فرزند ملی پوش هندبالیست نفتی:

دوست دارم      در باشگاه های اروپا بازی کنم

 مشعل     توپ بازی در مدرسه، او را به سوی رشته پرتحرک هندبال کشاند، تا جایی که حالا بعد از قهرمانی در آسیا، در سن 17 سالگی در مسابقات جهانی به میدان می رود و افتخارآفرینی می کند.

مائده عشاقی، فرزند نفتی که به رویاهای کودکی خود جامه عمل پوشانده، حالا می خواهد در رشته هندبال بانوان، دیگر آرزوهای خود در این رشته را محقق کند.

پدرش در پالایشگاه نفت تهران کار می کند و برادرش هم هندبالیست است. مائده عشاقی ابتدا همراه تیم ملی نوجوانان هندبال ایران با قهرمانی در آسیا تاریخ ساز شد و سپس در اولین حضور در مسابقات جهانی موفق شد برای نخستین بار همراه با تیم هندبال، بعد از صعود از گروه خود در دور مقدماتی، به دور اصلی مسابقات صعود کند و درنهایت بعد از رقابت با بزرگان جهان در این رشته در مکان شانزدهم دنیا قرار بگیرند. این اولین تیم هندبال ایران است که در تاریخ این رشته و رشته های تیمی زنان ایران به دور اصلی صعود و با تیم های اروپایی بازی کرده است.

در همین خصوص، با مائده عشاقی، فرزند نفتی که در مسابقات جهانی هندبال حضور داشته، گفت وگویی داشتیم که با هم می خوانیم.

  با یک بیوگرافی از خودتان شروع کنید؟

متولد تهران هستم.۹سال است که رشته هندبال را دنبال می کنم و از ۴سال گذشته تا کنون در لیگ برتربا تیم تأسیسات دریایی بازی می کنم. همچنین ۲سال است که عضو تیم ملی نوجوانان ایران شده ام و بعد از نخستین قهرمانی در آسیا به مسابقات جهانی اسکوپیه در کشور مقدونیه رفتیم.

 چه شد که هندبالیست شدید و از چه سالی و کجا شروع کردید؟

من از سن نونهالی واز کلاس چهارم ابتدایی به هندبال علاقه مند شدم. در همان سال بود که از طریق مدرسه در مسابقات آموزشگاه های تهران شرکت کردم. سپس مربیان استعدادیابی، من را انتخاب کردند و از اینجا به بعد بود که به دنیای هندبال وارد شدم و با تمرین و مسابقات مستمر توانستم خودم را به تیم ملی برسانم.

  چه عامل یا عواملی باعث شد رشته هندبال را انتخاب کنید؟ نخستین مربی شما در این رشته چه کسی بود؟

علاقه زیادی به رشته هندبال داشتم. خانواده ام نیز از من حمایت کردند وتشویق های آنها برای دنبال کردن این رشته، به من دلگرمی داد. برادرم هم هندبال بازی می کند و در انتخاب این رشته و ادامه کار من تأثیر گذار بود. سرکار خانم دکتر سلوکی، نخستین مربی من در این رشته ورزشی بودند.

  در کنار ورزش درس  را هم ادامه دادید؟ آیا ورزش مانعی برای تحصیل شما بوده یا برعکس باعث رشد و ترقی علمی شما شده است؟

اولویت من، همیشه درس خواندن بوده و خانواده ام هم همیشه تاکید داشتند که ابتدا درس و بعد ورزش. برای همین در کنار درس، ورزش را ادامه دادم؛ البته اولویت اول من ورزش و هندبال بود (با خنده)؛ اما با توجه به خواسته پدر و مادرم به درس هم اهمیت دادم و ورزش باعث نشد که به مشکل بخورم. امسال دیپلم گرفتم و در کنکور هم شرکت کردم و باید بگویم در درس هم مثل ورزش، خیلی موفق هستم.

 نخستین مسابقه ای که در رشته هندبال بازی کردید، مربوط به کدام بازی بود؟ از حس و حالتان در این خصوص بیشتر بگویید.

ابتدا در مدرسه و در بازی های آموزشگاهی شرکت می کردم که حس و حال خوبی داشت؛ اما نخستین مسابقه مهم من بعد از مسابقات استانی، مسابقات کشوری بود که در بالاترین سطح برگزار می شد. حضور در این مسابقات واقعاً برای من بهترین حسی بود که تا آن زمان تجربه می کردم. در آن سن و در مسابقات، بهترین شوتیست تیم شدم.

 تاکنون در چه تیم هایی عضویت داشته اید و مهم ترین عناوینی را که در لیگ های مختلف کسب کرده اید، بیان کنید.

۴سال است که در لیگ برتر با تیم تهرانی تأسیسات دریایی کار می کنم و مقام دوم و سوم لیگ برتر را همراه با تأسیسات دریایی کسب کردم. از 2 سال پیش تاکنون عضو تیم ملی هستم که در آسیا موفق شدیم قهرمان شویم و سپس در مسابقات جهانی شرکت کردیم و مقام ۱۶جهان را به دست آوردیم.

 تیم ملی هندبال بانوان کشورمان برای نخستین بار به جام جهانی صعود کرد و شما نیز در این رقابت ها  تیم ایران را همراهی کردید. در خصوص این مسابقات و سطح برگزاری آن برایمان بگویید.

