سالم و مقوی مناسب فصل پاییز و زمستان

سوپ كدو تنبل

 

پژمان علیزاده - داور و کارشناس برنامه دستپخت

سوپ كدو تنبل، يكي از خوشمزه ترين و مقوي ترين سوپ هاست كه دارای مقادیر زیادی ويتامين A،  Cو B است. همچنین منبع غنی آنتی اکسیدان ها به شمار می رود، از این رو در فصل پاییز و زمستان طرفداران زیادی دارد و می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی کمک کند. این سوپ خوشمزه علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار خوشرنگ است و باعث باز شدن اشتها نیز می شود.

            مواد لازم

 كدو: ٥٠٠ گرم

خامه: ١٠٠ گرم

كره: ٥٠ گرم

شكر: به ميزان لازم

عسل: به دلخواه

زعفران: به مقدار دلخواه

  طرز تهيه

 ابتدا كدوها را داخل قابلمه می گذاریم و با حرارت بسيار كم اجازه می دهیم تا بپزند و نرم شوند. سپس داخل بلندر می ریزیم و كاملا پوره می کنیم. پوره كدو را از صافي رد کرده و داخل قابلمه می ریزیم و کم کم كره را اضافه می کنیم. بعد خامه را مدام هم می زنیم تا بريده نشود، در آخر هم شكر را می افزاییم. اين سوپ پر از رسپی های (مجموعه ای از مواد غذایی) خوشمزه است. می توانیم کمی عسل و زعفران نیز به آن کنیم. حالا می توانیم سوپ آماده مان را داخل ظرف مورد نظر بریزیم و با دانه هاي کدو سوپ خوش عطر و رنگ مان را تزیین كنیم.

بشقاب داغ

 داوود اعماری

مواد لازم

چیپس: یک بسته

قارچ: 300 گرم

ژامبون: 200 گرم

پنیر پیتزا: 250 گرم

سس سفید: به میزان دلخواه

سس قرمز: به میزان دلخواه

نمک، فلفل و آویشن: به میزان لازم

 طرز تهیه

چیپس را خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم، سپس مقداری سس سفید و سس قرمز ریخته و بعد از آن کمی پنیر پیتزا می ریزیم. قارچ را خرد کرده و سرخ می کنیم و کمی نمک به آن می افزاییم. سپس کالباس را کبریتی خرد کرده و به چیپس مان اضافه می کنیم. حالا مقداری آویشن به قارچ اضافه کرده و آن را روی ژامبون ها می ریزیم. دوباره سس سفید و سس قرمز ریخته و در پایان هم یک لایه پنیر پیتزا روی موادمان می ریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد می گذاریم. به محض طلایی شدن پنیرها، ظرفمان را از فر خارج می کنیم.

 

کاپ کیک شکلات چیپسی

 محمد غفاری

  مواد لازم

آرد: 100 گرم

بیکینگ پودر: یک دوم قاشق مرباخوری

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

کرم نرم شده: 100 گرم

شکر: 100 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ درشت: 2 عدد

شکلات چیپسی: 70 گرم

 طرز تهیه

آرد، کره، شکر، بیکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. سپس چیپس شکلات را اضافه می کنیم. مایع به دست آمده را با یک قاشق درون کاغذهای کاپ کیک می ریزیم و پس از آن، سینی کاپ کیک ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه 190درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند (برای اطمینان از پخت با یک خلال دندان امتحان کنید). بعد از خارج کردن کاپ کیک ها از فر، آنها را داخل ظرف می چینیم و اجازه می دهیم تا خنک شوند.