برنامه توسعه تله مدیسین در مراکز درمانی نفت کلید خورد

طرح اتصال (تله مدیسین) اورژانس سه منطقه تهران، اهواز و عسلویه برای ارائه خدمات درمانی در سطح صنعت نفت کلید خورد. صادق مشتری دوست، رئیس تله مدیسین سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به مجهز بودن این سازمان به سیستم پزشکی از راه دور پیشرفته گفت: با توجه به نیاز خدمات پزشکی از راه دور و اهمیت ارائه خدمات درمانی با استفاده از فناوری ارتباطی در همه گیری کرونا، به دستور مدیرعامل این سازمان، برنامه توسعه تله مدیسین در بحران کرونا طراحی و اجرا شده است. وی افزود: همه تلاش سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، خدمت رسانی و ایجاد اطمینان خاطر برای سلامت همکاران صنعت نفت به ویژه در مناطق عملیاتی و دوردست با شرایط کاری سخت است. رئیس تله مدیسین سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت درباره روند انجام خدمات تله مدیسین و استفاده از این ظرفیت اظهار کرد: در این طرح با تکیه بر شبکه های ارتباطی بسیار پیشرفته شرکت خطوط لوله و مخابرات صنعت نفت، انجام مشاوره های پزشکی در شرایط اورژانسی بین مناطق مختلف مجهز به فناوری تله مدیسین و دپارتمان های اورژانس بیمارستان های تهران، اهواز و عسلویه فراهم خواهد شد. مشتری دوست عنوان کرد: این طرح در گام نخست در حال اجراست و ارتباط ویدئوکنفرانسی اورژانس بیمارستان های نفت تهران، اهواز و عسلویه از طریق شبکه فیبر نوری و با پهنای باند مناسب با کیفیت اچ دی HD برقرار می شود.

 

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی خبر داد

 افزایش ۹ درصدی تولید محصولات پتروشیمی کشور

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پیش بینی می شود تولید انواع محصولات پتروشیمی تا پایان امسال به ۶۱ میلیون تن برسد و رشدی حدود ۹ درصدی را نسبت به سال ۹۸ رقم زند. سیدجلال میرهاشمی با اعلام این مطلب اظهار کرد: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه تولید محصولات پتروشیمی به حدود ۵۶ میلیون تن رسیده است و پیش بینی می شود تا پایان سال ۹۹ این رقم به حدود ۶۱ میلیون تن برسد. وی با بیان اینکه تولید در سال گذشته بیش از ۵۵ میلیون تن بوده است، گفت: روند تولید و فروش محصولات مختلف پتروشیمی با ظرفیت مطلوبی در حال انجام است و با وجود بعضی از مشکلات با تلاش صنعتگران پتروشیمی کشور جهش تولید امسال در صنعت پتروشیمی محقق شده است و پیش بینی می شود رشدی حدود ۹ درصدی نسبت به پارسال تحقق یابد. مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه صنعت پتروشیمی ایران به عنوان یکی از صنایع مادر، از مهم ترین ارکان توسعه و موتور محرک بخش های گوناگون اقتصاد کشور است، افزود: رویکرد این شرکت، تکمیل زنجیره تولید، ایجاد تنوع در محصولات، تأمین خوراک صنایع داخلی و همچنین ارتقای ارزش سبد محصولات تولیدی در این صنعت پیشروست. میرهاشمی همچنین از تحویل ۶۰۰ هزار تن کود اوره بیشتر از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه نسبت به مدت مشابه پارسال ازسوی مجتمع های پتروشیمی به بخش کشاورزی خبر داد و افزود: در مجموع ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن کود اوره ازسوی واحدهای پتروشیمی تحویل شده تا در اختیار کشاورزان قرار گیرد که این مقدار معادل ۱۰۰ درصد تعهد تأمین تا پایان بهمن است. وی ادامه داد: پیش بینی می شود مقدار کود تحویلی تا پایان امسال به حدود ۲.۴ میلیون تن برسد.

