تعمیرات اساسی سکوهای گازی پارس جنوبی پایان یافت
 تعمیرات اساسی سکوهای میدان گازی پارس جنوبی، باهدف افزایش ضریب اطمینان تولید گاز در فصل زمستان امسال و انجام بیش از ٧٤ هزار نفر ساعت کار بدون حادثه به پایان رسید. مهدی رجبی، رئیس عملیات تولید سکوی فاز یک پارس جنوبی اعلام کرد: تعمیرات اساسی ١٧ سکوی گازی پارس جنوبی در مدت ١٧٩ روز، از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز و در مهرماه به پایان رسید. رجبی به صدور ٩٣١٧ مورد مجوز کار انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: در طول مدت تعمیرات سالانه سکوهای پارس جنوبی، ٧٤ هزار و ٤٥٣ نفر ساعت کار بدون حادثه از سوی نیروهای شاغل در سکوها صورت گرفته است. رئیس عملیات تولید سکوی فاز یک پارس جنوبی انجام تعمیرات اساسی سالانه را عاملی برای افزایش ضریب اطمینان تولید پایدار گاز در فصول سرد سال عنوان کرد و افزود: این تعمیرات با در نظر گرفتن مولفه های ایمنی از جمله بازبینی و بررسی شیرهای ایمنی مخازن گاز و اطمینان از عملکرد آنها و همچنین پایش و تمیزکاری تجهیزات انجام می شود. وی با اشاره به این که شرکت نفت و گاز پارس به منظور کاهش مدت زمان تعمیرات سالانه و با در نظر گرفتن برنامه پیشگیرانه، به سمت ایجاد تغییر در دوره انجام تعمیرات اساسی سالانه پیش می رود، افزود: انتظار می رود در سال های آینده، تعمیرات اساسی سکوهای دریایی پارس جنوبی از سالانه به ۲ یا سه سال بک بار افزایش یابد. رجبی با بیان این که بیشترین میزان تولید گاز کشور از میدان پارس جنوبی برداشت می شود، اظهار کرد: هم اکنون مدیریت عملیات و تولید این شرکت راهبری ۱۷ سکوی گازی پارس جنوبی را به عهده دارد و قرار است هفت سکوی دیگر در حال بهره بردار ی هم تا پایان امسال به طور رسمی تحویل این مدیریت شود.

  نخستین ردیف شیرین سازی فاز ۱۳ پارس جنوبی امسال راه اندازی می شود
مجری فاز ۱۳ پارس جنوبی از راه اندازی نخستین ردیف شیرین سازی گاز پالایشگاه فاز ۱۳ تا پایان بهمن ماه امسال و تزریق گاز شیرین به شبکه سراسری خبر داد. پیام معتمد اظهار کرد: سامانه سوخت و مشعل های فشار بالا و میانی پالایشگاه طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی همزمان با ورود گاز شیرین خط لوله ششم سراسری راه اندازی شد. وی افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده، با صدور مدارک RFC (آمادگی پیش راه اندازی)، RFSU (آمادگی راه اندازی) و همچنین PSSER (دستورعمل های ایمنی پیش راه اندازی)، از طریق نرم افزار راه اندازی ICAPS، واحدهای ۱۲۲، ۱۳۰ و ۱۴۰ پالایشگاه فاز ۱۳ در سرویس قرار گرفت. معتمد ادامه داد:   پیش از ورود گاز شیرین به پالایشگاه، سامانه های کنترل و ایمنی واحدهای یادشده نیز پس از انجام همه آزمایش های مرتبط و اجرای مانورهای بحران در شرایط اضطراری آزمایش شدند. وی با اشاره به این که هم اکنون واحدهای توزیع آب (۱۲۶)، تولید هوای ابزار دقیق و صنعتی (۱۲۳) و تولید نیتروژن پالایشگاه به بهره برداری رسیده است، تصریح کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، طی چند روز آینده، با دریافت آب خام از آبگیر مشترک فازهای ۱۳ و ۲۲ تا ۲۴، واحدهای تولید بخار، آب خالص و آب خنک کننده آماده راه اندازی می شوند. به گفته مجری فاز ۱۳ پارس جنوبی، با نهایی سازی آخرین فرآیندهای تکمیل سامانه کنترل و ایمنی پالایشگاه، نخستین ردیف شیرین سازی گاز پالایشگاه فاز ۱۳ تا پایان بهمن ماه امسال راه اندازی و تزریق گاز شیرین به شبکه سراسری آغاز می شود.


