بررسي عملکرد ورزش نفت و گاز گچساران  در سال 98

بهره مندي 13 هزار از خدمات ورزشي

 شرکت بهره برداري نفت و گاز گچساران، به عنوان يکي از شرکت هاي مهم و راهبردي تابعه مديريت شرکت ملي مناطق نفت خيز جنوب، از ساليان گذشته تاکنون، نقشي اساسي در تحولات اقتصادي کشور ايفا کرده است. گستره عملياتي اين شرکت با قرار گرفتن در حوزه 4 استان کهگيلويه و بويراحمد، خوزستان، فارس و بوشهر به عنوان يک شرکت بهره بردار نفتي در کنار عمليات توليد و صيانت از مخازن و تاسيسات نفتي درزمينه مسووليت اجتماعي نيز عملکرد مثال زدني را در اين مناطق داشته است. ورزش و امر به ورزش در منطقه اي به اين بزرگي، از واجبات بوده و همواره به ورزش نگاه ويژه اي شده است. ورزش نفت و گاز گچساران که قدمتي بالاتر از نيم قرن در اين منطقه دارد، همواره با معرفي نخبگان ورزشي نفتي و غيرنفتي، توانسته جايگاه ورزش استان کهگيلويه و بويراحمد و شهرستان گچساران را در کشور اعتباري ويژه بخشد. ورزش نفت و گاز گچساران با داشتن بيش از 18 رشته قهرماني و 220 تيم همگاني به طور مستقيم، بيش از 13 هزار نفر از کارکنان و خانواده هاي آنها را در مسير ورزش و تندرستي هدايت کرده که اين آمار، جدا از تعداد ورزشکاران بومي حاضر در تيم هاي قهرماني اين شرکت است. ضمن اينکه طي سال هاي اخير، چند عنوان قهرماني و نايب قهرماني را در مسابقات بين المللي، ملي و ليگ هاي معتبر ورزشي کشور داشته و همواره در برخي رشته ها همچون واترپلو، هندبال مردان و بانوان، تنيس روي ميز، واليبال نشسته جانبازان و معلولان و فوتبال، در سطح ورزش کشور، صاحب سبک و جايگاه ويژه اي بوده است. به همين منظور شاهرخ داوودي، رئيس امور وزش نفت و گاز گچساران طي گفت وگويي با «مشعل» گزارشي از عملکرد سال 98 ونيز برنامه هاي سال جاري ورزش نفت و گاز گچساران ارائه کرد.

شاهرخ داوودي، رئيس امور ورزش نفت و گاز گچساران در ابتداي صحبت هاي خود از بهره مندي بيش از 13 هزار نفر از کارکنان و خانواده هاي کارکنان صنعت نفت گچساران در سال 98 از خدمات ورزشي اين شرکت خبر داد.

او با توضيح بيشتر در اين خصوص گفت: 3 هزار و 200 نفر از کارکنان در تمرين هاي ورزش همگاني ، 285 نفر از کارکنان کوهنورد و 328 نفر از فرزندان کارکنان در رده هاي مختلف سني دختران و پسران در سال 98 به مسابقات ورزشي مناطق نفت خيز جنوب اعزام شده اند.

برگزاري کلاس هاي آموزشي

داوودي همچنين از برگزاري کلاس هاي آموزشي در 22 رشته ورزشي براي يک هزار و 400 ورزشکار مبتدي در سال 98 خبر داد و افزود: تمامي مجموعه هاي ورزشي اين شرکت در اوقات فراغت دانش آموزان در اختيار فرزندان و خانواده ها بوده و تمامي ورزشکاران مبتدي پس از گذراندن دوره آموزشي در صورت داشتن استعداد، به عضويت تيم هاي فرزندان و کارکنان درخواهند آمد.

ورزش و مسؤوليت اجتماعي

رئيس امور ورزش نفت و گاز گچساران با اشاره به نقش ورزش وزارت نفت در مسووليت اجتماعي گفت: خدمات ورزشي در قالب مسووليت هاي اجتماعي است که امور ورزش شرکت نفت و گاز گچساران نيز از اين موضوع مستثنا نبوده و در سال 98 با همه کمبودهاي بودجه اي و کمبود فضاي ورزشي اين مسووليت را عملياتي کرده و خدمات ورزشي خود را به ادارات ورزش و جوانان، آموزش وپرورش، دادگستري، سپاه پاسداران، تأمين اجتماعي و ساير نهادهاي متقاضي خدمات ارائه کرده است. به طور مثال در سال 98، 9 دوره مربيگري طي مدت 35 روز براي 310 نفر از علاقه مندان و متقاضيان، در قالب مشارکت در هيات هاي ورزشي شهرستان گچساران و استان کهگيلويه و بويراحمد برگزارشده است.

