صندوق بازنشستگی صنعت نفت

ثبت بیش از 2 هزار تقاضا برای وام مسکن

دو هزار و 144 فقره تقاضای انواع وام مسکن شاغلان و بازنشستگان صنعت نفت از بهمن ماه پارسال تاکنون ثبت تقاضا ثبت و ازاین تعداد مبالغ یک هزار و600 فقره آن واریز شده و باقیمانده نیز در مراحل پرداخت است.

میزان تسهیلات به ترتیب، خرید مسکن، 350 میلیون تومان، تبدیل به احسنت، 150 میلیون تومان وتعمیرات 50 میلیون تومان و مدت زمان بازپرداخت وام های خرید مسکن، تبدیل به احسنت و تعمیرات نیز به ترتیب 10 سال، 12 سال و 7 سال است.

شاغلان از طریق امور کارکنان شرکت متبوع و بازنشستگان نیز از طریق دفاتر نمایندگی صندوق ها می توانند اقدام کنند.

فعال شدن کارگروه بررسی و پیگیری درخواست ها

درخواست های پانزده گانه هیئت اجرایی کانون های بازنشستگی صنعت نفت با رویکرد سه ضلعی صندوق ها، کارفرمایان و کانون ها با حضورمعاون وزیر نفت در حوزه منابع انسانی، رئیس صندوق ها و نمایندگان دبیر اجرایی کانون ها در دستور کار قرار گرفت.

عباس حاجی صادق، رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت درنخستین نشست بررسی وپیگیری درخواست های بازنشستگان صنعت نفت گفت: برای بهبود فرآیندها، بررسی دستورعمل ها وپاسخ گویی مطلوب تر، کارگروه های کارشناسی و تخصصی را فعال خواهیم کرد.

وی افزود: ارتباط صندوق ها با کانون ها به یقین نسبت به دوره گذشته بهبود خواهد یافت، از این رو علاقه مند هستیم رویکرد کارگروه های تخصصی و کارشناسی در کانون ها نیز اجرایی شود.

حاجی صادق تصریح کرد: ارائه پیشنهاد و مطالبه باید مبتنی بر اسناد بالادستی انجام شود، زیرا همه اختیارات در یک محل متمرکز نیست؛ از این رو، همواره هماهنگی با مراجع بالادستی ضروری است تا راهکارهای پیشنهادی قابلیت اجرا داشته باشند.

 

 شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی 

ثبت نخستین درخواست در سامانه درگاه ملی مجوز جایگاه سوخت

مدیرفناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران گفت: نخستین موافقتنامه جایگاه عرضه سوخت مایع تمام الکترونیکی از طریق سامانه «درگاه ملی درخواست مجوز جایگاه سوخت» شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران صادر شد.

امید وطن خواه درباره اقدام های مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات این شرکت در یکپارچه سازی و ساماندهی صدور مجوزهای ساخت جایگاه های عرضه سی ان جی و سوخت مایع تصریح کرد: به منظور شفاف سازی، حذف فرآیند بروکراسی در صدور مجوز و حذف امضاهای طلایی، سامانه‎ای با عنوان «درگاه ملی درخواست مجوز جایگاه سوخت» به نشانی http: //niordc-station.ir/ راه‎ اندازی شده است. وی گفت: به منظور سهولت دریافت مجوز ساخت جایگاه ها سی ان جی و سوخت مایع از سوی متقاضیان و بخش خصوصی، سامانه یادشده فعال و در دسترس عموم متقاضیان است.

مدیرفناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی پالایش وپخش فرآورده های نفتی ایران گفت: دراین فرآیند همه درخواست های مجوزها و فرآیند ساخت جایگاه ها بدون مراجعه به نهادهای ذی ربط و فقط با مراجعه به «درگاه ملی درخواست مجوزجایگاه سوخت» امکان پذیر است.

