وزیر نفت:

نگرانی در زمینه تامین سوخت تجهیزات کشاورزی وجود ندارد

وزیر نفت گفت: در زمینه برق دار کردن چاه های کشاورزی بر اساس بودجه سال ۱۴۰۱ وزارت نفت منابع مورد نیاز را تامین می کند و به صورت کامل این آمادگی را داریم.

جواد اوجی درباره نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در ابتدای این نشست گزارشی از وضع عملکرد وزارت نفت و تولید گازوئیل، بنزین و گاز و مصارف آنها در حوزه های حمل ونقل، صنعت و کشاورزی ارائه شد. نمایندگان نیز پرسش ها و دغدغه های خود را در زمینه تامین سوخت مورد نیاز تجهیزات و ادوات کشاورزی و پمپ های آب مطرح کردند.

وی با اشاره به اینکه با مدیریت مناسب صورت گرفته هیچ گونه جای نگرانی در زمینه تامین سوخت ماشین آلات کشاورزی وجود ندارد، افزود: حتما باید ادوات، تراکتورها و موتورهای چاه های آب کشاورزی در سدف (سامانه دریافت فرآورده) ثبت نام کنند.

وزیر نفت با تاکید بر اینکه طی ۶ ماه گذشته تعهد وزارت نفت درباره تامین کود شیمیایی و اوره یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن بوده است که تا امروز یک میلیون و ۲۴۰ هزار تن آن از طریق ۶ پتروشیمی تحویل داده شده است، تصریح کرد: اولویت وزارت نفت در حوزه کودهای شیمیایی تامین نیاز داخلی است و صادرات این محصولات در اولویت دوم قرار دارد.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت نسبت به تعهد خود در زمینه تولید و تامین کودهای شیمیایی پایبند است، اظهار کرد: در زمینه برق دار کردن چاه های کشاورزی بر اساس بودجه سال ۱۴۰۱ وزارت نفت منابع مورد نیاز را تامین می کند و به صورت کامل این آمادگی را داریم.

 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:

حمایت نفت از شرکت های فناور ادامه دارد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به گشایش نخستین کارخانه تولـــید پــمپ های مصـنوعی درون چاهی گفت: حمایت شرکت ملی نفت از شرکت های فناور و سازندگان داخلی با قدرت ادامه دارد.

محسن خجسته مهــر در آییــن گشایش نخستین کارخانه تولید پمپ های فرازآوری مصنوعی درون چاهی(ESP) که در اهواز برگزار شد، گفت: روش هایی مانند ازدیاد برداشت و... برای افزایش تولید مدنظر داریم، اما مناسب تر از آن روش های چاه محور است.

وی با بیان اینکه اقدام های چاه محور به فــرازآوری مصنوعی معروف هستند، گفت: روش های چاه محور ما را زودتــر به ازدیاد بـرداشت می رسانند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: ۸۰۰ میلیارد بشکه ذخیره نفت درجا داریم که اگر موفق شویم با این روش در بلندمدت یک درصد به ضریب بازیافت بیفزاییم، به ۸ میلیارد بشکه نفت قابل برداشت بیشتر می رسیم که اگر قیمت را ۸۰ دلار به ازای هر بشکه محاسبه کنیم، بیش از ۶۰۰ میلیارد دلار ثروت قابل توجــه برای کشــور ایجاد می شود.

خجسته مهر با بیان اینکه تولید پمپ های مصنــوعی درون چاهی به تدریج و در کوتاه مدت در ساخت و انتقال فناوری به ظرفیت کامل می رسند، گفت: خوشبختانه تجربه همکاری شرکت نفت و گاز پرشیا و شرکت روس به نتیجه قابل توجهی ختم شده است.

وی ادامه داد: پمپ های درون چاهی افزون بـر ساخت، به نگـهداری و تعمیرات ویژه نیز نیاز دارند و این تجارتی ارزشمند را در کشور به چرخش درمی آورد.

ساخــت نخستیـن کارخـانه تولید پمــپ های فرازآوری مصــنوعی درون چاهی که با همکاری شرکت نفت و گاز پرشیا و یک شریک روس و حمایت های شرکت ملی نفت ایران به نتیجه رسیده است، عصر دیروز با حضــور محــسن خجسـته مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، غلامرضا نوذری، رئیس هیئت مدیره شرکت نفت و گاز پرشیا، مدیران عامل شرکت های ملی مناطق نفت خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیران ارشد شرکت ملی نفت و مدیران شرکت روس در اهواز گشایش یافت.

 قدردانی از نفت برای عمل به مسئولیت اجتماعی

آیت الله عبــاس کعـــبی، عضو هیئــت رئیسه و نمــاینده مردم خوزســتان در مجــلس خبرگان رهبری نیز، در دیدار با خجسته مهر از عملکرد شرکت ملی نفت ایران در زمینه مسئولیت های اجتماعی در استان خوزستان و خدمات رسانی به زائران اربعین قدردانی کرد.

وی ضمن قدردانی از اقدام های شــرکت مــلی نفــت در زمینه مسئولیت های اجتماعی در استان خوزستان و خدمات رسانی به زائران اربعین، بر ضرورت توجه ویژه به سیاست های ذکرشده در برنامه هفتم ابلاغ شده از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد.

