايد. بنابراين بايد هر ماه مقداري پول پس انداز کنيد و مهم تر از آن يک منبع درآمد منفعل مثل ملک يا سهام براي خودتان بسازيد.

 

خريدهاي بي هدف

دائم به دنبال حراجي ها هستيد تا بتوانيد چيزي را به رايگان يا قيمت پايين بخريد و يا نيروي رايگان با هزينه پايين پيدا کنيد. ثروتمندها بهاي واقعي هر چيزي را مي پردازند و زحمات کارمندان شان را جبران مي کنند؛ چون ارزش واقعي يک کالا يا حقوق مناسب را مي دانند و اين همان چيزي است که از ديگران انتظار دارند.

 

صرف زمان زياد براي رفتن به محل کار

چند بار اين جمله را شنيده ايد؟ «وقت طلاست»، پول را هميشه مي توانيم به دست بياوريم، اما زمان را هيچ وقت نمي توانيم بخريم. اگر رفتن به محل کارتان زمان زيادي مي برد، محاسبه کنيد که مسير رفت و برگشت از محل کار در ماه چند ساعت مي شود. زماني را که براي رفت و برگشت صرف مي کنيد، مي توانيد به کارهاي مهم تري اختصاص دهيد. بنابراين بهتر است مسير کوتاه تري را انتخاب کنيد. اگر اين کار مقدور نيست، در راه کار مفيدي انجام دهيد، به عنوان مثال کتاب بخوانيد يا يک زبان خارجي تمرين کنيد.

 

خريدهاي قسطي

ماشين قسطي، موبايل قسطي، مبلمان قسطي و ... قانوني است که مي گويد مخارج بايد 40 درصد کمتر از درآمد باشد. در صورت رعايت نکردن اين قانون، بايد زندگي آرام را براي هميشه فراموش کنيد. هيچوقت چيزي که استطاعت مالي اش را نداريد، نخريد. به جاي اين که يک باره چيزي بخريد که باقي عمرتان را مجبور به پرداخت قسط آن باشيد، مطابق درآمدتان پول خرج کنيد.

 

تمرکز روي مقدار درآمد

بعضي ها وقتي دنبال شغلي هستند، به مقدار درآمد کار توجه مي کنند؛ اما بعضي ديگر به يادگيري ها، رشد و دانشي که در آينده به دست خواهند آورد. به جاي تمرکز بر مقدار درآمد هفتگي، روي پيشرفتي که در کارتان خواهيد داشت، تمرکز کنيد.

 

زندگي جدا از خانواده

تصور خيلي ها اين است که اگر تنها زندگي کنند، به موفقيت هاي بيشتري مي رسند، اما واقعيت اين است که بدون حمايت خانواده، نمي توان به موفقيت دست يافت. خيلي ها به خاطر حمايت هاي خانواده، موفق شده اند و خيلي ها هم با ترک خانواده شکست خورده اند. لحظاتي که هيچ اميدي به زندگي نداريد، تنها عشق مي تواند به شما براي پيشرفت و ادامه زندگي کمک کند.

داشتن يک زندگي خوب، تصميمي است که بايد خودمان بگيريم. قوانين بازي، ممکن است تغيير کند، اما موفقيت شما نبايد به چيزي بجز خودتان وابسته باشد. ذهنيت شما مي تواند مانع از موفقيت و پيشرفت تان شود.

