مدیر طرح های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی:
همایش انگوا سبب تقویت همکاری در صنعت سی ان جی می شود

مدیر طرح های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان این که برگزاری هفتمین همایش انگوا در ایران به تقویت همکاری ها در این صنعت و تبادل نظر کارشناسان کمک می کند. علی مهرابی افزود: ۶ دوره پیشین همایش و نمایشگاه اتحادیه خودروهای گازسوز آسیا و اقیانوسیه (انگوا) در کشورهای فیلیپین، مالزی، تایلند، هند و چین برگزار شد و نتایج قابل توجه و سازنده ای برای همه کشورهای عضو اتحادیه در برداشت. وی با بیان این که نهم تا یازدهم آبان ماه امسال هفتمین کنفرانس انگوا به میزبانی ۴ نهاد خصوصی در ایران برگزار می شود، افزود: کشورهای عضو  این اتحادیه از طریق برگزاری این همایش، تمهیدات بیشتری برای استفاده بیشتر از گاز طبیعی در کشورها با توجه به صرفه اقتصادی و پاک بودن آن می اندیشند. مدیر طرح های سی ان جی شرکت ملي پخش فرآورده های نفتی ادامه داد: در هفتمین همایش و نمایشگاه جانبی آنگوا که امسال تهران میزبان شده است، شرکت های بین المللی و کشورهای خارجی با توانمندی های ایران در زمینه صنعت سی ان جی آشنا خواهند شد و این مورد می تواند در صدور تجهیزات و خدمات شرکت های داخلی به خارج از کشور تاثیرگذار باشد. مهرابی با بیان این که در بخش سی ان جی به سرمایه گذاری گسترده نیازی نیست، افزود: سرمایه گذاری ها از سوی بخش خصوصی انجام شده است و هیچ مشکلی در بخش سرمایه وجود ندارد؛ خوشبختانه شبکه گاز کشور نیز، امکان استفاده از این سوخت پاک را فراهم کرده است. به گفته وی، تنها در ساخت و تولید خودروهای گازسوز می توان از سرمایه گذاری خارجی بهره برد؛ زیرا در بخش خودروی گازسوز با کیفیت مناسب در داخل کشور با مشکل روبه رو هستیم. مهرابی همچنین از سوق دادن بخش حمل و نقل عمومی کشور به سمت استفاده از سی ان جی به عنوان یکی از راهکارهای استفاده بیشتر از این سوخت پاک نام برد و گفت: در برخی کشورها این رویه برقرار است. بر اساس تصمیم نشست هیئت مدیره آنگوا (انجمن خودروهای گازسوز آسیا-اقیانوسیه) در ژانویه ۲۰۱۵ میلادی، ایران به طور رسمی به عنوان میزبان همایش دوسالانه بین المللی و نمایشگاه آنگوا در سال ۲۰۱۷ میلادی تعیین شده است. این کنفرانس سه روزه به طور مشترک از سوی چهار نهاد اتحادیه گاز طبیعی فشرده شده (سی ان جی) ایران، اتحادیه تولیدکنندگان تجهیزات سی ان جی ایران، اتحادیه سوخت های جایگزین و انجمن سوخت های جایگزین برگزار و اداره می شود. شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، شرکت ملی نفت ایران، سازمان ملی استاندارد، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور و برخی نهادهای مسئول، حامیان این رویداد هستند. مؤسسه های خارجی ان جی وی گلوبال، کی ای ان جی وی، و کی ئی آی تی آی نیز، از رویداد آنگوا ۲۰۱۷ حمایت می کنند.  همایش آنگوا ۲۰۱۷ در تهران شامل یک نمایشگاه خودروهای گازسوز و کاربرد فناوری  سوخت های جایگزین خواهد بود. آنگوا دارای ۶۵ عضو از ۱۸ کشور دنیاست و چین، کره جنوبی، مالزی، تایلند، فیلیپین، هند کشورهای برگزار کننده همایش در سال های گذشته بوده اند؛ امسال ایران برای نخستین بار، میزبان این همایش است.

