شرکت ملی حفاری ایران

حفر17 حلقه چاه نفت و گاز در 2 ماه

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران از حفر وتکمیل 17 حلقه چاه های نفت و گاز در دو ماه نخست امسال در مناطق نفت خیز خشکی و دریایی کشور خبر داد.

بابک زنگنه گفت:چهارحلقه ازاین چاه ها، توسعه ای/ توصیفی و13حلقه تعمیری و تکمیلی  بوده است.

وی افزود: ازمجموع چاه ها 15حلقه شامل چهارحلقه توسعه ای/ توصیفی و11حلقه تکمیلی در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و دوحلقه چاه نیز در موقعیت شرکت نفت فلات قاره ایران حفر و عملیاتی شده اند.

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه تعمیر وتکمیل چاه ها ارتباط مستقیم وتأثیرگذاری با حفظ، نگهداشت و افزایش تولید دارد، اظهار کرد: در نتیجه هم افزایی وهمکاری مستمر میان متخصصان و کارشناسان این شرکت و شرکت های کارفرمایی، در مدت پیش گفته،تکمیل چهارحلقه چاه39 روز زودتر از برنامه پیش بینی شده از سوی کارفرما پایان یافت.

زنگنه با این توضیح که این شرکت 70 دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین شامل 67 دستگاه حفاری خشکی و سه دستگاه دریایی در تملک خود دارد، گفت: هم اکنون 25دکل حفاری این شرکت در حال جابه جایی در مناطق عملیاتی خشکی کشور هستند.

تاکید بر تداوم همکاری های نیروی انتظامی

در نشست مشترک مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با فرمانده انتظامی استان خوزستان، بر تداوم همکاری های دومجموعه تاکید شد.

حمیدرضا گلپایگانی در نشست با فرمانده انتظامی استان خوزستان، گفت: به روال معمول جابه جایی هر دستگاه حفاری در جاده ها و راه های مواصلاتی کشور با به کارگیری بیش از100 دستگاه خودروسنگین وفوق سنگین به همراه اکیپ های تخصصی صورت می گیرد که با توجه به حجم و وزن محموله های بعضا ترافیکی، نیاز مبرم به هماهنگی،همکاری و همراهی پلیس راهور دارد.

وی افزود: همکاری پلیس موجب آسان سازی تردد و متعاقب آن کوتاه شدن زمان جا به جایی وعملیایی شدن زودهنگام دکل حفاری و تولیدی شدن چاه می شود که هر یک روز تسریع در انجام کار از نظر حفظ، نگهداشت و افزایش تولید و ایجاد درآمد اقتصادی برای کشور بسیار بااهمیت است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: ماموران نیروی انتظامی اعم از مرزبانان در مناطق مرزی و پلیس نیز در مناطق شهری که دستگاه های حفاری و کارگاه های عملیاتی و پشتیبانی استقرار دارد، همکاری مطلوبی با کارکنان حراست شرکت ملی حفاری دارد.

 گلپایگانی با بیان اینکه این شرکت بزرگترین شرکت حفاری در منطقه و کشور است و به عنوان زنجیره اصلی در فرآیند تولید نفت و گاز نقش محوری عهده دار است، بر تداوم و تقویت همکاری ها میان این سازمان با نیروی انتظامی تاکید کرد.

 