وطن خواه تأکید کرد: باوجود این سامانه از مرحله تقاضا تا راه ‎اندازی دیگر متقاضیان به شرکت ها و مناطق زیرمجموعه وزارت نفت مراجعه نخواهند کرد. به گفته وی، این سامانه در مرحله نخست به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل شده است و در مرحله بعدی باید از سوی وزارت امور اقتصاد و دارایی و افتای ریاست جمهوری (سازمان فناوری اطلاعات ایران) متصل شود تا از این طریق از سوی مسئولان ارشد نظام نیز رصد شود.

 

    پالایشگاه بندرعباس

راه اندازی واحد کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان

مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس از راه اندازی واحد کارآفرینی واشتغال دانش بنیان با تبیین وظایف این بخش و نگاه علمی به این رویکرد در این پالایشگاه خبرداد.

هاشم نامورافزود: این واحد باتصویب هیئت مدیره شرکت پالایش نفت بندرعباس برای نخستین باردربین شرکت های پالایشی، به صورت رسمی درساختار سازمانی شرکت پالایش نفت بندرعباس قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: واحد کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان، به منظور تداوم اجرای طرح های متعدد درشرکت پالایش نفت بندرعباس، با اتکا به دانش بومی و اهتمام به اجرای طرح های دانش بنیان بانگاه قطع وابستگی، به عنوان واحد پالایشی پیشرو در این پالایشگاه راه اندازی شده است.

نامور همچنین از راه اندازی ستاد تحول آفرین و دانش بنیان با هدف استفاده ازخرد جمعی، انتقال تجربه، علمی سازی فرآیند ها و شناسایی فرصت ها وظرفیت های دانش محور در شرکت پالایش نفت بندرعباس خبرداد.

 مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس با اشاره به اینکه صنعت دانش بنیان یکی از ارکان اصلی و اساسی در رشد و توسعه و قطع وابستگی است، اظهارکرد: صنعت نفت به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه کشور می تواند در حوزه تولید دانش و اشتغال دانش بنیان، همچنین استانداردسازی محصولات تولیدی و فرآورده های نفت، گاز و پتروشیمی، ارزش آفرینی کند.

 نامور بااشاره به اجرای پروژه ملی ارتقای کیفیت محصولات سنگین درپالایشگاه بندرعباس گفت: این پروژه ازجمله پروژه های مهمی است که برپایه تولید کک اسفنجی وکاهش میزان نفت کوره و تولید محصولات با ارزش افزوده بیشتر دردست اجراست.

وی تصریح کرد: اعتماد به توانایی متخصصان داخلی و حرکت به سمت فعالیت های دانش بنیان که در بسیاری از طرح های شرکت پالایش نفت بندرعباس با حمایت از ساخت داخل مورد نظر قرار گرفته، دستاوردهای بسیاری ازجمله قطع وابستگی به خارج، جلوگیری ازخروج ارز ازکشور، بی اثرسازی تحریم ها، همچنین تولید مستمر، صرفه جویی و بهبود عملکرد اقتصادی را به همراه داشته است.

 

   شرکت اویک

توزیع 700 بسته معیشتی در میان خانواده های محروم دهلران

شرکت مهندسی وساختمان صنایع نفت(اویک)همسو با اجرای مسئولیت های اجتماعی، 700بسته معیشتی ارزاق در میان خانواده های محروم شهرستان دهلران توزیع کرد.این بسته های معیشتی به ارزش 6 میلیارد ریال در آیینی با حضور اعضای شورای تامین و شورای اداری شهرستان دهلران ازجمله امام جمعه، فرماندار، فرمانده نیروی انتظامی، همچنین فرمانده سپاه ناحیه شهرستان دهلران، فرمانده هنگ مرکزی، دادستان، رئیس کمیته امداد و دیگر مقام های محلی، بین خانواده های کم بضاعت شهرستان دهلران و روستاهای اطراف پروژه های ان جی ال، پتروشیمی و تقویت فشار گاز این شهرستان توزیع شده است. دراین مراسم، سیدمحسن موسوی، امام جمعه شهرستان دهلران با اشاره به تاکیدهای دین مبین اسلام درباره اهمیت خدمت به محرومین، نیازمندان و مستمندان اظهار کرد: خداوند بلند مرتبه را شاکریم که مجموعه بزرگ اویک هم زمان با ایام ماه مبارک رمضان، لیالی قدر و هفته اکرام ایتام همسوبا تعهدهای مسئولیت اجتماعی، این بسته های معیشتی را برای کمک به محرومان توزیع کرده است.وی با اشاره به تأکید پیامبر اسلام(ص) و آیه شریفه سوره آل عمران درباره انفاق، از توجه و اقدام های اثرگذار شرکت اویک برای یاری رسانی به نیازمندان منطقه همچنین رفع مشکلات شهرستان، تشکر و قدردانی کرد.لطیف صادقی، فرماندار ویژه دهلران نیز ازهمکاری سازنده شرکت اویک و کمک های این شرکت به مردم منطقه تشکر وقدردانی کرد و خواستار توجه بیش از پیش به محرومیت های شهرستان دهلران شد.

