تقويت شبكه گازرسانی در شهر مشهد

مديرعامل شركت گاز خراسان رضوي به اجراي پروژه هاي خط تقويتي انتقال، رينگ تغذيه و بازنگري شبكه گازرساني در شهر مشهد اشاره می کند و می گوید: بيش از يك ميليون و 200 هزار مشترك گاز در شهر مشهد وجود دارد كه به تنهايي از تعداد مشتركين ۲۵ استان كشور بيشتر است. همچنين تامين گاز در شهرستان های طرقبه و شانديز، نیروگاه ها و صنايع بسيار زیادی هم در اطراف این شهر وظيفه و مسووليت خراسان رضوی را در نگهداشت بهينه تاسيسات در شهر مشهد دوچندان می کند. طی چند سال گذشته مصرف گاز طبيعي در مشهد مقدس به عنوان كلان شهر زيارتي و سياحتي كشور به صورت جهشی و در سايه مجتمع سازي، آپارتمان سازي، بلندمرتبه سازی و ديگر بخش های مصرفي همانند سي.ان.جي و سي.اچ.پي در مسير رشد فزاينده قرار دارد. از همين رو شبكه گازرساني مشهد طي چند مرحله با هزینه ای بالغ بر یکهزار ميليارد تومان در حال توسعه است. تمام مراحل اجراي گام های توسعه و تقويت شبكه گازرساني مشهد و نظارت و تامين اعتبار آن از محل منابع داخلي شركت ملی گاز پيگيري مي شود. با اتمام اين پروژه شبكه گازرساني شهر مشهد با قدرت بيشتر آماده ارائه خدمات به زائران و مجاوران بارگاه منور امام رضا(ع) خواهد بود. موضوع مهم اینجاست که در حال حاضر کلان شهر مذهبی مشهد مقدس تماما به خط لوله انتقال سرخس نکاه متصل است و گاز شهر از منابع پالایشگاه شهید هاشمی نژاد در شهرستان سرخس تامین می شود. با اجرای خط انتقال 36 اینچ منشعب از خط لوله سراسری پارچین، شهر مشهد از طریق خط 48 اینچ پارچین – سنگ بست به منابع گازی جنوب کشور هم متصل شده و این مهم در افزایش پایداری و تاب آوری تامین گاز کلان شهر مقدس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

اجرای 1200 کیلومتر شبکه گازرسانی در 10 ماه 99

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی از اجرای 1263 کیلومتر شبکه گازرسانی در سطح شهرها و روستاهای این استان تنها در نیمه نخست امسال خبر می دهد و می گوید: از مجموع عملیات انجام شده، 88 کیلومتر در بخش شهری و 1175 کیلومتر در بخش روستایی بوده است.  وی با اشاره به آغاز پویش سبز کشوری از استان خراسان رضوی، این استان را با 98درصد پوشش شبکه گازرسانی، استان سبز کشور اعلام می کند. افتخاری تصریح می کند: در نتیجه عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم در خراسان رضوی تاکنون تعداد روستاهای بهره مند از گاز طبیعی 150درصد، تعداد خانوارهای روستایی بهره مند 72درصد، تعداد واحد تحت پوشش روستایی 1030درصد و طول شبکه اجرا شده گاز روستایی استان 121رشد داشته است.  وی ادامه می دهد: در ابتدای دولت یازدهم تعداد مشترکین شهری گاز طبیعی استان 390 هزار و 691  بوده که در حال حاضر با رشد 377درصدی به عدد یک میلیون و 863هزار و 497 رسیده است. همچنین طی این مدت؛ طول شبکه گازرسانی شهری و طول خطوط انتقال گاز استان هر یک 16درصد افزایش یافته است.

بیشترین سهم برنامه اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز بر عهده خراسان رضوی است

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ادامه می دهد: حدود 15 درصد برنامه اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران در سال جاری از سوی این شرکت محقق خواهد شد. برنامه اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران در کشور، گازرسانی به 7122 واحد صنعتی است و در برنامه مصوب سال99 شرکت ملی گاز ایران، بیشترین تعداد واحد تولیدی و صنعتی به تعداد ۹۶۰ واحد به خراسان رضوی تعلق دارد. مصمم هستیم در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید» نام گذاری شده، مسوولیت خود را در مسیر تحقق شعار سال با گازرسانی حداکثری به واحدهای تولیدی و صنعتی ایفا کنیم. افتخاری با اعلام اینکه تغییر سوخت فسیلی صنایع و واحدهای تولیدی به گاز طبیعی، موجب افزایش کیفیت محصولات، کاهش هزینه تمام شده تولید کالا و کمک به محافظت از محیط زیست می شود، اظهار می کند: گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی، اقدامی ارزشمند در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبري با موضوع «جهش تولید» است. در سال گذشته، 397 واحد صنعتی در استان با اعتباری معادل 1250میلیارد ریال گازرسانی شد که این مهم در سال99 با مصوبه شورای اقتصاد استان، در جهشی 70درصدی به 960 مورد افزایش یافته است. در دهه فجر امسال 200 مورد صنعت آماده افتتاح شده و عملیات اجرایی گازرسانی به 700 واحد صنعتی هم آغاز می شود. تاکنون 3 هزار و 400 مورد از صنایع استان، مشمول مصوبه شورای اقتصاد استان شناخته شده اند که از این تعداد 3 هزار واحد شرایط لازم برای گازرسانی را دارند.  وی می افزاید: در ابتدای دولت یازدهم تعداد مشترکین صنعتی گاز طبیعی استان 9 هزار و 723 واحد بوده که در حال حاضر با رشد 50درصدی به 14هزار و 664 واحد ارتقا یافته است. همچنین طی این مدت گازرسانی به شهرک های صنعتی 53درصد و تعداد مشترکین صنعتی نیز به 51درصد افزایش یافته است.