    پخش فرآورده های نفتی منطقه سبزوار

توزیع 620 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی   درسال 99

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه سبزوار ازتأمین وتوزیع بیش از620 میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در سال گذشته منطقه خبر داد. محمد صادقی افزود: سال 99 سالی که شیوع کرونا در کشور گسترش داشت و کارکنان منطقه، شرکت های حمل ونقل، رانندگان زحمتکش نفتکش، همچنین متصدیان و کارکنان مجاری عرضه سوخت، شرکت های توزیع کننده گاز مایع و شرکت های صاحب نشان(برند) با تلاش مضاعف توانستند بیش از 620 میلیون لیتر سوخت مورد نیاز مردم را به موقع تأمین، ارسال و توزیع کنند. وی درباره فعالیت مجاری عرضه سوخت گفت: پارسال همه مجاری عرضه سوخت مایع و سی ان جی منطقه درشهرستان های سبزوار،بردسکن، خوشاب، ششتمد، داورزن، جوین و جغتای بدون وقفه و به طور 24 ساعته در زمینه سوخت رسانی فعالیت داشتند. مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه سبزوار از اجرای دو طرح مهم در سال 99 نام برد و اظهار کرد: طرح توزیع الکترونیکی سوخت (نفت سفید، گاز مایع و نفت گاز) و طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروهای عمومی ازجمله طرح هایی  بود که با همکاری ادارات مرتبط به ویژه معاون استاندار، فرماندار ویژه سبزوار و فرمانداری شهرستان به خوبی اجرا شد. صادقی درباره فعالیت انبار نفت شهید محمدیانی گفت: پارسال به طور میانگین روزانه بیش از یک میلیون و 700 هزار لیتر انواع فرآورده نفتی از این انبار بارگیری و در بخش های حمل ونقل، کشاورزی، صنایع، روستاهای فاقد گاز شهری و حتی  استان های همجوار توزیع شد.

 

    پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر

بازیابی رمز بیش از 3 هزار کارت هوشمند سوخت

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر گفت: بیش ازسه هزار کارت هوشمند سوخت شهروندانی که رمز کارت خود را فراموش کرده اند، در منطقه بوشهر بازیابی شده است. مسعود نیک تاج افزود: پارسال رمز سه هزار و 270 کارت هوشمند سوخت بازیابی شد که بیشترین تعداد مربوط به ناحیه مرکزی با هزار و 399 کارت و کمترین آن مربوط به ناحیه خارک با 23 کارت است. وی تأکید کرد: افرادی که به هر دلیل امکان بازیابی رمز کارت سوخت برایشان میسر نیست، می توانند از طریق مراجعه حضوری به نواحی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر نسبت به بازیابی رمزشان اقدام کنند. وی ادامه داد: این افراد می توانند به همراه مدارک هویتی خود و خودرو از جمله سند سبز خودرو، کارت ملی، کارت هوشمند سوخت، کارت خودرو و در صورت داشتن سند بنچاق به صورت حضوری به این نواحی مراجعه و رمز جدید خود را بازیابی کنند. مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه بوشهر گفت: دارندگان کارت هوشمند سوخت خودرو در شهر بوشهر نیزمی توانند با مراجعه به ناحیه مرکزی منطقه واقع در خیابان طالقانی، انتهای بلوار صدرا به صورت حضوری درخواست بازیابی رمز کارت سوخت خود را ارائه دهند. نیک تاج افزود: درخواست کارت سوخت المثنی اکنون تنها با مراجعه حضوری مالک خودرو به همراه مدارک هویتی خود و خودرو به دفاتر پلیس +10 امکان پذیر است و برای  پیگیری روند صدور کارت المثنی نیزمی توانند به سامانه WWW.EPOLICE.IR  مراجعه کنند.  

وی تصریح کرد: در منطقه بوشهر 78 جایگاه عرضه فرآورده های نفتی فعال متصل به سامانه هوشمند سوخت وجود دارد.

 

    پژوهشگاه صنعت نفت

امضای تفاهم نامه با دانشگاه چابهار

پژوهشگاه صنعت نفت و دانشگاه بین المللی چابهار با هدف توسعه همکاری­ های فناورانه تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

براساس این تفاهم نامه که بین جعفر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت و ناصر آبروش، سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار امضا شد، استفاده از تجارب، امکانات، تجهیزات و توانمندی های طرفین برای توسعه همکاری های فناورانه،ترویج وگسترش روابط از مهم ترین اهداف به شمار می آید.

همکاری با پردیس های پایین دستی و انرژی و محیط زیست پژوهشگاه صنعت نفت و همکاری دو طرف در فراهم آوردن شرایط استقرار و همکاری گروه های فناور و شرکت های دانش بنیان نوپا در مراکز نوآوری دو طرف،همچینن استفاده از امکانات دوجانبه به منظور هم افزایی و حمایت از شرکت های استارت آپی با هدف تکمیل زنجیره تجاری سازی و علم و فناوری و ارائه آن به صنعت از دیگر اهداف و مفاد این تفاهم نامه است.