 

اشترودل

مواد اوليه

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 500 گرم

قارچ: 500 گرم

پنير موتزارلا: 250 گرم

کره يا مارگارين: 60 گرم

آرد گندم: 450 گرم

روغن مايع: 100گرم

شير: 125 ميلي ليتر

پياز: دو عدد متوسط

تخم مرغ: يک تا دو عدد

رب گوجه فرنگي: يک قاشق سوپخوري

شکر: دو قاشق سوپخوري

نمک براي خمير: يک قاشق چايخوري

مايه خمير: دو قاشق چايخوري

بهبوددهنده: يک قاشق چايخوري

نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم

دستور پخت

ابتدا مايه خمير را با مقداري شير ولرم و يک قاشق سوپخوري شکر مخلوط کنيد و بگذاريد عمل بيايد. روغن مايع و تخم مرغ را با هم ترکيب کرده، بهبود دهنده را بيفزاييد. آرد را کم کم اضافه کرده تا خميردرست شود. خمير را مقداري ورز دهيد، روي آن را به روغن مايع آغشته کنيد و درظرف قرار دهيد. درظرف را با دستمال حوله اي بپوشانيد تا حجم خمير دو برابر شود. روي ميز را آرد بپاشيد. خمير را با وردنه، به قطر نيم سانتي متر باز کنيد و به صورت مستطيل 10 در20 درآوريد. مواد گوشتي را آماده کنيد. پيازرنده شده را به مدت 4 دقيقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بيفزاييد و بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغيير کرد، قارچ، نمک و فلفل سياه را اضافه کنيد. سپس رب گوجه فرنگي را به آن بيفزاييد و به مدت 5 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا مواد پخته شوند. اين مواد را روي خمير پهن کنيد و سطح آن را با پنير موتزارلاي رنده شده بپوشانيد. روي مواد را با يک لايه ديگر خمير بپوشانيد.   روي خمير دوم را با کارد چند شکاف موازي دهيد و روي آن را با روغن مايع يا کره چرب کنيد و در آخر به مدت 20 دقيقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 تا 200 درجه سانتي گراد يا 400 درجه فارنهايت قرار دهيد.

مي توانيد به جاي گوشت چرخ کرده از ماهي، ژامبون، مرغ و ميگو نيز استفاده کنيد.

 

کودک خجالتی

بسياري از والدين وقتي متوجه مي شوند کودکشان در مهماني ها سکوت مي کند يا از بازي با بچه ها خودداري مي کند يا از سلام کردن اجتناب مي کند، به او متذکر مي شوند و او را مجبور مي کنند تا رفتار صحيح را انجام دهد. در اين شرايط والدين معمولا از زبان کودک صحبت و او را به ديگران معرفي مي کنند؛ هرچند والدين از آسيب هاي رفتار غلط خود آگاه نيستند؛ اما ممکن است اين روند تربيت، کودکان را منزوي تر کند. اگر کودکاني با اين خلق و خو داريد، خواندن موارد زير مي تواند براي راهنمايي در تربيت صحيح آنها مفيد باشد: 

- از واژه هاي تمسخرآميز مانند ترسو، خجالتي، دست و پاچلفتي و بي عرضه استفاده نکنيد.

-از سرزنش کودک به دليل بازي نکردن با همسالان بپرهيزيد.

-او را با ديگران مقايسه نکنيد و اجتماعي بودن اطرافيانش را به رخ او نکشيد.

-در کودک، احساس امنيت ايجاد کنيد و او را از ديگران نترسانيد.

-به کودک برچسب خجالتي بودن نزنيد.

-به کودک مسئوليت هاي کوچک بدهيد و اعتماد به نفس او را تقويت کنيد.

- رفتار مثبت و واقعي را در کودک پيدا و آنها را برجسته کرده و کودک خود را به انجام آن تشويقش کنيد.

-دو بار در هفته، کودک را به محل بازي کودکان ببريد.

-فرزندتان را همان طور که هست، بپذيريد و توقع و انتظار بي مورد و بيش از حد از او نداشته باشيد.

-درباره تجربيات خوب فرزندتان با همبازي هايش صحبت کنيد. 

