قدردانی وزیر نفت از مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش

وزیر نفت از مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران به عنوان مدیر نمونه منتخب این شرکت برای افزایش خیره کننده صادرات فراورده های نفتی در سال ۹۸ قدردانی کرد. با توجه به مجموعه تلاش ها و اجرای اقدام های مقتضی و پایدار ازسوی مدیریت بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش که به افزایش خیره کننده صادرات فراورده های نفتی کشور در سال ۹۸ منجر شده است. منصور خسروی، مدیر بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی به عنوان مدیر نمونه در مجموعه پالایش و پخش انتخاب شد و بیژن زنگنه، وزیر نفت با اهدای لوح سپاس از وی قدردانی کرد. در متن پیام بیژن زنگنه آمده است: «جناب آقای منصور خسروی، مدیر محترم بازرگانی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران، آنچه امروز با اراده مصمم، اندیشه برتر و تلاش هدفمند شما در عرصه خدمتگزاری محقق شد، یقیناً پیام آور افتخار و سرافرازی میهن اسلامی و صنعت نفت خواهد بود. موفقیت شما را به عنوان مدیر نمونه درون دستگاهی سال ۱۳۹۸ صنعت نفت ارج می نهیم. این لوح سپاس در سالی که مزین به نام جهش تولید است، به پاس کوشش های خستگی ناپذیر شما که با اعتماد به نفس و اراده در توسعه و ارتقای صنعت نفت نقش داشته اید، تقدیم حضورتان می شود. از ایزد منان توفیق روزافزونتان را در عرصه های مختلف زندگی آرزو می کند.»

 

دومین نشست کارگروه بلندپایه بازبینی راهبرد بلندمدت اوپک برگزار شد

دومین نشست کارگروه بلندپایه بازبینی راهبرد بلندمدت اوپک با حضور نمایندگان کشورهای عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت عصر روز دوشنبه( ۲۳ فروردین ماه ) به ریاست امیرحسین زمانی نیا، نماینده ایران در هیأت عامل اوپک برگزار شد. امیرحسین زمانی نیا در این نشست با یادآوری خلاصه ای از مباحث مطرح شده در نشست نخست این کارگروه (بهمن ماه ۱۳۹۹) و نشست مشترک نمایندگان کشورهای عضو اوپک و برخی صاحب نظران برجسته بازار نفت و انرژی از شرکت ها و مؤسسه های معتبر بین المللی در زمینه راهبرد بلندمدت اوپک، به تغییر و تحولات اتفاق افتاده در صحنه نفت و انرژی جهان از جمله پیشرفت ها در بخش حمل ونقل و خودروهای الکتریکی، رشد منابع انرژی تجدیدپذیر و آثار همه گیری کرونا بر سرمایه گذاری در صنعت نفت جهان و تغییر روش های سنتی انجام فعالیت ها و مشاغل مختلف اشاره و بر اهمیت این تحولات و شناخت پیامدهای آنها در فرایند بازبینی راهبرد بلندمدت اوپک تأکید کرد. در این نشست همچنین گزارش دبیرخانه اوپک مشتمل بر بررسی اهداف و چالش های مندرج در سند راهبرد و بلندمدت اوپک منطبق با تحولات جدید نفت و انرژی جهان پس از تصویب دستور کار نشست از سوی نمایندگان حاضر ارائه شد و نمایندگان کشورهای عضو اوپک به بیان ملاحظه ها و دیدگاه های خود همسو با محورها پرداختند. راهبرد بلندمدت اوپک، یکی از اسناد بالادستی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) است که نخستین نسخه آن در سال ۲۰۰۵ به تصویب نشست وزارتی اوپک رسید. در این سند، برنامه ها، اهداف، چالش ها و خط مشی های بلندمدت سازمان منطبق با شرایط و تحولات بازارهای جهانی نفت و انرژی در چارچوب سناریوهای مختلف و با در نظر گرفتن نقش عوامل و مؤلفه های مختلف حاکم بر عرصه نفت و انرژی جهان تعیین شده است. بر اساس مصوبه نشست وزارتی اوپک در سال ۲۰۰۵، سند راهبرد بلندمدت اوپک هر پنج سال یک بار بازبینی می شود. در این زمینه، بازبینی پیشین راهبرد بلندمدت اوپک در سال ۲۰۱۶ انجام شد و پس از گذشت پنج سال، این بازبینی دوباره در سال ۲۰۲۱ و طی هفت نشست انجام می شود.

 

