غذایی دوست داشتنی برای خانواده ها

ميني پيتزا

 سمانه کوشه پیتزا از آن دست غذاهایی است که چه کوچک باشد و چه بزرگ در ردیف محبوب ترین و شناخته شده ترین غذاها قرار می گیرد و انواع مختلف آن در سراسر دنیا طبخ می شود. مینی پیتزا هم یکی از سبک های متنوع در تهیه پیتزاست، اما تفاوت مینی پیتزا یا پیتزای کوچک تنها در اندازه آن است، به همین دلیل بچه ها از طرفداران پروپاقرص این نوع پیتزا هستند. از ویژگی های این خوراکی خوشمزه تنوع مواد غذایی در آن است. در این نوع پیتزا می توان از مواد مختلف استفاده کرد و به آن عطر و طعم خاص و متنوعی داد.

طرز تهیه

براي درست كردن خمير؛ شير ولرم، شكر و مايع خمير را مخلوط کرده و ١٠ دقيقه صبر مي كنيم تا عمل بياید. سپس تخم مرغ، روغن، ماست و مايع عمل آمده را مخلوط می کنیم و آرد را كم كم می افزاییم تا خمير به دست نچسبد. خمیر آماده را داخل كاسه ای چرب شده قرار می دهیم و رویش را سلفون مي كشيم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم استراحت می دهیم. بعد از اينكه خمير آماده شد، پفش را می خوابانیم و چانه هاي کوچک و گرد می گیریم. آنها را صاف می کنیم و داخل سيني كه كاغذ انداخته ايم، مي چينيم. روي خميرها را با سس کچاپ، پياز خرد شده، مرغ، فلفل و پنير پر کرده و روی آنها را با زرده رومال مي كنيم، سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٥ درجه سانتیگراد و به مدت ٣٠ دقيقه مي پزيم. (براي طلايي شدن مینی پیتزاهایمان هم گريل را به مدت ٥ دقيقه روشن مي كنيم).

  مواد لازم

 براي خمير

   شير گرم: يك ليوان

ماست: يك ليوان

مايع خمير: يك قاشق غذاخوری

شكر و نمك: يك قاشق چایخوری

روغن مايع: نصف ليوان

آرد: ٤ تا ٥ ليوان

تخم مرغ: یك عدد

 مواد رويه

 سينه مرغ پخته و ريش ريش شده: نصف سینه

فلفل سبز و قرمز: يك عدد

پياز خرد شده: يك عدد كوچك

پنير پيتزا براي روي مواد: به میزان لازم

زرده تخم مرغ (براي رومال): يك عدد

كنجد: به میزان لازم

سس کچاب: به میزان لازم

 

ژله دلستر

آتینا عالی

مصرف ژله در بین همگان رایج است، اگر ژله مصرف می کنید بهتر است بدانید که این ماده از فواید و خواص بسیاری برخوردار است که نقش مهمی در سلامتی شما دارد. در این شماره سعی داریم طرز تهیه ژله دلستر را آموزش دهیم .

مواد لازم

دلستر: یک لیوان (با هر طعمى که دوست داريد).

ژله متناسب با طعم دلستر: یک بسته

آب جوش: یک لیوان

طرز تهیه

ابتدا ژله را با یک ليوان آب جوش حل می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم يا روی بخار کترى قرار می دهیم تا کاملا شفاف شود. سپس یک ليوان دلستر را به آن می افزاییم و مواد آماده را داخل لیوان مورد نظر می ریزیم (یک چهارم موادمان را نگه می داریم)، وقتى ژله نيم بند شد و به غلظت سفيده تخم مرغ رسيد، با چنگال آن را هم می زنیم تا حبابدار شود. ژله را داخل يخچال قرار می دهیم تا کمی خودش را بگیرد. حالا یک چهارم موادی را که از قبل نگه داشته ایم، با همزن می زنیم تا خوب کف کند. آن را روى ژله نيم بندتون می ریزیم و دوباره داخل یخچال قرار می دهیم. این ژله دلستر خوشمزه را در این روزهای کرونایی که در قرنطینه هستید، درست کنید و یک سورپرایز ویژه برای خانواده داشته باشید تا شادی را روی لبانشان بیاورید.

 

بستنی موزی

 

 

 

 

 

 

فاطمه عباسی

مواد لازم

 موز: 5 عدد

خامه صبحانه:

 یک عدد

عسل: 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: یک قاشق سوپخوری

گردو خرد شده: 4 عدد

طرز تهیه

پنج عدد موز را با پوست داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملا یخ بزند.

 به این شکل بو، رنگ و طعم موز تغییری نمی کند. یک بسته خامه صبحانه را با دو قاشق عسل و یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو داخل مخلوط کن ریخته و موزهای یخ زده را پوست می گیریم و خرد می کنیم.

سپس خوب با هم مخلوط کرده و گردوهای نگینی خرد شده را با قاشق داخل مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.

 مواد آماده را داخل یک ظرف در بسته به مدت سه ساعت در فریزر قرار می دهیم.

 پس از سفت شدن آن را با اسکوپ بستنی توی ظرف می ریزیم و از طعم بی نظیر یک بستنی بدون مواد شیمیایی لذت می بریم.

  این بستنی بدون کاکائو هم طعم بسیار خوبی دارد که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردنش در این روزهای گرم بهاری لذت برد.