  تولید بی سابقه روزانه ۹ هزار و ۱۰۰ تن
 اتان در پالایشگاه های پارس جنوبی

مدیر عامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: رکورد تولید روزانه ۹ هزار و ۱۰۰ تن اتان در پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی ثبت شد. مسعود حسنی در نشست مشترک با سازمان بازرسی استان بوشهر اظهارکرد: هم اکنون در مجتمع گاز پارس جنوبی، روزانه یکهزار و ۶۰۰ تن گوگرد و هشت هزار و ۲۰۰ تن ال پی جی تولید کرده ایم. وی افزود: مجتمع گاز پارس جنوبی هم اکنون بیش از ۷۰ در صد از گاز مورد نیاز کشور را تامین می‎کند. در ادامه نشست مدیرعامل، مدیران ستادی و پالایشگاهی مجتمع گاز پارس جنوبی، جواد سهیلی، سرپرست مدیریت بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: مجتمع گاز پارس جنوبی با تامین بیش از ۷۰ درصد از گاز کشور و پیشرو در استفاده از قطعات و تجهیزات داخلی می تواند گام عملی و بسیار مهمی در بحث اقتصاد مقاومتی بردارد. وی افزود: اکنون بزرگترین مجتمع گازی کشور، با توجه به نوع و گستردگی در تجهیزات و قطعات پالایشگاهی٬ با توجه به ظرفیت های خوبی که در سازندگان داخلی وجود دارد، بسیار بهتر می تواند از ظرفیت های داخل استفاده کند. سهیلی افزود: با رفع موانع موجود، مجتمع گاز پارس جنوبی با شتاب بیشتری به سمت سازندگان داخلی خواهد رفت. نشست مشترک مدیرعامل، مدیران ستادی و پالایشگاهی مجتمع با سازمان بازرسی استان بوشهر روز چهارشنبه (دهم آبان ماه) در سالن جلسات پالایشگاه اول برگزار شد.
 نخستین واحد تولید ماده بودار کننده گاز کشور به زودی راه اندازی می شود
نخستین واحد تولید ماده بودار کننده گاز ایران در مجتمع گاز پارس جنوبی به زودی راه اندازی می شود، که افزون بر تولید و قطع وابستگی به واردات ، ایران را به جمع صادرکنندگان این ماده بسیار مهم در جهان پیوند می زند. با نزدیک شدن به مراحل پایانی عملیات ساخت واحد تولید ماده بودار کننده گاز، نشستی مشترک با حضور مجریان این طرح به میزبانی مجتمع گاز پارس جنوبی برگزار شد.  در این نشست که نمایندگانی از واحد پژوهش شرکت ملی گاز ایران، پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت مهندسی و توسعه گاز، شرکت ونیوس روسیه و مسعود حسنی، مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی حضور داشتند، شرایط پیشرفت این پروژه پیش از عملیات راه اندازی، بررسی شد.    حسنی در این باره گفت: پروژه واحد تولید ماده بودار کننده گاز اکنون در مراحل پایانی عملیات ساخت در محل پالایشگاه اول در دست اجراست و با بهره برداری از آن، انحصار کشورهای فرانسه و روسیه در تولید این محصول پایان می یابد.  وی افزود: با بهره برداری از واحد تولید کننده این ماده در مجتمع عظیم گازی کشور، از واردات سالانه ۶۰۰ تن ماده بودار کننده گاز از فرانسه جلوگیری خواهد شد.  مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی ادامه داد: با تولید این محصول بسیار مهم برای نخستین بار در کشور به طور کامل از واردات این ماده بی نیاز خواهیم شد.  حسنی در ادامه این نشست، گزارشی کامل از وضع فرآوری پایدار و مستمر گاز با آغاز فصل سرما و محصولات جانبی در مجتمع گاز پارس جنوبی و روند کاهش گازهای مشعل در این مجتمع از ابتدا تاکنون و برنامه های آینده برای قطع و توقف سوزاندن گازهای ارسالی به مشعل ارائه داد.   مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی در پایان با اشاره به توان دانش متخصصان بزرگترین مجتمع گازی کشور گفت: اکنون به این باور رسیده ایم که در سایه همدلی و هم فکری و با تکیه بر دانش و توان داخلی می توانیم به دستاوردهای بسیار مهمی در کشور برسیم.  واحد تولید ماده بودار کننده گاز در مجتمع گاز پارس جنوبی، ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ تن ماده بودار کننده گاز را خواهد داشت.
 جکت مشعل سکوی ۱۳C پارس جنوبی بارگیری شد
مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی از پایان عملیات بارگیری جکت مشعل ۱۳C این فاز از یارد صدرا خبر داد. پیام معتمد اعلام کرد: جکت سه پایه مشعل موقعیت C به وزن ۴۴۶ تن و ارتفاع ۶۹ متر روز شنبه (۱۳ آبان ماه) به وسیله جرثقیل دریایی HL-۵۰۰۰ بر بارج آرتمیس بارگیری شد. معتمد با اشاره به اینکه عملیات بارگیری و مهاربندی پایل های این جکت به وزن ۴۶۲ تن که هفته گذشته روی همین بارج پایان یافته است، گفت: با پایان عملیات مهاربندی این جکت و در صورت مساعد بودن هوا عملیات نصب با شناورهای شرکت صدرا انجام خواهد شد. مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی، نصب این جکت را گام موثری برای پایان پروژه دریایی این طرح عنوان کرد و افزود: تولید گاز از موقعیت های B و D در اولویت طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی قرار دارد. وی یادآوری کرد: نصب جکت مشعل موقعیت D که دو هفته پیش به محل نصب رسیده بود، پایان یافت. به گفته معتمد، هم اکنون ساخت سکوهای دریایی فاز ۱۳ از پیشرفت ۸۵ درصدی برخوردار بوده و سکوهای B و D این طرح تا پایان سال جاری حسب تعهدات پیمانکار در موقعیت های یادشده نصب خواهند شد.  مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی افزود: فاز ۱۳ با دستیابی به مرز ۸۷ درصد پیشرفت کل طرح در بخش های پالایشگاه خشکی، حفاری و خط لوله به ترتیب به ۹۱، ۸۲ و ۷۸ درصد پیشرفت رسیده است. طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی جهت استحصال ۵۶ میلیون متر مکعب گاز ترش از میدان مشترک و تولید روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز متان، ۲۹۰۰ تن گاز مایع (LPG)، ۲۷۵۰ تن اتان، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد طراحی شده است. این پروژه از سوی کنسرسیومی متشکل از شرکت های پتروپایدار ایرانیان، مپنا و صدرا در حال اجراست.
 تولید  ۱۴ میلیون بشکه میعانات گازی در پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی  
سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم خبر داد: از ابتدای سال تاکنون، ۱۴ میلیون و ۴۶۱ هزاربشکه میعانات گازی تولید و جهت صادرات بارگیری شده است. سید محمد مهدی هاشمی، سرپرست مدیریت پالایشگاه نهم پارس جنوبی گفت: پالایشگاه نهم به عنوان بزرگترین پالایشگاه مجتمع گاز پارس جنوبی و خاورمیانه، اکنون با تامین ۱۱ درصد از گاز مورد نیاز کشور نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور دارد. وی افزود: پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۴ میلیارد و ۷۶۲ میلیون متر مکعب گاز از طریق سکوی دریایی و خط پنجم سراسری دریافت کرده، همچنین با تلاش شبانه روزی متخصصان و کارکنان فاز ۱۲، در همین بازه زمانی بیش از ۱۳ میلیارد و ۲۵۵ میلیون مترمکعب گاز نیز شیرین سازی شده و امیدواریم این میزان تولید در شیرین سازی تداوم داشته باشد. مدیر پالایشگاه نهم اظهارکرد: تعمیرات اساسی در پالایشگاه نهم با تلاش تمامی واحدهای عملیاتی در بخش های مختلف به خوبی و با رعایت کامل مسائل ایمنی و بدون هیچ گونه حادثه ناتوان کننده پایان یافت و اکنون این پالایشگاه با تمام توان برای تولید پایدار گاز هموطنان در فصل سرما آماده است. وی درباره تولید میعانات گازی این پالایشگاه از ابتدای سال تاکنون گفت: با تکیه بر توان متخصصان جوان و با تجربه از ابتدای سال تا کنون، بیش از۱۴ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۸۱ بشکه میعانات گازی تولید و صادر شده، علاوه بر این در همین بازه زمانی، حدود ۴۶ هزار و ۶۹ تن گوگرد دانه بندی شده بسیار مرغوب نیز در پالایشگاه نهم تولید شده است. هاشمی ادامه داد: تولید روزانه گاز شیرین معادل ۸۳ میلیون متر مکعب در تاریخ ۱۲ تیرماه امسال به همت و تلاش متخصصان این پالایشگاه به ثبت رسیده است. وی گفت: تلاش همه کارکنان در پالایشگاه نهم بر این است که بتوانیم از حداکثر ظرفیت های موجود بهره مند شده و سالی توأم با آرامش برای هموطنان رقم بزنیم.