 

آماده باش شرکت انتقال گاز  برای ورود به فصل سرما

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران ضمن اعلام آمادگی این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از انجام منسجم برنامه های تعمیرات خطوط لوله و توربوکمپرسورها در نیمه نخست امسال خبر داد.

غلامعباس حسینی در حاشیه بازدید از منطقه ۳ عملیات انتقال گاز گفت: تا شهریورماه امسال بیش از نیمی از برنامه های پیش بینی شده در تأسیسات تقویت فشار گاز و تعمیرات خطوط لوله با تلاش کارکنان مناطق ده گانه عملیاتی تکمیل می شوند.

وی ضمن قدردانی از همه کارکنان شرکت انتقال گاز ایران که در این زمان با تعهد و مسئولیت پذیری در گرما و دمای بیش از ۵۰ درجه و شرجی هوا، نسبت به اجرای برنامه های تعمیراتی اقدام کرده اند، اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ مورد برنامه تعمیراتی در نیمه نخست سال انجام شده یا در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران ادامه داد: تعمیرات بیش از ۸۰۰ نقطه در خطوط سراسری اول، دوم، سوم، چهارم، ششم، نهم و دهم سراسری، پیگرانی هوشمند ۳۴۸ کیلومتر خطوط لوله و انجام تعمیرات اساسی و توربین های تأسیسات تقویت فشار گاز از جمله شاخص ترین فعالیت ها برای گذر موفق از زمستان امسال است.

حسینی در ششمین سفر خود به مناطق عملیاتی ضمن بازدید از مجتمع تأسیسات تقویت فشار گاز قم و در نشستی با مدیر و اعضای هیئت رئییسه منطقه ۳ عملیات انتقال گاز، به اهمیت مجتمع تأسیسات تقویت فشار گاز قم که در مرکز توزیع  انرژی کشور واقع شده، اشاره کرد و افزود: این مجتمع یکی از منظم ترین و استانداردترین مجتمع های تقویت فشار گاز کشور است که در زمان اوج مصرف گاز در زمستان، ظرفیت انتقال روزانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب  گاز (با احتساب واحدهای یدک) را دارد و ایستگاه های این مجتمع می توانند الگویی کامل برای همه ایستگاه ها در نظر گرفته شوند.

وی به انجام موفقیت آمیز همه تعمیرات پیش بینی شده براساس نتایج پیگرانی هوشمند خطوط لوله و تعمیر اساسی توربین ها و کسب آمادگی منطقه ۳ عملیات پیش از آغاز فصل سرما اشاره کرد و گفت: همکاری این منطقه عملیاتی در اجرای موفق تعمیرات ۱۷۵ نقطه از خط لوله چهارم سراسری در منطقه ۵ عملیات در کوتاه ترین زمان ممکن، نشان از آمادگی، تعهد و تخصص کارکنان خطوط لوله منطقه ۳ عملیات و پشتیبانی واحدهای ستادی این مجموعه دارد.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در پایان، بهبود ساختار سازمانی را از دغدغه های اصلی این شرکت اعلام و تصریح کرد: بحث ساختار سازمانی جزو خواسته های بحق کارکنان شرکت انتقال گاز ایران است و با توجه به اینکه از سال ۱۳۸۸ تغییری در آن اعمال نشده، اینجانب از همان روز نخست فعالیت خواستار بازنگری در ساختار سازمانی شرکت انتقال گاز شدم و در این باره هم کارگروهی تشکیل شد که به طور مستمر، مباحث بازآرایی و روزآمد کردن ساختار سازمانی در آن در حال پیگیری است.

 

 

مشمولان بند «د» ایثارگری نفت تا پایان دی ماه تبدیل وضعیت می شوند

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نامه ای خطاب به مدیر منابع انسانی دستور داد تبدیل وضعیت همه مشمولان بند «د» تبصره ۲۰ بودجه سال ۱۴۰۰ حداکثر تا پایان دی ماه ۱۴۰۱ انجام شود.

محسن خجسته مهر طی نامه ای ضمن درخواست برای تسریع تبدیل وضعیت مشمولان بند «د» تبصره ۲۰ بودجه سال ۱۴۰۰ از وی خواست فرآیند تبدیل وضعیت این مشمولان حداکثر تا چهار ماه آینده، یعنی پایان دی ماه ۱۴۰۱ تکمیل شود و مشمولی بدون انجام فرآیند در سطح شرکت ملی نفت ایران باقی نماند. با آغاز دولت سیزدهم، فرآیند تبدیل وضعیت مشمولان بند «د» و «و» ایثارگری که در دوره های قبل مسکوت مانده بود، شکل جدی به خود گرفت و با پیگیری معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت و دستور مقام عالی وزارت، این فرآیند به طور رسمی در سطح چهار شرکت اصلی وزارت نفت آغاز شد. برای جذب این افراد بیش از ۱۵ هزار سمت سازمانی در دولت سیزدهم احیا شده است. شرکت ملی نفت ایران همچنین وظیفه انجام فرآیند ارزیابی و مصاحبه ۱۴۵۰ فارغ التحصیل گروه «الف» دانشگاه صنعت نفت در دولت سیزدهم را به عهده داشت.

