ورزش نفت

خوش جمال فکري: ورزش باعث پويايي  در کار و ارتقاي سلامت  جسماني مي شود

مهندس توزيع گاز در واحد اندازه گيري شرکت گاز استان تهران که عضو تيم ملي کيک بوکسينگ جمهوري اسلامي ايران است، موفق شد در مسابقات قهرماني کاپ جهاني کيک بوکسينگ سال 2018 در ايتاليا به مقام سوم دست پيدا کند و مدال برنز را برگردن بياويزد. نيما خوش جمال فکري، ورزشکار رزمي کار شرکت ملي گاز ايران که در تهران مشغول به کار است، اعتقاد دارد ورزش نه تنها باعث سلامت جسم مي شود؛ بلکه کار را بهبود مي بخشد و توسعه آن را به دنبال دارد، ضمن اينکه بازده کاري را نيز بالا مي برد. با نيما خوش جمال فکري، قهرمان واحد اندازه گيري شرکت گاز استان تهران، بعد از کسب مقام سوم در ايتاليا، درباره برگزاري مسابقات کيک بوکسينگ در اين کشور و کسب مقام سوم گفت وگويي داشتيم که با هم مي خوانيم.

 

از مسابقات جهاني ايتاليا بگو و اينکه چه شد مقام سوم را به دست آوردي؟

 مسابقات کيک بوکسينگ در ايتاليا برگزار شد و من مقام سوم را در اين دوره از مسابقات کسب و مدال برنز را دريافت کردم. به نظر خودم خيلي براي اين دوره از مسابقات آماده نبودم و اگر تمرين بيشتري داشتم، قطعا مي‎توانستم مقام بهتري را به دست بياورم.

 

 کيفيت تيم هاي شرکت کننده چگونه بود و حريفان تو در چه سطحي قرار داشتند؟

 اين مسابقات به صورت جهاني برگزار شد و از کشورهاي مختلف از جمله اسپانيا، مراکش، کرواسي و... شرکت کرده بودند.

حضور در اين دوره از مسابقات، داراي محدوه سني خاصي نبود و از رده هاي سني مختلف در اين مسابقات شرکت کرده بودند.

 حريفان من هم از آمادگي بالايي برخوردار بودند. به همين دليل سطح کيفي مسابقات بسيار بالا بود.

 

چه مدتي است که کيک بوکسينگ کار مي کني؟

 تقريبا از سال 77 فعاليت خود را در ورزش هاي رزمي شروع کردم. 2 سال در رشته کونگ فو و 8 سال دررشته تکواندو فعاليت کردم. بعد از مدتي کيک بوکسينگ و فول کنتاکت را انتخاب کردم و به صورت جدي ادامه دادم. من در سال هاي گذشته در رشته تکواندو در سطح کشوري و استاني چند مقام قهرماني کسب کردم.

 

 چه شد که به ورزش هاي رزمي علاقه پيدا کردي؟

من از کودکي و نوجواني به رشته هاي رزمي علاقه داشتم و خانواده ام نيز مشوق من در اين رشته بودند؛ من دو خواهر و يک برادر دارم که همه در ورزش رزمي، کار مي کنيم. در ابتدا من ورزش را شروع کردم و بعد از من خواهران و برادرم وارد عرصه ورزش شدند. خواهر من، سارا خوش جمال فکري در المپيک 2008 پکن در رشته تکواندو شرکت کرد و صاحب مدال شد. به جرات مي توانم بگويم خواهر من اولين بانوي ايراني بود که در المپيک شرکت کرد.

 

انجام همزمان فعاليت ورزشي و کار در شرکت ملي گاز براي تو مشکل ساز نمي شود؟

 مسلما کمي مشکل درست مي کند؛ چون شما وقتي که مي خواهيد حرفه اي ورزش کنيد، بايد وقت بيشتري بگذاريد، مثل اردوهاي تيم ملي يا اعزام به مسابقات بين المللي. به همين دليل از دکتر سمرادجاه که به من مرخصي دادند و اين فرصت را در اختيار من گذاشتند تا بتوانم بيشتر ورزش و در اين دوره از مسابقات شرکت کنم و همچنين از خانواده ام که انرژي گذاشتند تا من بتوانم به تمرين ها ادامه دهم و با يک مقام نسبتا خوبي به کشورم برگردم، تشکر ويژه مي کنم.

 

 چه توصيه اي براي همکاران خود در خصوص ورزش کردن داريد؟

 اينکه ورزش موجب سلامت و ايجاد نشاط مي شود، هيچ شکي نيست؛ اما در عين حال باعث بهره وري در کار هم مي شود. اگر همه کارمندان بتوانند خودشان را از لحاظ سلامت جسماني ارتقا دهند، قطعا سلامت روحي خود را نيز افزايش داده اند.