 

12عادت اشتباه که زندگي شما را نابود مي کند

زندگي هر يک از ما سرشار از عادت هايي است که خواه ناخواه آنها را انجام مي دهيم؛ عادت هايي اشتباه که بخاطر داشتن برنامه غلط در زندگي رخ مي دهند. اين عادت ها گاه تمام زندگي ما را تحت الشعاع   قرار مي دهند و ما از آن بي خبريم. در اين مطلب به نکاتي اشاره مي کنيم که بتوانيم با رعايت آنها تا حدودي زندگي خود را مديريت کنيم. 

1-وقتي نمي بخشيد

نبايد زندگي را خيلي جدي بگيريد. خيلي وقت ها ديگران ناراحتتان مي کنند و خيلي وقت ها هم شما ديگران را ناراحت مي کنيد. کينه به دل گرفتن و عصباني بودن، کورتان مي کند و نمي گذارد چيزهايي را که واقعاً در زندگي مهم هستند، ببينيد.

2- وقتي از خودتان مراقبت نمي کنيد

جسم سالم به شما کمک مي کند به موفقيت برسيد. پس مهرباني کردن با بدنتان، خوب غذا خوردن و داشتن سبک زندگي سالم، نه تنها سلامت شما را در آينده تضمين مي کند؛ بلکه اعتمادبه نفستان را هم بالاتر مي برد.

3-وقتي شريک نادرستي براي زندگي تان انتخاب مي کنيد

هيچ چيز مخرب تر از زندگي کردن با کسي که تحسينتان نمي کند و موجب خوشحالي تان نمي شود، نخواهد بود.

4-وقتي خودتان را با ديگران مقايسه مي کنيد

 همه ما آدم هاي خاصي هستيم؛ چرا بايد خودمان را با کساني مقايسه کنيم که جاي ما نيستند؟

5-وقتي فکر مي کنيد پول برايتان خوشبختي مي آورد

پول برايتان آزادي مي آورد؛ اما چيزهاي ساده اي در زندگي هستند که شادتان مي کنند و به هيچ پولي هم نياز ندارند. اينکه همه توجه زندگي تان را صرف اندوختن پول و ثروت کنيد، خسته تان مي کند.

6-وقتي در روابط اشتباه مي مانيد

 داشتن دوست   بد، واقعاً بد است؛ اما  ادامه رابطه با دوستاني که ارزش فردي شما را پايين مي آورند، نابودتان خواهد کرد

 7-وقتي به کاري که دوست نداريد، ادامه مي دهيد

گاهي اوقات به اين دليل کاري را ادامه مي دهيد که مي خواهيد آخر هر ماه درآمدي داشته باشيد؛ اما چرا بايد خوشبختي تان را به خطر بيندازيد و به جاي اينکه نگران الان باشيد، به آينده فکر مي کنيد؟

8-وقتي وقت تان را تلف مي کنيد

 سعي نکنيد منتظر بنشينيد تا همه چيز در شرايط عالي قرار بگيرد، سپس وارد عمل شويد. بلند شويد و هر کاري که براي عالي کردن زندگي تان لازم است، انجام دهيد.

9-وقتي تفکر ديگران برايتان مهم است

شما هيچ گاه نمي توانيد همه آدم ها را راضي نگه داريد؛ چون آنها هميشه نااميدتان مي کنند.

10- وقتي از همه چيز شکايت مي کنيد

زندگي کردن با شکايت، شما را به هيچ کجا نمي رساند، فقط نااميد، خسته و عصباني تان مي کند.

11-وقتي با احساس پشيماني و افسوس زندگي مي کنيد

گذشته قابل تغيير نيست. از آن درس بگيريد و بعد بگذريد. زندگي کردن با احساس افسوس و پشيماني، فقط انرژي مثبت شما را مي گيرد و باعث مي شود امکانات ديگري را که پيش رويتان قرار گرفته، نبينيد.

12- وقتي شکرگزار و قدرشناس نيستيد

شکرگزاري يعني قدر چيزهايي را که داريد، بدانيد. اگر براي داشته هايتان شکرگزار باشيد، به آرامش دروني خواهيد رسيد.