 

تحقق بیش از ۶۱ درصدی برنامه تعمیرات نفت خیز جنوب

مدیر تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرآیندی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: برنامه تعمیر اساسی و دوره ای تأسیسات نفت و گاز این شرکت در سال ۱۴۰۱ که به صورت بسته ای اجرا می شود تاکنون حدود ۶۱.۶۸ درصد پیشرفت داشته است.

ماشاالله فتاحی نیا اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون  تعمیر دوره ای و اساسی ۱۰ کارخانه نفت و گاز با همکاری شرکت های بهره برداری نفت و گاز تابع انجام شد و کارخانه های یادشده عملیاتی شده اند. وی افزود: برنامه تعمیر اساسی تجهیزات بهره برداری و نمک زدایی دارای بودجه متعلق به پنج شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، آغاجاری، مارون، گچساران و مسجدسلیمان نیز تاکنون ۴۹.۳۲ درصد پیشرفت کار داشته و برنامه تعمیرات اساسی ماشین آلات نیز به میزان ۶۰.۵۱ درصد محقق شده است. مدیر تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین آلات فرآیندی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب درباره فعالیت های مرتبط با تعمیرات در هر شرکت تابعه گفت: در شرکت بهره بردار نفت و گاز کارون تعمیر اساسی ۴۹ درصد تجهیزات واحدهای بهره برداری و ۴۴ درصد تجهیزات نمک زدایی ها انجام شد و در شرکت مارون نیز ۴۳ درصد تجهیزات بهره برداری ها و ۵۹ درصد تجهیزات نمک زدایی ها انجام شد.

فتاحی نیا افزود: در شرکت بهره بردار نفت و گاز آغاجاری تعمیر اساسی ۴۹ درصد تجهیزات واحدهای بهره برداری و ۶۴ درصد تجهیزات نمک زدایی ها، در شرکت گچساران ۴۷ درصد تجهیزات بهره برداری ها و ۳۰ درصد تجهیزات نمک زدایی ها و در شرکت مسجدسلیمان نیز ۵۱ درصد تجهیزات بهره برداری ها محقق شد.

 

اهداف تولیدی نفت و گاز مارون در نیمه نخست ۱۴۰۱ محقق شد

سرپرست شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون اعلام کرد این شرکت موفق به تحقق ۱۰۱ درصدی برنامه ابلاغی شرکت ملی نفت ایران برای تولید نفت خام خود را در ۶ ماه نخست امسال شد.

قباد ناصری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی در آستانه فرارسیدن هفته دفاع مقدس، توانمندی امروز صنعت نفت و رسیدن به مقصد خوداتکایی را نتیجه جانفشانی شهدا و ایثارگران دانست و گفت: خوشبختانه با وجود تنگناهای اقتصادی و شرایط خاص عملیاتی موفق شدیم به اهداف تولیدی خود و حتی فراتر از آن دست یابیم. وی افزود: به منظور حفظ ایمنی و محیط زیست پیرامون تأسیسات شرکت، پروژه ایمن سازی  ۱۶ کیلومتر از خطوط  لوله زیرزمینی ۶ اینچ مایعات اصلی و ۱۴ اینچ گاز اصلی ایستگاه های تقویت فشار گاز شرکت را در دستور کار قرار دادیم که در موعد مقرر پایان یافت. سرپرست شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با بیان اینکه خط یادشده روزانه ۴۰ میلیون فوت مکعب گاز آسماری مارون را از مجموعه های مارون۲ (آغاجاری) و مارون ۵ به ان جی ال ۷۰۰ و ۸۰۰ ارسال می کند، گفت: به دلیل مجاورت این خط با رودخانه جراحی و تعدادی روستا، ایمن سازی آن از اهمیت زیادی برخوردار بود تا هیچ گونه خطری جامعه پیرامونی تأسیسات فرآیندی را تهدید نکند.

 

آدرس حساب کاربری رسمی وزیر نفت در شبکه های اجتماعی برای چندمین بار اعلام شد

صفحه و حساب کاربری رسمی وزیر نفت در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و توئیتر اعلام شد.

با توجه به فعالیت صفحه های پرشمار به نام جواد اوجی، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در شبکه های اجتماعی، اداره کل روابط عمومی وزارت نفت با هدف آگاهی رسانی و ارتباط مستقیم و شفاف با مخاطبان و جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی، نشانی صفحه رسمی وزیر نفت در «اینستاگرام» و حساب کاربری رسمی وزیر نفت در «توئیتر» را به شرح زیر معرفی می کند:

نشانی صفحه رسمی وزیر نفت در «اینستاگرام»:

oji_ir@

نشانی و شناسه حساب کاربری رسمی وزیر نفت در «توئیتر»:

javad_owji@

حدود ۱۰ صفحه اینستاگرام به نام وزیر نفت فعالیت می کنند که به جز صفحه معرفی شده، هیچ یک مورد تأیید نیستند.