مسابقات، از سطح بالایی برخوردار بود؛ چرا که بهترین های دنیا در آن شرکت داشتند. ما هم واقعاً پر از انگیزه بودیم. تک تک بازیکن ها به دنبال این بودند که بهترین بازی خود را به نمایش بگذارند.

 شرکت در این رقابت ها برای ما خیلی خوب بود؛ چون برای نخستین بار هندبال دنیا را از نزدیک دیدیم و تجربه زیادی کسب کردیم که نمی توانستیم در بازی های داخلی و حتی آسیایی این تجربه ها را به دست بیاوریم.

 نتایج ایران در جام جهانی را چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا این به تجربه تیم برمی گشت؟

ما توانستیم در رقابت با بهترین تیم های دنیا در جایگاه شانزدهم قرار بگیریم. برای نخستین بار یک تیم بانوان ایرانی در رشته های توپی توانست از گروه خود صعود کند که این دستاورد بزرگی بود.

 از سوی دیگر باید بگویم ما تیم یک دستی بودیم و تمام توان خود را به کار گرفتیم. از نظر تجربه از بازیکن های اروپایی کمی عقب بودیم؛ اما تمام تلاش خود را در مسابقات به کار گرفتیم و توانستیم مربی ها را راضی نگه داریم.

 در جام جهانی در کدام بازی ها حضور داشتید؟

در تمام بازی ها حضور داشتم و باید بگویم بازی با تیم های اروپایی تجربه بسیار خوبی بود که به دست آوردم.

 تلخ ترین و شیرین ترین خاطره ورزشی شما چیست؟

شیرین ترین خاطره ورزشی ام قهرمانی آسیا و سپس حضور در مسابقات جهانی است و خدا را شکر هیچ خاطره تلخی از هندبال ندارم.

  سقف آرزوهای شما در ورزش چیست؟

مثل همه ورزشکاران دوست دارم در المپیک شرکت کنم و در مسابقات جهانی و حتی المپیک مقام خوبی به دست بیاورم؛ اما مهم ترین هدفم لژیونر شدن و بازی در بهترین تیم اروپاست.

 در پایان اگر حرفی باقی مانده، بفرمایید.

از پدر و مادرم تشکر می کنم که در این راه من را حمایت کردند. همچنین از تمام مربیانم که باعث پیشرفت من شدند. امیدوارم با تیم ملی ایران، به عناوین بهتری برسم و این راه ادامه داشته باشد.

 از مسؤولان می خواهم که به ورزش بانوان بیشتر اهمیت بدهند؛ چون استعدادهای خوبی در تمام رشته ها، بخصوص هندبال داریم و معتقدم که اگر دختران ایرانی حمایت شوند و زمینه ورزش حرفه ای برای آنها فراهم شود، می توانند در مسابقات جهانی بهترین نتایج را بگیرند.

 

برگزاری اردوی دره نوردی و آب نوردی کارکنان حراست منطقه فارس

 کارکنان حراست شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران_ منطقه فارس اردوی یکروزه دره نوردی و آب نوردی ویژه در تنگ تامرادی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار کردند.علی حسینی، مسؤول امور ورزش منطقه با اعلام این خبر گفت: به درخواست رئیس حراست منطقه، اردوی یکروزه دره نوردی و آب نوردی فنی ویژه کارکنان حراست با هدف آمادگی جسمانی و ایجاد شورونشاط در دستور کار این واحد قرار گرفت. وی افزود: این اردو، با در نظر گرفتن تمامی موارد ایمنی، اخذ بیمه های ورزشی، جاده، مسؤولیت مدنی و با استفاده از تجهیزات و وسایل مناسب، زیر نظر مربیان و راهبران آموزش دیده و دارای صلاحیت از باشگاه کوهنوردی ردپا انجام شد. حسینی، یکی از ویژگی های این اردو را عملیات کار با طناب، انواع گره، فرود عمودی با طناب، ایجاد زیپ لاین و فرود مورب نام برد.

انتخاب مربیان تیم های نوجوانان وجوانان  نفت اهواز

 مدیرعامل باشگاه فرهنگی- ورزشی مناطق نفت خیز جنوب مربیان تیم های نوجوان و جوانان نفت اهواز را انتخاب و معرفی کرد. طی حکمی از سوی اسکندر فرهمند، مدیرعامل باشگاه فرهنگی- ورزشی مناطق نفت خیز جنوب، حسین بختیاری زاده، بازیکن اسبق فولاد خوزستان و تیم منتخب خوزستان به عنوان سرمربی تیم نوجوانان نفت اهواز انتخاب و معرفی شد.حسین بختیاری زاده، یکی از مربیان بازیکن ساز و با اخلاق فوتبال خوزستان است که تاکنون چند عنوان قهرمانی در سطح کشوری و استانی با تیم های پایه نفت اهواز کسب کرده است.همچنین در حکمی دیگر، مهراز مرادی به عنوان سرمربی تیم جوانان نفت اهواز برای رهبری این تیم در رقابت های لیگ دسته یک جوانان کشور انتخاب و معرفی شد.مهراز مرادی، سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال جوانان نفت اهواز که از مدرسان دانشگاه و بازیکن اسبق تیم بزرگسالان نفت اهواز است که دوباره به عنوان سرمربی تیم جوانان نفت اهواز معرفی شد.