بهره گیری ازامکانات آموزشی- پژوهشی موجود درآزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی  پژو هشگاه صنعت نفت و دانشگاه چابهار،همکاری در برگزاری همایش های ملی و بین المللی در حوزه های بالادستی و پایین دستی صنایع نفت و گاز،همچنین ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی در زمینه های مورد نیاز و همکاری در انتقال دانش و فناوری های مورد نیاز پژوهشگاه ودانشگاه، دیگر محورهای همکاری در این تفاهم نامه است.

 

    گاز استان قزوین

بهره مندی ۱۰۰ درصدی خانوارهای شهری قزوین از گاز طبیعی

 

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین اظهار کرد: اکنون ۱۰۰ درصد خانوارهای شهری و ۸۹ درصد خانوار روستایی استان قزوین از گاز طبیعی بهره مند هستند.  اسماعیل مفرد بوشهری در دیدار با لطف الله سیاهکلی مرادی، نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان که به منظور هم اندیشی برای توسعه گازرسانی در سطح استان انجام شد، برنامه های شرکت گاز استان در سال ۱۴۰۰ و وضع گازرسانی به شهرها و روستاهای استان را تشریح کرد.

 وی به گازرسانی به ۲۶ روستای دیگر در استان قزوین اشاره و اظهار کرد: امسال گازرسانی به ۲۱ روستا در مناطق طارم سفلی و الموت، چهار روستا در بخش مرکزی شهرستان قزوین و یک روستا در بخش مرکزی شهرستان بویین زهرا در حال اجراست. سیاهکلی مرادی نیز این دیدار با قدردانی از مدیرعامل و مجموعه عوامل شرکت گاز استان گفت: نمایندگان استان برای خدمت رسانی به مردم در حوزه گازرسانی آمادگی لازم را دارند تا با هم اندیشی، مشکلات و موانع موجود در اجرای پروژه ها را برطرف کنند و مردم مناطقی که در آنجا امکان توسعه گازرسانی میسر است، در کمترین زمان ممکن از گاز طبیعی بهره مند شوند.

 

    شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب

جمع آوری گازهای مشعل منصوری و مارون

رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ اس ای) شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: به منظور حفظ محیط زیست و جلوگیری از سوزاندن گازهای همراه، طرح فروش گازهای مشعل در واحدهای منصوری، مارون 3 و مارون 6 اجرایی شد. محمدرضا نادری افزود: با اجرای این طرح در واحد مارون 3 به مقدار 12میلیون فوت مکعب، در واحد بهره برداری منصوری به مقدار 10 میلیون فوت مکعب و در واحد مارون 6 پس از راه اندازی در آینده نزدیک به مقدار 14میلیون فوت مکعب در روز گازهای مشعل جمع آوری و به بخش خصوصی فروخته می شود. وی با بیان اینکه این پروژه در آستانه راه اندازی رسمی قرار دارند، گفت: در این طرح ، شرکت های سرمایه گذار بخش خصوصی نسبت به نصب تأسیسات تقویت فشار گاز و احداث خطوط لوله مورد نیاز اقدام و گازهای مشعل را جمع آوری و به واحدهای پایین دست مرتبط با پتروشیمی منتقل می کنند.  رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست (اچ اس ای) شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب ادامه داد: این طرح ها از سوزاندن روزانه 36 میلیون فوت مکعب گاز جلوگیری می کنند که افزون بر آثارمحیط زیستی بارز آن ازجمله کاهش انتشار حدود 22 هزار تن اکسیدهای گوگرد در سال، کاهش 1500 تن اکسید نیتروژن (که به عنوان عوامل ایجادکننده باران های اسیدی شناخته شده اند)،همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه ای (عامل پیدایش پدیده گرمایش جهانی) به مقدار بیش از 1.5میلیون تن درسال،سود و صرفه قابل توجهی از طریق تولید میعانات گازی و گاز سبک به همراه دارند. به گفته نادری، مدت قرارداد فروش گازهای مشعل به بخش خصوصی پنج سال و این زمان در صورت نیاز قابل تمدید است.