 

   شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب

1000میلیارد تومان اعتبار برای فعال سازی مراکز دانش بنیان

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای فعال سازی مراکز دانش بنیان در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

علیرضا دانشی گفت: در زمینه فعالیت های مرتبط با دانش بنیان شدن سازمان درسه سطح برنامه ریزی شده که سطح نخست آن شناسایی چالش ها، مرحله دوم، شناسایی مراکز دانش بنیانی که برصنعت نفت تمرکز دارند و مرحله سوم ایجاد زنجیره ارزش در صنعت نفت است.

وی افزود: دراین ارتباط دفترپژوهش وفناوری شرکت ملی مناطق نفت خیزجنوب در دانشگاه شهید چمران راه اندازی شده وقراردادی در زمینه ساخت قعطعات کمپرسور با این دانشگاه امضا کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تصریح کرد: این شرکت با اولویت بخشی به فعالیت های مرتبط بادانش بنیان شدن سازمان، اقدام های مرتبط بامسئولیت های اجتماعی و زیست محیطی را نیز دربرنامه کاری دارد. به گفته دانشی، در حوزه مسئولیت های اجتماعی نیز، وزارت نفت 7200میلیارد تومان اعتبار برای مناطق نفت خیز اختصاص داده است که باید درمدت زمان سه سال هزینه شود. دانشی با اشاره به این که درحوزه محیط زیست نیزاقدام هایی برای جمع آوری گازهای همراه در دست انجام است، تصریح کرد: اواخرسال گذشته در این خصوص قراردادی به ارزش 500 میلیون یورو با مجموعه پتروشیمی امضا شد که رقم قابل ملاحظه ای است.

وی با تشریح اقدام های این شرکت برای افزایش تولید گفت: شرکت ملی نفت ایران 750میلیون دلار برای فعالیت های زیرساختی و نگهداشت وافزایش تولید در مناطق نفت خیز جنوب اختصاص داده است. همچنین برای بازگشت تولید نفت به پیش از تحریم ها 16 اقدام موثر در دستور کار قرار دارد و اکنون در شرایطی قرار داریم که می توان گفت ظرفیت تولید به پیش از تحریم ها رسیده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب درباره اقدام های این شرکت برای مناطق آلوده به نشت نفت و گاز در مسجدسلیمان اظهار کرد: مناطق نفت خیز خود را ملکف می داند که درباره مناطق آلوده به نشت نفت و گاز در مسجدسلیمان اقدام کند.

وی افزود: درارتباط با موضوع نشت نفت ازمخزن مسجدسلیمان مطالعات خوبی با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان انجام پس ازجمع بندی گزارش مقرر شد اقدام های موثری برای مطالعه علمی تر ودقیق تر باحضور کارشناسان ارشد وخبره محیط زیست صورت گیرد.

دانشی با بیان اینکه باید ابتدا منشا آلودگی ها حل و سپس برای جابه جایی اقدام شود، اظهار کرد: برای مطالعه منشا آلودگی ها در مسجدسلیمان پروژه ای با دانشگاه شهید چمران اهواز آغاز خواهیم کرد.

 

   شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری

راه اندازی توربین سولار مارس در تاسیسات نفتی کرنج

 با تلاش متخصصان شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری توربین سولار مارس 100ردیف B ایستگاه تزریق گاز 600 کرنج راه اندازی شد.