رئيس ورزش نفت و گاز گچساران همچنين از ميزباني 21 دوره مسابقات ورزشي شهرستاني و استاني در مدت 175 روز با حضور بيش از 2هزار و 300 ورزشکار در مجموعه هاي ورزشي اين شرکت خبر داد و افزود: اين مسابقات به درخواست هيات هاي مختلف و در قالب مشارکت يا استفاده از اماکن ورزشي شرکت نفت و گاز گچساران باهدف اجراي مسووليت هاي اجتماعي اين شرکت برگزارشده است.

ورزش قهرماني و بومي گرايي

رئيس امور ورزش نفت و گاز گچساران بابيان اينکه در بخش ورزش قهرماني، شرکت هاي نفت روزهاي سختي را به دليل دستورعمل هاي صرفه جويي و کاهش شديد بودجه در اين بخش پشت سر گذاشتند، گفت: با همه مشکلاتي که پيش رو داشتيم، با تلاش همکاران من در امور ورزش، سرپرستان و عوامل تيم هاي قهرماني از اين گذرگاه سخت تاريخي در ورزش نفت عبور کرديم.

امور ورزش نفت و گاز گچساران کارهاي هماهنگي مسابقات، اعزام مسابقات، خريد البسه، اسکان ورزشکاران و مربيان، ايجاد امکانات رفاهي تماشاگران، نگهداري اماکن ورزشي برگزاري مسابقات براي  بيش از 500 نفر از ورزشکاران 18 رشته قهرماني در ليگ هاي برتر، ليگ يک و دو را با کمترين نيروي انساني و بيشترين زمان حضور در اماکن ورزشي در سال 98 عملياتي کرده است.

داوودي در ادامه با توضيح بيشتر گفت: اعزام بيش از 500 ورزشکار و کادر فني رشته هاي قهرماني به بيش از 100   مسابقات کشوري در مدت يک فصل ورزشي (حدودا10 ماه معادل 300 روز) کار بسيار دشواري در شرايط کاهش بودجه اين سال هاي ورزش نفت بوده که با لطف پروردگار و همت همکاران ما در امور ورزش با مشارکت و تلاش شبانه روزي همکاران ادارات امور مالي، ترابري، حراست، بهداشت و درمان، امور مسافرت، خدمات ساختمان ها، روابط عمومي، اداره کالا و امور قراردادها، امور فرهنگي مهمانسراهاي نفت و ساير واحدهاي مرتبط، بدون هيچ گونه مشکلي و حتي يک روز تاخير به انجام رسيده و درصد بالايي از مطالبات تيم ها و همچنين اسناد مربوط به خدمات پشتيباني ورزش به طور کامل پرداخت شده است.

رئيس امور ورزش نفت و گاز گچساران يادآور شد: همه خدمات ارائه شده به ورزش قهرماني در قالب مسووليت هاي اجتماعي بوده که بسياري از اين خدمات از ديد مردم و علاقه مندان به ورزش پنهان است و علاقه مندان تنها به دنبال موفقيت تيم و نتيجه گرفتن آنها هستند و اگر تيم ها نتوانند نتايج مطلوب را کسب کنند، قطعا همه اين تلاش ها و خدمات زير سوال خواهد رفت و اين حق هوادار است که از کادر فني و بازيکنان تيم محبوبش انتظار، نتايج مطلوب را با اين ميزان امکانات ارائه شده به آنهاداشته باشد.

ورزش با رعايت پروتکل هاي بهداشتي

داوودي در ادامه از حمايت هاي مديرعامل، مدير منابع انساني، مدير مالي، مدير خدمات و اعضاي هيات مديره شرکت بهره برداري نفت و گاز گچساران که طي سال گذشته، حمايت همه جانبه اي را از تيم هاي همگاني و قهرماني امور ورزش اين شرکت داشته اند، قدرداني کرد و افزود: هدايت و راهبري اين تعداد تيم ورزشي با سازوکار صرفه جويي تکليفي، کاري بسيار سخت است و اين سختي در فصل جاري مسابقات به اوج خود خواهد رسيد و اگر از همين امروز فکري براي بودجه تيم هاي قهرماني صورت نگيرد، سال پيش رو براي ورزش قهرماني بسيار تلخ خواهد بود.