 ماشین آلات نفت خیزجنوب درخدمت طرح های عام المنفعه

‫مدیریت عملیات ترابری و پشتیبانی تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از اختصاص 15دستگاه ماشین آلات راهسازی به طرح های عام المنفعه در روستاهای اهواز و مسجد سلیمان خبر داد.  مهران حسنوند، مدیرعملیات ترابری وپشتیبانی تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: به درخواست استانداری خوزستان وشهردای منطقه 3 و7 اهوازبرای محرومیت زدایی مناطق حاشیه شهر اهواز برای کمک به جمع آوری پسماندها،دو دستگاه لودر،دو دستگاه بولدوزر و سه دستگاه کمپرسی اختصاص یافته است. وی افزود: برای اجرای فعالیت های عمرانی ازقبیل تسطیح راه وبسترسازی معابر روستایی در بخش غیزانیه یک دستگاه گریدر،یک دستگاه لودر،یک دستگاه غلتک، یک دستگاه کمپرسی ویک دستگاه تانکرآب و درمسجدسلیمان یک دستگاه لودر،یک دستگاه بیل مکانیکی و یک دستگاه غلتک اختصاص داده شد که در حال فعالیت هستند.

 

   شرکت نفت مناطق مرکزی ایران

 گسترش همکاری ها با بهداشت و درمان غرب

در نشست رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست و مدیر بحران شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و مدیران و رؤسای سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت غرب کشور، راهکارهای ارتقا و تقویت سطح روابط و همکاری های دو طرف در حوزه بهداشت و سلامت کارکنان بررسی شد.

علیرضا قاسمی نژاد همچنین در بازدید از مناطق عملیاتی شرکت نفت و گازغرب و بررسی ایستگاه های آتش نشانی مناطق عملیاتی، بر هماهنگی آنها با سیستم نوین شرکت ملی نفت ایران و هماهنگی با سازمان های محیط زیست استان های ایلام و کرمانشاه و همکاری برای رفع دغدغه های زیست محیطی طرف ها تاکید کرد.

علی رضایی، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب نیز اظهار کرد: واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت بهره برداری نفت و گازغرب باید همواره به طور جدی و بدون اغماض در همه زمینه ها و در تمام پیمان های درجریان در ستاد و مناطق عملیاتی، حضور داشته و دستورعمل های اچ اس ای را جاری و اعمال کند.

وی با ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت در دوران شیوع ویروس کرونا، از تلاش همکاران متولی سلامت کارکنان به ویژه همکاران شاغل در واحد اچ اس ای این شرکت قدردانی کرد.

نادرفتاحی،رئیس اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب نیز با ارائه گزارشی،به برخی از فعالیت های انجام شده این واحد شامل برگزاری 16 نشست کمیته مدیریت شرایط اضطراری با موضوع مقابله با بیماری کرونا، اطلاع رسانی و انجام آموزش به کارکنان درباره خطرات شیوع بیماری کرونا اشاره و تصریح کرد: ضدعفونی کردن روزانه سطوح ساختمان های ستاد و مناطق عملیاتی، خرید 19 دستگاه تب سنج غیر تماسی، خرید و استقرار سه دستگاه شوک الکترونیکی اتوماتیک، همچنین خرید و استقرار چهار دستگاه الکترو شوک و یک دستگاه ای سی جی  برای درمانگاه نواحی عملیاتی و خرید تجهیزات ایمنی و آتش نشانی موردنیاز مناطق عملیاتی از قبیل شیلنگ های آتش نشانی، طناب و کلاه امداد و نجات،دیگر اقدام های انجام شده در این بخش هستند.

به گفته وی، شناسایی خطرها و ارزیابی ریسک در واحدهای عملیاتی مطابق با روش اجرایی، ویرایش کتابچه اکشن پلان و برگزاری ماهیانه مانورهای عملیاتی درمناطق،  نظارت بر پروژه «پاک سازی خاک های آلوده به مواد هیدروکربنی نفت شهر به وسیله میکروارگانیسم های بومی و کنسرسیوم آنها» در ناحیه عملیاتی نفت شهر وایجاد لاگون تبخیری دارای عایق ژئوممبران برای مدیریت پساب صنعتی واحد عملیاتی سرکان و حصارکشی اطراف آن دیگر فعالیت های انجام شده در شرکت بهره برداری نفت و گازغرب است.