محمدرضا گودرزی، مدیر عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری گفت: این توربین همسو با بهینه سازی و تداوم تولید و تسریع در اجرای پروژه نصب سیستم کنترل جدید، بازسازی و راه اندازی شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت راه اندازی این توربین، از اواخر اسفند سال 1400 عملیات جابه جایی و نصب تجهیز از سوی بخش خصوصی با همکاری واحد تعمیرات و عملیات تقویت فشار کرنج آغاز و پس از هم محوری توربین و کمپرسور، نصب و سرویس ادوات جانبی، ادوات کنترل و حفاظت ابزار دقیق، همچنین بررسی سیستم اعلان و اطفای حریق، اقدام های لازم برای راه اندازی انجام شد.

مدیرعملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری با اشاره به مزایای نصب این توربین در بهینه سازی مصرف برق گفت: با توجه به مصرف کمپرسورهای برقی در تاسیسات نفتی کرنج، راه اندازی این توربین و جایگزینی آن با دو ردیف کمپرسور برقی سبب می شود مصرف برق درفصول گرم سال حدود هشت مگاوات کاهش یابد وشاهد پایداری در نگهداشت تولید نیز باشیم..

 

   سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

 کمک های صنعت نفت به محیط پیرامون

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به کمک های صنعت نفت به محیط پیرامون گفت: برای رضایتمندی مردم و کاهش مشکلات موجود در منطقه طرح های ویژه ای در شورای راهبردی و صنعت نفت در حال پیگیری است.

سخاوت اسدی درنشست شورای راهبردی منطقه ویژه پارس که با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداربوشهر ومسئولان چهارشهرستان جنوبی استان برگزارشد، اظهارکرد: همدلی و هماهنگی که میان مجموعه صنعت نفت ومسئولان استان بوشهر در زمینه مسئولیت های اجتماعی به ویژه کمک های عام المنفعه وجود دارد، زمینه ساز پیشرفت و توسعه منطقه خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای رضایتمندی مردم وکاهش مشکلات موجود درمنطقه طرح های ویژه ای در شورای راهبردی و صنعت نفت در حال پیگیری است که امیدواریم با تخصیص منابع و ایجاد زیرساخت های اقتصادی توسعه پایدار در منطقه رقم بخورد. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس کلید توسعه دراستان بوشهر رااتحاد و همدلی میان مردم ومسئولان عنوان واظهارکرد: باتقویت همدلی موجود وگسترش خدمات صنعت نفت، انتظار می رود شاهد رشد و شکوفایی و توسعه متوزان در استان بوشهرباشیم.

 

 

شرکت گاز استان گیلان

جذب 41هزار مشترک گاز  درسال 1400

مدیرعامل شرکت گازاستان گیلان گفت: با اجرای عملیات گازرسانی در سال 1400، حدود 41هزار مشترک گاز طبیعی در این استان جذب شده است.

عیسی جمال نیکویی افزود: با جذب این تعداد مشترک دربازه زمانی یاد شده، مجموع مصرف کنندگان گازطبیعی در گیلان به بیش از یک میلیون و 182 مشترک رسیده است.

وی بابیان اینکه پارسال از مجموع مشترکان گاز جذب شده بیش از 23 هزار مشترک متعلق به شهرهای استان گیلان بوده است، افزود: با وجودپایان عملیات گازرسانی درشهرها، برای بهره مندی همه مشترکان ازگازطبیعی در مناطق و حفرات خالی شهرها، برنامه مدونی در دستور کار دارد.

مدیرعامل شرکت گازاستان گیلان همچنین بابیان اینکه درسال 1400به بیش از 17 هزار متقاضی گاز روستایی، گازرسانی شده است، اظهارکرد: این شرکت پارسال موفق شد با گازرسانی به 14روستای سخت گذر و کوهستانی، شمار روستاهای بهره مند از گاز درگیلان را به دو هزار و 94 روستا ودرصد بهره مندی ازگاز دراین بخش را به بیش از96 درصد برساند.