 

 مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران خبرداد
انتقال ۱۰۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در نیمه نخست امسال

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: نیمه نخست امسال یکصد و یک میلیارد مترمکعب گاز با تاسیسات خطوط لوله در سراسر کشور منتقل شده که عملکرد و آمار مطلوب و مناسبی در حوزه انتقال گاز به شمار می آید. سعید توکلی با بیان این که شرکت انتقال گاز از لحاظ حجم کل تاسیسات و خطوط لوله در حال بهره برداری رتبه نخست را در خاورمیانه دارد، گفت: بر اساس این ویژگی ها، جایگاه ایران در جهان پس از آمریکا، روسیه و کانادا رتبه چهارم است. وی درباره حجم انتقال گاز در نیمه نخست امسال اظهار کرد: در ۶ ماه نخست امسال، یکصد و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز با تاسیسات خطوط لوله منتقل شده که از فعالیت های شاخص شرکت انتقال گاز به شمار می آید. مدیرعامل شرکت انتقال گاز درباره دیگر اقدام های انجام شده در این شرکت توضیح داد: پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر پیگرانی تمیزکننده و ۵۲۰ کیلومتر پیگرانی هوشمند صورت گرفته، همچنین ۲۶ هزار و ۱۳۰ کیلومتر نشت یابی و ۱۱۰ هزار و ۹۵۰ مترمربع تعویض پوشش انجام شده است. توکلی با اشاره به انجام ۴۶ مورد عملیات انشعاب گرم (HOT TAP) در کشور ادامه داد: تاکنون همه تعمیرات اساسی برنامه ریزی شده امسال، به بهترین نحو انجام شده که در پایداری عملیات انتقال گاز اثرگذار است. وی افزود: بالغ بر ۳۸ پروژه تعمیرات خط لوله و تعویض پوشش انجام شده که ۱۴ مورد از این پروژه ها مربوط به خطوط لوله سراسری است. توکلی درباره ایستگاه فراشبند ۱۰ گفت: راه اندازی ایستگاه فراشبند ۱۰ از جمله اقدام های مهم شرکت انتقال گاز است، زیرا این ایستگاه، نخستین ایستگاه تقویت فشاری بود که به وسیله بهره بردار، طراحی، احداث و راه اندازی شد. وی افزود: ایستگاه فراشبند ۱۰ با سه توربوکمپرسور ۲۵ مگاواتی، ظرفیت انتقال روزانه ۹۰ میلیون مترمکعب گاز را در حالت استاندارد دارد که این میزان قابل افزایش است. با راه اندازی این طرح از گلوگاه فراشبند، امسال نسبت به پارسال، قابلیت افزایش انتقال ۴۰ میلیون متر مکعب گاز در این ایستگاه حاصل شده است.