 


   فعالیت های بسیج وزارت نفت در آیین  
اربعین حسینی

فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت فعالیت های این مرکز را برای برگزاری مراسم اربعین حسینی و ستاد بازسازی عتبات عالیات تشریح کرد.
محمدعلی فلاح، فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت، به موضوع بازسازی و نوسازی عتبات عالیات از سوی این مرکز اشاره کرد و گفت: نوع فعالیت ستاد بازسازی و نوسازی عتبات، ساخت اماکن مقدس است که افراد زیادی نیز در این حوزه فعالیت دارند. وی با بیان این که هم اکنون هر وزارتخانه یا ارگان دولتی در این باره ستادی تشکیل داده  است، افزود: در وزارت نفت نیز، ستاد بازسازی عتبات عالیات شکل گرفته که به طور معمول شخص وزیر یا نماینده تام الاختیار وی به عنوان رئیس ستاد معرفی می شوند، در وزارت نفت مهندس زنگنه این مسئولیت را به فرماندهی مرکز مقاومت بسیج نفت واگذار کرد. فلاح تصریح کرد: محور فعالیت های ما در این ستاد، جمع آوری کمک های مالی مردمی است، کارمندان وزارت نفت که تمایل دارند داوطلبانه در بازسازی عتبات عالیات و اماکن مقدس وجهی پرداخت کنند، می توانند از طریق کسر از حقوق به صورت ماهانه مبلغی را به صورت دلخواه حتی پنج هزار تومان به عنوان کمک اعلام کنند که در این صورت این مبالغ به حساب این ستاد واریز می شود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت به استفاده از نیروی انسانی کارآمد در بازسازی عتبات عالیات اشاره و عنوان کرد: افرادی که تمایل دارند در این فعالیت ها حضور داشته باشند، می توانند به صورت داوطلبانه و بدون دریافت وجهی در این باره خدمت موردنظر خود را ارائه دهند، البته هم اکنون افراد زیادی در صنعت نفت به صورت داوطلبانه به بازسازی عتبات عالیات خدمت می کنند. وی به موضوع فرهنگی ساخت و بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: نگاه های مختلفی در این بار وجود دارد، برخی عنوان می کنند که اگر نگاه به داخل باشد منافع بیشتری نصیب کشور خواهد شد، اما افرادی که در بازسازی عتبات حضور دارند همان هایی هستند که نگاهی ویژه  به حل مشکلات و بازسازی و نوسازی اماکن داخلی دارند، همان طور که در اردوهای جهادی خدمات درمانی مختلفی در داخل ارائه می شود.
فلاح به بحث ستاد اربعین عتبات عالیات در وزارت نفت اشاره کرد و افزود: یکی از
زیر مجموعه های این ستاد، بحث ستاد اربعین است که در مقاطعی از سال و حدود ۲ ماه پیش از برگزاری مراسم اربعین حسینی تشکیل می شود که محور فعالیت این ستاد نیز خدمت رسانی به زائران امام حسین (ع) است. فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت با بیان این که خدمت رسانی به زائران اربعین در داخل کشور و نزدیک مرزهای ایران با عراق و خارج از مرزها و در داخل کشور عراق انجام می شود، تصریح کرد: ستاد اربعین وزارت نفت دارای هشت موکب در داخل کشور و در مبادی خروجی در مرزهاست، شرکت ها ی مختلفی از جمله شرکت ملی گاز ایران، شرکت خطوط لوله و مخابرات، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، شرکت ملی نفت ایران، حوزه بسیج شهید تندگویان، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و غیره هر کدام دارای موکب هایی بوده و به زائران حسینی خدمات مورد نظر را ارائه می دهند. وی با اشاره به این که ۲ موکب از سوی ستاد اربعین عتبات عالیات وزارت نفت به موضوع درمانی زائران حرم سیدالشهدا (ع) می پردازند، عنوان کرد: یکی از پایگاه های درمانی ما در عمود ۱۰۹۲ است و در مسیر نجف تا کربلا قرار دارد و دیگری نیز در حرم سیدالشهدا (ع) در کربلاست. فلاح ادامه داد: وزارت نفت امسال برای نخستین بار موکبی با نام امام
رضا (ع) و شهدای وزارت نفت برای اسکان زائران نزدیک حرم امام حسین (ع) تدارک دیده است که به مدت ۱۴ روز به زائران امام حسین (ع) خدمت می‎کند. فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت با بیان این که همه کارکنان صنعت نفت با همکاری  شخص وزیر و مدیران شرکت ها ی اصلی و فرعی نگاهی ویژه به ستاد اربعین دارند، ابراز امیدواری کرد که مراسم اربعین حسینی امسال نیز با تدابیر و تدارک دیده شده به نحو احسن برگزار شود.