 رئيس ورزش نفت و گاز گچساران در پايان اظهار اميدواري کرد: در سال جاري با توجه به شرايط موجود که با ويروس کرونا دست وپنجه نرم مي کنيم، سعي داريم با رعايت تمام پروتکل هاي بهداشتي و با هماهنگي وزارت بهداشت و ستاد ملي مبارزه با کرونا، ورزش کارکنان نفت گچساران را در سطح همگاني و پايش سلامت روحي و جسمي کارکنان، به سرانجام مطلوب که در شأن و منزلت تلاشگران صنعت نفت است، برسانيم.

 

سرمربي تيم فوتسال بانوان حفاري خوزستان:

برگزاري ليگ برتر فوتسال در اهواز خطرناک است

سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري اهواز عقيده دارد، شروع شدن ليگ و پلي آف در اين شرايط به صلاح نيست؛ هرچند که مشخص شدن تکليف و قهرمان ليگ برتر مهم است؛ اما بايد اين نکته  را هم در نظر گرفت که نبايد براي کسي مشکلي به وجودبيايد.

مينا باراني، سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري در گفت وگو با «مشعل» در واکنش به تصميم سازمان ليگ، مبني بر برگزاري مسابقات پلي آف در شرايطي که خوزستان به دليل شيوع ويروس کرونا در وضعيت قرمز قرار دارد، گفت: خوزستان بويژه اهواز به دليل شيوع ويروس کرونا از مناطقي هستند که هنوز در وضعيت قرمز دارند، از اين رو انجام مسابقات در آن خطرناک است. از 3-2 هفته گذشته شهر و اماکن ورزشي تعطيل هستند و ما جايي براي تمرين نداريم. سلامت بازيکنان ما در اين شرايط خيلي مهم است؛ اما فدراسيون تصميم بر برگزاري ليگ گرفته و ما بايد دستورات را اجرا کنيم؛ چون چاره اي جز انجام آن نداريم.

سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري اهواز به مشکل هزينه هايي که باشگاهش براي ارزيابي سلامت بازيکنان بايد متحمل شود، اشاره کرد و گفت: مشکل ما اين است که وقتي اعلام کردند، بايد تمرين ها را آغاز کنيم، نمي دانيم چه کسي قرار است از بازيکنان تست بگيرد! هزينه هاي بالاي تست بايد چگونه پرداخت شود؟ تب سنجي که قرار است دماي بازيکنان با آن گرفته شود، حدود 3، 4 ميليون تومان است که البته اي کاش بتوان آن را تهيه کرد؛ چون هيچ تب سنجي در بازار وجود ندارد. شرايط خيلي سختي وجود دارد و درست است که اين شرايط براي همه يکسان است، اما خطرناک است. ما سه بازيکن خارج از استان داريم و بقيه بومي هستند، اما بايد در خوابگاه ساکن شوند که همين هم کار را پرخطر مي کند.

سرمربي تيم فوتسال بانوان ملي حفاري به مذاکره مديرعامل باشگاه با نصيري، مسوول مسابقات سازمان ليگ فوتسال درباره شرايط قرمز استان خوزستان اشاره کرد و درباره تمرين شاگردانش گفت: ما تمرين هاي هوازي و بدنسازي بازيکنان را در منزل تحت نظر داريم؛ اما بازي فوتسال نياز به تمرين هاي تاکتيکي، تکنيکي و البته هماهنگي دارد. احتمالا با مديرعامل باشگاه جلسه اي برگزار مي کنيم و شرايط را مي سنجيم و هماهنگي هاي لازم را انجام مي دهيم تا تمرين ها را آغاز کنيم. اميدوارم اتفاق خاصي رخ ندهد و پشيمان نشويم و همه از اين مسابقات به سلامت بيرون بيايند.

باراني با بيان اين مطلب که گرفتن تست کرونا از بازيکنان هزينه هاي زيادي را بر دوش باشگاه مي گذارد، خاطرنشان کرد: تمام تمرکزمان را روي رقابت با تيم سايپا مي گذاريم، اما آيا اين امکان وجود دارد که از همه بازيکنان تست کرونا گرفته شود. هزينه هاي گرفتن تست کرونا خيلي بالا و براي باشگاه ها زياد است. بنابراين بايد همه جوانب را بسنجيم که در پايان اين مسابقات کسي آسيبي نبيند و همه به سلامت از مسابقات خارج شوند. درست است که مشخص شدن تکليف و قهرمان ليگ برتر مهم است؛ اما بايد اين نکته هم در نظر گرفته شود که نبايد براي کسي مشکلي به وجود بيايد. با تمام اين اوصاف، ما مشکلي با ادامه کار نداريم و اميدوارم براي کسي مشکلي ايجاد نشود و اينکه ما تابع سازمان ليگ هستيم؛ اما آنها هم بايد شرايط را درک و براي برگزاري بازي در محيط سالم، کمک کنند.