 

حفر و تکمیل ۷۹ حلقه چاه در مناطق نفت خیز جنوب از سوی ملی حفاری

شرکت ملی حفاری ایران ۷۹ حلقه چاه نفت و گاز شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب را در ۱۱ ماه امسال حفر و تکمیل کرده است. احمد تمدن، سرپرست معاونت عملیات حفاری این شرکت گفت: از شمار چاه های تکمیل شده در این مدت در موقعیت شرکت های بهره برداری نفت و گاز کارون، مارون، آغاجاری، گچساران و مسجدسلیمان، ۱۷ حلقه چاه توسعه ای/توصیفی و ۶۲ حلقه تعمیری بوده است. وی افزود: مجموع چاه های حفر و تکمیل شده ناوگان حفاری در مناطق خشکی و دریایی کشور، ۱۰۶ حلقه بود که شامل ۲۵ حلقه توسعه ای/توصیفی، ۷۷ حلقه تعمیری و چهار حلقه اکتشافی است. سرپرست معاونت عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: افزون بر مناطق نفت خیز جنوب، این شرکت ۱۰ حلقه چاه های نفت و گاز در موقعیت شرکت نفت فلات قاره، ۹ حلقه در شرکت مهندسی و توسعه نفت، سه حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، یک حلقه در قالب پروژه و چهار حلقه در چارچوب قرارداد با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران را حفر و تکمیل کرده است. تمدن گفت: ۲۸ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین خشکی ناوگان شرکت در حال جابه جایی در مناطق عملیاتی است.

 

آغاز طرح تبدیل خودروهای مسافربر شخصی به دوگانه سوز

قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: طرح تبدیل خودروهای مسافربر شخصی به دوگانه سوز سی ان جی با اولویت ماشین های پرمصرف و اعطای یارانه دولتی از این هفته اجرایی شده است. حمید قاسمی ده چشمه اظهار کرد: این طرح در ادامه طرح ملی و مصوبه شورای اقتصاد مبنی بر تبدیل خودروهای عمومی به دوگانه سوز بنزین - سی ان جی اجرا می شود. وی با اشاره به اینکه اولویت با ماشین های مسافربر شخصی پرمصرف است، افزود: فهرست اسامی این خودروها از جانب وزارت کشور به وزارت نفت اعلام شده است که می توانند از یارانه دولتی این طرح (حدود ۷۵ درصد هزینه تبدیل) استفاده کنند. قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: برای خودروهای شامل طرح، پیامک واجد شرایط بودن استفاده از این طرح ارسال خواهد شد و مالکان می توانند تنها با مراجعه به سایت gcr.niopdc.ir اقدام به ثبت نام و نوبت گیری در کارگاه های تبدیل کنند. قاسمی ده چشمه با اشاره به اینکه از خرداد ماه و ابتدای طرح تاکنون حدود بیش از ۲۲۰ هزار خودرو در این سایت ثبت نام کرده اند که حدود ۱۱۰ هزار خودرو واجد شرایط استفاده از تسهیلات طرح بوده اند، افزود: مالکان خودروها هرچه سریع تر برای ثبت نام در این سایت به آن مراجعه و نوبت دریافت کنند. وی با تأکید بر آمادگی ۲۶۱ کارگاه مجاز تأکید کرد: این امکان وجود دارد تا در صورت نیاز تعداد کارگاه ها نیز افزایش یابد، اما ظرفیت کافی برای تبدیل خودروهای ثبت نامی در کشور وجود دارد. قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: تاکسی های اینترنتی و مسافربرهای بین شهری و روستایی از طریق فهرستی که ازسوی وزارت کشور به وزارت نفت ارائه شده، تبدیل خواهند شد و احتمال دارد سال آینده این فرصت برای دیگر مسافربرهای شخصی نیز بر اساس اولویت پرمصرف بودن فراهم شود. قاسمی همچنین با تأکید بر آمادگی زیرساخت ها در این سامانه برای دریافت اطلاعات خالص و سرعت گرفتن کار ثبت نام، گفت: پیمانکاران طرح نیز هم زمان به اطلاعات پنل این سامانه دسترسی دارند و می توانند برای کارگاه ها و تأمین کالا و مباحث مالی برنامه ریزی کنند. وی تأکید کرد: هم اکنون به طور میانگین روزانه ۲۳ میلیون مترمکعب سی ان جی در کشور توزیع می شود که با توجه به زیرساخت های موجود امکان افزایش این رقم تا روزانه ۴۰ میلیون مترمکعب نیز وجود دارد.