 

تا پایان برنامه ششم توسعه محقق می شود
سرمایه گذاری ۱۸ هزار میلیارد تومانی در بخش توزیع گاز

روند رو به رشد توسعه گازرسانی به نقاط دور و نزدیک کشور در برنامه ششم توسعه تداوم خواهد داشت و بر اساس پیش بینی  ها تا پایان این برنامه، ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه به این امر اختصاص می یابد. سعید مومنی درباره سرمایه گذاری در بخش توسعه گازرسانی طی برنامه ششم توسعه گفت: بر اساس پیش بینی  های انجام شده، تا پایان برنامه ششم توسعه، حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان تنها در بخش توزیع گاز سرمایه گذاری خواهد شد.
وی افزود: این سرمایه گذاری مربوط به شهرها و روستاهای محروم از نعمت گاز و بخش های توسعه ای شهرهای گازرسانی شده است. مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز، با بیان اینکه در سال ۹۵، بر اساس اقتصاد مقاومتی برای ۹۰۰ هزار خانوار عملیات گازرسانی انجام شد، اظهار کرد: این تعداد در سال ۹۷ به ۸۵۰ هزار خانوار، در سال ۹۸ به ۸۰۰ هزار خانوار و در سال ۹۹ به ۷۳۰ هزار خانوار می رسد که باید زیر پوشش گازرسانی قرار گیرند. مومنی درباره تعداد شهرهایی که گازرسانی می شوند، توضیح داد: تا پایان امسال، ۴۶ شهر گازرسانی می شوند، در سال ۹۷ تعداد ۳۱ شهر، در سال ۹۸ تعداد ۲۰ شهر و در سال ۹۹ تعداد ۱۹ شهر گازرسانی می شوند. وی بیان کرد: در سال ۹۷ تعداد ۲ هزار و ۹۳۶ روستا، در سال ۹۸ تعداد ۲ هزار و ۶۰۲ روستا و در سال ۹۹ تعداد ۳ هزار و ۱۰۷ روستا از نعمت گاز بهره مند می شوند. مدیرگازرسانی شرکت ملی گاز ادامه داد: در برنامه ششم توسعه، ۲ میلیون و ۲۲۹ هزار علمک نصب خواهد شد، عملیات اجرایی گازرسانی به ۱۵۸ شهر و ۴ میلیون خانوار آغاز می شود که این برنامه تا سال ۱۳۹۹ ادامه خواهد داشت. مومنی پیش بینی کرد: میزان مصرف گاز در بخش صنایع و خانگی طی برنامه ششم به ۷۴۲ میلیارد مترمکعب و در بخش نیروگاهی به بیش از ۳۹۵ میلیارد مترمکعب برسد.

مدیریت دانش یکی از مهم ترین سرمایه های سازمانی  
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: برگزاری همایش علمی کاربردی در سطح شرکت انتقال گاز، امکان مستندسازی و اشتراک دانش فردی و منطقه ای بین مناطق ۱۰ گانه را فراهم خواهد کرد. سعید توکلی، در نخستین همایش علمی- کاربردی این شرکت که از روز سه شنبه (نهم آبان ) و به مدت دو روز در منطقه ۲ عملیات انتقال گاز ایران «اصفهان» در حال برگزاری است، اظهار کرد: این رویداد علمی به سازمان کمک می کند تا از تجارب خود، شناخت و بینش حاصل کرده و از این دانش در حل مشکلات، آموزش پویا، برنامه ریزی راهبردی و تصمیم گیری بهره برداری کند. وی با اشاره به این که مهم ترین دستاورد این همایش، مستندسازی و به اشتراک گذاری دانش کارکنان سازمان است، گفت: وقتی این دانش، پردازش و در قالب زبان رسمی بیان شود، می توان به راحتی آن را بین افراد به اشتراک گذاشت.
توکلی افزود: دومین دستاورد مهم این همایش، ایجاد زمینه ارتباطی مناسب بین صنعت گاز کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی و ایجاد شور و نشاط میان کارکنان سازمان برای مشارکت آن ها در یک رویداد علمی است. مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران برگزاری همایش های علمی- کاربردی را به خودی خود، سبب ایجاد آثار مثبت فراوان بر صنعت دانست و گفت: فراهم کردن زمینه ارتباطی موثر بین صنعت و دانشگاه و رفع معضلات صنعت از طریق تحقیق و پژوهش، از مهم ترین دستاوردهای چنین همایش هایی است.