صرفه  جویی ۱۳۰ میلیارد تومانی شرکت انتقال گاز
شرکت انتقال گاز، هدف تعمیراتی خود را به گونه ای پیش می برد که انجام تعمیرات خطوط انتقال بدون تخلیه گاز و هدررفت آن صورت پذیرد که این تلاش مثبت طی یک سال اخیر، سبب صرفه جویی بیش از ۱۳۰ میلیارد تومانی شده است. سعید توکلی، مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران، با بیان این که شرکت انتقال گاز در سطح کشور و در ۱۰ منطقه عملیاتی گسترده شده، گفت: این شرکت وظیفه دارد تا گاز را از منابع تولید تحویل گرفته و به منابع مصرف تحویل دهد. وی درباره دارایی های تاسیساتی و تجهیزات شرکت انتقال گاز توضیح داد: هم اکنون شرکت انتقال گاز دارای ۷۹ ایستگاه تقویت فشار گاز، ۲۸۰ توربوکمپرسور، ۴۰ مرکز بهره بردار ی و تعمیرات، پنج ایستگاه صادرات گاز، سه ایستگاه واردات گاز و ۲ هزار و ۱۸۳ ایستگاه بین راهی است، همچنین ۳۵ هزار و ۶۰۰ خط لوله فشار قوی در سراسر کشور در حال بهره برداری دارد. مدیرعامل شرکت انتقال گاز اظهار کرد: تزریق، بهره برداری و راه اندازی خط لوله انتقال گاز دامغان_کیاسر در محدوده شمالی کشور سبب می شود تا از کمبود و قطع گاز شهرهای شمال ایران جلوگیری شود، همچنین تزریق گاز ترش در خط ۴۲ اینچ ایستگاه مندنی زاده تا بیدبلند، از دیگر طرح های اجرایی شرکت انتقال گاز است که بخشی از خوراک پالایشگاه بیدبلند را تامین می کند. توکلی در ادامه، تعمیرات اساسی، پیگرانی هوشمند و معمولی، نشت یابی، تعویض پوشش خطوط، تزریق گاز و بازرسی فنی تاسیسات انتقال گاز را از دیگر طرح های اجرا شده شرکت انتقال گاز عنوان کرد و گفت: با تلاش شبانه روزی کارکنان سختکوش منطقه سه عملیات انتقال گاز ایران و با محوریت معاونت عملیات خطوط لوله این منطقه، تغییر کلاس حدود ۴۵۰ متر از خط لوله ۵۶ اینچ دوم سراسری در مجاورت تاسیسات تقویت فشار گاز ساوه ۲ از کلاس A به کلاس D بدون هیچ گونه حادثه و با رعایت استانداردهای شرکت ملی گاز با موفقیت انجام شد.


۷۵ شرکت زنجیره ای توزیع سوخت مجوز فعالیت گرفتند
معاون مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: بر اساس قانون و شیوه نامه ارزیابی شرکت های صاحب صلاحیت (برند) که از سوی وزارت نفت ابلاغ شده، تاکنون به ۷۵ شرکت زنجیره ای توزیع سوخت مجوز فعالیت داده شده است. مجید مجیدی راد با اشاره به اجرایی کردن اصل ۴۴ قانون اساسی، وظیفه شرکت های صاحب صلاحیت (برند) را دریافت سوخت از انبارهای نفت، حمل به موقع آن در جایگاه های زیر پوشش و همچنین مسئولیت کمیت و کیفیت عرضه فرآورده های نفتی عنوان کرد و از شرکت های حمل و نقل و انجمن صنفی جایگاه های عرضه سوخت خواست تا درصورت توانایی، نسبت به ایجاد شرکت صاحب صلاحیت اقدام کنند. وی افزود: سیستم حق العمل کاری و حمل و نقل بر اساس نرخ تعرفه هایی که شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تعریف می کند، پرداخت می شود. همچنین مسعود رضایی، معاون مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان این که با اجرای طرح توزیع سوخت ازسوی شرکت های زنجیره ای حق کسی ضایع نخواهد شد، اجرایی شدن اصل ۴۴ قانون اساسی را در شرکت لازم خواند و گفت: برون سپاری امور اقتصادی به بخش خصوصی از سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی است که اجرای آن در همه جوامع پیشرفته و کشورهای صنعتی موفق بوده است. رضایی هماهنگی شرکت های حمل و نقل و شرکت های صاحب صلاحیت را با مدیران شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی «مطلوب» ارزیابی کرد و افزود: در بیشتر مناطق، جایگاه های سوخت تمایل به همکاری با برند را دارند.  


احیای تالاب هورالعظیم با همکاری  مثبت وزارت نفت
مدیرکل محیط زیست استان خوزستان گفت: تالاب هورالعظیم با همکاری های مثبت وزارت نفت نسبت به گذشته وضع بهتری دارد و هم اکنون بیش از ۷۰ درصد این تالاب آبگیری شده است. احمدرضا لاهیجان زاده، مدیرکل محیط زیست استان خوزستان در این مورد گفت: استان خوزستان به دلیل تنوع تالاب، رتبه نخست تالاب های کشور را به خود اختصاص داده است و ۷۰۰ هزار هکتار از اراضی این استان را تالاب تشکیل می دهد. وی با اشاره به اتفاق هایی که در تالاب هورالعظیم طی این سال ها رخ داده است، افزود: با توجه به فعالیت های وزارت نفت در دولت های نهم و دهم بخش زیادی از این تالاب نابود شده بود که در سال ۹۲ و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، رویکرد وزارت نفت تغییر کرد، مهندس زنگنه نگاه ویژه ای به محیط زیست داشت و همین موضوع باعث بهبود وضع تالاب شده است. لاهیجان زاده تصریح کرد: هم اکنون تالاب هورالعظیم بالای ۴ میلیارد مترمکعب آب دارد و حتی در زمانی که آب آن با توجه به شرایط اقلیمی باید کم باشد تا ۷۰ درصد آبگیری در آن صورت می گیرد، این موضوع نشان دهنده بهبود وضع تالاب هورالعظیم است.