اراده بلند برای کمک به توسعه گازرسانی در شهر زاهدان

حسن افتخاری می افزاید: از دیگر برنامه های راهبردی اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران در سال 98، گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان بود که بخشی از آن به شرکت گاز خراسان رضوی به عنوان استان معین ابلاغ شد. این حوزه مشتمل بر اجرای 433 کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع، نصب و راه اندازی یک ایستگاه CGS دروازه ورودی شهر با ظرفیت 100هزار مترمکعب در ساعت، احداث 11 ایستگاه تقلیل فشار درون شهری مجموعا به ظرفیت 115هزار مترمکعب در ساعت و سه ایستگاه حفاظت کاتدیک بود که هم اکنون 100 درصد به اتمام رسیده است. شرکت گاز خراسان رضوی بلافاصله پس از ابلاغ طرح فعالیت خود را در چند جبهه به صورت همزمان آغاز کرد، به نحوی که واحدهای خدمات فنی و مهندسی، اجرا، امور قراردادها، حقوقی، مالی، کالا، بازرسی فنی و اچ اس ای گاز خراسان رضوی و نیز کمیته های فنی و بازرگانی و کمیسیون مناقصات و سایر واحدهای مرتبط و متناظر به صورت کامل به ایفای نقش پرداختند. افتخاری ادامه می دهد: کلیه اقدام ها، شامل تشریفات اداری و قانونی، عقد قرارداد با شهرداری زاهدان برای مرمت آسفالت مسیرها، انتخاب و عقد قرارداد با پیمانکاران مجری و مشاورین طراحی و نظارت، تحصیل اراضی مورد نیاز ایستگاه های تقلیل فشار و حفاظت از زنگ، بازرسی فنی از کالاهای طرح، ارائه خدمات فنی و مهندسی و... توسط واحدهای ذیربط در شرکت گاز خراسان رضوی انجام شد. با اجرای موفق این پروژه، مسوولیت شرکت گاز استان برای ایفای نقش خود در تحقق برنامه سوم اقتصاد مقاومتی شرکت ملی گاز ایران نیز محقق شده است.

رتبه اول خراسان رضوی در اجرای طرح ملی اصلاح و بهینه سازی موتورخانه ها

افتخاری در ادامه با اشاره به اجرای طرح ملی اصلاح و بهینه سازی موتورخانه واحدهای مسکونی و تجاری می گوید: این طرح از ابتدای آبان ماه امسال آغاز شده و تاکنون 525 مشترک استانی در این طرح ثبت نام کردند. وی ادامه می دهد: شرکت گاز به ازای میانگین هر مترمکعب مصرف دو سال قبل، تا سقف مبلغ ۸۰۰ تومان برای بهینه سازی موتورخانه متقاضیان هزینه خواهد کرد که این هزینه در سه اقدام تنظیم مشعل، عایق کاری و نصب رسوب گیر مغناطیسی انجام می شود.

کرامت منابع و سرمایه انسانی اولویت برنامه هاست

افتخاری می گوید: شرکت گاز خراسان رضوی بیش از پنج دهه سابقه فعالیت و خدمت رسانی به مردم را دارد. در کنار تمام فعالیت های توسعه ای مهم ترین سرمایه این شرکت را منابع انسانی و دانش، تخصص و تعهد نهفته در این سرمایه می دانیم. در این راستا طی برنامه ای نظام مند در تمام مراحل جذب، به کارگیری، توسعه و نگهداشت نیروی انسانی را برنامه ریزی کردیم و در کنار توجه به کارکنان و همکاران محترم رسمی و قراردادی و قرارداد مستقیم در زمینه نفرات و عوامل زحمتکش بخش پیمانکاری نیز اقدامات خوبی را انجام داده ایم که از آن جمله می توان به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و بیمه تکمیلی برای کارکنان بخش پیمانکاری اشاره کرد. تلاش می کنیم تا با افزایش انگیزه در بین همکاران در راستای اجرای سیاست های شرکت ملی گاز ایران و صیانت و نگهداشت بهینه آنان و با استفاده حداکثری از ظرفیت های قانونی برنامه ریزی و اقدام های لازم را انجام دهیم.

رتبه برتر سال 98 شرکت گاز خراسان رضوی در سلامت اداری

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی ادامه می دهد: بر اساس فرآیند ارزیابی سلامت اداری که مبتنی بر 9 شاخص آموزش، قانون گرايي، شفافيت، پاسخگويي، شايسته سالاري، انضباط اداري و مالي، الگوي مصرف و بهره وري، استقرار و توسعه و نظارت و كنترل داخلي و در نهایت 66 سنجه است؛ خراسان رضوی بر اساس آخرین ارزیابی انجام شده از سوی امور بازرسی و رسیدگی به شکایات شرکت ملی گاز ایران، با افزایش 145 درصدی امتیاز نسبت به مدت مشابه سال قبل، به عنوان یکی از شرکت های برتر در بین 31 شرکت گاز استانی معرفی شده است.  مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی عنوان می کند: کسب موفقیت های پیاپی این شرکت مرهون حمایت های مدیران ارشد شرکت ملی گاز ایران و تلاش و  همت شبانه روزی کارکنان، پیمانکاران و مشاوران فعال، متخصص و متعهد است که برای نیل به اهداف سازمانی از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنند و حتی فراتر از وظایف سازمانی در تحقق این اهداف به صورت مسوولانه تلاش می کنند.