 به نظر من اگر به طور مداوم، روزي يک ساعت ورزش همگاني همچون پياده روي، کوه نوردي، شنا و... داشته باشند، کل سيستم اداري، بخصوص همکارانم در شرکت گاز استان تهران، پوياتر عمل مي کنند.

صعود نفتی ها به ارتفاعات سرشاخان

26 نفرازكوهنوردان شركت ملي نفت ايران، با هماهنگي هاي انجام شده با حسين قرباني، مسئول كانون كوهنوردان شهرستان نقده و عليرضا شيخي، مديرعامل شركت ملي گازاستان آذربايجان غربي در30 خرداد به ارتفاعات سرشاخان يا بهشت كوه هاي كردستان صعود کردند.

ارتفاعات سرشاخان در 100 كيلومتري مرکز و جنوب شرقي   استان آذربايجان غربي بين شهرستان هاي اروميه، نقده، پيرانشهر و مهاباد با ارتفاع 2130 تا 2766 متر واقع شده است.

 اين منطقه به لحاظ استراتژيك، بين مرز ايران و عراق از اهميت بالايي برخوردار است.

  کوهنوردان نفتي صبح زود صعود به ارتفاعات سرشاخان را آغاز کردند و پس از 8 ساعت کوهپيمايي، به قله رسيدند و شب را در کوهستان سپري کردند و بعد از يک روز کوهپيمايي، مسير برگشت را در پيش گرفتند.

 کوهنورداني که در اين صعود حضور داشتند، عبارتند از: ناصرقره باقري، محمود رضا مرادي، سيد نادررضوان، عبدالله شاهرخ، جعفرعضايي، حسن رزميان مقدم، الله يارالياسي، خسرو كردار، سيد مصطفي حسيني عدل، موسي الرضا كريميان، محمد علي عبادي، فريدون ابوقداره، سيد بهرام صفوي، محسن حدادي، پرويزلطيفي، مهدي دياني، منصوررشيدي، علي قرباني، قادرشادي وند، رضا حسين زاده، رضا نوشادي، جوادميرزايي، فرامرزفرجي، رحمت الله رزاقي(مربيگروه) اکبر مهدي زاده ( مربي گروه) و حسين باقرزاده (سرپرست گروه)

 

قهرماني نفت اميديه در مسابقات كشتي آزاد نونهالان خوزستان

تيم نفت اميديه، عنوان قهرماني مسابقات كشتي آزاد نونهالان باشگاه هاي خوزستان را كسب كرد.

 مسابقات كشتي آزاد قهرماني نونهالان باشگاه هاي خوزستان، به ميزباني شهرستان مسجدسليمان برگزار شد كه درپايان، تيم نفت اميديه با كسب 198 امتياز، مقام نخست را به خود اختصاص داد. همچنين در اين مسابقات، تيم هيات بندرامام با كسب 169 امتياز نايب قهرمان شد و تيم هيات شوشتر نيز با كسب 142 امتياز، جايگاه سوم را كسب كرد. نفرات برتر اين مسابقات به عنوان تيم منتخب خوزستان به مسابقات كشتي قهرماني نونهالان كشور اعزام مي شوند. مسابقات كشتي قهرماني نونهالان كشور از 10 تيرماه به ميزباني استان لرستان برگزار خواهد شد.

 

قهرماني پاراتکواندوکار نفتي در آسيا

چهارمين دوره رقابت هاي پاراتکواندو قهرماني آسيا، به ميزباني شهر «هوشي مينه» ويتنام  برگزار شد وسيده مهتاب نبوي، فرزند  سيد مجيد نبوي از كاركنان پتروشيمي شيراز در وزن 49 - کيلوگرم و در کلاس K43 نشان طلا را بر گردن آويخت. او که براي نخستين بار به اين دوره از رقابت ها اعزام شده بود، در وزن 49- کيلوگرم کلاس K41 هم موفق به کسب مدال برنز شد. سيده مهتاب نبوي که 20 سال سن دارد، از ناحيه 2 دست دچار معلوليت بوده و هم اکنون دانشجوي زيست شناسي سلولي است. او دو کتاب به نام در «نگاه مهتاب» و «تا بي نهايت» را به رشته تحرير درآورده است. نبوي نخستين دختر پاراتکواندوکار ايران در اين مسابقات بود که موفق به کسب يک مدال طلا در کلاس خود و يک برنز در 2 کلاس بالاتر از کلاس خود شد.  در پايان چهارمين دوره رقابت هاي پاراتکواندو قهرماني آسيا که با حضور 120 ورزشکار از 28 کشور آسيايي برگزار شد، تيم ايران با کسب 6 طلا، يک نقره و دو برنز به مقام قهرماني رسيد.