 

کمیته مشاوران مخازن در تعیین متقاضیان اولویت‎دار ۴ میدان به جمع‎بندی رسید
رئیس کمیته مشاوران مخازن شرکت ملی نفت ایران گفت: این کمیته با استناد به نتایج مطالعات ارائه شده از سوی شرکت‎های مختلف در میدان‎های چنگوله، آبتیمور، منصوری و لایه نفتی پارس جنوبی، نسبت به امتیازبندی و تعیین متقاضیان اولویت‎دار توسعه هر یک از این میادین اقدام کرده و به جمع‎بندی رسیده است. کریم زبیدی افزود: جلسات کمیته مشاوران مخازن برای این چهار میدان برگزار شده و با امتیازبندی صورت گرفته، مناسب‎ترین گزینه از دیدِ کمیته مشاوران مخازن برای توسعه هر یک از چهار میدان، مشخص شده است. مدیر برنامه‎ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت یادآور شد: جمع‎بندی کمیته مشاوران مخازن اگرچه در تصمیم‎گیری  برای انتخاب راهبر توسعه میدان‎ها موثر است؛ اما دیدگاه نهایی نیست و در کنار نتایج بررسی‎های این کمیته، نتایج بررسی‎های دیگر در زمینه‎های حقوقی، اقتصادی و... نیز، عوامل تعیین‎کننده‎ای به شمار می‎روند. وی ابراز امیدواری کرد قرارداد توسعه میادین نامبرده، تا پایان امسال امضا شود. زبیدی پیش از این در گفت‎وگو با ایسنا هم این خبر را اعلام کرده و درباره لایه نفتی پارس جنوبی گفته بود: برای توسعه این میدان، علاوه بر مرسک، ۲ شرکت از جمله یک شرکت روسی ابراز تمایل کرده‎اند؛ اما مذاکرات با مرسک پیشرفت خوبی داشته است. بر اساس این گزارش، شرکت‎های دی‎ان‎او، ملی نفت تایلند (PTTEP) و گازپروم‎نفت برای توسعه میدان چنگوله، شرکت‎های مرسک، پرتامینا، لوک‎اویل، تنکو و مپنا برای توسعه میدان آبتیمور و شرکت‎های پرتامینا، لوک‎اویل، تنکو و مپنا برای توسعه میدان منصوری، با شرکت ملی نفت ایران تفاهمنامه مطالعاتی امضا کرده‎اند.

 