 

 

سرپرست  تيم فوتبا ل ساحلي پارس جنوبي:

اگر به سلامت بازيکنان آسيبي نرسد، با شروع ليگ موافقيم

فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ بعد از مجوزي که ستاد ملي مبارزه با کرونا صادر کرد، به تيم ها اجازه تمرين دادند تا ليگ هاي مختلف فوتبال ، فوتسال و فوتبال ساحلي برگزار شود.

  فوتبال ساحلي جزو رشته هايي است که مي تواند با رعايت پروتکل هاي بهداشتي، تمرين ها و پس از آن مسابقاتش را برگزار کند.

اما مديران، مربيان و عوامل اجرايي مسابقات فوتبال ساحلي از اين بابت نگران هستند و عقيده دارند که در اين وضعيت و شرايط، بهتر است تمرين ها و مسابقات برگزار نشود.

سرپرست تيم فوتبال ساحلي پارس جنوبي هم از مخالفان برگزاري رقابت هاست که در اين خصوص گفت: بازيکنان فوتبال ساحلي بدون کفش در ماسه، بازي هاي خود را انجام مي دهند و اين موضوع باعث شده که باشگاه ها، نگراني بيشتري در رابطه با سلامت بازيکنان داشته باشند.  اکبر فريد، سرپرست تيم فوتبال ساحلي پارس جنوبي با توضيح بيشتر در گفت وگويي کوتاه با «مشعل» در خصوص شرايط تيم فوتبال ساحلي پارس جنوبي گفت: بعد از شيوع ويروس کرونا از بهمن سال گذشته، باشگاه پارس جنوبي تمام فعاليت هاي خود را تعطيل کرد. با توجه به همين موضوع، تمرين هاي تيم فوتبال ساحلي باشگاه هم تعطيل شد و بازيکنان تمرين خود را به صورت انفرادي انجام مي دادند. او در خصوص شروع ليگ فوتبال ساحلي گفت: همانطور که اطلاع داريد، هرساله ليگ برتر فوتبال ساحلي از ابتداي فروردين شروع مي شد و امسال هم قرار بود طبق روال از 31 فروردين شروع شود؛ اما با توجه به شيوع ويروس کرونا هنوز هيچ چيز مشخص نيست.

سرپرست تيم فوتبال ساحلي پارس جنوبي در خصوص زمان شروع مسابقات گفت: سازمان ليگ تصميم به برگزاري ليگ برتر فوتبال و ليگ دسته اول گرفته و حتي زمان شروع هم مشخص کرده است؛ اما برعکس فوتبال، سازمان ليگ زماني براي شروع مسابقات فوتبال ساحلي اعلام نکرده است. فقط به صورت شفاهي و تلفني به باشگاه هاي فوتبال ساحلي اعلام کردند که با توجه به پروتکل هاي بهداشتي و تست کرونا ، شما هم براي شروع ليگ آماده باشيد، اما تاکيد مي کنم زماني براي شروع ليگ مشخص نکردند و قرار است که زمان و نحوه برگزاري تغيير کند و ليگ تا مهرماه به اتمام برسد. به اين دليل که در مهرماه، جام باشگاه هاي جهان در ترکيه برگزار مي شود.  فريد در ادامه درباره رعايت پروتکل هاي بهداشتي و اينکه بازيکنان فوتبال ساحلي بيشتر درخطر هستند، گفت: بازيکنان فوتبال ساحلي نيز با پوشش خاص کفش در ماسه، بازي هاي خود را در 3 تايم 12 دقيقه اي برگزار مي کنند و همين موضوع باعث شده که باشگاه ها نگراني بيشتري در رابطه با سلامت بازيکنان داشته باشند. براي باشگاه پارس جنوبي سلامت بازيکنان و کادر فني از همه چيز مهم تر است.  سرپرست باشگاه پارس جنوبي به هزينه هاي تست کرونا و هزينه هاي رعايت پروتکل هاي بهداشتي هم اشاره اي کرد و گفت: مشکل دومي که وجود دارد، هر باشگاه بايد حدود 7 ميليون تومان براي تست کرونا هزينه کند و اين مبلغ در کنار هزينه آزمايش هاي ديگر براي باشگاه هاي فوتبال ساحلي سخت است و بيشتر باشگاه ها ازنظر اقتصادي مشکل دارند؛ اما با تمام اين مشکلات و سختي هايي که وجود دارد، تصميم گيرنده سازمان ليگ است و ما با هر تصميمي که اين سازمان بگيرد، درصورتي که به سلامت بازيکنان و کادر فني آسيبي وارد نشود، مشکلي نداريم.