 

اعلام نتایج جشنواره مجازی فیلم و عکس نفت

نتایج جشنواره مجازی فیلم کوتاه و عکس نفت در بخش های مختلف مشخص و اعلام شد. جشنواره مجازی فیلم کوتاه و عکس نفت با هدف ایجاد فرصت برای روابط عمومی ها، ایجاد انگیزه در پدیدآورندگان و زمینه سازی برای بهبود آثار آینده در حوزه فرهنگ و صنعت برگزار شد که بر مبنای نتایج داوری، مجموعه آثار داستانی، مستند، مستند داستانی و کلیپ در یک گروه ارزیابی شدند و رتبه نخست در این مجموعه آثار به دلیل ارائه نوین، یکدست، حفظ و تداوم ژانر به کلیپ «بابای من یک قهرمانه» تولید منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر تعلق گرفت؛ رتبه دوم به دلیل ارائه تصویری لطیف و فرمی جدید در روایت به مستند «نیمه بلند جوانه هیزم» شرکت مهندسی و ساختمان گاز و رتبه سوم به مستند «حفظ جنگل های بیشه بلاژ» تولید شرکت گاز گیلان اختصاص یافت. رتبه نخست بخش انیمیشن به دلیل تولید محتوای جذاب، استفاده از لهجه بومی و سادگی در ساختار به انیمیشن «آقای خط» تولید شرکت گاز کرمان تعلق گرفت. رتبه دوم به دلیل رعایت اصول سرگرمی سازی و تولید اورجینال به مجموعه «ماجراهای آقای انصافی و اسرافی» تولید شرکت گاز استان تهران و سرانجام رتبه سوم انیمیشن به دلیل دوبله مناسب و توجه به فرهنگ بومی به مجموعه «آقای ایمنی با دوبله ترکی» تولید مرکز زنجان اختصاص یافت. شرکت ملی صنایع پتروشیمی به دلیل تولید موشن گرافی های مناسب، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران برای تولید مستند «خط بان» و نیز شرکت گاز استان بوشهر به دلیل کثرت محصولات با حفظ انسجام حرفه ای آثار، قدردانی شدند. بر اساس نتایج داوری ، عکس های ارسالی بیشتر جنبه خبری و اطلاع رسانی داشته و فقر نگاه هنری مشهود بوده است. با این حال جایزه دوم بهترین عکس به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی و جایزه سوم به مجموعه عکس های شرکت گاز استان گیلان اهدا شده است. بر این اساس هیئت داوران هیچ عکسی را شایسته عنوان نخست و بهترین عکس تشخیص نداد.

 

 مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز تاکید کرد:

تامین تجهیزات پالایشگاه های گازی از سازندگان داخلی

مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران گفت: شرکت ملی گاز و مجتمع گاز پارس جنوبی در قطب اقتصادی کشور همواره در کنار شرکت های دانش بنیان هستند و از اقدام ها و دستاوردهای این شرکت های سازنده استقبال می کنند. مسعود زردویان روز دوشنبه، چهارم اسفندماه در آیین گشایش دوازدهمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در عسلویه، اظهار کرد: وجود شرکت های توانمند، سازنده قطعات و تجهیزات و تأمین کننده اقلام مورد نیاز صنعت عظیم گاز در کشور، فرصتی مناسب برای افزایش توان و ظرفیت متخصصان داخلی است. وی با اشاره به تأمین و استفاده از قطعات و تجهیزات داخلی در پالایشگاه های گازی کشور، تصریح کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی اکنون بیشترین نیاز خود را در حوزه خرید قطعات و تجهیزات از سازندگان و شرکت های داخلی و پارک علم و فناوری تأمین می کند و امیدواریم این مهم با رشد و شکوفایی بیشتری تداوم داشته باشد. مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز هدف از برگزاری این نمایشگاه را تکمیل زنجیره تأمین در این صنعت عظیم و معرفی شرکت های داخلی و متخصصان سازنده در قطب اقتصادی پارس جنوبی اعلام کرد. در دوازدهمین نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در عسلویه ۱۱۰ شرکت فناور و دانش بنیان، تازه ترین دستاوردهای نوآورانه خود را به نمایش می گذارند و تولیدات خود را که مرتبط با حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی است به مدت چهار روز ارائه می کنند.

 

 با صدور حکمی از سوی وزیر نفت

رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی منصوب شد

وزیر نفت در حکمی حامد حوری جعفری را به عنوان رئیس مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی منصوب کرد. حکم بیژن زنگنه به حامد حوری جعفری به شرح زیر است: «نظر به صلاحیت های علمی و حرفه ای جنابعالی، به استناد ماده (۸) اساسنامه مؤسسه مطالعات بین المللی انرژی به مدت چهار سال به عنوان رئیس مؤسسه یادشده منصوب می شوید. از خداوند قادر متعال برای جنابعالی در این مسئولیت توفیق مسئلت می کنم.»