 امیدواری به مصرف روزانه ۶۸ میلیارد مترمکعب گاز در نیروگاه ها
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز، با بیان این که مصرف گاز نیروگاه ها پارسال ۶۲ میلیارد مترمکعب بود، اظهار امیدواری کرد که این مقدار امسال به ۶۸ میلیارد مترمکعب برسد. سعید مومنی درباره سوخت رسانی به نیروگاه های کشور گفت: بخش عمده نیروگاه های کشور از گاز استفاده می کنند، بر این اساس، میزان سوختی که پارسال ۸۶ نیروگاه دریافت و مصرف کرده اند، ۶۲ میلیارد مترمکعب بوده است.
وی افزود: با گازرسانی صحیح و به موقع به نیروگاه های کشور، مصرف سوخت مایع در آنها کاهش بسیاری داشته زیرا امسال و پارسال سهم گاز بیشتری دریافت کرده اند که صرفه جویی ارزی زیادی برای کشور داشته است.
مومنی با تاکید بر اینکه مصرف گاز سبب کاهش میزان آلودگی هوا می شود، اظهار کرد: مصرف سوخت مایع آلایندگی زیادی به همراه دارد اما جایگزین شدن گاز آثار زیست محیطی مطلوبی در پی دارد که کاهش میزان آلاینده ها از جمله همین اثرات است. مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران، ادامه داد: امیدواریم مصرف گاز در نیروگاه ها تا پایان امسال به ۶۸ میلیارد مترمکعب برسد. وی درباره گازرسانی به صنایع در کشور توضیح داد: صنایع عمده کشور از مصرف کنندگان گاز هستند به صورتی که میانگین مصرف روزانه آنها ۱۰۲ میلیون مترمکعب است، همچنین میانگین مصرف روزانه گاز صنایع سیمان برابر ۲۰ میلیون مترمکعب، صنایع فولاد برابر ۲۲ میلیون مترمکعب، پتروشیمی ها برابر ۴۵ میلیون مترمکعب و نیروگاه ها برابر ۲۶۰ میلیون مترمکعب است.
مومنی با بیان اینکه هم اکنون حجم گاز قابل توجهی در کشور مصرف می شود، گفت: این حجم گاز صنایع را از مصرف سوخت مایع بی نیاز کرده؛ در حالی که اگر صنایع و نیروگاه ها به جای استفاده از گاز از سوخت مایع استفاده کنند، یک فاجعه زیست محیطی شدید به وجود می آید.  مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز تصریح کرد: با اقدام های انجام شده، شرکت ملی گاز توانسته است در برنامه ریزی های مربوط به بخش های صنایع، تجاری، نیروگاه ها و بخش خانگی به بیش از ۱۰۰ درصد اهداف خود دست یابد.