تعمیرات نقاط آسیب پذیر  نفت شهر در دستور کار نفت و گاز غرب

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب با اشاره به برنامه این شرکت برای تعمیرات نقاط آسیب پذیر در منطقه  نفت شهر به منظور دستیابی به تولید حداکثری گفت: توسعه میدان های نفتی سومار، سامان و دلاوران نیز در دستور کار قرار دارد. علی رضایی در جریان بازدید از منطقه عملیاتی نفت شهر اظهار کرد: با توجه به مشترک بودن تعدادی از میدان های غرب کشور، بخصوص منطقه عملیاتی نفت شهر، باید تولید حداکثری و صیانتی در اولویت کاری قرار گیرد و به همین منظور نیز برنامه ریزی مدونی برای تعمیرات نقاط آسیب پذیر آماده شده است و بر اساس اولویت بندی در کمترین زمان ممکن این تعمیرات پایان می یابد. وی درباره آمادگی برای تولید بیشتر از منطقه نفت شهر و توسعه میدان های مجاور آن افزود: عملیات توسعه ای این منطقه با حفر یک حلقه چاه جدید و تعمیر سه حلقه چاه موجود انجام خواهد شد که مراحل اجرایی آن از سال ۱۳۹۸ شروع شد و تاکنون حفاری یک حلقه چاه و تعمیر دو حلقه چاه انجام شده و عملیات تعمیر چاه سوم نیز بزودی آغاز می شود. مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب درباره توسعه میدان های نفتی سومار، سامان و دلاوران نیز اظهار کرد: با همکاری و همراهی شرکت ملی نفت ایران و شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، طرح توسعه ای این میدان ها در دستور کار قرار گرفته و مصوبات قانونی آن نیز اخذ شده و انشاالله در سال های آینده این میدان ها نیز به بهره برداری می رسند.

 

«کنترل تولید» پتروشیمی شهیدتندگویان، واحد برتر  در سال ۹۹ شد

همزمان با ثبت رکورد تاریخی و بی سابقه تولید یک میلیون و ۱۰۴ هزار تن محصول در پتروشیمی شهیدتندگویان در سال ۹۹، مدیریت امور هماهنگی و کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با ارسال لوحی از واحد کنترل این شرکت به عنوان واحد نمونه در سال «جهش تولید» قدردانی کرد.

 

نفت و دانشگاه فردوسی مشهد سند همکاری پژوهشی امضا کردند

نشست گزارش روند کار و اقدام های انجام شده درباره پروژه «توسعه فناوری های بهبود تصویرسازی زیرسطحی در اکتشاف منابع هیدروکربنی در حوزه رسوبی کپه داغ» با حضور سیدصالح هندی، مدیر اکتشافات شرکت ملی نفت ایران؛ ابراهیم طالقانی، مدیر پژوهش و فناوری این شرکت؛ محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و احمدرضا بهرامی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به منظور ارائه گزارش روند کار مدیران پروژه برگزار شد. در حاشیه این نشست، الحاقیه قرارداد میدان نفتی بینک با عنوان «انجام مطالعات پژوهشی و فناورانه به منظور توسعه فناوری ها به منظور بهینه سازی فرایندهای تولید و افزایش ضریب برداشت در میدان بینک» میان شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه فردوسی مشهد امضا شد.

 

تولید پتروشیمی بوعلی سینا به ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی رسید

تعمیرات اساسی شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با بهره گیری از توان نیروهای داخلی با موفقیت انجام شد و تولید این مجتمع آروماتیکی به ۱۰۰ درصد ظرفیت اسمی رسید. علی قاسمی، رئیس بهره برداری این شرکت با اعلام این خبر گفت: درپی توقف تولید یکی از شرکت های ذی نفع پتروشیمی بوعلی سینا به منظور انجام تعمیرات اساسی، با تکمیل مخازن شرکت از محصولات، پتروشیمی بوعلی سینا نیز تصمیم به انجام بخشی از تعمیرات خود در این بازه زمانی گرفت.

 

قدردانی استاندار ایلام از عملکرد شرکت ملی گاز

استاندار ایلام با اهدای لوح سپاس به مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از عملکرد این مجموعه قدردانی کرد. در متن لوح سپاس محمد نوذری به عباس شمس اللهی، مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام آمده است: «تلاش ها و خدمات بی شائبه جنابعالی در راستای انجام وظایف شغلی و مسؤولیت های قانونی، به عنوان عضو فعال کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۱۳۹۹ با بهره گیری از دانش و تجربه مفید، ارائه مشاوره و طرح نظرات ارزشمند با هدف توسعه پایدار و شکوفایی همه جانبه استان، فضیلت ها و برکات ارزشمندی را به ثمر نشانده که شایسته سپاسگزاری است. به پاس همکاری در رفع مشکلات مجموعه فعالان اقتصادی استان، این لوح سپاس تقدیم می شود و خالصانه از درگاه خداوند رحمان،کامیابی و موفقیت روزافزون، توأم با سلامت و بهروزی را برایتان مسألت می نمایم.»

 

هشدار نفت و گاز گچساران درباره نقض حریم خط لوله صادراتی

شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران نسبت به نقض حریم خط لوله نفت صادراتی ازسوی شهرداری گناوه هشدار داد. هوشنگ صیدالی، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، ضمن بازدید از محل احداث جاده دسترسی به ساحل دریا در حریم خط لوله صادراتی مناطق نفت خیز جنوب، نسبت به عواقب این اقدام غیرقانونی هشدار جدی داد. شهرداری گناوه با احداث جاده ای به طول تقریبی یک کیلومتر از میدان امام علی (ع) گناوه تا ساحل دریا، حریم این خط لوله را نقض کرده که این اقدام برخلاف مقررات و دستورعمل های ایمنی صنعت نفت بوده و در صورت بروز حادثه، عواقب غیرقابل جبران انسانی به دنبال خواهد داشت. شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به طور مکرر عواقب این اقدام غیرقانونی را به مسؤولان شهرستان گناوه و استان بوشهر یادآور شده؛ اما تاکنون شهرداری گناوه برای اصلاح موارد یادشده اقدامی نکرده است.