 

شرکت ملی نفتکش حضور ی قدرتمند  در آب های بین المللی خواهد داشت
 مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران در آیین افتتاح رسمی برقراری امکان استفاده از اینترنت پرسرعت در نفتکش ها، ابراز امیدواری کرد با این قبیل اقدام ها و ارتقای سطح کیفی خدمات در بعد نیروی انسانی و ناوگان، این شرکت حضور قدرتمندتری در آب‎های بین‎المللی داشته باشد. سیروس کیان ارثی در آیین افتتاح رسمی برقراری امکان استفاده از اینترنت پرسرعت در نفتکش های شرکت ملی نفتکش، گفت: با این اقدام که در راستای تحقق یکی از خواسته‎های دریانوردان ناوگان شرکت ملی نفتکش انجام شد، دریانوردان از خدمات این شبکه جهانی بهره‎مند شدند.
ناوگان شرکت ملی نفتکش طی یک برنامه زمان‎بندی ۶ ماهه و با هماهنگی مدیریت‎های فنی و بازرگانی از امکان استفاده از اینترنت پر سرعت بهره مند می شوند، در مرحله نخست ۲ فروند از نفتکش های این شرکت به این سامانه مجهز شدند و هم اکنون کارکنان آنها قادر هستند، بدون محدودیت حجمی و رایگان در هر نقطه از جهان از خدمات این سامانه استفاده کنند. مراحل تجهیز سه فروند دیگر از نفتکش های این شرکت به اینترنت در حال اجراست که در ماه نوامبر به بهره برداری می رسد، افزون بر دسترسی رایگان به اینترنت، ایمیل‎های شخصی و شبکه‎های مجازی مانند تلگرام، واتس آپ، خطوط تلفن ارزان قیمتی نیز برای ارتباط از خشکی به کشتی و بالعکس فراهم شده است که از این طریق دریانورد ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران همواره قادر خواهند بود با خانواده خود در تماس باشند. امکان استفاده از اینترنت پرسرعت در شناورهای متعلق به ناوگان شرکت ملی نفتکش از سوی مدیرعامل و با حضور تعدادی از اعضای هیئت مدیره این شرکت از طریق ویدئو کنفرانس و گفت وگوی تلفنی و تصویری با دریانوردان ۲ فروند از نفتکش‎های این شرکت به طور رسمی آغاز شد.


عمل به مسئولیت اجتماعی منطقه چزابه خوزستان در نقطه صفر مرزی
منطقه خوزستان به نمایندگی از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نقطه صفر مرزی چزابه به مشتاقان و زائران اربعین حسینی خدمت رسانی می کند.
مدیر منطقه خوزستان در حاشیه بازدید خود از موکب منطقه خوزستان در مرز چزابه گفت: به منظور خدمت رسانی به زائران کربلای معلی که از سراسر کشور پایانه مرزی چذابه را برای تردد انتخاب می کنند، ایستگاه صلواتی تحت عنوان موکب شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت ایران منطقه خوزستان در نزدیکی پایانه راه اندازی شده است. کیهان پور گفت: این موکب به صورت شبانه روزی به زائران که از این نقطه مرزی به نجف اشرف و کربلا تردد می کنند، خدمت رسانی می کند، به طوری که بخشی از فضای این موکب به محل استراحت و نمازخانه زائران اختصاص یافته و علاوه بر پذیرایی با چای، خرما و آب معدنی، روزانه غذای گرم  پخته و میان زائران  توزیع می شود.  وی ادامه داد: خدمت رسانی به زائر امام حسین (ع) حدومرز نمی شناسد؛ به طوری که موکب منطقه خوزستان تا 7 روز بعد از اربعین حسینی به زائرانی که راه برگشت خود را از مرز چذابه انتخاب می کنند نیز، خدمت رسانی می کند.