۷۷ درصد خانوار روستایی و ۹۸ درصد خانوار شهری از نعمت گاز بهره مند می شوند
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز گفت: بر اساس طرح های گازرسانی که اکنون در حال اجرا هستند و تا پایان امسال به بهره برداری می رسند، میزان خانوار روستایی بهره مند از گاز به ۷۷ درصد و میزان خانوار شهری بهره مند از گاز به ۹۸ درصد می رسد.
سعید مومنی اظهار کرد: هم اکنون ۷۴ درصد از جمعیت خانوار روستایی ایران از نعمت گاز برخوردارند که این میزان تا پایان امسال و با تکمیل برخی طرح ها به ۷۷ درصد افزایش می یابد.
وی با بیان این که در کشور به طور کل پنج میلیون و ۵۲۳ هزار خانوار روستایی زندگی می کنند، ادامه داد: تا پایان شهریور ماه، چهار میلیون و ۱۱۰ هزار خانوار از نعمت گاز برخوردار شدند که این میزان تا پایان امسال به ۴ میلیون و ۲۸۰ هزار خانوار می رسد.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز اظهار کرد: اکنون ۲۴ هزار و ۴۰۰ روستای کشور گازرسانی شده اند و پنج هزار روستا نیز تا پایان سال به این تعداد اضافه می شود. مومنی درباره گازرسانی به مناطق شهری توضیح داد: در ایران یکهزار و ۲۵۴ شهر داریم که از این تعداد یک هزار و ۱۰۱ شهر گازرسانی شده اند، البته این آمار با تعداد مشترکان گاز برابر نیست زیرا ممکن است برخی افراد دارای چند اشتراک گاز باشند بر این اساس اکنون ۲۱ میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک شهری داریم.  وی تعداد خانوارهای شهری زیر پوشش گازرسانی را ۱۴ میلیون و ۶۸۳ هزار خانوار اعلام کرد و گفت: این تعداد برابر ۹۶ درصد است که تا پایان امسال به ۹۸ درصد افزایش می یابد، اکنون ۸۶ شهر در حال پایان طرح گازرسانی هستند که بخش زیادی از آنها در دهه فجر به بهره برداری می رسند.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز با تاکید بر این که شرکت ملی گاز مسئولیتی برای تامین سوخت مورد نیاز مناطقی که زیر پوشش گازرسانی قرار نگرفته اند، ندارد، ادامه داد: وظیفه اصلی ما، توسعه طرح های گازرسانی بر اساس بودجه های مصوب در مناطقی است که از نعمت گاز بی بهره اند، همچنین پایداری تامین گاز آنها تضمین می شود اما تامین سوخت این مناطق تا پیش از گازرسانی بر عهده دیگر بخش های وزارت نفت و وزارت نیروست.
«درخشش نفت» بر دیوارهای دانشگاه صنعتی شریف  
مجموعه ای از تابلو عکس های تاسیسات صنعت نفت ازسوی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت به دانشکده شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف اهدا شد. اداره کل روابط عمومی وزارت نفت همسو با توسعه همکاری های فرهنگی با مراکز دانشگاهی، علمی و تخصصی صنعت نفت، مجموعه ای از عکسهای صنعت نفت را با عنوان «درخشش نفت» به دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف اهدا کرد. در مراسم اهدای این مجموعه که با حضور نمایندگان اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف و اعضای هیئت علمی این دانشکده برگزار شد، دکتر عبدخدایی، رئیس این دانشکده با ابراز خرسندی و قدردانی از حمایت فرهنگی وزارت نفت از نهادهای علمی کشور به منظور آشنایی با ابعاد مختلف صنعت نفت گفت: امیدواریم ابعاد این حمایت سبب توسعه مهارت ها و آشنایی میدانی اعضای هیئت علمی و دانشجویان با صنعت نفت شده و همسو با این هدف، برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارت افزایی برای دانشجویان دانشکده مهندسی شیمی و نفت شریف ازسر گرفته شود.  غلامعلی رزاق پناه، معاون امور فرهنگی، ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت، نیز تصریح کرد: روابط عمومی وزارت نفت به منظور ارائه تصویری باشکوه و درخشان از تاسیسات و مجتمع های تولیدی و صنعتی، اعم از بالادستی و پایین دستی و در پاسخ به درخواست دانشگاه صنعتی شریف، مجموعه ای شامل ۳۲ تابلو از تصاویر تاسیسات این صنعت شامل مراحل اکتشاف، استخراج، انتقال، ذخیره سازی، فرآورش در پالایشگاه ها و مجتمع های پتروشیمی و سرانجام مصرف و صادرات محصولات آن را به این دانشکده اهدا کرد.
وی افزود: رویکرد هنری عکاسان در ثبت این تصاویر، ارائه چهره ای، پیشرفته، پاکیزه و درخشان از صنعت نفت بوده و امیدواریم مخاطبان با دیدن این تصاویر، احساس غرور و اقتدار و با انگیزه بالاتر برای خدمت به اهداف کشور تلاش کنند.
رزاق پناه همچنین ضمن اعلام آمادگی اداره کل روابط عمومی وزارت نفت به منظور توسعه فعالیت های اطلاع رسانی از طرح ها و پروژه های صنعت نفت به صورت تخصصی برای گروه های مرجع در کشور افزود: اولویت این فعالیت ها که در قالب تورهای بازدید از مراکز صنعت نفت تدارک دیده شده، با نهادهای علمی، پژوهشی و دانشگاهی مرتبط با صنعت نفت کشور خواهد بود.

نشست مدیرعامل   نفت خیز جنوب و شهردار اهواز
 بيژن عالي پور، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و منصور کتانباف، شهردار اهواز در نشستی، راه های افزایش تعامل دوطرف برای حل مشکلات شهر اهواز را بررسی کردند. عالي پور در این نشست با اشاره به فعاليت هاي اين شرکت در حوزه مسئوليت هاي اجتماعي، آمادگي مناطق نفت خيز جنوب را براي همکاری با شهرداری اهواز و ایجاد پروژه های عام المنفعه در چارچوب قانون و مقررات اعلام کرد.
کتانباف نيز با اشاره به مشکلات کلانشهر اهواز، خواستار همکاري دستگاه های اجرایی استان خوزستان با شهرداری براي بهبود اين وضعيت و حل مشکلات شد.