کوهنورد شرکت ملی گاز:

فتح قله حس نزدیک تر شدن به خداست

مشعل  تعداد زیادی از کارکنان صنعت انتقال گاز در بخش های مختلف در عین شرایط سخت کاری توانسته اند در عرصه های مختلف از جمله، علمی، پژوهشی، ورزشی و ... فعالیت داشته باشند و علاوه بر آن موفقیت های ارزشمندی نیز کسب کنند.

رضا عنصرسیار متولد روزهای پایانی سال 67،  یکی از کارکنان منطقه 10 عملیات انتقال گاز ایران است که در زمینه های ورزشی نیز فعالیت های چشمگیری داشته است. او با انتخاب رشته ورزشی کوهنوردی توانسته به قله های مختلفی صعود کند.

با رضا عنصرسیار همکارمان در منطقه 10 عملیات انتقال گاز ایران  گفت وگویی داشتیم که با هم می خوانیم.

   کوهنوردی را چگونه آغاز کردید؟

 حضورم در کوهنوردی به نوعی اتفاقی بود. همیشه دوست داشتم بتوانم از طبیعت و ویژگی های آن لذت ببرم به همین دلیل از سال 95 مسافرت و طبیعت گردی را از کویر حلوان در طبس و دره کال جنی شروع کردم. با نگاه جدی تری که به این مهم پیدا کردم، تصمیم گرفتم کوهنوردی را نیز شروع کنم و رفته رفته با خرید تجهیزات مختلف برنامه های کوهنوردی را آغاز کردم و این تصمیم آنقدر جدی شد که بیش از پیش به این رشته علاقه پیدا کردم.

    همیشه اولین ها به یاد انسان می ماند، لطفا از اولین برنامه کوهنوردی یا صعودی که به قله داشتید برایمان بگویید؟

اولین برنامه کوهنوردی را به کوه های اطراف برازجان، کوه چاه بهلو انجام دادم، اما از اولین به یادماندنی های کوهنوردی برای من، صعود به قله قلم از قلل دنا  به ارتفاع 3604 متر بود که یک صعود برفی محسوب می شود.

    ایستادن در یک قله چه احساسی به شما می دهد؟

بهتراست ابتدا به این نکته اشاره کنم که راه رسیدن به  قله کوه ها تفاوتی با فتح قله ندارد، چراکه کمپ زدن در دل کوه در ارتفاع و شب مانی و دور شدن از تصویر و صداهای مصنوعی شهر حس آرامش خاصی دارد که قابل توصیف نیست. اما بدون شک رسیدن به قله و ایستادن در مرتفع ترین نقطه یک کوه و فتح آن حس بسیار لذت بخشی است، حس نزدیک تر شدن به خدا و حس به انجام رساندن یک کار دشوار.

    از نظر شما کوهنوردی چگونه است یا چقدر شیرین است، آیا ارزش تحمل این همه سختی را دارد؟

فارغ از بحث جذاب بودن طبیعت و آرامشی که در آن است، شما هرچه از ارتفاعات کوه ها بالاتر می روید و از زمین فاصله می گیرید، دچار حس بهتری می شوید. کوهنوردی به نوعی رشته ای است که رفاقت در آن جای رقابت را می گیرد. یک گروه که باهم تصمیم می گیرند یک قله را فتح کنند نه تنها در فکر رقابت با هم نیستند بلکه به هم کمک می کنند تا با هم به موفقیت برسند، به همین دلیل است که کوهنوردان اصطلاحا به هم «همنورد» می گویند.

    تاکنون به چه قله هایی صعود داشته اید؟

از جمله مهم ترین آنها می توانم به صعودهای دماوند، سبلان(بام استان اردبیل)، خط الراس مرکزی دنا و صعود به قله های بیژن یک، بیژن 2 (برج آسمانی)، تفتان (بام استان سیستان و بلوچستان)، کینُو (بام استان خوزستان)، شاهو( بام استان کرمانشاه)، زردکوه دنا (بام استان چهارمحال و بختیاری)، قاش مستان (بلندترین قله رشته کوه زاگرس و بام استان کهگیلویه و بویراحمد)، بیرمی(بام استان بوشهر)، قله برف کرمو(اولین قله خط الراس شرقی دنا) اشاره کنم.

    از خاطرات شیرین یا تلخ برنامه های کوهنوردی خودتان برایمان بگویید؟

از خاطرات تلخ می توانم به یک صعود در اوایل شروع این رشته اشاره کنم که به دلیل ارتفاع زدگی نتوانستم ادامه مسیر دهم و بنا به دستور سرپرست برنامه از ارتفاع 3700 متر به کوهپایه بازگشتم یا صعودهایی که به دلیل نداشتن تجهیزات مورد نیاز آنها را از دست دادم. خاطرات خوب هم که در کوهستان و طبیعت فراوان است که اگر بخواهم موردی را مثال بزنم، می توانم به صعود قله کِینوُ بام استان خوزستان اشاره کنم. این کوهنوردی حدود 16 ساعت به طول انجامید و در آن پدیده های جوی مختلفی از جمله بارش برف و بارش، رعد و برق در ارتفاع و مه و رنگین کمان را مشاهده کردیم.

    چه توصیه ای برای همکارانی که می خواهند تازه کوهنوردی را شروع کنند، دارید؟

در ابتدای پاسخ این سوال همه را به سفر رفتن توصیه می کنم. خیلی ها بهانه هایی از قبیل متاهل بودن و مشکلات اقتصادی و... را می آورند، اما در سفرهای متعددی که داشتم افراد و خانواده های زیادی را دیدم که با شرایط خاص هم سفر می کردند، پس توصیه می کنم که خودتان را به هیچ وجه محدود نکنید. شما با هر سفری که می روید، با مردم جدیدی آشنا می شوید، نقاط جدیدی را می بینید و تجربه های جدیدی نیز به دست می آورید. به نظر من یکی از رسالت هایی که به دوش ما انسان هاست، سفر به نقاط مختلف زمین و دیدن مخلوقات و اقوام گوناگون خداوند است.

    در پایان اگر حرفی باقی مانده، بیان بفرمایید؟

در پایان باید بگویم هزینه ای که به سفر اختصاص می یابد، یک سرمایه گذاری برای روح خودمان است و قطعا سفرهایی که شما در جوانی انجام می دهید، نمی توانید آن را با همان کیفیت در سنین میانسالی به انجام برسانید. آرزو دارم روزی دامنه سفرهایم را وسیع تر و جهانگردی را نیز شروع کنم.

 

پورموسوی و فکری، گزینه های سرمربیگری نفت مسجدسلیمان

باشگاه نفت مسجدسلیمان در حال حاضر دو گزینه برای هدایت تیم فوتبال خود در فصل بیست و یکم لیگ برتر در نظر دارد.

باشگاه نفت مسجدسلیمان که برای فصل بیست و یکم فوتبال قصد دارد تیم خود را در روزهای منتهی به آغاز لیگ آماده حضور در مسابقات کند، به دنبال این است که هم زمان با تعیین تکلیف وضعیت تیم و مسائل مالی، سرمربی تیم را نیز انتخاب کند تا تیم برای مسابقات زودتر بسته شود.نفتی ها فعلاً روی دو گزینه دست گذاشته اند؛ محمود فکری، سرمربی فعلی این تیم و سیروس پور موسوی، سرمربی صنعت نفت آبادان. البته هرچند گفته شد که فکری و باشگاه نفت مسجد سلیمان در زمینه مبلغ قرارداد به توافق نرسیده اند، اما همچنان مذاکرات میان دو طرف ادامه دارد. پور موسوی هم با اینکه یک فصل دیگر با صنعت نفت آبادان قرارداد دارد، به نظر می رسد که برای فصل پیش رو با این تیم همکاری نخواهد کرد.  همچنین احتمال می رود در هفته های آینده بر گزینه های روی میز باشگاه نفت مسجدسلیمان برای هدایت این تیم افزوده شود تا درنهایت با مربی ای که به شرایط این باشگاه نزدیک تر باشد، قرارداد امضا کنند.

 

تقدیر فدراسیون هندبال از مدیرعامل باشگاه نفت و گاز گچساران

رئیس فدراسیون هندبال در مراسم قرعه کشی فصل جدید لیگ برتر هندبال مردان از مدیرعامل باشگاه  فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران به دلیل حمایت از توسعه این رشته ورزشی  تقدیر کرد.این لوح تقدیر از سوی  سعید پایاب، رئیس هیئت هندبال شهرستان گچساران به نمایندگی از رئیس فدراسیون هندبال به سید حمیدرضا حسینی، مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران تقدیم شد. باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران یکی از باشگاه های قدیمی و با اصالت ورزشی در سطح کشور است که فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۴۵ در سطح ورزش قهرمانی و ملی گسترش داده و تاکنون در رشته های مختلف ورزشی در سطح لیگ های حرفه ای کشور حضور فعالی داشته است.برپایه این گزارش، در این تقدیر نامه آمده است: بیش از نیم قرن تجربه تیم داری در سطح اول ورزش کشور افتخار بزرگی است که مردم ورزش دوست گچساران این افتخار را در کنار رشد و پیشرفت ورزشی فرزندانشان همواره انتظار داشته و تجربه کرده اند. با آرزوی تداوم حضور و موفقیت های روزافزون باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز گچساران.

 

باشگاه نفت چی باکو به دنبال جذب دروازه بان نفت مسجدسلیمان

دروازه بان تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان از یک تیم آذربایجانی پیشنهاد دارد که در همین راستا باشگاه نفت مسجدسلیمان برای ترانسفر این بازیکن مبلغی برای صدور رضایت نامه در نظر گرفته است.

باشگاه نفت چی باکو آذربایجان خواهان جذب فرهاد کرمانشاهی، دروازه بان نفت مسجدسلیمان شده است.

باشگاه نفت چی باکو آذربایجان مدتی پیش طی نامه رسمی به باشگاه نفت مسجدسلیمان خواهان جذب فرهاد کرمانشاهی، دروازه بان این تیم شده بود که در مقابل باشگاه نفت نیز طی یک نامه خواستار دریافت ۷۰ هزار دلار جهت انتقال این دروازه بان جوان شده است.

فرهاد کرمانشاهی در فصل بیستم فوتبال به عضویت نفت مسجدسلیمان درآمد و با این باشگاه برای دو فصل قرارداد دارد.  او در این فصل بازی های خوبی برای نفت انجام داد و همین موضوع باعث شده که باشگاه آذربایجانی به دنبال جذب او باشد. حالا باید دید تیم باکویی درنهایت با پرداخت این مبلغ موافقت خواهد کرد یا خیر و کرمانشاهی در ایران فوتبالش را ادامه می دهد یا به آذربایجان می رود.